Çok zor kabul ettiriyorum. Olmaz, acır, millet ne der, kendimi kötü hissederim diyerek nazlanıyorlar. Niye nazlanıyorsunuz bu kadar beyler? Sonuçta dilediğiniz kadar nazlanın, makattan zevk alıyorsunuz. Nazlanmayın bu kadar.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnasıda babasını zorlamış babası zevk almış sonra sperm üretmiş o spermde g noktasından prostatdan geçerkene annesi ileriye gidince kafasına çarpmış bu konuyu açan bireyin. Kendi çocugunun babasınıda sen zevklendirirsin artık sonuç olarak oraya konulmuş g noktası 18 yasına gelincede oğluna anlatırsın oda yapar nesilden nesile gider. Soyadınıda G*ö*t*verenler yaparsınız. Ağır mı konuştum hayır çünkü senin gibiler sadece ve sadece oksijen tüketen toplumun ve insalığın değerlerini yerle bir etmeye çalışan şeytanlardan başka bişey değil. İşin boku çıkınca kendinizle kalınca zaten tükenmiş olacaksın kişilik bozulukların başlayacak. YIKIM zamanı gelince ölüm g noktası kadar yakınınızda olacak.. Işıkla Kalın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi tam senlik biriyim desem yeri var yani:) ilişki de en çok haz aldığım yer anal bölgemdir. gay değilim, tamamen kadınlara ilgim var. şu an için arkamın yalanması, hatta partnerlerimin dilini sokmaya çalışması, ben onların içinde gelip giderken onlarında bir taraftan parmağını içime sokması, bana oral seks yaparken bir eliyle de parmaklaması müthiş derecede haz veriyor. ama strapon aşamasına daha gelmedim. parmak ve dil darbeleri yetip artıyor benim için. yani evet haklısın. erkek arkadan ayrı bir zevk alabiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFuck budy olarak köle ruhlu partnerim var haftanın belirli günlerinde müsait olduğumda gel buraya derim. Kadınsı olarak giyiniyor genelde ve hiç zorlamadan büyük bir keyifle yapıyoruz.
1810 Yorumla
Soran+1 yılhmm. benim erkek arkadaşım başta çok nazlandı. yok penisim bana yetiyor, yok olmaz, yok ben top muyum neler neler... bir kere yaptım, şimdi vazgeçemiyor :).
Cevap sahibi+1 yılSevgilim hayatta kabul etmez bildiğim için teklif etmedim bile onun için cinsel fantazilere başka bir partner kullanıyorum. Bunun dezavantajı yokmu var tabi, mesela cinsel olarak sevgilimle hiç birşey paylaşamıyorum.
Soran+1 yılsevgilinle romantizm için mi berabersin peki? madem seni cinsel olarak doyurmuyor, niye hala onunlasın?
Cevap sahibi+1 yılKişisel özellikleri hayata bakışı duruşu bulunmaz biri
- +1 yıl
bence çok hoş ve farklı bir deneyim keşke fırsat ya da imkan olsa
- +1 yıl
Bu işte iyisin o zaman
erkekler hemen kompleks yapmıslar asdfgh :D:dD
154 Yorumla- +1 yıl
Erkek adam gotune guvenir :))
- +1 yıl
keşke straponlu bir bayan beni becerse ama nerde sadece konuşuyorlar ama gel yap deyincede gelen yok
- +1 yıl
Boş komplex
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
66Cevap
harika bir şeydir hele makatımın yalanmasına bayılırım ama bunu yapabilecek partner nerede yaparım ederim sexte sınır tanımam diyen kız çok ama hep lafta ...hatta bu sitede bile oral yapılmasından hoşlanırım diyen kızların bir çoğu onu sadaece laf olsun diye söylüyor kızların da bir çoğu vajinasının yalanmasını istemiyor..
20 Yorumla
+1 yılŞöyle yapalım. Ters misyoner pozisyonunda yani ben altta sen üstte. Benim çükü içine aldığında ellerimle göğüslerini avuçlamam yerine sen biraz daha eğil bırak göğüslerinle dudaklarım ilgilensin. Artı olarak eğildiğinde meydana çıkmış olan ass hole'una da o bahsi geçen strapunu yavaşça yerleştireyim iki kat uçuş gerçekleştirmiş ol. ilişki bittiğinde sigarayı elin titreyerek yakmaya çalış bu da benim hoşuma gitsin. İnan strapondan daha çok zevk verir.
15 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin makatındaki sinirler dışında bir de hiç tecrübe etmediği hazzı yaşatacak olan g noktası anüsünün içindedir, prostat bezinin orda. Ve prostat orgazmıyla erkek zevkten inler... Hiçbir şey erkeğe bu kadar zevk vermez.
- +1 yıl
O yöntemle zevk alanlar zaten travesti olmuş durumda. ilgi ve alakana teşekkür eder başarılar dilerim.
- +1 yıl
Zevk alsam sıçarken alırdım :)
Soran+1 yılÖnyargılar =). Dışkılamak bambaşkabir olay, çalışan kasların farklı. Zaten bu örneğinden konu hakkında ne kadar bilgisiz olduğun anlaşılıyor :). Nazlanmaz da okumak istersen "prostat orgazmı"nı oku :)
- +1 yıl
Anüs kasları dışar doğru çalışır ve nasıl hareketlerle zevk veya acı verir biliyorum ve bu konu hakkındaki bilgilerimi seninle tartışacak değilim :) Sen git erkek arkadaşını straponla sik. Birbirinizi öyle tatmin edersiniz. Okumak isterim bi ara bakarım.
o bisex fantazisi çok güzel :D fantazileri olan kadınlar renkli olur salla sen o.ç larını boşver biz gay mıyız die yırtarlar akşamları karılarının sütyenleri ve tangalarını giyip facete profil açar bu tipler sonra gelsin maraş ustaları bakan varmı kabağıma durumları :D :D :D
10 Yorumlaikna edebiliyorsan ne mutlu sana adımdan da anlaycagın gıbı ben bı köleyım :) her turlu seyıde yaparım :) ama ne yaparsan yap ne dersen de benı bıle böyle bışeye ıkna edemezsın ha ayak fetsh falan tamam ama stapona gelınce orda dur derım yanı nasıl ıkna edebılıyosn hayret dogrusu :) :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kesinlikle gey değilim, ayrıca öyle olsam da sorun olarak görmem fakat kadınlardan hoşlanıyorum. Her neyse böyle bir şeyi hep denemek istemişindir özellikle de hoşlandığım değer verdiğim bir kadınla neden bilmem ama fantezi olarak kadın mutlu oluyorsa ben de zevk alabilirim sanırım
40 Yorumla
+1 yılBeyler naz sanmış :D gay miyiz la biz soruya bak penisimden aldığım zevk yeter bana gerisine gerek yok her ne kadar yapılan eylem bir bayanlada olsa eşcinselliktir benim gözümde bugün strapon yarın et .
19 Yorumla
Soran+1 yılerkek makattan daha çok zevk alır çünkü makattaki sinirlerin yanı sıra, erkeğe inanılmaz zevk veren prostat bezlerine sadece makattan ulaşılr... "prostat masajı" bunu araştır. parmakla da yapılabilir, erkeğin g noktasıdır, erkekleri zevkten inletir. homoseksüellikle de bir alakası yoktur.
- +1 yıl
Anlattıklarını biliyorum zaten ama ben cevabımı verdim penisimden aldığım zevk yeter bana tasvip etmediğim bir ilişki türü bana ters .
Soran+1 yılDiğer zevki tatmadan sana onun yeteceğini nasıl bilebilirsin?
- +1 yıl
Yetiyor ki fazlasında gözüm yok demek ki ne biçim soru bu ya istersen uzaya çıkacaksın de yinede kabul etmem .
Soran+1 yılbiliyorum, o zevki tatmadığınız sürece hep bunu diyorsunuz :). sadece bir kez tadınca bir daha asla vazgeçemeyeceksin o ayrı :). nazlanın bakalım, nazlı bebekler ;)
- +1 yıl
Kolay gelsin size . straponakşamlar .
Soran+1 yılsana da :)
- +1 yıl
Eksik kalsın iyiyim böyle .
Soran+1 yıltamam nazlım =)
Bunu nazlanmak olarak algılaman çok ilginç. bu herkesin tercih edeceği bişey değil. bunu isteyenleri ne kadar normal buluyorsan istemeyenleri de o kadar nomal karşılamalısın. açıkçası ben böyle bişeyden keyif almam. ayrıca strapon yada benzeri bişey almak istersen şusayfayı ziyaret et ;)
12 Yorumla
Soran+1 yıldenedin mi? hiç prostat orgazmı yaşadın mı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok sık olmaması kaidesi ile kabul ediyorum ben. Ama çok sık olmayacak bir de büyük olmayacak..
22 Yorumla
Soran+1 yıl;)
Cevap sahibi+1 yılHım sadece bir gülücük ve +1 mi kazandım bu cevapla.. hım neyyyse :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet zevk alıyoruz hoşlanıyorsan yapalım bak ben nazlanmıyorum bebeğim...
47 Yorumla
Soran+1 yılcanım benim, çok tatlısın :). senin gibi koplekslerini aşmış erkekleri seviyorum. erkek arkadaşım olmasaydı cidden sana o hazzı yaşatmak çok isterdim.
Cevap sahibi+1 yılbende cok isterdim bunun gay olmayla ilgisi yok komplekse gerek yok benim kız arkadaşım da böyle seyler istese keske yapsa cok heyecan verici
Cevap sahibi+1 yılsen anal yapıyormusun ?
Soran+1 yılevet tabii. yeteri kadar ıslanmış bir makatta acı olmaz. makatta da sinirler vardır ve haz duyulur. ama siz erkeklerin makattaki sinirler haricince bir de g noktanıza makattan ulaşılıyor, prostat bezine... ve penisinizle aldığınız hazın çok daha fazlasını prostat orgazmı yaşatıyor size
Cevap sahibi+1 yılevet biliyorum yaptım çünkü:)seninle yapmak isterdim gercekten
Cevap sahibi+1 yılboşalması da ayrı bir güzel oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızım anlasılan senın baban g...veren babandan ogrendın bunları ... kasarsında bu kadar da ortaya serme kasarlıgını .. kım bılır ananda baskaları ıle zevk verıyordur dıye her gun bırı ıle yatıp kalkıyordur senın gıbı kasarı dogurduguna goee
211 Yorumla
Soran+1 yılçok kibarsın
Cevap sahibi+1 yılboyle bır soruya daha kaba bı tabır bulamadım kusura bakma .. madem normal babanın yaptıgından neden cekınıyorsun .. hem cınsel ılıskı de normal sen neden cekınıyorsun sıtede o kadar abaza erkek var sende onları mutlu et sende zevk alıyorsun sonuc olarak ?
Soran+1 yılbabama niye yapayım... isterse anem yapar babama. ben ne karışırım.
Cevap sahibi+1 yılyahu allahın adını verıyorum .. boyle sacma bırsey sorma ... bak musluman bır ulkede yasıyoruz .. orf ananelerıne en sadık toplum olarak anılıyoruz ... resmen atesıtlık pesındesınız .. bu nasıl bırseydır .. yok boyle bırsey yaa mezheplerınız bu kadar mı genısledı
Soran+1 yılHmm, müslümanlıktan bahseden birinin onca küfürü etmesi :). Peki.
Cevap sahibi+1 yılhak edene de hak ettıgı cevabı vermesını bılmek gerek bazan :))) ama malum konu cok farklı olunca ınsan kendısını tutamıyor .. bende sırf bu kufurlerı kendı kısılıgıme yakıstıramadıgım ıcın ınsanlara yanlıs tanınmamak ıcın gızlı kllanıcı olarak yazdım
Soran+1 yılYo, hiç de öyle bir şey yok :). Müslümansan küfür ne olursa olsun mübah değil. Milletin müslümanlığını eleştirmeden önce kendine bak :).
Cevap sahibi+1 yılben kımsenın muslumanlıgını elestırmedım kı .. senı elestırdım .. senınde bu zıhnıyette bu dusunce de dınle alakan oldugunu bıle dusunmuyorum .. hanı kasar vardır ama kusura bakma bu kadar eskısını hıc gormedım .. madem o kadar normal gelıyo sana gızlı kullanıcı olarak degıl normal kullanıcı olarak sor da soruyu .. mıllet ozelınde tatmın etsın senı de kendınıde :))
Soran+1 yılNe alakası var? :). Erkek arkadaşım var, burada sadece bir soru sordum. Partner arıyor olsam çöpçatan sitelerinde olurum. Bulunduğun mecra cinsellikle alakalı soruların sorulduğu bir yer ;).
Cevap sahibi+1 yılneyse byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Soran+1 yılbye :)
Arkadaş isteyene gelmez ki böyle kızlar:) bence de zevkli bişey ama işte kısmet:p denk getirmek zor:) ık mık desen denesek mi demeye getirsen neyle karşılaşacağın belii değil:)
10 Yorumla
+1 yılKim demis nazlaniyor diye soyle sert acimasiz yapacak sahibe ruhlu birisi olsada hic durmam ki yaptiririm
10 Yorumla
+1 yılYa kardeş bi zevktir aldınız başınızı gidiyonuz herşey zevk mi hayvanda yapar o dedğini hayvanla aranda biraz fark olsun bırakta .
34 Yorumla
Soran+1 yılerkeğin g noktasına makat yoluyla ulaşılıyorken (prostat bezlerini uyarma aracılığıyla sağlanan prostat orgazmı) bunu neden hayvanlıkla bir tutayım ki? insan bedeni bir hazine
- +1 yıl
Her Hazine mübahmıdır peki ?
Soran+1 yılkendi bedenimiz, bize ait... tabii ki de mübah
- +1 yıl
Peki kolay gelsin sana .
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız arkadaşım straponla yapıyor bana. inanılmaz zevk alıyorum.
51 Yorumlasen yeterki yapmak iste ben sana yaptırırm hatta neler yaptırırım sana bütün egoların tatmin olur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyorumlara baktımda ne çok siklmk isteyen erkek varmış ben şok oldum :Ddddddddddd
100 Yorumla
+1 yılben hiç nazlamıyacağım gerçekten eğer o kızı bulursam gerçekte hemen kabul ederim benden ne isterse ne var yani nolacakki denemiş olurum bari bende anlarım kadınların nasıl zevk aldığını merak ediyorum zaten
10 YorumlaBen hayatta nazlanmazdım. Karşılıklı sabaha kadar of off enfes :) Düşüncesi bile muhteşem.. Kıyafette dahil edilebilir bu fanteziye :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bişey diycem...
ya Manyamısın Arkadaş sapıkmısın?
ya biraz düşünce olur o adam alışırda Seni bırakıp giderse diye.. Nasıl bi sapıklıktır sendeki?
Ters ilişkiye karşı çıkan kadınlar.. Adamı Arkadan düdüklemek isteyen gene kadınlar...
büyk konusmıyımde bana onu teklif edecek hatunun vay halıne.. Artık onu cerıp... neyse...13 Yorumla
Soran+1 yılben ters ilişkiye karşı değilim... eğer kadın yeterince ıslanmışsa, makattan alacağı zevk de ayrıdır. makatta da sinirler vardır. ama erkek makattan daha çok zevk alır çünkü makattaki sinirlerin yanı sıra, erkeğe inanılmaz zevk veren prostat bezlerine sadece makattan ulaşılr... "prostat masajı" bunu araştır. parmakla da yapılabilir, erkeğin g noktasıdır, erkekleri zevkten inletir. homoseksüellikle de bir alakası yoktur.
Cevap sahibi+1 yılonu biliyorum sperm testi yaptıracağı zaman eğer yardım gerekirse makattan erkeğin boşalması sağlanır.. o akdarda kıt beyınlı değilim teşekkür ederim..
- +1 yıl
ikiside çok doğru
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen de ön yargı tabu vs bir şey yok gayet keyfle yapıyorum ve uzun süredir deneyimim var
00 Yorumla Erkeklerin nazlanması normal ama bundan hoşlanan birini bulduğunda zevkin doruklarına çıkarsın
00 YorumlaDenemeyi çok isterdim ama partnerime bunu bir türlü açamıyorum..Tekmeyi yemek te olası :)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOha güzelim erkeği kız arkadaşın mı yapmaya çalışıyorsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var? erkek makattan daha çok zevk alır çünkü makattaki sinirlerin yanı sıra, erkeğe inanılmaz zevk veren prostat bezlerine sadece makattan ulaşılr... "prostat masajı" bunu araştır. parmakla da yapılabilir, erkeğin g noktasıdır, erkekleri zevkten inletir. homoseksüellikle de bir alakası yoktur.
+1 yılya pardon ama strapon kadınların kullandığı dildomu ,çözemedim .
00 Yorumlanazlanmak mı? bir bulsam yapanını nazlanmayı bırak hazır pozisyonda beklerim :))
30 Yorumlabende çok istiyorum en büyük arzum ama bulamadım malesef
40 Yorumlaher s. kimide biliyonuz m. kdumunu. erkek adam g. t verirmi. senin hoşuna gidecek diye kumbarayı bozduracağıma dağa taşa atlarım ondan iyi.
10 YorumlaAnlamıyorum bu erkekleri ya ben bana strapo kullancak kız bulamıyorum millet buluyor ama istemiyor offfffffffffffff.
10 Yorumlayawww hacı bu ne yaa nerdeyse büssürü arkadaş istiyor yoooooo yooooo ben almayayım
anal seks severim ama yapmakta yaptırmak bana göre değil erkek adamı bozar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konu da naz yapacak birini dahi bulamadık işte istediğin şeyleri bulamıyorsun ama istemediklerin burnunun dibinde bitiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen üst psikopatlıkların neler onlardan bahset strapon ne ki :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbu psikopatlık değil. erkeğin zevk alması mükemmel bir şey ve bir erkek en yoğun en zevkli orgazmı prostat orgazmıyla yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılbana psikopatlıklarından bahset o zaman :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet aramızda kaldığı sürece benim hoşuma gider
52 Yorumla
Soran+1 yılbravo sana... zevkten anlıyorsun. biz kadınların çoklu orgazmına neredeyse denk gelecek zevki sadece size prostat orgazmı yaşatabilir... penisten o kadar zevk alınmaz. bilimsel bir şey bu.
Cevap sahibi+1 yılaynı anda hem o hemde penisle oynanılınca 2 kat zevk alıyorum.krem sürülüp ön sevişme uzatıldığında kaslarım gevşediğinden ağrımıyor pek
+1 yıliki kişi arasında kalmak şartıyla neden olmasın bence ısrarcıysan çekinerekte olsa evet derim strapon girince arkadan pneiste sertleşme olur boşalırım sanırım
10 Yorumlabende çok istiyorum böyle bir bayan arayış içerisindeyim. Ama daha bulamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiri bu kezbana dogru düzgün s...sinki aklına böyle şeyler gelmeye vakti olmasın yaaa bak işini düzgün yapmazsan karşındakide kendini başka şekillerde mutlu hissetmeye çalışır :)
111 Yorumla
Soran+1 yılCahil Kamil amca... Artık kime Kezban diyeceğinizi şaşırdınız :D. Okuyor, anlamıyor, yapıştırıyor Kezban'ı... He Kamil he :D
Cevap sahibi+1 yılİnterneti gözünü seveyim ya bu klavye delikanlılıgı nasılda bulaşıcı bır hastalık kezbansın kızım kezban sen ancak burdan yazarsın bunları gelde karsımda konuş bunları sut dokmus kedı gıbı kalırsın sen anca burdan gizli profılle yazarsın bunları ezik madem o strapon u kullanıcak kadar gesursun o zaman gızlı yazmıyacaksın kezbanım benım :) hadı şimdi sen gizli profılden yazma ya devam et cunku senın kapasıten bu kadar :))
Soran+1 yıl30'unu geçmiş bir adamın bu kadar kabız bir Kamil olması... Hmm :). Bir paragraf daha yaz.
Cevap sahibi+1 yılBazı insanların beyni yerine omirikilik soğanını kullanması ne kadar acı bır durum :) 30 unu geçmiş 34 yasındayım ve yaşımdan çok memnunun Kezbanım benim CESUR kezbanım :)
Soran+1 yılKamil ağa, kartlaşmışsın ama olgunlaşmamışsın :). Senin o bunak kafan benim neyden bahsettiğimi idrak edecek kapasitede değil. Haybeden cevap ver bakalım, kart Kamil'im :).
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım bak burayı okuyan bu kadar insan önunde yazıyorum böyle yazmakla bır yere varılmaz eger aklına kişiliğine genelkültürüne kendine güveniyorsan hodri meydan gel görelim kim daha kamil kim daha kezban varmı cesaretın varsa konuş yoksa ezik gizli yazmaya devam et hadi bakalım bunu okuyanlarda bize şahit olsunlar
Soran+1 yıl"varmı" yazan Kamil bana hodri meydan dedi :). He Kamil, ee ne yapayım?
Cevap sahibi+1 yılBak 2 secenek var şuan ya okuduğunu anlayamayacak kadar embesilsin yada Kezbanlık ağır basıyor cesaretin yok :)) yazdıklarımı ıyı oku bu arada bence 1. şık :)))
Soran+1 yıl"yada" :)). Vah Kamil'im vah. Cahil cesareti bu olsa gerek :).
Cevap sahibi+1 yılBen cevabımı aldım klavye delıkanlısı yemedı dımı neyse sana hakettıgınden fazla değer verdim bırtarafın kalkmasın bundan sonra yazmıyorum senı klavyenle başbaşa bırakıyorum :) Ezik Kezbanım :)
Soran+1 yılAnadile hakimiyetin had safhada, Kamil amca :). Senin gibi bir şaşkını ciddiye alacak birini bulursan kendi çapınızda bilgi birikimizini yarıştırırsınız, kısmet :). Hadi yallah.
arkadaş rolleri değişmeye amma meraklısınız :) tabi ikna ettirebilmekte ayrı bi mevzu..
00 YorumlaArkadaslar rica edelimde buraya en kisa zamanda birde sapiklik kategorisi konulsun...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin annende babanda demekki strapon kullanmış. demişsin ya erkekler makattan zevk alıyorsunuz. diye babadanda makattan zevk alıyor demekki annene sor bak kesin babanda kullanmıştır...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılkızım sen kafayı yemişsin. hiç bir normal erkek bunu kabul etmez. sen gay veya gay olmaya meyilli erkek bozuntularına denk gelmişsin. normal hiçbir erkeğe bunu teklif etme...git hangi i*neyi düdüklüyorsan düdükle...
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğa g noktanızı anüsünüzün içine koymuşsa ben ne yapayım :). Prostat orgazmını araştır, çok da nazlanma ;).
+1 yılkararsızım zevk alabilirmiyim acaba acı ve zevk aynı anda mümkünmü straponla ne dersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmakattan değil, tam ortasından makattan zevk alan top oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin gibi kadınlar istiyorum benı kolenız yapınn sikilmek istiyorum bır bayanaa ahh ahh
10 Yorumla
+1 yılTanımak isterdim seni
00 Yorumla
+1 yılNazi bırak ya hayatta istemem ben hayatta istemem
00 Yorumla
+1 yılbunu isteyen bayan var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende yapmak isterdim
164 Yorumla- +1 yıl
bende güvenilir anlayışlı br bayanla denemek istiyorum sizinle neden olmasın
- +1 yıl
Aslında bakarsan hep denemek istemişimdir
iyyyyyyyy iğrençççç. bilimsel olarak doğru olsan da her zevki yaşamak gerekmiyor sonuçta
12 Yorumla
Soran+1 yılhepiniz aynısınız :). nazlı nazlı iğrenmeler, korkmalar. bir kere prostat orgazmını yaşayınca vazgeçemiyorsunuz ama =).
Keşke benide biri ikna etmeye çalışsa :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBey değil erkek, bey anandır!
11 Yorumla- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılsendeki bu erkekleri düdüklemek merakı nereden geliyor...çocukken başından kötü bir olay mı geçti...
11 Yorumla
Soran+1 yılBu erkekleri düdüklemek değil, senin gibi hanzolar bunu "düdüklemek" olarak görür. Erkeğin makatındaki sinirler dışında bir de hiç tecrübe etmediği hazzı yaşatacak olan g noktası anüsünün içindedir, prostat bezinin orda. Ve prostat orgazmıyla erkek zevkten inler... Bu da çok seksi.
illa o aleti sokacan yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeşim naz yapmayınca da hemen verdi diyonuz :)
00 Yorumla
+1 yılBen yapacak birini bulamiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGay değilim çok şükür
10 Yorumlasana faydasi ne?
16 Yorumla
Soran+1 yılbir erkek penisiyle girdiği ilişkiden en fazla nefes sesleri hızlanıyor. ama makattan adam zevkten inliyor. penisten alınan zevk sınırlıyken, makattan (prostat orgazmı) aldığı zevk çok artıyor. internetten prostat orgazmını araştır... işte erkeğin öyle zevk alması da kızları tahrik ediyor.
Soran+1 yılbu çok boş bir felsefe. çok cahilce :). insan bedeni bir hazine, her noktası ayrı haz duyabiliyor. ve siz erkeklerin g noktası da makat içinden ulaşılan prostat bezinin orda... alınan hazı defalarca katlayan bu yöntemi "döt sadece sçmak içindir" deyip görmezden gelecek adam malın tekidir :). zaten başlarda nazlanıyorsunuz ama 1 kere yapınca bir daha vazgeçemiyorsunuz
Soran+1 yılgerçeği diye bir şey yok. orada zevk veren prostat bezine yapılan uyarı. bu parmakla da olur straponla da. homoseksüellikle hiçbir alakası yok. bunlar hep cahilce yaklaşımlar ve korkular.
+1 yılsen şaka yapıyorsun dimi
00 YorumlaBazende atarsa bulamaz erkekler...
00 Yorumla
+1 yılilginç bir fantezi...
00 Yorumla
+1 yıldefol git çocuksun daha internette görüyonuz
10 Yorumla
+1 yılİstemem yan cebime koy onlar
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi