İntaharın eşiğine geldim dava ederse mahfolurum. Olay şu ki bir p.ç bana yapmadığını bırakmadı cinsellik de dahil. tabi ki yaptığı kötülükler telefonda veya facede olmadı reelde yaptı yapacağını. Bende bu kişiyi facede rahatsız ettim, ama bu kişinin de az da olsa hakaret içeren msjları var. Numarasını dağıttım. Bir bayanla randevulaşmış, bayan da bunu ekmiş, ben sanıyor buna sinirlenmiş ve numarasını dağıttığım için ve dava edeceğini söyledi ve ciddi. Beni dava ederse ben bunu ne zaman öğrenirim?
Cevabın nedir?
eve tebligat gelir tahminen bir aya, tebligat gelmeden de gidip adliyeden öğrenebilirsin, 11880den de öğrenebilirsin. merak etme o sana o kadar şey yaptıysa sana hiçbi ceza gelmez, istediği kadar şikayet etsin, sende ona mesaj at bana yaptığın şu şu şeyler için bende seni şikyet edeyim mi de, mesajda açık açık yaz ki elinnde kanıt olsun. umarım mesajda uyanıklılık edip yalanlamaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma o zaman ben suçu kabul etmiş olurum. O çok uyanık, bana yaptıkları reelde olan kötülklerdi delilim yok ki.
Soran+1 yılUmarım bir şey olmaz, mesaj atsam da kabul edecek kadar aptal değil.
En İyi Cevaplar
O dava ederse sende savcılığa ifadeni sana ne yaptıysa aynısı olarak anlat o davasını geri çeker daha sana bulaşmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim ispatım yok facede ve telefonda rahatsız etmedi ki. Ailem mahfolur çok kötüyüm ben.
Soran+1 yılIspatı yokki.
Soran+1 yılOnun benimle olduğunu ailem duyarsa beni doğduğuma pişman ederler:(Zorla bile olsa.
Gizli Üye(36-45)+1 yıle devletten ögrenebilirsin davayı sende ona şantaj yap herşey ortaya çıkar de sana anal yapıldıgı doktor kontrolünde ortaya çıkar sakın intihar felan etme hem dünyan hem ahiretin kararır dava açsa bile numara dagıtmada sadece para cezası gelir oda fazla gelmez annenin haberi varsa eve gelen dava kagıdı baban işteyken gelir haberi olmaz konuşmak istersen konuşabiliriz
08 Yorumla
Soran+1 yılŞantaj yapamam beni bugün heryerden engellemiş, facede dahil.
Cevap sahibi+1 yılbaşka hesap açar tehdit edersin
Cevap sahibi+1 yılmahkemyede veremez o kadar korkma
Soran+1 yıliyi de bu seferde ben tehtit ettiğim için bir de tehdit etti diye dava açar.
Cevap sahibi+1 yılaçamaz size anal yapıldıfgı doktor kontrolüyle ortaya çıkar kendisi yanar artı telefon numarasını internetten yaymanızdan bir tek tazminat alır oda tazminat davaları maddi durumunuza göre kesiliyor adi suç bir şey çıkmaz bence bunun için intihar etmeyi düşünmeyin
Cevap sahibi+1 yılartı onunda size hakaret ettigi mesajlar var dediniz oda o kişiyi yakar aynu duruma düşürür
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak isterseniz özelden konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yılsonuç ne kurtuldun mu
İkiniz de pisliğin tekisiniz.
Bir ilişki yaşanmış olmuş bitmiş, biten ilişkiden sonra birbirinizle uğraşmak nedir.
İkinizin de eline ne geçti?
Rezil oldunuz, duruma bakılırsa daha da olacaksınız.
Eğer beceremiyorsanız aşk, meşk, ilişki sizin neyinize oturun oturduğunuz yerde. Hiç değilse millete kötü örnek olmayın !!!21 Yorumla
Soran+1 yılBeni kullandı.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
duruma göre değişir. dilekçeyi verecek dilekçenin kabul süresi var (kabul görmeme olmaz). sonra işlemler filan derken sana tebliğ gelecek en fazla 6 içinde eline ulaşır.
ama sende saçmalamışsın kusura bakma.00 Yorumla
+1 yılNumarayı dağıtmak ne zamandan beri dava konusu?
Birşey çıkmaz bundan. Ispatlaması lazım hem senin dağıttığını...
Umarım yazmamışsındır ya da söylememişsindir ben dağıttım diye...04 Yorumla
Soran+1 yılYok da araştırırlarsa öğrenirler ip adresinden. faceden de saydırdım çünkü. ama bana yaptıları çok kötü şeylerdi , dava ederse yanarın intiharı bile düşündüm. Onun bana yaptığı pislikleri ispat edemem.
- +1 yıl
Her ne olursa olsun niye intahar edesin bir başkası yüzünden. Daha yeni bahsi geçti. Eğer çok sıkıntılar çekmişsin O'nun yüzünden ama sakın Allah'ın adaletinden şüpheye düşme. Birincisi herkes cezasını çekecek ya burada ya da öteki tarafta. İkincisi çektiğin sıkıntılar. Allah hiç bir kulunun acı, cefa, sıkıntı vb. çekmesini istemez. Bunlar senin sevap hanene yazılır. Sakın kendini sıkma ve üzme.
Evet burdan demesi kolay ama mental olarak bu yaşananları atlatmak belki çok zor belki hiç unutmayacaksın ömrünün sonuna kadar... Bence bir hata yapma artık ve hiç muhatap olma.
Bişi de olmaz korkma. Ne yapacaklar canını mı alacaklar halla halla.
Sen artık yeni hayatına fokuslan. Benim aklıma bunlar geliyor söylenebilecek. En azından inşallah biraz olsun rahatlamışsındır kardeşim...
Soran+1 yılUmarım ama çok kötüyüm.
- +1 yıl
Ne diyebilirim ki? Anlıyorum seni mi? Senden daha kötü durumda olanlar var mı?
Yine kendin halledeceksin bu durumu. Biz burada ne desek boş. Psikiyatırdan yardım almanda gerekebilir. Ferahlaman rahatlaman lazım.
En azından yazdıklarımı birdaha oku derim. Bu bakımdan için ferah olsun. Kendini üzmeye değmez. Şu an rahatsan eğer takma kafana.
senin aklın nerdeydi daha önce... son pişmanlık fayda etmiyor işte... savcılığa şikayette bulunur, savcı delilleri toplar, suç olduğuna kanaat ederse mahkemeye sevkeder, suç olduğuna dair yeterli delil yoksa takipsizlik kararı verir...
07 Yorumla
Soran+1 yılAilem de öğrenir ve ben de yanarım.
Soran+1 yılOnun bana reelde yaptıkları da yanına kar kalır.
Soran+1 yılBekaretime dokunmadı, anal yaptı zorla neredeyse.
Soran+1 yılUzun onu ve ben çok kötü durumdayım.
Soran+1 yılOn kere yapmadım ve zorla oldu desem yeridir.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa bos işler hic bir şekilde senin dağıttığını ispat edemez. Savciliga gider sikayetci olur 1 hafta sonra falan seni ifadeye cagirirlar reddedersin ortada delil olmadığı için savcılık takipsizlik verir.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl delil yok ip adresinden herşey ortaya çıkar.
- +1 yıl
Sen mi paylastin numarayi?
- +1 yıl
Sen dagittiysanda beni kullandi hakaret etti o anlik sinirle yaptim de gec
Soran+1 yılEvet ben dağıttım, bana yaptıklarını hazmedemedim, ben iyilik yaptıkça o kötülük yaptı ama reelde yaptığı için delilim yok. Facede de rahatsız ettim saydırdım fake hesaptan.
Dava edeceğini hiç sanmıyorum. Ben şurdan bir bardak su alıp içmeye üşeniyorum gidipte avukatla uğraşacağına ihtimal vermiyorum...
014 Yorumla
Soran+1 yılAma çok ciddi söylüyor. Dava edeceğim mahkemede görüşürüz yazmış.
Soran+1 yılParayı nereden bulacağım
Soran+1 yılŞimdilik yok çalışıyordum bırakmak zorunda kaldım annem rahatsız ona bakıyorum.
Soran+1 yılEn son:''Olayın ne kadar ciddi olduğunu mahkemede kanun karşısında hesap verirken anlayacaksın''yazmış.
- +1 yıl
Bak şimdi ara polis hattını ve bilgi almak istiyorum biri benim telefonumu facebooktan dağıtmış şikayetci olsam nasıl bir işlem uygulanır diye sor. Veya int yaz ücretsiz avukat danışma hattı diye. Aç onlara sor biri benim numaramı facen dağıtmış Şikayetci olsan ne olur de. Böylelikle sende içindeki sıkıntıyı atmış olursun
Soran+1 yıl155 mi arayayım.
Soran+1 yılAvukatlık bürosundan telden yardımcı olurlar mı ki?
Soran+1 yılok. sağoasın.
+1 yılo bir tehtit dava etmez korkmana gerek yok bide korkacağınız şeyler yapmayın
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüyüm ve korkuyorum:((Adamı bayağı rahatsız ettim ama sebepsiz değil. malesef benim delilim yok. Bana çok kötü şeyler yaptı intiharın eşiğindeyim.
- +1 yıl
yapmasına engel olmamışsın demekki sende bir kere değil iki kere değil diyosun sana kötülük yapan bir insanla devam etmen hata delilin yoksa ortada işlenmiş bir suçta yoktur
Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. TC Numaranın kayıtlı olduğu adreste mutlaka ulaşırlar sana merak etme Ama öyle bir şey yapacak kadar cesur değildir zannetmiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden cesur olmasın ki. Benim hiç bir şeyi ıspat edemeyeceğimi biliyor.
Soran+1 yılBu adam onu sevdiğimi bildiği için cinsel anlamda beni kulandı ama zorla anal yaptı desem yeridir. Bana hayvan muamelesi yaptı. Ben de bunları yediremedim ve faceden saydırdım numarasını da dağıttım. Bu bir arkadaşlık sitesinden biriyle randevulaşmş, kadın bunu ekmiş, tabi adam da çok sinirlenmiş, bunun üzerine numaramı dağıttığın için ve faceden rahatsız ettiğin iin seni dava edeceğim yazdı bana, çok da ciddiydi.
herif de bunu ben yaptım sanıyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Savcılığa verse daha ağıt bir suç olmadığından sana bşr daha yapma der geri gönderirler hatta takipsizlik bile verir seni bile çağırmazlar
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur ama adamın ablası adliyede çalışıyor çok korkuyorum kendimden çok ailemin haberi olur diye.
Soran+1 yılBana yaptıklarını bilsen, kızın olsa ona bana bu adamın yaptıkları yapılsa anlardın beni.
Soran+1 yılDoğru kardeşim çok doğru.
Sana cinsel taciz de bulunduysa sen dava et. Seni dava edip etmediğini internet üzerinden veya 5 haneli bir numara vardı. Orayı arayarak öğrenebilirsin.
021 Yorumla
Soran+1 yılCinsel tacizi ıspatlayamam ki.
Soran+1 yılArkadan zorla yaptı desem yeridir. ıspatım yok.
Soran+1 yılbaşına kalırım diye bekaretime dokunmadı.
Soran+1 yılBir sen önce
Soran+1 yılsene
Soran+1 yılama dava konusu iki gün önce gündeme geldi. Biri bunu ekmiş ben sanıyor çok kızmı ve bana mesaj attı nunaramı dağıttğın in seni dava edeceğim dedi ve çok ciddiydi.
Soran+1 yılŞantaj ne diye edecek ki, benim ıspatım yok.
Soran+1 yılYok, olsa da ne işe yaracak ki.
Soran+1 yılKimseye anlatamam ki bunu.
Soran+1 yılAnneme anlattım tabi o da çok kızıdızaten rahatsız. Adamla olan cinsel münasebeti anlatmadım tabi
Soran+1 yılşu an berbatım durmadan ağlıyorum bu pislik beni dava ederse yanarım.
+1 yılDava etmez merak etme... Ederse de mahkemeden sana davet kağıdı gelir... Bir ayı bulur gelmesi...
00 Yorumlaşikayetten itibaren 2-3 hafta içinde celp kağıdını alırsın. ama şikayet etmeyi göze alırsa tabi (kısacası yerse:))
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden göze alamsın ki. Benim elimde hiç bir delil yok.
+1 yılSenin elin daha guclu gibi dava edemez merak etme. Ona soylıycen tek kelime elim senden daha guclu de. Her ihtimale karşı da suc sayılabilecek her tur mesajını sakla.
00 Yorumla
+1 yılBulundugun şehre göre değişir. Detay lazımsa yardımcı olayım
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi olur mesaj atıyorum sana.
- +1 yıl
Gelmedi mesaj sanırım yardıma ihtiyac kalmadı
+1 yılbir halt olmaz. Asıl o korksun senden. Sen gitsen polise götürürler merkeze tiktirirler herkese
03 Yorumla
Soran+1 yılEn son;''Olayın ne kadar ciddi olduğunu mahkemede kanun karşısında hesap verirken anlayacaksın'' yazmış ama.
- +1 yıl
Seni korkutmaya çalışıyo Anlaşılan. bir halt yiyemez kanun karşısında kadın üstün. Sen onu korkutmayı bilmiyorsun
Soran+1 yılNasıl korkutayım kerdeşim.
savcı dava açılmasına karar verip mahkemeye sevk ederse sana celp kağıdı gelir sende bunu o zaman öğrenirsin
00 YorumlaCezada dava etmek olmaz, şikayet olur. Şikayette de savcı gerekli görürse dava açılması için mahkemeye başvurur
07 Yorumla
Soran+1 yılHer neyse sonuçta şikayet ederse dava da açılma ihtimali var.
Soran+1 yılTek tesellim kamuda müdür duyulmasını istemez diye düşünüyorum.
Soran+1 yılzorla anal yaptı ve kanamıştı arkası
Soran+1 yılanal hayır evine gidip bişeyler içelim dedi ben de onu sevdiğim için kabul ettim güvendim.
Gizli Üye(36-45)+1 yıle-devlet sitesinden anında öğrenebilirsin mahkeme dava dosyası bölümünden
00 Yorumlaetmez bence, ara bir kere daha birlikte olalım beni dava etme de :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaparsan kendine kendine zarar vermissin kendi sonunu hazırlıyorsun su testisi su yolunda kırılır ;)
00 Yorumla
+1 yılUyaptan tel numaranı eklerler anında cebine mesaj gelir
00 Yorumla
+1 yılE-Devlet'te seninle ilgili davaları görebilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılama dün dava ettiyse bugün ben e devletten öğrenebilir miyim? Dav ettiyse de benim olduğumdan emin değildir biri beni faceden ve rahatsız etti ve numaramı dağıttı der. Benim adımı vererek dava etmez
- +1 yıl
Senin isminin geçmediği bir davayı bırak e-devleti adliyenin kendisinde de göremezsin.
Senin her hangi bir şekilde taraf olduğun davaları ancak e-devletten görebilirsin.
Soran+1 yılAnladım, bir de bu herif.;Olayın ne kadar ciddi olduğunu mahkemede kanun karşısında hesap verirken anlayacaksın yazmış. Umarım vermemiştir.
- +1 yıl
Savcının içeriği çok önemli bir dava gözüyle bakacağını sanmıyorum açıkçası. Tabi bu benim fikrim sadece.
Face de birisi diğerini rahatsız etmiş v. s.
Cinayetle ilgili bir durum yok, dolandırıcılık falan yok.
Çok önemseneceğini sanmıyorum.
Soran+1 yılUmarım beni korkutmak için öyle demiştir. Vermemiş olsa ''Olayın ne kadar ciddi olduğunu mahkemede kanun karşısında hesap verirken anlayacaksın '' yazar mıydı sence?
- +1 yıl
Korkutmak istiyorsa böyle bir blöf yapabilir insan.
Ben de yaptıklarını mahkemede anlatırım diye karşı blöf yapabilirsin.
2-3 haftada eline çağrı kağıdı ulaşır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdemwz havliyan kopek isirmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılAma çok ciddi konuşuyor ve müdür kendisi fakir biri olsa uğraşmaz diyeceğimde. İntiharı bile düşündüm.
Cevap sahibi+1 yılPislik karektersizlik mudur mus fakirlik zengilik dinlemez. Korktugunu biliyor seni tehdit eder ancak. Korkma hic bir. boh da yapmaz
Soran+1 yılİnş.
Cevap sahibi+1 yılKorkak olma kortugunu belli edersen o seni elinde sanar. Asil sen onu korkut. Salak herif. Biliyorum demesi kolay. Benimde biri goruntulerimi cekmis aileme gostermekle tehdit etmisdi. Vermiyen serfsiz dedim ama ailemin elinden canli cikmazsan sen kasindin diye ifadede bulunurum demisdim. Insanlarin piskolojisini anlamak kolay. Seni polisle tehdit eden kendi polisden korkar. Sana yaptiklari 1 yilida gecse yaptigi suc. Ki ugrasma birak Allahindan bulsun. Daha kotu sey basina gelmedigine dua et
Soran+1 yılİyi de ben bu adama ailemin elinden sağ çıkamazsın desem tehdit etti diye şikayet eder.
bir hafta sonra haberin olur
00 YorumlaSorun büyük olsaydı numarası nı değiştirirdi takma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılederse sende tehdit etti de
03 Yorumla
Soran+1 yılTehdit ettiğini nasıl ıspatlayacağım.
Cevap sahibi+1 yılispatlamana gerek yok ne yasadıysan söyle sana ne yaptıysa bir şey çıkmaz korkma
Soran+1 yılBenimle zorla anal yapmaya zorladığını nasıl söylerim:(
e devletten anında haberdar olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıle devletten öğrenebilirsin
00 Yorumla:) ederse kanıtlarsa sıctın ama dıyım
00 Yorumla
+1 yılhaberi bile olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKimin haberi bile olmaz
Bir sikim yapamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım.
+1 yıldava edemezkorkma.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılispatı zor ;)
00 Yorumla olmaz brsey
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Savcılığa verilen bir kişi bundan ne zaman haberdar olur? Durum ciddi, lütfen bilgisi olan yazsın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler