çok yorgunsunuz uykusuzsunuz ama canınız sex istedi ne yaparsınız?
Uyurum o yorgunlukla hiçbişe yapamam ben
Tabiki sex yaparım hem uykumda açılır yorgunluğumda geçer :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kaç seferdir sorularına denk geliyorum ama saçma sapan ve önemsiz şeyler olsa da en az 30-40 kişiden cevap geldiğini görüyorum. Sorularının benim için önemsiz olması herkes için öyle olacağı anlamına gelmez tabi ama her sorun da bu kadar cevabı alacak kadar kaliteli olamaz. Olayın nedir?
şimdi derdn ne bi onu söyle kısaca
demek ki mantıklı sorular soruyorum gir ve incelle. millete zorla cevaplatcak değilm
mantıklı dikkat çeken sorular soryrm demekki cevap bu
dediğim gibi gelin sorumu cevaplayın demyrm gözüm fazla cevapta değil derdn ne anlmdm cevap sayısı bana puan mı kazndırıo ne kazndırıo?
bulursan banada söyle ok by
eşimde isterse yatağa hücum pek niyeti yoksa uzanır dinlenirim
olmaz mı. yorgunluk uykusuzluk vız gelir.hiçbişey yapamıcak durumda olsam yatarım sırtüstü keyfime bakarım
yorun değilde uykuzsam kimse dokunamaz bana uykum çok önemli)))
Cevap
27Cevap
Pardon ama gider sex yaparım diyemiyeceğim boşa sallamak aptallık olur canım sex istedi yanında bir kadın yok ise neyle gidip sex yapıyor bu arkadaşlar lavabo deliğiylemi saçma egosal durumlara girmeyinde gerçekçi cevap verin canım sex istedi ama yorgunum çok basit masaj makinesini penisimin üstüne koyarım yaklaşık 45 dk sonrada boşalırım sonrada uyurum hiç yorulmadan ;)
:D
sevişirdim. neden askıya alayım.. b şıkkını işaretledim ama ordaki yorum yanlış. sex uyku açmaz uyku getirir. daha iyi uyurdum. biliyorsunuz orgazm esansında oxytocin hotmonu tavan yapar ve endorfin serbest kalır o da uyku yapar.
görevden kaçınılmaz.gereken yapılır.sonrada sigara ve uyku :)
:)
banyo yaparım uykum açılır .kahve içerim ve sekse hayır demem.birde partnerin performansı da önemli elbet.tahrik gücü yüksek sözleri ve nefesiyle beraber oral sekste ustalığı uykuları dağıtır
camdan seslen yoldan gecen bırısı yardımcı olur sana
benlk bişe yk genel bir soru sordm arkdşm
tamam bende genel olarak cevap verım o halde ... bu durumda olan kısı yapsın .. sen ustune alınma
boşalıp, içinden çıkmadan uyumuşluğum var. zaten bir süre sonra küçülerek kendisi çıkıyor içinden.
sevişiriz iyice doyana kadar. sonrada duşa gideriz birde orda sevişiriz. çıkınca da sarılır uyuruz.
onun istemesini beklemem ki ben isterim, uykuyla değişilir mi, hem illaki uyursun bir şekilde ::D
Bundan 3-4 sene önce olsaydı bırak yorgunluğu geberiyor olsam diye yapardım ama şimdi yorgunluk haricinde havamda değilsem bile yapmam
maslow un ihtiyaç hiyerarşisi önceliği devreye girer..
o iş için enerji her zaman vardır. direk depoluyorum ben =D
sex deyince ben ne yorgunluk ne de uykusuzluk bilirim her halukarda birleşme olur :D
sapık asafsagda
aman allahm korkyrm asafsags
uyurum şu anda hastaym ve yorgunum burnum akıyo ateşim var bu halimi düşünüyomda uyurum ben ya
gözlerim kapanırken yaptığımı biliyorum yorgunluk değil kralı engel olamaz:D
Uykum açılırsa yaparım değilse uyurum zorlamanın bir anlamı yok.
sabaha bırakırım.. ya da başka bi yöntem var ama boşverin :-))
canım istemişse yaparım hem banyoda yorgunluğm geçer :)
Tabiki yaparım bi kere istemişim uyumam 1 saat elizabeht
Seviştikten sonra uyumak pek daha keyifli olur.
bi 10 dakikamı ayırabilirim
emmememeni, emmedemmemeyi seks yaparım :)
uykunmun hakkını vermek lazım ;)
Elimle seks yaparım muhtemelen. İksde.
gider yatarım aynen şu anki gibi :)
vereni cami avlusunda diyorum ben...
atın ölümü arpadan olsun derim :D
1 posta yaparım sonra beraber sıcacık uyurum :D
eşime oral yaptırırım
yüzüstü yatarım ben uyumaya çalışırım, o ne yaparsa yapsın :)
hiç uğraşamam..uyurum...
Tedarik ederim.
ya duş almaya erinebilrm o yüzden olmz sanrm
yaparım sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar