Ağdacıya gidip onlara mı aldırıyorsunuz?
Arkadaşınıza falan mı?
başkasına ben yaptıramam da kızlar buna alışık mı?
Arkadaşınıza falan mı?
başkasına ben yaptıramam da kızlar buna alışık mı?
Bu gayet doğal bir durum. Ağdacının işi bir kere o. Senin hastalıklı kafanda ne tür bir görüntü dönüyor bilmiyorum ama bu işlem çok pratik bir işlemdir ve maksimum 10 dakikada biter. Bir kızın genital bölge için seçebileceği en mantıklı yol ağdadır ve o bölgeye kendi ağda yapamaz yapsa da doğru düzgün yapamaz. Diğer yollar işe yaramaz ne krem ne de jilet tam anlamıyla temizlik sağlar. Epilatör zaten oraya sürülmez. Aşağıdaki arkadaşın lazer dediği şeyde ağdayla aynı acıyı verir üstelik yumutalıklar için risklidir. Zaten lazer içinde iğneli içinde açıyorsun. İç çamaşırının üstünden lazer yapıldığını iddaa etmiş gülüyorum sadece ona. Ayrıca bıktım sizin şu örümcek kafalarınızdan. Saçma sapan yobaz baskılarınızdan. Ped alırken utanıcak hale geldi sizin yüzünüzden kadınlar. Yani o zaman doğumda yapmayalım elin doktoruna oramızı gösteriyoruz ya da sen bir gün ürolojiye mecbur kalıp gitsen napıcaksın gösteremem mi diyeceksin? Böyle konuşursunuz ama karınız kıllı gezse beğenmezsiniz birde ona şaşıyorum. Utanmaz diyorsun ya hani sana bir geçeği söyleyeyim kesinlikle en sapkın beyinler sizin gibiler de. Bu durumu kafana takıp buraya yazman bile bunun bir göstergesi
Çok kötü bir şey. Gidip de en hassas yerimi cart diye çektirmem. Lazer var, en kötüsü iğneli var. Ağda nedir ya, 2013teyiz. Bunca zahmete gerek var mı?
Ohoooooooooooooo... Yorum yok.
Ne zandın yeğen.
Ben de ortaokulda arkadaşım bana söyledğinde şok geçirdim, aynı tepkiyi verdim ama utanmaz bir kısım var.
DreamOn neden eksilediğini hiç anlamadım. Ben temizliğe değil, ağdaya karşıyım.
Bilemem ama 2013 yılındayız, farkında mısın? cildin sana nasıl bunu ifade etti? kim söyledi? cümleye bak, çok iyi makinalar var, bundan senin haberin yoksa, uza ve yorum yapma.
Yav bir ara düşündümde empati kurdum şöyle çok komik bir durum cidden düşünsenize domalıyorsunuz the berbere yapıştır ablacım hesabı arkanızda biride sandalyeye oturmuş ağda bandını yapıştırmaya ve çekmeye çalışıyor kıçınızdan çok komik bir sahne abi bu diyorum erkek kuaförlerinde yok Allahtan daha komik durumlar çıkardı ortaya abi eteğide bi alıver falan tutmam ben bunu sen tutt falan gibi bağırırlardı bize heralde :D :D :D
Cevap
2Cevap
Ben agda salonlarina gitmeyi pek uygun bulmuyorum ama bi kac kez gitmistim temiz bi yerdi buna ragmen sık giderek kendimi alistirmiyorum.genelde kendim aliyorum ve tuy azaltici krem suruyorum oyle hal oluyor.genelde zaten kizlar evleneceklerinde gidiyor o salonlara.ben evlenmedim ama salona gidip tum vucudu aldirmistim.kendimi iyi hissetmek adina...
hakal, utanıyoruz ama insan mecbur kalıyor.genital bölge kadının en hassas yeridir; deri çabuk mikrop kapar ve çabuk tahriş olur.bu yüzden insan ister istemez işi ustalarına bırakmak istiyor.bazen kendi başına yapanların sonu acı oluyor.ağda yapışmış(aynaya bakarak yapıldığından) farketmemiş(yapışan ağda çok zor çıkar) bazıları epilasyon aletiyle almaya çalışırken derisini makineye kaptırır filan.ben ilk kuaföre gittim korkuyorum dedim kendim yapmaya.öğretti bana o.
ben çekiniyorum öyle bi de her ağdacı iyi olmayabiliyor bi ona bi ona gidemem yani :D 2-3 kez güzellik salonunda aldırdım da alışamayınca kendim almaya başladım
ya neyini bu kadar merak ediyon ki? :D ilk baş utansan da en mantıklısı kuaföre yaptırmak zaten 5 dakikada bitiyo
kuaförde alıyolar da erkeğin gittiğini hiç duymadım bilemem ben başta çekinmiştim ama hemn bitiyo hem de tertemiz oluyo değiyo o çekinceye
başkası dediğin kadın nolcak temizlik bu ben idda ederim kuaföre gitmeyen hiçkimse doğrudüzgün aldıramıyodur
Ağda yapamıyorum çok acıyor. Epilasyon desen ayrı bir eziyet. Kuaföre gidip şeftalimi 2 ye yarıp aldıramam utanırım :D
Geriye kaldı jilet.. cart cart cat..
Acısız, sızısız, uğraşsız =))
Can tatlı olunca her yol mübahtır =))
10 yıllık kullanıcıyım elim alıştı artık. 2 sağ 2 sol 1 ortadan tamamdır :D
Çok üzüldüm yapma N'olur :D
Bunun kadar doğal bir şey var mı evet ilk başlarda çok çekiniyordum ama artık gidiyorum açıyorum aldırıyorum yani en doğalıda bu zaten
gidipte erkeğe açmıyoruz ya geri kafalı
bende çok üzüldüm oradaki geri kafalılığnı herkes anlamıştır emin ol
şahsen sevgilim olsada ağdasını ben yapsam çok zevkli olurdu yad tüy dökücü ile temizlesem ne isterse,ama sonra oral yapmamada izin vermesi lazım:)saatlerce oral yapmalıyım şuan olsada yapsam diyenlerdenim
ben kendim ayna karşısınds yapıyorum
hayır, kesinlikle değil... bacakları falan bazen kız arkadaşıma aldırıyorum, yorulmamak için... ama genital bölgesini kız arkadaşına aldıran birini tanımadım hiç, normal bişeyee değil yani
kuzenim kuaförde aldırmıştı, ağda salonu falan bilmiyorum... sen neden merak ediyosunki
utanılırki zaten
alışıyoruz maalesef daha iyi bi çözüm yolu yok
O acıya nasıl katlanılır aklım hayalım almıyor :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar