alt komşum kocası 3-5 gün de bir haftada bir falan geliyor eve kadın adamın her vuruşunda (şap şap sesleri geliyor oradan anlıyorum.) bildiğin bağırıyor böğürüyor. bu ne böyle ya numara yapıyor gibi geliyor bana. biz de bayanız sonuçda. zevk alıyoruz az yüksek sesle inliyoruz falan... yani özetle bir kilitorisin böyle bağırttıracak kadar duyarlı olması mümkün müdür? o zaman iç çamaşırın varlığı bile orgazm sebebi olmalı. hadi tacrübeli bay/bayanlar. tartışalım bu konuyu.
Cevabın nedir?
+1 yılbu tür vakaların yüzde 90'ı aldığı hazdan değl, daha çok haz almak için böyle sesler çıkarıyor.
bunların bir kısmı kadınlar arası rekabeti kızıştırmak ve nispet yapmak için, bile bile, kasıtla böyle yüksek ses çıkarıyor. diğer kısmı zaten dediğim gibi, böyle sesler çıkararak kendini ve partnerini kışkırtarak daha çokz evk almaya çalışıyor ki büyük bölümü bunda başarılı da oluyor.
seks haylaz, kural tanımaz bir şey. karşınzıdaki adamın sizi çıldırttığını düşünmmesi onu kamçılar evet. kadın için de başta böyle rol gibi sahte bile olsa bir süre sonra aldığı hazzın artmasıyla sonuçlanabilir.
çok az bir kısmı fantezi için, belki yan komşuyu çıldırtıp threesome ya da eş değiştirme fikrini akıllarına sokmak için yapıyor olabilir ama bu %1'i falana ncaktır bu tiplerin.
%2-3 olanı da ya vajinası çok dardır, ya penis çok kalındır ve canı yanıyordur. hazdan değil acıdan olabilri yani o bağırma.12 Yorumla
Soran+1 yılcanım çok kapsamlı yaklaşmışsın mevzuya. özellikle "bu tür vakaların yüzde 90'ı aldığı hazdan değl, daha çok haz almak için böyle sesler çıkarıyor." kısmı muhteşem bir çıkarım.
- +1 yıl
bir öngörü, biraz psikolojik temellerini okumak bilmekle ilgili bir analiz benimkisi.
%5-6 kalıyor geriye, onlar cidden çok sevk alıp bağırıyor olabilir mesela. ama büyük bölümü aldığı zevkten daha çok ses çıkarıyor bahsettiğim sebeplerle.
bence tabi
En İyi Cevaplar
+1 yılUlan sabahın 9 buçuğu bee
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan. Cok iyi partnerlerim oldu. Seks yapmayıda seviyorum. İstedikleri kadar ön sevişme fantazi falan olsun öyle çığlık atacak kadar olamaz. Gerçekten zevk alan kadın kedi gibi inler. En fazla panter olur yani. Kendini kaybeder yani öyle bağrıcak kadar hali olmaz kendinden geçer. Açık ağzı derin alıp verdiği nefesinden ve ritmik olmayan inlemesinden anlaşılır gerçekçi olduğu. Abla çok fazla film izliyor ya da herifinin gönlü olsun diye bağrıyor :)
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanı yanıyorsa bir ihtimal. Zevkten olduğuna ihtimal dahi vermiyorum.
Soran+1 yılcanım % 1.000.000 haklısın olayı resmen özetlemişsin yani.
Soran+1 yıl@teter demekki sana numaracılar denk gelmiş canım.
Cevap sahibi+1 yılBunlar inanmaya devam etsin :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen adam hard seviyordur ya da mozoşistlik vardır adamda, Kadında kocasının tahrik olması için numara yapıyordur. Mümkün değil o ölçekte bağırması. Adamı boğazlasalar o kadar bağırır anca ya. Benim de sevgilimin penisi iridir yani bağırmıyorum hafif inleme olması normal olanı diğerleri numara ;)
15 Yorumla
Soran+1 yılay bugün bayanlar coşmuş. çok haklısın sana katılıyorum canım
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler bitanem :)
Soran+1 yılayyy iriyse canım. analda sen de sıkıntı yaşıyorsundur.
Cevap sahibi+1 yılDeneyelim dedik bir kez çok acıdı bıraktık bir daha da denemedim gerçekten kalın çünkü ya
Soran+1 yıleşini mest etmek istersen çok can alıcı taktikleri var analın canım benim. napalım taktik istermisin.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
70Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılSurekliyse yapmaciktir muhtemelen partnerini gazlamak icin yapiyodur ama arada bir iki bogurme dogrudur olur, pozisyon degismistir cani acimistir ya da hakkaten zevk almistir. Onun disinda inlersin cok da bogurmezsin be.
30 Yorumla Evet bazen kadınlar çook keyif alıyorlar inliyorlar yalvarıyorlar vs vs gercekten çok haz alan kadınlar var ve bunu bazıları ses çıkartarak gösteriyorlar bazılarıda nerdeyse çarşafı yırtacaklar elleriyle karşılaştım butur kadınlarla yattım ama gercekten çok keyifli oluyor o kadınlarla...
03 Yorumla- +1 yıl
dabi dabi; herkesi sikmişsindir kesin * :)
hayır şu cümleler bak * , sona doğru iyice yarım yamalak ve saçmalayıp kopuk kopuk olmuş. asılırken mi yazıyon nabıyon amk? - +1 yıl
@reddiforbidden hadi l*n salak şey bişey bilmedik ahmak
- +1 yıl
demedin evet :)
+1 yılbir an soruyu acaba ben mi yazdim farkinda olmadan dedim. Ayni durumu ben yasadim ögrenci evindeyken alt kat komsumuzla. İstanbul'da. Kadin ciglik cigliga inliyodu. Acaba adaminkimi mi cok kalin ve uzun yoksa kadin mi cok azgin diye düsünüyoduk hep. Sanki kulagimizin dibinde yapiyolarmis gibiydi. Ve gercekten de adamin vutus sesleri bile duyuluyodu şap şap
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim burdan tasinan kadin olmasin o. Ayni burada oturan kadini tarif etmissin haftasonlari kocasi geliyodu iki gece boyunca 9 daire onu dinliyodu oyle bir bogurme hayatim boyunca duymadim hafta ici tum komsular onu tartisiyodu acaba noluyo kadina acaba nasil sekilse yapiyolar vs vs bizim adamda bagiriyodu
17 Yorumla
Soran+1 yılaaa adam da bağırıyordu derken canım. (bu arada acı çığlık gibi bir ses varsa anal da vardır işin içinde. ayy ;-))) kendimden biliyorum)
Cevap sahibi+1 yılBazi komsular aci cekiyo diyodu bence sadece boguruyodu :) herseferinde 2 saat susmuyolardi araliksz boguruyodu kadin
Soran+1 yılanlamadığım nokta öbürsü gün komşularının yüzlerine nasıl bakıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılBizimki 2. Evliliklerini yapmis adamda kadinda bizim apartmanda herkes birbirine gider gelir ama ona gitmedik hic musait olmadi merdivnde karsilasinca iyi gunler sadece okadar gecmis olsuna da cat kapi gittik sirf meraktan kadini yakindan gormek icin :D
Soran+1 yılyüzü yok ki kadının. bizim alttaki yüzsüzde benle pek muhatap olmaz. yani kadın sesinin duyulduğunun farkında or... altlarındaki ailede bekar erkek var. sapık sahibi olacak si.. recek kendini elin oğluna haberi yok salağın.
- +1 yıl
Kocasını aldatıyor o kadın. Evde olmadığı zamanlarda başka birileriyle ilişki yaşıyor.
Kocası geldiğinde de anlamasın diye çok zevk almışta çıldırmış numarası yapıyor.51 Yorumla- +1 yıl
Evet olasi ihtimali cok yuksek 😉
+1 yılCok tuhaf geliyor ama var gercekten boyleleri. Benim de bir sure ilişki yasadigim bir kiz vardi. Ozellikle orgazma yaklastiginda oyle bir ciglik atiyirdu ki mecburen yastigi agzina bastirip kapatiyordum. Kendini kaybediyordu o anlarda.
00 YorumlaO kadar duyuluyor mu ya bu duvarlar ne kaaadan da inceymiş özel hayat kalmamış jsfhf
35 Yorumla
Soran+1 yılyok ya alt kat canım. kadın öküz gibi böğürünce kafa yastıkta bile rahatça ses geliyor.
- +1 yıl
vuruş seslerinin orgazmla ilgisi yok ki :)
Soran+1 yılkadın ıslanınca pozisyon doggy ise normaldir canım. siz de olmuyor mu öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBağırarak aldığı hazzı daha fazla yaşıyordur, evet daha kısık inleyebilir ama o bağırmayı seviyor demek ve hunharca bağırıp bundan da daha fazla haz alıyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tarz bir iki bayanla ilişkim oldu, bildiğin yüksek sesle inlemişlerdi ama beni tamamen onlar yönetmişti, ne istiyorlarsa onu yapmıştım. Birisi arka deliğini yalattı uzun uzun, kalçasını kaldırıp kaldırıp yüzüme doğru ittiriyordu. Bende dilimi deliğinin Etrafında gezdirip onu çıldırtıyordum, bazen sokup çıkarıyordum.
Hani numara Yaptılar desem, inanılmaz orgazm oldular. bir tanesi 5-6 kere orgazm olmuştu. Birçok kere birlikte olmuştuk, of çok güzeldi, özlemişim, nerden yazdın bu soruyu😇00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşini zevke getirmek için sesli yapıyor olabilir ya da düşük de olsa çok dar bir vajinası olabilir. Bir de bilmiyoruz belki de anal yapıyorsa canı elbet yanıyordur.
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 çocuklu kadın ne darı yahu. eşi için zevk için ok. anal yapınca acı korna sesi geliyor ;-))) belli oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes zevki farklı yasar bazısının nefesi hızlanır bazısı hic ses cıkarmaz bazısı cıldırır bu bünye meselesi herkesinki farklılık gosterir. Alınan zevkler aynı degildir kendinizle kimseyi kıyaslamayın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu yapıda biriyle beraber oldum. Rol olayı çok anlaşılır ama beraber olduğum bayan daha girmeye başladığında bağırmaya başlıyordu ve ıslaklığı bırak resmen su doluyordu. O kadar bağırmasını engelleyim derken ben bişey anlamıyordum. Kapıya dayanacaklar diye..
00 Yorumlasoruyu okurken değil de aşağıdaki yorumlarını okuyunca trollediğini düşünmekten kendimi alamadım :)
mermerlerin tokatlatsın emi :P00 Yorumlao biraz yapmacıklığa kaçıyor tamam bağırma olabilir ama herseferinde de olmaz ki böğürme nedir ya napmaya çalışıyor bu kadın. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen canım. alt eski kiracılara illallah gelmişti. ayıp yaa
Soran+1 yılaynen ben mesela bazen eşimin aleti çok kalın olupda dibime dibime vurduğunda bağırırım o da acıyla karışık canım yanıyor çünkü ;-))
anal ilişki olabilir... çok zorlayınca anal acı verir, duyduğun ses acı sesi olabilir mi... ya da kadın kocanın egosunu tatmin için böyle yapıyor olabilir... thailanlı bayanlar nasıl ilişkiye girerseniz girin gık demezler
00 Yorumlabazı bayanlar hazzı sesli yasar alıdığı zevki fazlası ile dışa vurur aslında inleme sevisinde olan zevk fantezi botusunda çığlıklar çevrilir. ama şap sap ses nasıl çıkar duyuluır çözemedinm
02 Yorumla
Soran+1 yılbayanın ıslanması neticesinde erkeğin sert seri girişleri nedeni ile çıkabilir sesdir. eşim doggy de bana o şekilde yapınca bizde de çok çıkar o ses.
+1 yılkendini kasmayla iligli bu. Sen aman kimse duymasın diye kendini tutuyorsun o tutmuyor aranızdaki fark bu. Akışına bırakmak lazım bazen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi evet uyarılmak çok farklı bişe fakat bazı insanlarda aglar gibi olur okadar bagıran biliyorum. bide şu acıdan bakalım belki adam sert yapıyordur canı yanıyordur bayanın o nedenle bagırıyordur. birde kilitoris içerde kalyor iç çamaşırı degmiyor deyse uyarıcı olur.
00 YorumlaKadın abartıyor bogurmeleri ve adamı gaza getiriyor biran önce işi bitsin die :)
10 Yorumla
+1 yılBen de otel odasında denk gelmiştim. Yeni evli çok genç bir çiftlerdi. O kızdan o seslerin çıktığına tatil bitene kadar inanamamıştım.
03 Yorumla
Soran+1 yılyeni nesil p*rno izlemiş gençlik işte.
- +1 yıl
Ya sorma deli oldum ben de. Üst katımda konaklıyorlardı. Neyseki 2. Gece de aynı şekilde devam ediyorlarken resepsiyondan geldiğini tahmin ettiğim bir telefondan sonra sesleri kesildi. Demekki tek rahatsız olan ben değilmişim. Yani kardeşim bağırmanın da bağırtmanın
- +1 yıl
da bir üslubu var yani.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen evlimisin arkadaşım
birde gerçekten seks esnasında rahat olup kendini kaybetmek var olan birşey zevki tetikliyor normalde en iyi sesklerden bir kendini konuşrak ve kendini o zevk çığlıklarından mahrum etmeden yapılandır
ama
evliysen senin kocanı ayartmakta gözü vardır bilesin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Kadın zaten haftada bir buluyormuş doğal olarak da aç Bu yüzden de doya doya boşalma ihtiyacı Duyar Bence zevk alıyordu Bu yüzden bağırıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçekinmiyorsa yan komşudan üst komşudan elbette inek gibi anırabilir. acı ya da keyiften değil, bilerek bağırıyor. artık amacı neyse. biz iyi cüküşüyoruzu mu etrafa anons ediyor nedir bilemedim
02 Yorumla
Soran+1 yılbir de inanılmaz günah bir durum yani.
Cevap sahibi+1 yılyani. yoksa anıracak bir durum yok. gerçek orgazm sesi olması gerekenini az çok biliyoruz. ancak yazın camlar açık şekilde birileri dinlerse anlaşılır. onun da çözümü aç klimayı kapa sağı solu bak keyfine :)
+1 yılBen hic oyle ses cikartmam. Bikac kiz arkadasimda basima geldi agizlarini kapamak durumunda kaldim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni kiskandiriyodur. Ama belli adam sert yapıyo ondan bagirabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılcanım benim benimki de insan gibi yapmıyor. bildiğin mermeri tokatlıyor. olamaz o kadar abartı numara bence
- +1 yıl
e sen de brıak bir gün, başta yapmacık da olsa bir süre sonra inleme ve çığlıkların bence zevten olmaya başlar hale gelebilr. denemeye değer :)
Cevap sahibi+1 yılSeninkine duyurmaya çalışıyor olmasın. Ayıp yani etrafa duyurmasi
+1 yılçok aşırı bağırıyorsa bu gösterişe kaçar. maksat üstteki ve altaki komşular duysun yani bir nevi egosunu tatmin ediyor...
00 Yorumla
+1 yılOlay kadinin hislerinde, kadin istekliyse olur neden olmasin, bayilani duyduk bu mevzuda. Hem ayip dinlenirmi bakiyim elin evi :)
00 Yorumla
+1 yıltabiki numara yapıyor kadın sert seviyor demekkı erkegı iştaha getirmek için yapıyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmümkün ön sevişme tecrübe ve istek çok önemli benim hatunda öyle sus diyom millet duycak napayım diyor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbir arkadaş yukarıda çok güzel bir detay yakalamış. kadın kendini orgazm edebilmek için de mücadele veriyor olabilir yani. kendini gazlıyor yani. ;-))
Cevap sahibi+1 yılbazı kadınlar gerçekten duygusallık aşk sevgi varsa erkeğin işlevide iyse o ses çıkıyor o ses çıkarması yüzünden üst koşmusun kızı peşimi bırakmıyo yatak ağlıyo deyip takılıyor her gördüğünde hakkını veriyon diyor :))))
Cevap sahibi+1 yılözellikle tam orgazm olurken dogyy pozisyosununa aldığımda özellikle zevten bağrıyor
+1 yılnadir zamanlarda böğürtü şeklinde olabilir de sürekli nedir ya :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyani palavra işte yaa
- +1 yıl
istisnalar mevcuttur ama. gerçekten çok rahat olan insanalr var. bir çok kız zevk seslerini bastırır bu biraz abartıyo olabilir farkında olmadan
+1 yılAdamın ki biraz büyükse bağırması normal. girip çıkarken kadının canını acıtıyordur. Doğal olarakta bağıracak tabi..
00 YorumlaKadin bilerek inliyor cunku kocasi bunsekilde zevk aliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen. com ;-))
ben cok denememe ragmen senn anlattigin kadar sess getiremedim o azgindir uc bes gun yapmayinca
00 YorumlaDedigin gibi 3 5 gunde bir geliyorsa kocasi olabilir. Zevk almiyorsur belki acidan bagiriyordur.
00 Yorumlabazı insanlar zevk aldığında kendini engelleyemez çok yüksek seslerde inleyebilirler normal bir durum sen niye sıkıntı yaptın ki
00 Yorumlailişkide kendini kaybeden bir partnerim vardı. çok ses çıkarıyordu. hatta bir keresinde zevkten bayılmıştı çok korkmuştum o anda
00 YorumlaBence bazılarıbiraz abartıyor, seslerini bazılarının duyması için bağırıyorlar ve bu onları daha çok tahrik ediyor
00 Yorumlagercek ole zevk alanlar var bunu ben yaşadım kadının gözleri bile dönmüştü resmen bogürüyordu cünkü numara yabanları varsada bılemem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Belkide öyledir her şeyden tahrik oluyordur belkide değildir ikiside olabilir şimdi sen peki ne kadar bagirirsin
00 YorumlaTabiki mümkün zevkten kendinden geçen bayanlar bile var ama erkek ya da bayanım tecrübeli olması lazım cinselliği. Bilmeli ten uyumu olması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız arkdsm kolumu boynumu ısırıyor bagirmamak için bir keresinde ağladı bende anlamadım dedim iyi mi ettim kötü mü ettim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben öyle bir kıza denk gelmiştim 1 hafta takıldık otelde şöhret sahibi yaptı beni elimle ağzını kapatıyordum :D
00 Yorumla
+1 yılMümkün. bak benim kalın penisim var, acıdan dolayı bağıran çok kadın oldu yani
00 Yorumla
+1 yılBence adam kadının g noktasını keşfetmiş ve habire oraya abanıyor:)
00 Yorumla
+1 yılkesinlille gercek. sen yasamadinmi hic? evli degilmisin?
00 Yorumlakadına ne girip çıkıyor biliyormusun? :) bağırana değil bağırtana bak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz abartı var galiba
ya da bütün ilişki boyunca bağırma olmaz ama orgazm olurken bağırma normal00 Yorumlakıskanma sende ya kadın zevke geliyo ki bagırıo hoşuna gidiyo demek ki :)
00 YorumlaNumaradıe ya kdkdksls
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence başka bir alet kullanıyor cop, keser sapı ya da ne bileyim bazuka felan :)
00 YorumlaAdam ne yapıştırıyor demekki :P
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevt bendede var öyle bir komşu üst katta ama o kadar bağırmıyor ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın ki kol gibiyse... :):
00 Yorumla
+1 yılKarton evde mi oturuyosunuz acaba 😂
00 Yorumla
+1 yılGenel nedeni erkeğe doğal ofrodizyak olması dimi
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen bence de
- +1 yıl
O ses bitirir ama insanı haksizmiyim hiç denedin mi mesela etkisi nasıl oluyor diye
Klitoris yuzunden degil o zevk nidalari
00 YorumlaBagirabilir var oyle kizlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocasına abartılı oluyordur onun için.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen canım büyük çoğunluk öyle düşünüyor.
Vurucu kuvvetliyse olabilir :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılAlt komşuyu dinleme bence
00 Yorumla - Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bayanların gerçektende bağırıp böğürecek kadar zevk alması mümkün mü? numara mı yoksa?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler