5 yıllık ilişkimiz vardı.evlenmek istedik olmadı.gecen sene evlenecekdik o da olmadı 1 sene öncesine kadar sevişiyorduk yani her yaz yada her karaya geldiğinde sevişiyorduk kendisi gemici.1 sene öncesine kadar ben hep bekaretimi bozmasını isterdim o bozmazdı ve ben eger sevseydin yapardın derdim.1 senedir telden birbiimizi tatmin ediyorduk o karıya kıza gitmiyordu. fakat ben tövbe ettim namazıma başladım ve artık onu boşaltamaz oldum.yani günha işlemek istemiyorum. gecen hafta ukraynaya gitmişti kadına ihtiyacım var diye 2 gün bir kızla birlikde olmuş. kız 19 yaşındaymış.kıza beni anlatmış kızda dalga gecmiş ve siz çocuksunuz demiş.bu karaya gelince bana kızı anlattı sonra pişman oldu özür diledi affet dedi beni anlaattıgı içind e pişman olmuş çünkü kız getir ben parmagımla bozayım sen devam et demiş."ben benden özür dileme ben sana aitim sen kendine saygısızlık ettin "dedim.neyse bu senin kıymetini anladım seni daha çok istiyorum dedi. yanıma gelecekmiş ve beni hissetmek istiyormuş ama ben artık evlenmeden eline dahi dokunmak istemiyorum ne yapacagımı şaşırdım.
BENİ NEDEN O KIZA ANLATTI?
BİR KIZLA BİRLİKDE OLDUGU HALDE NENDEN HALA BENİMLE OLMAK İSTİYOR?
VE DİYOR Kİ EGER SENİN TADINA BAKSAM SENDEN AYRILAMAM SENDE AYRILAMAZSIN ACABA BÖYLE YAPARAK EVLİLİĞE ADIM MI ATMAK İSTİYOR?
çünkü evliliğe bir türlü cesaret edemiyor. ve hiö bi kızdan zevk alamdıgını her kızlarla yattıkdan sonra bin pişman bana dönüyor arkadaşlar ne yapayım bana bir akıl verin. onunla yatsam benle evlenir mi? onu seviyorum o ilk sevgilim
BENİ NEDEN O KIZA ANLATTI?
BİR KIZLA BİRLİKDE OLDUGU HALDE NENDEN HALA BENİMLE OLMAK İSTİYOR?
VE DİYOR Kİ EGER SENİN TADINA BAKSAM SENDEN AYRILAMAM SENDE AYRILAMAZSIN ACABA BÖYLE YAPARAK EVLİLİĞE ADIM MI ATMAK İSTİYOR?
çünkü evliliğe bir türlü cesaret edemiyor. ve hiö bi kızdan zevk alamdıgını her kızlarla yattıkdan sonra bin pişman bana dönüyor arkadaşlar ne yapayım bana bir akıl verin. onunla yatsam benle evlenir mi? onu seviyorum o ilk sevgilim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer