Cazibelo guzel fizikli kizla evlilikte daha mi aktif olursunuz 😔😡😊😎😄😚😄😚😔😜😂😂😡😂😬😂😎
evt beni her dakka etkiler ceker...
yooo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ya bu işin güzellikle pek alakası yok... Rus kız arkadaşım vardı, dizlerim tutmayıncaya kadar birlikte olurduk... Bizim kızlar yatakta mal gibiler, fazla bilgileri yok. Orgazm olurdum, kız 2 dakika içinde tekrar ereksiyon haline getirirdi... Güzellik değil yani maharet ;)
seks karşılıklı yapılınca zevkli oluyor çok güzel cabizeli olması yatakta iyi olacagı anlamına gelmiyor güzel olupta yatakta buz gibi olan kızlar var bir yandand normal bir bayan olupta yatakta partnerini defalarca boşaltabilen kendiside bir okadar orgazma olan bayanları gördüm evet diyenler sexs ten anlamayor gibi
Güzel kız her zaman beni benden alır. Gülüşü, bakışı, duruşu, sıcak kanlılığı, samimiyeti beni ona aşık eder. Dolayısıyla bu kadar aşk varsa sekste de sınır tanımam her anımı onunla yaşarım.
Baştan evet daha sonrası yataktaki cazibesi önemli.
Cevap
33Cevap
Bir süre sonra yüzüne çok fazla bakmıyorsun zaten. Önemli olan ilişki esnasında partnerim faal ve yaratıcı mı? Eğlenceli mi? Temiz mi? Bunlar daha ön plana çıkıyor.
E doğal olarak güzel bir kadını çok daha fazla arzular erkek.
Valla güzellik fizik boş arkadaşlar aldanmayın! benim gibi odun bir kadına düşerseniz ayda 1 anca yaparsınız :(
Ahahha
komik değilde gül bakalım :(
Olabilirde benş her dakika rtkilicek diye bişey yok zaten erkeklerde boşalma sonrası educilation sendrom denen bir olay vardır türkçesi şu işini bitirdi gotünü döndü yattı
sanmam bu biraz içten gelen birşey hanii bazıları seks yapmadan bile
fark edemiyor isteğini
anketten anladığım kadarıyla aramızda iki tane lezbiyen bulunmakta :D
evlilikte bir şey değişmez güzelik çirkinlik zaten zamanla hepsi aynı olur erkek için. ama normal olrak evlenmeden evet güzel kadın çok daha fazla tahrik eder erkeği
sevdiğim kızı isterim güzel çirkin o göreceli zaten.
ama çirkin de olsa sevdiğim ise ben sadece onu istiyorum.
Hatun işini bilmedikten sonra Adriana Lima olsa nolur Jennifer Lopez olsa nolurrrr Alexis Texas olsa nolur :)
her zaman güzellik is görmez yataktaki becerisinede bagli.
Tabi ki ya bunu sormana bile hata
cazibeli güzel kızların etrafında sürekli erkek olduğu için onlar cinsellikle daha içili dışlı oluyor daha çok arzuluyo ve neyi nası yapcanı biliyo
Guzel olsa iyi olur ama cirkin kiz erkegini elde tutmak icin Seksi gayet iyi beceriyor
Güzel ile değil işi bilen ile :D
sen öylesin galiba? bu soruyu sorduguna göre :D
Evet 😂
o zaman soruna cevap veriyim, yüzü ve fizigi iyi olan kızlarla sevişirken çok daha fazla zevk alıyorum ve çok daha fazla tahrik oluyorum :D
E yani bende karizma bir surat ve kasli vuctla daha thrk olurm
sende haklısın tabi ;) nerden ist mi?
Evt ist 😉😈
hm bende ist ne tesadüf :D kaç yaşındasın?
21 sen 28 galiba
senin yaşın çok ideal, aynen 28, çok yaşlı değilim dimi :D
Hayir canım 35 e kdr yolu var
hm sevindim bunu duyduğuma, tecrübeli erkekleri daha çok tercih ediyosun o zmn? ;)
akşam programın yoksa alıyim seni, yemek yeriz midpointte tanışırız fln? ondan sora reina, anjelique yaparız akşam ;)
Ben o kizlardan degilim gardas 😂 yanlis anlasildik 😊
hadiya :D sen hangi kızlardansın peki :D
Bilmem evlenmelik diyolar galiba 😂
bende sordugun soruya göre yanlış düşünmüşüm o zmn galiba :D
Ama evlendiginde diye belirttimm dikkat etmedin elendin bu hafta bayy
ama zayıf kızla seks yapılmıyo buna inanın.
aşıksan zaten dünyanın en güzelidir
Helaaaaal
Tabikii digerlerine gire daha fazla olur
yani bakis acina bagli
Sence
bnce ole değil tamam fizik guzel olabilir ama ten uyuzmazligi falan huy zevk farklari var ayrintili bir konu arkadasim bnce ole değil
Kadın olsun seks olur
tabi ki güzel kadın her zaman cezbeder
Cevap veren kızlar neyin kafasını yaşıyor 😂😂
naz dan verim alınmaz
evt beni her dakka etkiler ceker...
Cazibelo nedir ya sexden sogudum
kesinlikle evet yoksa sen çok mu çirkinsin
Cırkınler daha aktif cinsellikte
belki pensive
Tavşanlar gibi oo yeaa...
Yoo erkekler için vajina olsun yeter 👌
Katlmiyorum