Gizli Üye(30-35)+1 yılduygusal anlamda daha baskın karakteri varsa seni öyle görmek istemiyor olabilir. daha önceden olduğu birlkteliklerinde sadece birlkte olmak vardı niyetinde.. ama seni hayatının bir parçası olarak göruyorsa daha duygusal yaklaşıyor, daha manevi şekilde düşünüp seni öyle görmek istemıyor olabilir. öyle gördugunde aklına hayat kadınları geliyorsa, seni görunce temiz düşüncelerlee sevmek istiyordur.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgarip olan ne sensin ne de o ;) sana karşı ne kadar istekli peki?
Soran+1 yılIstek konusundada daha ben islanmadan hemen oldu bittiye getiriyor benim orgazm olmam onun umrunda bile degil ben kiziyorum oyle yakin davraniyor ve benim sehvetli olmam onu hic etkilemiyor :(
Cevap sahibi+1 yıldaha yeni evli olmanıza rağmen böyle olması garip.. peki evlenmeden önceki döneminizde de sana karşı soğukmuydu? evlendikten sonra değiştiğini düşünuyor musun?
Soran+1 yılO zaman haftada bir beraber oluyorduk tabiki o sure yetmiyormus onu yatakda tanimaya o zaman gayet iyiydi su an zaten benim havasinda
Cevap sahibi+1 yılberaber oluyorduk derken ilşkiye giriyormuydunuz? o zamanki haliyle şimdiki hali farklı sanrım öyle anladım ben.. sen değştin mi peki? belki onun hoşuna gitmeyecek bir söylemin bir hareketin olduysa soğumuş olabilir. çunku daha yeni evliyken bu kadar kısa sürmemeli ilşkniz.. umarım düzelir.. konuşmayı deneyiniz.. çiftler konuşmadıkları için ilşkiler çıkmaza giriyor. neden bana soğuksun de? beni istemıyor musun falan de.. erkekler yapı gereğide bir ilşkiyi kısa tutmazlar yani.. bilemedim
En İyi Cevaplar
Bence yeni oldugu icin cekiniyor olabilir biraz beklemisin. Zaten uste fazla kalmiyor kiyafetler. Ce esortmani evinde bile bulundurma. Tayt giy veya Şort vs.
00 Yorumla
+1 yılYaşın , fiziğin , vüxudunun seksi yönleri ve caziben eşofman ve saten pijama takımlarını giydiğin zamanda seni seksi ve cazibeli gösterebilir.
Ama seni de anlıyorum. Fantezi , şık ve seksi iç giyim ve geceliklerle daha seksi ve cazibeli olduğunu hissetmen ve arzu ve zevklerini böylesine çekici kıyafetlerle duyman ve eşinin de sana yaklaşması hoşuna gitmesi normal.012 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle oyle gormemis birisi olsam normal diycem ama bu bildigin 50 yillik kocam gibi davraniyor..
- +1 yıl
Görmemişlik gibi algılama. Sen kendini kadın olduğun gibi , kadın sı hissettiğin çekiciliğinle olmaya devam et. Kendini seksi ve çekici kadın görmeye devam et ama eşinin seni istediği gibi olmayada çalış.
Soran+1 yılBenligimden odun vermek istemiyorum..
- +1 yıl
Ödün vermek zorunda değilsin. x bayan sen yine çok güzel çok seksisin. İstediğin kıyafetleri giymekte özgürsün , her an arzu edilen kadın olmak istemekte haklısın.
Ama erkeğin seni pijama ve seksi buluyorsa sende şık bir pijama ile eşini mutlu et. Ve çekici güzel vucudunla bir ol.
Soran+1 yılHic hoslanmadim bu isten.. deniycem yinede
- +1 yıl
Seni anlıyorum. Ama bir tavsiyem var
Sadece Alt pijaman olsun. Çekici bir iç giyim giy altına. Bir anda üzerini çıkart ve erkeğinin karşısına çık. Sana dokunmaya başladığında devamı gelir.
Soran+1 yılZaten ic camasirlarimin hepsi cok hos o ona ekstra gelmeyecektir... ben fantezi giyinmek istiyorum..
- +1 yıl
Altında fantezi bir model olsun önemli değil. Ama pijamanda olsun tamamlasın eşinin istediği gibi bir kadın ol.
Ama sen gün içinde seksi fantezi iç giyinlerini giy içine.
Hatta evde yalnızkende giyin. Kadın olduğunu seksi ve cazibeli kadın olduğunu hisset ve gör.
Vücudunu cazibeni görmek te sana zevk verir. - +1 yıl
Erkeğinin kini kaldırmalısın. Etkilenmesini mecbur sağlamalısın. Senden etkilenmesse yarım kalır ve sende mutlu olmassın. Senin de mutlu olman çok önemli.
- +1 yıl
merhaba Nasılsın :)
Eşinin sana davranışları nasıl. Ytakta istediğin gibi davranmaya seni beğenmeye başladımı?
Soran+1 yılHafta sonu kosturmayla gecti daha bir degisiklik yok
- +1 yıl
Umarım her şey daha güzel ve zevkli olur
+1 yılSorun kesinlikle eşinde. Senin ona değer verdiğini bu nedenle bu tür kıyafetlerle karşısına çıkmayı ona layık gördüğünü anlamıyor. Bir kadın evinde dışarıda olduğundan çok daha bakımlı ve seksi olmalı bence. Her an eşine cinselliği çağrıştırmalı. Tahrik altında olmalı erkek. Cinsel hayat ancak bu şekilde renkli ve heyecanlı olur.
010 Yorumla
Soran+1 yılNasil duzeltebilirim peki israrla giyineyimmi yoksa bende birakayim hic birsey yapmayayim o beni oyle gorunce kendisi istermi?
- +1 yıl
Fantezi gecelikler yerine göğüs dekolteli bluzlar, yırtmaçlı mini etekler falan giy bence. Kolsuz body giy içinde sütyen olmadan. Dar tayt falan giy içinde tanga, g-string ile. Bunlar onu fazlasıyla tahrik etmeye yetecektir. Eğer bunları da yadırgarsa giy kalın eşofmanları otur karşısında :)
Soran+1 yılZaten sadece fantezi degilki bunlarida giyindim ve cok severim onlari giymeyi ama ondan yine tepki yok :(
- +1 yıl
Hiç normal değil. Bir erkek bu şekilde giyinen kadına karşı kayıtsız kalamaz.
Soran+1 yılYaklassada ben istiyorum diye geliyor ama ben beni gorunce dayanamasin benim yakinlasmami beklemesin istiyorum... performansindan daha cok sehvetine onem veriyorum sanirim...
- +1 yıl
Bunda haklısın da. Bu kadar çabalamana rağmen kayıtsız kalması pek normal değil. Cinsel yönden seninle sevişmekten zevk almıyor, heyecanını kaybetmiş olabilir.
Soran+1 yılBukadar cabukmu :(
- +1 yıl
Eger senden once renkli bir cinsel hayati varsa monoton gelebilir evlilik. Hele bir de beklentilerine cevap vermiyirsan soguma olur
Soran+1 yılTam tersi benim kadar renkli yasadigi kimse oldugu dusunmuyorum ben cok marjinal birisiyim...
- +1 yıl
Cok ilginc o zaman onda bir sorun var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Garip olan o.. çünkü genelde erkekler eşlerinin seksi giyinmesi ister.. hatta biraz medeni olanları (ben gibi) en seksi kıyafeti bulur alır ve 'sana çok yakışacağını düşündüm seni bunun içinde görmek istiyorum hayatım' der :))
daha başka şeyler der ama onlrda burada yazılmaz ;)00 Yorumla
+1 yılerkekler genelde ilk birlikteliklerini hayat kadınlarıyla yaşarlar ve genelde herşeyi onunla kıyaslarlar.. giyinişini sevişmeni davranışlarını.. vs vs.. çok iyi seviştiğinde ya da oral yaptığında buna benzer bir sorunu eşiyle yaşayan kadınlar da vardır mesela.. yapacak pek bir şey yok aslında beyinde bu eşleştirmeyi kırmak gerekli.. kolay değil..
01 Yorumla
Soran+1 yılHic hayat kadiniyla olmamis ve surekli yurt disinda yasamis birisi cok fala yabanci ve turklerle beraber olmus birisi...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGarip olan her ikinizinde biribirinize kıyafetler konusunda baskı yapmanız. Önemli olan sizin kendinizi nasıl hissettiğinizdir istediğiniz kıyafetlerini giyerek. Evlisiniz ama giyinmenize karışacak kadar olmamalı. Evlisiniz herkes evliliğin gerektirdiği sorumluluk ve bilincinde olmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen karismamki hic kiskanc degilim ben onun karismasini tabiki istemem ama artik evlendim :(
Cevap sahibi+1 yılEvlenseniz bile en azından sizin tercihlerinize saygı duymasını bekleyebilirsiniz.
sen öyle giyindiğinde onun kafasında başka hoşlanmadığı kadınlar canlanıyo demek ki.. sanırım bu erkeklerin bazılarında olabilen bir durum..
şahsen ben bana özel yapılan bu şeylerden hoşnut olurum ;)02 Yorumla
Soran+1 yılHic bir kadin ona oyle giyinmemiski..
+1 yılDışarıda böyle giyinmekten değil sadece evde eşine güzel gözükmek için giyinmekten bahsediyorsan. Eşinin ruhsal problemleri var demektir. Ciddi ciddi rahatsız yani
12 Yorumla
Soran+1 yılOylemi nasil duzeltebiliriz peki ;)
- +1 yıl
Bu düzelmez gerçekten. Sadece evde bile sizi dede pijamasıyla daha güzel bulduğunu söylemesi kocaman bir yalan
+1 yıluzun boylu, hatları iyi, güzel ve seksi bir kadın değilseniz seksi çamaşırlar kötü durur. en fazla olsa sade bir beybidoll iyeterli bence.
ama düz bir pijama ve askılı bir üst bence her kadında seksidir.110 Yorumla
Soran+1 yılKumral beyaz tenli bakimli 160 boy 47 kiloyum 90.62.90 olculerindeyim ve tamamen puruzsuz bir tenim var tek sikinti boyum standartlarda yani uzun degilim... gorsel olarak begenmiyorum diyemez... hos bir bayanim... o psikolojik olarak soyluyor...
- +1 yıl
valla ben kendi adıma çok abartılıs eksi kıyafetler sevmem. kadınları daha az seksi gösterir bence. ama dozunda bir seksapel iyidir. loş bir ışıkta çıplak olman ya da dediğim gibi sıradan bir pijamayla güzel bir gülümsemeyle bana doğru yaklaşman benim için çok daha seksi olurdu mesela.
Soran+1 yılAbarti bende sevmem atiyorum tavsan kostumleri falan degil onlarda olur ama kirk yilda bir... ama hep pijamada kotu degilmi?
- +1 yıl
bence değil. ama arada sırada seksi kıyafetler olabilir. hatta vücut çorabı da olabilir bazen
Soran+1 yılIlk tanistigimizda giymistim ama naylon coraba karsi fobisi varmis bilmiyordum dokunmadi bile bana... ve eve gelir gelmez coraplarimi cikarttirir dokunmaz bile..
- +1 yıl
Soran+1 yılAnladim biliyorum bende bundan bahsettim adam normal corabi sevmezken ben ilk tanistigimiz zamanlarda vucut corabi giymistim diyorum zaten... dokusundan kaynakli sevmiyor.. eziyet ettim resmen ona :) o minicik corabi sevmezken ben tum vucudumda corapla ciktim karsisina :)
- +1 yıl
oalbilr, zevk meselesi. sonuçta sevişem başlayana kadar, sonrasında zaten bir anlamı yok. ama kasık kısmı açık olanlarda çorabı çıkarmadans evişmek güzel oluyor. yırtmak hatat çorabı sevişirken
Soran+1 yılTarz meselesi...
- +1 yıl
tarzla da ilgisi olmayabilir.
eklediğin yoruma da baktım. bu, bilinçaltında kıskançlıktan başka bir şeye de işaret ediyor olabilir. tam aksi yöndeki bir fanteziyi baskılıyor olabilir bu şekilde.
"Arkadaslar zaten sadece evde ona ozel giyinmek istiyorum onceden disaridada acik giyinirdim ama o istemiyor diye disarida kapali giyiniyorum..."
Evli olduguna gore hedef kitlen belli o nasil istiyorsa oyle giyin
23 Yorumla
Soran+1 yılBenim istegimin hic onemi yokmu?
+1 yılKiro olma da sevin iste kocan keko abaza hayvan degilmis. Zor ama belki entelektüel zevkleri vardir, kiro buluyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var bunun kirolukla?
yahu çok arıyomusunuz böylelerini anlamıyorum ki neden böyle isteklisi bizi bulmaz bizimki de seksi giyinmeyi sevmez tabiki önemli böyle şeyler yaa kostümler felan çok hoş oluyo
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah yazinca oluyormus.. bakin sizde buna bir orneksiniz...
Soran+1 yılNasil mesela.
+1 yılevde istediğini giy dışarda daha dikkatli ol ve kocan salak
12 Yorumla
Soran+1 yılWuhuu bir razcik agir oldu ama yinede mersi :*
- +1 yıl
ya tamam dışarda kıskansın ona göre hareket et ama evde ona Seksi olmana izinvermeli
sende bir gariplik yok
sadece seni çok kıskanıyor
başkalarının bakmasını sevmiyor
ama bence eşini ikna et bu yaşlar bir daha gelmez doya doya giyin taktakıştır ve gez10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Ev içinde de kapalı nol diyorsa onun beynini skm. Malmı kocan? Evde mümkünse eşim çıplak gezsin mini giysin beni kudurtsun her saat sevişelim kızmam be. Bana gel sen bırak kocanı :P
07 Yorumla
Soran+1 yılSeninle hep ayni kafadayiz :)
Soran+1 yılBir cok soruda
Soran+1 yılKarisik
- +1 yıl
Anladım. Güzel fiziğim var demişsin ama eşin neden evde giyinmene kızıyor anlamış değilim. Ben tersini isterim kıyafetler giysin fantaziler yapalım hemşire falan olsun :) Araba da asansörde fırsat yakaladığımız heryerde :P Ne o öyle be monoton şekilde evlilik mi olur. Sıkılmamalıyız
Soran+1 yılAllah boyle olsun istemis demekki :(
+1 yılevde ona karşı bahsettiğin gibi giyinmende sakınca yok hatta iyi bile... ama evlenmeden önce bunları hiç mi konuşmadınız? aynı gün aşık olup evlenmediniz ya?
02 Yorumla
Soran+1 yılKonusmaya gerek yok beraber olduk zaten ama bu ince nuanslarda aklima gelmedi acikcasi cokda onemli degil diye dusunmustum ama onemliymis...
- +1 yıl
elbette çok önemli ama o toz pembe zamanlar da bunlar akla gelmiyor ya da gelse konuşulmuyor... sonra bunlar çıkınca koca bir hyal kırıklığı :(
muhtemelen sürekli böyle dışarda giynceksn dye istemydur. ona güven vermlesn sadece onun için yaptığını fark ettrmen lazım.
00 Yorumla
+1 yılya harbı senın kocandan bı cacık olmaz kadın onun ıcın hazırlanmıs bıseyler yapmıs libido tavan yapacagına herıf kadına yok hayat kadını gıyer bılmem ne bu herıften bısey olmaz bosa yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence kıskanç ve özgüvensiz bir adam. Sonuçta sokak ortasında giymedikten sonra bayıla bayıla giymeni istemesi lazım.
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm senin adına. Bende yeni evliyim. Ancak insanın böyle bir eşi varsa kıymetini bilmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılSizdede tam tersimi?
- +1 yıl
Evet tam tersi
+1 yılbence normal eşin seni doğal seviyor mutlu ol bence
10 Yorumla
+1 yılEvde giyiyorsan sikinti onda ozaman belki disarda da giymek istersin diye istemiyordur
00 Yorumlailginç gerçekten, belki de çok sevdiği eski birini anımsıyordur da o yüzden istemiyordur.
00 Yorumlaben de öyle düşünürdüm, zamanla normale döner:) bu tür kıyafetler zamanlı bazı duygular azalınca ortaya çıkması gerek. adam daha sana doyamamış ne etsin kıyafeti:)
00 YorumlaHem zevksiz hemde salak. Böyle bir şeyi eşine nasıl yapma der bir erkek. Tamam sakinim ya :)
00 Yorumlaseksi giyinmek bir kadinin en iyi yaptigi sey ve ben seyx giyinen kadinlara bayiliim
00 Yorumla
+1 yılBen seni tangalı isterim mesela kırmızı ev kadını siyah sporcu kadını ifade eder.
00 Yorumla
+1 yılSeksi giyinmeyi brak ben esimin evin icinde 2 mizken tangayla gezmesini istiyomm
02 Yorumla
Soran+1 yılBende isterim ama iste ayni kafada olmak lazim..
- +1 yıl
Evtt zaten evlilik hep olee ayni kafada olanlar degilde ayni kafada olmayanlar evleniyo
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşiniz garip maalesef genelde erkekler kendileri seksi giyinmelerini ister fantazi yapmak için binder bir öylesi çıkar oda sizi bulmuş
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyorumlarına baktımda senin bu eşinle hayat yürümez ciddi bir şekilde konuş laftan anlamazsada boşan derim birbirinizin tam zıddıymışsınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim seksi giyinsin isterim ama sadece bana ve evimizde giyinsin dışarda öyle giyinmesini istemem
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten evde istiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvde istememesi normal değil
Her etkek karısının evde kendisi üçin seksi giyinmesini ister
Evde giyinmene izin vermiyormu?
Soran+1 yılVeriyor ama hoslanmadigini soyluyor... o nu etkilemeyince benimde sehvetim sonuyor...
Cevap sahibi+1 yılBende özellikle alıp giymesini istiyorum
Senin isteğinin gitmesi normal
Eşinde sorun var
Soran+1 yılNasil duzeltebilirim
Cevap sahibi+1 yılÇivi çiviyi söker
İyce sal kendini
Temizliğini vs de yapma gördüm gününü :)
Sonra o sana yalvarır
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılgarip olan o canım, pijama eşofmanla seksi bulduğum kadın yok :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların ev hali bana da. daha seksi. geliyor nedense
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlar birbirine zıt veriliyor bu hayatta hep.. ben cok severim ama benim karım odun!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha yeni evli sin ondan bir kaç yıl sonra kendisi alır sana dantelli mantelli :)
00 YorumlaHayır tarzlarınız bilemuymuo nie evlendiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılBunlar onemsiz gibi geliyordu o zamanlar ama onemliymis
bana giyin dışarı giyinme derdim
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten evde giyinmek istiyorum
Soran+1 yılMalesef :(
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. esin ne diyorsa o dur kuzen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılemin misin evde giymene neden tepki versin ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılHoslanmadigini soyluyor nedenini bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılyatakta?
Biz seksi giyinmeni isteriz
00 Yorumlabirazdaha mutevazi olunsa iyi olur bence de
00 Yorumlayuh artık kocanda bulmuşta bunuyor
00 Yorumlabiraz geri kafalı. arada bir suyuna git...
00 Yorumlaeşine saygı duymalısın bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Dışarıdayken mi evdeyken mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvde sadece ona.. zaten disarida hep uzun bol giymek zorunda kaldim evlendikten sonra ama bari evde giyineyim diyorum eve geldiginde beni oyle gordugunde ilk isi perdeleri kontrol etmek oluyor acik bir yer var mı diye :( bende hic birsey dusunmeden benimle ilgilensin istiyorum :(
Soran+1 yılNe yapcaz peki?
Soran+1 yılDeniyorum ama pes etmemeliyim o zaman oylemi...
+1 yılşort falan giy evin içinde...
00 Yorumla
+1 yılkıskanması normal
07 Yorumla
Soran+1 yılEvde kimden kiskanacak?
- +1 yıl
evdemiii sacma o zaman evde seksii giyinmen en güzelii hatta fazla seksi giyinmen lazımm.. senden sıkıldımı acaba?
Soran+1 yıl3 aylik evliyim bukadar cabukmu :)
- +1 yıl
eee neden istemiyor o zaman özellikle fantezi kıyafetleri hele bidee.. eşin biraz saf mı ne :D
Soran+1 yılElindekinin kiymetini bilmiyor sanirim
- +1 yıl
Aynen öyle kesinlikle. Kre.. di
- +1 yıl
Sonuncu kısım tel yazdı pardon
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam tedirgin onu rahatlatmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılsanki sana güvenemiyor ve aslında seni seviyor amam kıskanıyor. birde onunla sekse başlamadan önce biraz oynaş erken boşalma sorunu çözülür. adam bişeyden tedirgin. ya zaman dar. ya uykusu var ya yorgun ya da kafasında bir sorun var
+1 yılSexsi tabiki
00 Yorumlagarip
00 Yorumla
+1 yılSeni kiskaniyor
29 Yorumla
Soran+1 yılEvde kimden kiskanicak?
- +1 yıl
Seni baskasi görür diye
Soran+1 yılTatlim evimizde bizden baskasi yok kim nasil gorsun?
- +1 yıl
Senin kocan baska düsünüyor kocan
Soran+1 yılNe dusunuyor olabilir?
- +1 yıl
Senin kocan düsüncelerini söylemis
Soran+1 yılAhh kuzucum ya yasini yeni gordum dusuncelerin icin tesekkurler :)
- +1 yıl
Cocuk degiliz degiliz
Soran+1 yılTabi hem fikirim seninle..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler