Tabiki haksızsın aynı şey mi gidip onla bunla yapmakla kendi kendini tatmin etmek aynı şey mi oluyor? Bu nasıl zihniyet bu nasıl düşünce? Başka bir insanla yapmakla aynı şey mi oluyor sence? Bir baştan sona objektif düşün kendin bakire değilsin diye ama söyle birşey var zarı duruyor ama önüne gelenle herseyi yapmıs o tarz olsaydı haklıydın ama kendi kendini tatmin etmek aynı olay değil gerçi sen benim dediklerimle alakalı birşey dememissin sadece mast dediğin için haksızsın hem kim bakmıyor ki bakir erkekler hakediyor bakire kızları o yüzden halen bakmakta haklı olanlar var
130 Yorumla
En İyi Cevaplar
Haksızsın. . Birincisi mast belli aralıklarla yapılmalıdır. Sağlık açısından, zararlı toksinlerle birlikte fazlalıkların atılmasına sebep olduğu için yararlıdır. İkincisi, mast gerçek cinsellikle kıyaslanamaz bile haz açısından. Bunu bilmediğin için yanlış değerlendiriyorsun.
44 Yorumla
Soran+1 yılBen direk seks yaptım. Mast bana göre değil
- +1 yıl
Düzenli seks yapıyorsan, zaten masta gerek de duymazsın. Burası ayrı konu. Ama mast yapan kadın cinsellik yaşamış sayılmaz. Ayrıca kirlenmek nedi ya? Bakre olmayan kadın kirlidir diye bir şey yok? Sevdiği insnala bir şey yaşayan kadın, her haltı yiyip de sadece cinsel ilişkiye girmeyen kadınlardan çok daha temizdir.
Soran+1 yılHafta 4-5 yapiyorum. Benim gözümde mast yapan insanda kirlidir. Ne güzel kız Arkadaşlarim var herkes sıraya girer net. Gelmişler yok eşimle yapicam yok şöyle böyle. Diyoeum kardes bak artik erkekler tecrübeli ariyor yok dinlemiyorlar
- +1 yıl
Bu erkekten erkeğe değişir. Birçok erkek bakireliğe önem verir. Mast yapan kız bakireliğe önem verdiği için cinsel ilişkiye girmiyordur. Bu bir seçim meselesi. Onları yanlış ya da doğru diye yrgılamak kimseye düşmez. Mast. yapmak doğal ve bir gerekliliktir. Kirlenmek değil. Açıklamasını da yaptım.
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzun sure yapmadığın zaman aynı erkeklerde olduğu gibi kasıklarında ağrı meydana gelir. yani sağlık için arada yapılması gerekir. gerçekte yapmasan dahi rüyanda mutlaka yaparsın çünkü insanın yapısı böyledir. yani sen yapsan da yapmasan da vücudundan o akıntı gelecektir.
80 Yorumla
bakire değilsin diye kendini avutma l*n herkes sen değil orda şurda altında yatan be yavrum!
181 Yorumla
Soran+1 yıl@06Carisma Para alamıyorum bebeğim ya tamamen zevk amaçlı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Bence hala temiz o kızlar.. ayrıca bakireliğe bakış açımızın değişmediğini düşünüyorum ben..
bakire adı altında yemediği halt kalmamış aklı fahişe ama bacak arası namuslu kızlar , herşeyi ""abartısız ""yaşayan ama aklı fikri düzgün olan kızlara oranla daha değerli değil gözümde
Ayrıca, çoğumuzun aklı fikri ve bacak arası düzgün olanı isteyecek kadar da masum olduğumuzu düşünmüyorum.. denk gelirse ne ala, öper başıma koyarım..
Ama kızların son yıllarda amazonlaştığını düşünürsek, çok ta hayal kurmamak lazım20 Yorumla
+1 yılVücuduna başka bir erkeğin dokunmasıyla, mastürbasyon aynı şey değildir. Mastürbasyon sağlıklı her insanın hayatında düzenli bir cinsel hayatı olana kadar önemli bir olgudur. Bu hem ruhsal hem de bedensel olarak rahatlamayı sağlar. Tabi ki gerçek cinselliği yaşamak çok daha güzel ama toplumumuz henüz bu kadar rahat değil. Kızların zihninde evlenmeden cinsellik yaşamak yanlıştır düşüncesi yerleşmiş durumda.
20 Yorumlayoo. en azından kendilerine hakimler ve bedenlerini koruyolar kocaları için öyle kız senden iyi. bilemem sen bakiremisin ama değilmiş gibi konusup bakire kızları kötülüyorsun. öyleysen eger senin gibi her sevgilisinin altına girceğine kendilerini parmaklasınlar
25 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşındayim. 15 yaşında seks yaptim. Diyorum artik bakirelik önemli değil ne gerek var gerilmeye
Soran+1 yılSizde ucuz seviyorsunuz.
Cinsellik neden yaşanmasın ki? Erkeklerin hepsi yaşayacak kadın yaşamayacak, sizin ihtiyacınız yok mu siz insan değil misiniz? Boşuna demiyorlar kadının en büyük düşmanı önce kendi hemcinsidir diye.. Mahalle baskısını öyle bir yemişssiniz ki kendinizide buna inandırmışsınız..
30 YorumlaKuzum bundan doğal birşey yok, ne diye sana verilmiş bu zevki yaşamamak için diretirsinki? Mast. yapmanın sakıncası nedir anlamıyorum. Böyle yaparak cinsellikten uzaklaşıyorsunuz, sonra evlendiğiniz de de hiçbir bilginiz olmadığı için tutukluk yaşıyorsunuz, eşinizde dışarı yöneldiğinde niye böyle diye oturup ağlıyorsunuz. Biraz bilgi sahibi olun bence..
20 YorumlaYani cinsel ilişkiyle mast. aynı kefeye koymak... Biraz saçma bir tez olmuş seninki. Mast. yapan hatun bakire değil nedir arkadaş. Tamam anladık sevişmişsin ve inkar etsende kafanda hala bekaretini kaybetmiş olmanın sıkıntısı var... Ama mast. yapan kadınlarda bakir sayılmaz diyerek kendini rahatlatmaya çalışman saçma.
30 YorumlaBuda ilginc bir beyin yapisi. Ee o zaman zicmasinlar da. Dimi pis bisey sonucta
80 Yorumlaarada yapma ihtiyacı duyuyorsa yapmasında bir mahsur yok
50 Yorumla
+1 yılsana ne canım ihtiyaç yemek yemek gibi sen istemiyorsun diye bizdemi yapmayalım senin ne tür fantezilerin vardır sen evlendiğinde ya azgın olursun ya da boşanırsınız aldatılırsın belli
10 YorumlaYemin ederim cinsellik konusunda hayvanlar bile Türkiyedeki insanlardan daha özgür. Kime ne yahu ne çok önemsiyorsunuz milletin cinsel hayatını
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmasin. yapiyorum ve gayet insani bir duygu. yapmadigin icin insanalra camur atma. insani yonden gelen sehvet duygusunu kendimiz bastirmaya calisiyoruz. ona bile laf atiyosunuz, en azindan kimseyle yatmadik.
10 Yorumlaİstek olunca yapmasınlar da napsınlar yani.
Sen de ne biçim insafsız çıktın44 Yorumla
Soran+1 yılEe ama sonra ben hiç birşey yaşamadım diye vidi vıdı yapıyorlar
Soran+1 yılNeresi farklı? Özellikle masaj aleti kullananlar felan beni benden aliyor :D
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. bazen insanlar dayanamıyor.. normaldir öyle şey değil mi
120 Yorumla
Soran+1 yılBenim öyle arkadaşım var. Ne güzel kız gidip erkeklere ili yüz vereceği yerde mastı tercih ediyor. Saçma
Soran+1 yılYatması. En azından ilerde kocasını tatmin eder
Soran+1 yılMasturbasyon yapan bakireleri sevmiyorum
Soran+1 yılBence evet. Belki eskiden olsa tamam dersim ama simdi bakirelikte önemli değil
Soran+1 yılEskiden erkekler kızların namusuyla oynamaya çekinirdi. Kızlarda korkardı bakireliğini kaybetmekten. Ilerde sıkıntı olur diye. Şimdi ne erkekler korkuyor ne kadınlar. Batılılaştık. Kur'an kimsenin umrunda değil. Hatta erkekler tecrübe diye bağrır oldu. Burdaki arkadaşlara fake atmıştım. Bakireyim. Masturbasyon yapiyorum ve evlenene kadar bu böyle devam edecek. Sadece bu tarz düşüncede ne tepki vereceklerini merak ettim.
Soran+1 yılAynen öyle. Eğer bu soruyu bakirelik önemli diye sorsaydım herkes Hayir diyecekti. Çünkü kız peşinde hepsi. ya da masturbasyon yapiyorum ilerde sevdiğim adam soğur mu deseydim kimse kayle bile alamayacaktı. Böyle aykırı olmayı denedim. Isede yaradı
Soran+1 yılBaksana ya yorumlara herkes demişki "artık iliskiye girmeyen kız kalmadı mas yapsın daha ne" sanki kızlar durduk yere bu hale geldi. Deli olmamak elde değil. Benim güzel ülkemin insanları ne halde. Herkes kendini suçlamalı biraz. Siz bakir misiniz
Soran+1 yılMaalesef?:D
Soran+1 yılİstediğiniz için mi birlikte olmadınız yoksa sevgilinİz felan mı istemedi?
Soran+1 yılOzaman bence doğru yoldasın hiç sıkıntı etme. Benimlede geçiyorlar emin ol bazı kız Arkadaşlarim. Insanlar böyle kendi kaybettiği birşeyi kimsenin sahip olmasını istemez. Ama belki yanlış bilmiyorum ama ks de cinsellik konusunda çok şey öğrendim. Öğrenmeyede çalışıyorum bir bilgim olsun birazda olsa işimi biliyim diye. Bence sende öyle araştır biraz. Bakir olmanın tek kötü tarafı o esnada ne yapacağını bilemiyorsun deneyimsizlikten. Hatta birkaç gün ilişkiye giremeyenler var. O yönden bilgi edin emin ol kadının için her zaman özel olursun.
Ne kadar dar düşünceli bir insan.
126 Yorumla
Soran+1 yılHiçte bile
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
bekaret koınusunu bir kenara bırakın herkes dilediğini yapmakta özgür isteyen seks yapar isteyen mast size ne<? kime ne?
- +1 yıl
teşekkür IEseNI
Senin gibi biri gerdekte aşırı heyecanlanIR sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim. Zaten artık bakire olmayan makbul
+1 yılAma erkeklerde bekarken hep masturbasyon yapıyor. Kızlarda yapıyo olabilir benim görüşüm. Başkalarıyla beraber olmasınlarda. :)
20 Yorumla
+1 yılhaklısın canım ölsünler hepsi hatta senin gibi frijit olsunlar.
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
aynen diyo bir de yaa :D
+1 yılsaçma saçma konuşma bir kuzun namusudur bakirelik nasıl bakmıyoruz bizim için çok önemli bakireliği takmayan erkekler namusunun kadınının başkasının koynunda kabul edenlerdir
00 YorumlaBu nasil bir mantik urunudur? Orgazm her insanin diledigi an yasamasi gereken duygu yogunlugudur.
02 Yorumla
Soran+1 yılInsan soğur be. Kendi kendini tatmin etmek kötü bence
- +1 yıl
soğumaz, çünkü orgazmın ne olduğunu kendimce bir bence yazarak açıkladım www.kizlarsoruyor.com/.../a44287-orgazm-beraberinde-gelenler
+1 yılben bakarım. genelleme niye yapıyorsun. herkez kafir değil
00 YorumlaSonuçta başka bir erkekle yapmak yerine kendi başlarına yapıyorlar niye kötü olsunlar ki. bir erkekle yatarsa sıkıntı işte (:
10 YorumlaOnunla bununla mı oynassaydi?
93 Yorumla- +1 yıl
oynaşmasın da ne sıkıntı var
Soran+1 yıl@tombik_ozan Aynen kanka. KOCAMAN YAZIYORUM ARTIK BAKIRE OLMAYAN MAKBUL
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani tam olarak haklı sayılmazsın ama haksızda değilsin aslında.. bunu namus olarak kullanıyorlar konsunda haklısın
10 YorumlaMasturbasyon ve kirlenmek:)) Güzel bir bakış açısı:))
10 Yorumla
+1 yılsana katılmıyorum, masturbasyon vücudun rahatlaması için bir yol.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapsınlar. Bakireliğin bir önemi kalmadı.
+1 yılodegilde sen nabıcan milletin ne yaptıgını ister sevişir ister sikişir sen kendi hayatına bak
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet doğru ama öyle bir dünya ki artık ilişkiye girmeyen yok. O yüzden ilişki yerine mast yapsın.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerde onu yapıyor hatta ilişkiye giriyor temizim diye evleniyor. karşılıklı bunlar
00 YorumlaYapabilir o da bir insan, onun danefsi var. E mastürbasyonda mı yapmiyağğğkkk?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://youtu.be/WofZWWOYnnM
Aynı şey iki cins içinde geçerli10 Yorumla
+1 yılAynı şey erkekler içinde geçirli o zaman? Hatta kızın aylık yaptığı masturbasyonu günlük yapan erkekler var.
10 Yorumlainsanı dürtülerin ve boşlamanın bakirelikle hiç ilgisi yok...
00 Yorumlamasturbasyonla temizolmanın alakası nerede sen ekkek olarak yap mıyormusun hiç
00 Yorumla
+1 yılSonuçta bir ihtiyać bu ister istermez yapılmasî gerekiyor
00 YorumlaCinsellik konusunda 559 cevap paylaştı. evet bence haksızsın ikisi ayrı şeyler canım bence
10 YorumlaHaklı olabilirsin belki ama onların hesabı etin ete değmesi şeklinde olduğu için :s
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir saçmalama ya milletin s*kini yalamamış arkadan vermemiş kimseye göstermemişse ne var bunda herkes kendini tatmin edecek tabi.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılona bakarsan anal yapıyorum ama bakireyim diyen de çok :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sana biley sorucam kızın orasına zarar vermeden Nasıl çoşturrusun
09 Yorumla
Soran+1 yılYalarak ve içine girecek gibi sürtersen..
Cevap sahibi+1 yılYaşamam da elimle Nasıl yapa bilirim bana biraz anlayana ya mahçup olmak istemiyorum
Soran+1 yılKlitorise okşa, öpüş, göğüslerini öp, boynunu kulak memesini em. Nefesini hissettir. Tahrik ediici şeyler söyle
Cevap sahibi+1 yılOnu biliyorum onu geç kilotoridte giden yol ne 😆
Soran+1 yılAnlamadim?
Cevap sahibi+1 yılBoş ver ya
Soran+1 yılSöyle yardımcı olayım. Kızına zevk ver
Soran+1 yılÖzelsin birşey olmaz.
Soran+1 yılGizlisin*
+1 yılhaklısın herkesin altına yatmalılar ayıp ediolar:)
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkese gerek yok. Birkaç sevişme arkadaşı olabilir
- +1 yıl
haklısın artık sevişmemek değil sevişmek moda:) sevişmiyeni ayıplayacagımız gnler uzak değil.
O zman biz erkekler tam cehennemligiz
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAh bebeğim ya kıyamam
sonuna kadar haklısın kardeş :)
00 Yorumla
+1 yılGüncellemeyi Dikkate Almıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılbence almalısın
- +1 yıl
Mesela? :)
Soran+1 yılerkekler artik tecrübe diyor
savaşma seviş diyorsun yani :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi mast yapanlar aldatmış mı oluyo? :O
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Erken evlenmek lazım eğer bu yaşlara kadar bekliyorsak ZİNA kaçınılmaz olacaksa sanki kendini tatmin yolu biraz masumane olabilir :S
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. ne yapsin ona bunami versin?
10 Yorumlafazla kurcalamasinlar bozarlar :)
00 Yorumlayapan yapar, kimse karışamaz.
10 YorumlaCinsellik konusunda 359 cevap paylaştı. Katılıyorum kesinlikle doğru yaklaşım. ..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek dokunmadıkça temizler
10 Yorumlasanki sen yapmıyomusun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSeks
sen hıc orgazm zevkını taddınmı
04 Yorumla
Soran+1 yılSeks yaptım
Soran+1 yılYolda bir adama yanlışla gibi dayasan seks yaparsın. Kızlar o yönden şanslı
her beden özgürdür kendi ruhu ile yaşar
00 Yorumla
+1 yılBakire degilsin diye boyle konusyorsun ha ha ha
00 Yorumla
+1 yılbenim sevişme arkadaşım olur musun? :))
00 Yorumla
+1 yılneden soğuyorsun? oda bir ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılçok siğ düşüncelisin kır zîncirlerini
00 Yorumla
+1 yılBosalacam artik a. mk :)
00 Yorumla
+1 yılyok yapabilirler zarati yok
00 Yorumla
+1 yılGüzel yapsınlar daha ateşli olurlar
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi