Arkadaşlar ilişkide alkolsüz kayganlaştırıcı ne kullanabiliriz satılan jeller hariç örneğin hangi sabun markasında alkol olmaz ? Veya başka ne önerirsiniz ? Çünkü alkol yakıyo..
Cevabın nedir?
+1 yılAlkollü kayganlaştırıcı ne ya? Allah allah, üstünde kimya fabrikası gibi çeşit çeşit maddeler yazıyor ama alkolü bilemedim. Kaldı ki içindeki alkol, direkt üstüne dökülmüş içki, kolonya gibi yakmaz ya.
Neyse bi dünya kayganlaştırıcı var, medikal naneler. Yağ içeren herşey kondoma zarar verecektir. O nedenle eger öyle bi kullanım var ise, yağlardan uzak durarak, medikalciler, erotik shoplar falan su bazlı kayganlaştırıcılar edinebilirsiniz.
Ps, sabun nasıl bi kayganlaştırıcıdır, bilemedim yani :O02 Yorumla
Soran+1 yılTabikii soyle diyim eline sabunla ve arkani parmakla ozaman anlarsin demek istedigimi :)
- +1 yıl
Arkadaş anal yaparken sabun mu kullanıyorsunuz? :o Sabunu bırakın, netten su bazlı kayganlaştırıcı alın.
Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. vajina mı anüs mü? vajinal ise öyle herşeyi kullanmayın sakın... Sabun falan risktir, asit-baz dengesi açısından ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisi icinde :)?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
canım "su bazlı gliserin" al derim ben prezervatif için kullanıyorum. memnunum da kremler felan yağ içerdiğinden condomu eritiyor su bazlı gliserin hem sağlıklı hemde işini görür ;)
00 YorumlaAlkollü kayganlaştırıcımı olur ya :) Eczaneden al su bazlı zarar vermez. Hiç olmazsa bebk yağı al alırken sorunda olmaz.
00 Yorumlaen doğalı tükürük diyeceğim, ancak tiksindirici gelebilir. o zaman vazelin kullanabilirsin:)
04 Yorumla
Soran+1 yılYok tiksinmem aksine severim :) ama kayganlastici olursa daha acisiz olcagini duymustum ..
- +1 yıl
madem tükürük olayını seviyorsun, partnerin benim yaptığım gibi yapsın. en acısız hali bu oluyor.
ilişkiden 10 dakka önce anal bölgeni bol tükürüklü olarak, güzelce yalasın. hatta dilini içine sokmaya çalışsın. sonra yine parmak yardımıyla tükürüklerini dötünün içine soksun. sende iki elinle döt deliğini açtırırsan tükürükler içine daha rahata girer. yalanmaktan dolayı döt kasların iyice gevşeyeceği için rahatlıkla acısız bir şekilde içine alabilirsin.
Soran+1 yılİmm tsk ederm ..
Çok girişli bir ilişki olacak heralde... Anal için durex'in di sanırım kayganlaştırıcısı vardı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. partnerin içki içmediyse dilince kayganlaştırır orda burda bişey aramaya gerek yok işini uzun tutsun yeterli.
00 Yorumla
+1 yılmasaj yagı portakallısı harika oluyor çokta iyi kaydırıcı özelligi var mis gibide kokuyor:)))
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki nerde bulabilirim ismi nedir ?
- +1 yıl
her eczanede satılıyor raflarda var sec al yada iste okadar gizli saklı bişey degil
Soran+1 yılHimm tsk ederim :)
- +1 yıl
rica ederim:))
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSu bazlı jeller iyi de vajinal ilişki için soruyorsun değil mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılİkisi icinde anus ..
- +1 yıl
Anal yapma bence diğeri içinse kaliteli ürün kullanman lazım onu verebilirim.
Soran+1 yılİkisi icinde versen :)?
- +1 yıl
Anal yapma derim kesin.
Normal zeytinyağı dök.Hem çok daha sıcak olur hemde kaygan :)
07 Yorumla
Soran+1 yılYaglari aritmasi biraz zor degilmi ya :)
Soran+1 yılHaklsiin :D
Soran+1 yılİliskiden 10-15 dakika once dok derken anlayamadim :) ? Zaten erken bosalmasini istiyorum ..
ya alkol ne alaka sakın sürmeyin, sonrası kötü, kayganlaştırıcı yerine ben dilimi kullanıyorum, sende karşındakininkini kullanabilirsin.. :)
00 Yorumlasana bir şey söyleyim mi. eğer fantazik bir şey değilse sevişmeniz bence en iyi yöntem TÜKÜRÜK. sağlık bilimcileri de bunu söyler..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende oyle dusunmustum ama kayganlastici olursa krem,yag vs daha acisiz olurmus ..
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğal kayganlaştırıcı yok anlaşılan =) zevksiz ilikiye ne sürsen kar etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBosalmaktanmi bahsediyosun ?
Cevap sahibi+1 yılHaz aninfa gelen akintidan bahsediyorum. Difal kayganlastirici o
Gizli Üye(36-45)+1 yılgleit glen diye bi jel var vajinal kayganlaştırıcı o gayet iyi geliyo.
02 Yorumla
Soran+1 yılHimm eczanelerden felan alcaksak ben utanirim ya oyle :P
Cevap sahibi+1 yılyok bee bi kağıda yaz uzat hemen veriyo sana bayan eczacıdan al sende =)
Cinsel Yaşam konusunda 443 cevap paylaştı. Ucuz ve iş görür. Bedelin yeterlidir bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. bosverin kayganlastırıcı falan rahat takılın
00 Yorumlaayran süt beyaz sıvılar ..
00 Yorumlasabuna ne gerek varki...
02 Yorumla
Soran+1 yılOnerin nedir ?
bebek yağı kullanın
01 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim ..
+1 yılbebeyağı güzel oluyo
02 Yorumla- +1 yıl
Bebeyağı hemen uçuyo be adamım
- +1 yıl
yoo hiç biyere uçmuyo :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılzeytinyağlı sabun kullan bacım
01 Yorumla
Soran+1 yılHimm marka verirmsn acaba ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal için mi ?
01 Yorumla
Soran+1 yıleet
bebe yağı kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunmustum hicmi yok onda ?
krem kullan alkolsuz
04 Yorumla
Soran+1 yılMarka verirmsn ?
Soran+1 yılTmm tsk ederm:D
+1 yılBalgam gibisi yok :P
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri