bacağınız bi kızın bacağına değse tahrik olurmusunuz?
otobüste bi kız poponuza dokunsa tepkiniz ne olur?
otobüste bi kız poponuza dokunsa tepkiniz ne olur?
Bu soylediğinin hastası olan erkekler de var, genelde kente dısardan gelme, genelde de kente dısardan gelen kızlara minibus otobus gibi sıkısık ortamda cıvık hamur gibi yayılarak oturarak yapmaya calısıyorlar.
Anında belli oluyor tabi , boyle hareketlerde tahrik olmak ya da etmek icin saplantılı olmak gerek. Sahit oldugum bu cıvık hamur oturusunda diz tacizine ( bu bir çeşit izinsiz dokunus oldugundan tacize girer) maruz kaldıgı erkege dönüp " afedersiniz teşekkürlarınızda bir sorun mu var " diye sesli olarak sordu . Anında duyanın bakışı döndü, erkek mecburen ""yooo nerden çıkardınız onu " diye pişkince ama toplanarak cevap verdi . Kız da " oturuşunuzun yayılmasından ve saga sola dokunmasına aldırmayışınızdan " ya teşekkürlarında sorun var ya da yeni sünnet olmuştur diye aklımdan gecti de bi sorim dedim " dedi . Rezilliğe gülmeyen kalmadı, tacizci kalktı , mırıltılı kufurleri duya duya ilk durakta kendini aşagı attı. .
Bunlar saplantılı ve acemi tacizcilerin işi.. Bi halt da olmaz .
değdiğinde değilde değdiği halde çekmeyince tahrik oluyorum.
bir kız popoma dokunsa hiç sesimi çıkarmam hoşuma gider.
Cevap
41Cevap
Küfür Eder Yanımdan Kovarım Yok Yok Eğer Olmadıysa Çok İstiyorsa Ve İzin Veriyorsa Geçiririm Kenara Dudaklarına Yapışırım :D
istemesem de olurum bu elinde olunan bişey değil... popoma falan dokundurtmam sapık diye çığlık atarım :)
Bacak bacağa değdi diye tahrik olunurmu hiç insanlık hali . Kazayla ellerse ses çıkarmam kasıt varsa tersleyebilirim .
o kızın bacağını ne amaçla değdirdiğini zaten anlarım, eğer istediği beni baştan çıkartmaksa onun fiziksel özelliklerine göre bende gereken tepkiyi veririm...
bizim sınıfta kız mini etek giyip deydirince tahrik oldum oğlan kalktı diye yerimden de kalkamıyordum.bilerek mi yaptı acaba.
bilerek yapmıştır :)
bileydim akşam götürürdüm onu :)
kesinlikle tahrik olurum. temas herşeyi bitirir bende.
Bu tür olaylarda inanılmaz tahrik oluyorum itiraf ediyorum. Dokunmasına gerek yok :)
kıza, bacağa, ne kadar zamandır seivşip sevişmediğime bağlı tahrik meselesi. ama muhtemeldir evet.
dokunuşuna bağlı. tepki verip i*ne gibi bağırmama orası kesin.
Metrobüste bir cok kez basıma geldi anlatsam ınanmazsınız zaten, burdan anlatılacak gibi degil cok yasadım hemde cok degişik şeyler, kısacası güzeldi ve tahrik oldum
Bacagı bacamıma değse ne olacak hiç brşey olmaz o kadar azmadık :))Kalçamı ellese basarım tokatı sağık dıye :)) haha
Hayır kesinlikle tahrik olmam... okadar da abazan değiliz yani :D
Ve bir kız öyle bir şey yapsa "ne ayaksın sen bilader" diye sorardım
kızın biri dizime değdirdi öbürü kalçamı keşkül gibi salladı çok utandım ağlayarak önümdeki amcaya yasladım.
ahahaha süper bu adam lskdfksdjşfsdifd
Oha kiza bagli eger beger irsem azarim ama ben kendimixkontrolxedebiliyorum .,?€&@()-"
herhangi bir kız hayır.. çarpık bacaklı bi kız da hayır.. ama,gördüğüm an zaten adrenalin seviyemin yükseldiği bi kız olursa ,yorum yapamam :-)
ergenliğe yeni girdiysen el tutmasından da tahrik olursun :) lisede simge diye bi kız wardı popo delisiydi
hemen tahrik olurum ve sonra boşalırım :))))
nasıl cevap ama
tahrik olurum. yani kabaca tabirle dalga kalkar yani.
kalabalık bi yerde bi kız poponuzu ellese ne tepki verirsiniz?
bilemiyorum kızına bağlı:))
Kıza ve kızın niyetine. İstediği tatmini yaşamasına göz yumardım.
Ya metroda afet bi kizla sirf bakismamiz bile kalkmasina neden oldu durmadan bakiodu ama arkadasi yanindaydi malesef :) bu ilk defa basima geldi :)
haykırarak bosalırdım böle
https://www.youtube.com/watch?v=-1N72lOmBVsben oluyorum yaa. biraz çekiniyorum ama kız çekinmiyosa bende bacagımı dayıyorum
bacağın değmesine gerek yok...kızın bacak bacak üstüne atması yeterli...
okulda oyle bi kız vardı popo elleyen beni ellediğinde çok sinirlenmiştim
çekerim..dokunulmasını sevmiyorum öyle ortamlarda..
evett tahrik olurum. popomo dokunsa çok bişey hissetmem
bacak bacaga deyse bırsey olmaz popoma ellerse oha derım :D
hoşuma gider sanırım yanlışlıkla olmadığını belli ederse ereksiyon olurum:))
oldu olcak belden bağlamalıyı takıp ...n bi de :))
Değenler oluyor , çıldırıyorum :D
ergen stiller için olur oyle şeyler...
öyle ota boka tahrik olmam
oha ya ne abazalar varmış.
evet o abazalar medyamızın oluşturduğu velinimetleridir.(yanlış anlamayın övmüyorum eleştiriyorum)
metroda ve otobüste az başıma gelmiyo
kıpırdanma olur mutlaka
çok değişik sorular soruyo yeminlen :D
Hemde nasıl uçuşa gecer...:D
Oo oluruz olmazmiyiz hemen yatirip beceriyoz:)
evet. bu sadece erkeklere özel değildir bence
Popoma dokundular
titreyerek boşalırım
hele mini etek giydiyse daha çok tahrik olurum
evet olurum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?