P*rno için benimle küsmesine anlayış göstermeli miyim?

4 yıllık evliyiz yaşım 25. Seks hayatımız yolunda fakat benimle seks yapsa dahi bir p*rno video izlemeden rahat uyuyamadığını bu sırada mastürbasyon da yaptığını kabul ediyor ve bunun normal olduğunu anlatmaktan dilinde tüy bitti diyebilirim. Sıklık olarak ise en azından 3-4 günde 1 p*rno ile mastürbasyon yapıyor. Erken boşalma gibi herhangi bir cinsel ilişki sorunumuz yok. Seksten zevk de alıyoruz. Beni çok beğeniyor. Fakat p*rno izlemekten vazgeçmiyor ve vazgeçmeyeceğini de söylüyor. O şekilde yani uyumadan önce mastürbasyon yaparak çok rahat uyuması da kendince en geçerli sebebi. Nitekim şu an benimle onu anlamadığım için konuşmuyor. Resmen p*rno için küstük ya şaka gibi. Önce espri olarak algıladım ama durum çok ciddi. Kavga ettik. Ne ben onu anlıyorum ne de o beni anlıyor... Çıkmazdayım. Ben yapmasın demiyorum. Ayda ya da haftada 1 defa yapsın. Ama bu konuda kısıtlanmak istemiyor. Ona güvenip çayıra salmamı bekliyor yani. Kimseye anlatamıyorum. Kime diyebilirim ki "Eşim p*rno izliyor diye tartıştık." şeklinde bir yakınıma... Eşimi her gördüğünde sapık muamelesi yaparlar belki. O kadar düşündüm ki beynim çatlayacak. Lütfen samimi bir şekilde bana yardımcı olur musunuz? Ben bu durumda nasıl hareket etmeliyim şimdi?
P*rno için benimle küsmesine anlayış göstermeli miyim?