Mesela kız arkadaşınız uzun sürsün istedi boşalmamak için kendinizi tutabiliyor musunuz? Zorlanıyo musunuz tutmakta ne hissediyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılBu zamanla deneyim kazandıkça oluyor. İlk başlarda sevişirken bile 10 dakikada boşalıyordum. Vajinal ilişkiye girince ise 4-5 dakikadan fazla tutamıyordum kendimi. Ancak deneyim kazandıkça erkeğin kendisini kontrol etmesi daha kolay oluyor. Şu anda 25 dakikaya kadar rahatlıkla tutabiliyorum kendimi. Ama partnerime ve ilişkiye girdiğimiz pozisyona göre de değişiyor tabiki. Özellikle iyi oral yapan kadına karşı koymak çok zor.
12 Yorumla
Soran+1 yılHangi pozisyon uzun sürüyo mesela?
- +1 yıl
En uzun misyoner ve kucaklama suruyor. Doggy kisaltiyor biraz sureyi
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir kadının içinde iken randımanlı gelip gitmeler erkeğin pek fazla tutunmasını sağlayamaz.. O p*rno filmler her kesi aldatıyor ne yazık ki.. Öyle dakikalarca kadının içinde hele 20-25 dakika durmaksızın gidip gelecek erkek göremiyorum.. O yüzden bu işin uzmanların söylediğine kulak vermek gerekiyor..2-3 saat süren doyurucu ön sevişme ve sopnrasında birlikte doyurucu orgazm..
03 Yorumla
Soran+1 yılp*rno filmlerinde 40 dakika gidip geliyo resmen
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım tutamıyorlar geçen benimki bana kızım dayanamıyom ya ben sana normalde böyle olmuyor dedi.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet benimde aynısı oldu merak ettim bizimkinde mi sorun var acaba diye😁
Cevap sahibi+1 yılBence tutamıyorlar bir an önce rahatlamak istiyorlar hs belki 2. falan olunca daha geç gelebiliyor.
Soran+1 yıl2. cide en fazla 10 dakika uzun sürüyo buna bir çözüm bulmamız lazım😄
- +1 yıl
Ben tek pozisyon bacak omuz da çok sert bir şekilde içinden hiç çıkmadan 45 dakika boyunca sert bir şekilde seks yaptık artık öyle bir terledimki Yüzümdeki terler kızın yüzüne damliyordu kız çok fena zevk almıştı
İlk posta 45 dakka sert bir şekilde devam edince kızın vajinası yandı zevkden yüzünün şeklini unutamiyorum - +1 yıl
Soran+1 yıl@Aydinlilargelsin Fazla mı salladın ne
- +1 yıl
normal çözümü var
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
79Cevap
Evet tutuyorum bazen zor oluyo onunda caresi iliski oncesi 31 cekmek le halloluyo ama ben genelde konsantremi dagitici seyler dusunup uzatiyorum yorgunsamda gec bosalma oluyo bide uzamn tvde bir uzmanin yontemi var onu denemistim oda baya ise yaradi ☺
14 Yorumla
Soran+1 yılHangi yöntem?
- +1 yıl
Dur baslat yontemi penisi erekte ediyosun masturbasyon yapar gibi sertlesiyo bosalmaya yakin birakiyosun belirli sure bekliyon inip sulumleniyo bosalmiyacak ama yapan kisi tekrar erekte ediliyo bosalmaya yakin birakiliyo tekrar bekleniyo belirli sure slinip yari sulumlendi tekrar erekte edip bu sefer bosaliniyo boyle boyle yapa yapa bosalma sure ve kalitesi artiyo hemde penis islev bozukluklarini cozuyo sertlik kaybi erken bosalma ve olan orjinal boy halini aliyo guzel yontem yani tavsiye ederim
Soran+1 yılHmmmm evet durup devam edince süre biraz uzatabiliyo doğru
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir an vardır, o an'a gelmeden boşalmasını tutabilir, ama o an'a gelmişse artık geri dönemez boşalmasına engel olamaz. bazen çok zorlansam da tutmayı başarıyorum, yani tutmak derken penisi uyarmayı bırakmak lazım boşalmayı ertelemek için, ama o an o zevk çok fena bir şey o an penisimde hissettiğim zevkin ne tarifi var ne de maddi bir bedeli olabilir.
24 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir an mesela? Nasıl hissediyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılşöyle ki; penisi ara vermeden uyarmaya devam edince elle veya işte ilişkide hatunun içinde gidip gelmeyle penise yapılan uyarı git gide artan bir zevk hissi verir ve bu his yani zevk uyarma devam ettikçe sürekli artar şiddetlenir ve ilk başlarda sadece penisin başında hissedilirken uyarı arttıkça hissedilen zevkte penisin tamamına yayılır ve git gide çoğalır çoğalır ve bir an gelir ki eğer uyarmayı bırakmazsan boşalma sürecine geçer uyarı ve 5-10 saniye sonra şiddetli kasılmalarla ve şiddetli zevk eşliğinde orgazm anı ile birlikte boşalma başlar ve en az 10 saniye kadar sürer. o anda titrerim, penisim tşaklarım bacaklarım ayaklarım kasılır zevkle, gözlerimi kapatırım
zaman ve mekan ortadan kalkar bulutlarda gibiyimdir. özetle :)
Soran+1 yıl😄 ne güzel anlattın be ahahaha
Cevap sahibi+1 yılsayenizde valla, bende şaştım nasıl bu kadar anlattım diye boşalmayı geciktirmekten daaha zordu valla anlatmak :D
boşalmak dedinde aklıma geldi.. www.ensonhaber.com/...nc-olduruldu-2015-10-22.html şu haberi okuyunca otobüs boşaldı cümlesinde yarılıyorum.. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha
Erken boşalma problemi olan genç diğmalar , votka kullanın ilişkiden önce , kesin çözüm 😉 kendini tutmak istemekle olmaz ki, hareketlerini , hızını ve kasılmalarını kontrol etmeyi öğrendiğin vakit ilişkiyi kontrol altına alırsın ancak. düzenli seks hayatı olan her iki cinste masturbasyon yapmayı bırakırsa bu kontrolleri daha kolay sağlar, aldığı zevkte çoğalır... başta önerdiğim votka işe yaramıyorsa 😊 lazer epilasyon için kullanılam emla kremi kullanmanızı tavsiye ederim. uzun seksler 😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılEmla uyuşturucu krem değil mi? Geciktirici kullandık ama hiç bir işe yaramadı
Soran+1 yılKalkmazsa bide bununla
galeri12.uludagsozluk.com/.../...-erkek_708437.jpg
Birden bu geldi aklıma = )02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha aynı durumu yaşıyoruz bazen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılara sıra mola verilmeli ya da erkek penisini kasmamalı başka şeyler düşünürse yapılabilir diye düşünüyorum sadece bir varsayım ben hiç seks yapmadığım için bilemiyorum ya da fazla alınmaksızın alkolle ilişkiye girilebilir fazla alkol alınırsa alet kalkmayabilir tabiri caizse ya da erkek boşaldıktan sonra devam etmeli
01 Yorumla
Soran+1 yılAlkol alınca penis neden kalkmaz
+1 yılerkek üstteyken zor oluyor tabilki fakat tempoyu bayan ayarlar kucakta olursa :D yaklaşık 40 45 dakıka gıbı bır rakama tekabül ediyo buda senın erkek arkadasının iradesine bağlı ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben üstte olmayı sevmiyorum ki niye erkek üstteyken erken boşalır?
Cinsel Yaşam konusunda 11,7b cevap paylaştı. ben her ihtimale karşı en az iki kez oral yapıp boşaltıyorum içinde de 25-30 dk tutabilirim kendimi. zaten bu sürede de iki kez boşalıyor. yani maçı hep kadınım kazanır. ben bir o dört
00 Yorumla
+1 yılKendimi ayarlayabiliyorum çok şükür.. İş zihinde bitiyor.. Zihnini yönetebilme de.. Kısaca şunu söyleyebilirim.. Zeki olan her insan, beynini yönetebilir.. Aptal ve uçkur düşkünü erkekler ise, anlık zevklerinde boğulacaklardır..
00 YorumlaYani 1 günde 2 defa yapabilirsiniz bence. Sabah erkenden işe yollamadan önce ve akşam işten gelip yemekten sonra 😃
00 Yorumla
+1 yılikinci veya üçüncü postada zaten uzuyo boşalma süresi. ama ekstra yöntemler olarak da boşalcağı zaman yavaşlasın içinden çıksın, bir de onun altta olcağı pozisyonları tercih edin. erkek alttayken her daim daha geç boşalır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. İlk birleşmemizde çabuk geliyorum... ya da oral yapıyo beni rahatlatıyo sonraki birleşmemizde uzun sürüyor ama birlikte olduğum kadınların bazıları benden daha çabuk bosaliyo:))
00 Yorumla
+1 yılDeneyim lazım zor işHele kadınlar hiç tutamıyor erkekler yine iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. ben tutamam ımkanı yok mecbur boşalacam hem tutarsam ılerde sorun olur
00 Yorumla
+1 yılAkla getirmemeye çalışmak daha mantıklı. Düşündükçe erken gelir. Matematiksel işlemler yapmak vs. dikkatı dağıtır. Bu uzamasını sağlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılbir kadının içindesin ve matematik işlemi yapıyosun aklından, değişik bir taktik
- +1 yıl
Evet. Bazen ise yarar bazen de yaramaz.
+1 yılBen tutarım kendimi. Zor olur tutmak ama tutabiliyorum. Ama uzun süre seks yapmamışsam daha zor tutuyorum.
00 Yorumla
+1 yılHic kimse tutamaz tutan cok nadir kisi var oda fabrika hatası.. Ve erken bosalma sorununda iliski oncesi bosalirsa ikinci sefer uzun sürer vede yası küçük oldugu icin bu normal zamanla düzelir
00 Yorumlaevet baska seyler dusunuyoruz mesel l*n bilgisayari yenileyim ben bu ay, kredi karti extresi cok geldi ne yaptim acaba falan diye dusunurken sure uzuyo:)
00 Yorumla
+1 yılBen tutabiliyorum ama 2 yi atmak istersem tutmam :)
10 Yorumlatabikide ben nezaman istersem ozman boşalırım ilişkimdeki bayanı boşaltmadan boşalmam ;)
10 Yorumla
+1 yılBen tutabiliyorum ama sevmiyorum boşalıp rahatlamak varken tutmak nıye cok ıstrerse tekrar yaparız
02 Yorumla
Soran+1 yılPartnerin boşalmadan boşalıp bitiriyosan bencillik bu.
- +1 yıl
ben partnerimi boşaltmadan bırakmam bencillik yapmam bu konuda tabikide onu boşaltıp bitiririm
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen istediğim zaman bosalabiliyorum uzun vadede iyi performansım var. kadınlar bitiyor bende ondan sora :D rus ve ukraynalılar iyi yapıyor tecrübelerimden :D
00 YorumlaTutmaya calissam da bir noktadan sonra hakim olamam
00 Yorumlaben tutabiliyorum ama ondan sonra boşalma sürem çok artıyor yani geç boşalıyorum kadın ağlıycak dereceye geliyor
00 Yorumlatamamen psikoljik bir durum bu. beyinde bitiyor olay tamamen boşalmak istemediğim zaman asla boşalmam.
00 Yorumlahabire pozisyon değiştirirsen birazdaha süresi uzuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz şartlarında türkiyede erkeklerin çoğu işini görme peşinde. Çoğu kadın mundar oluyor😪
10 Yorumla tutmak diye bit sey yokdur. normal zamanda olur. uzatmak istersen kremler kullanırsın
00 Yorumla
+1 yılölmüş birini falan düşündüğüm olmuştu Asdsfjhs işe yarıyor gerçekten dikkat dagıtıyor ama sonra titreyerek boşalıyosun asfjasjf
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Bakıyorım çok ilgilisin! Seviyosun heralde bı konuları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşalmak tamamen benim elimde kendimi kontrol edebiliyorum istersem 5dk istersem 45dk ya kadar yolu var
00 Yorumla
+1 yıltutmama gerek yok. bosalsam bile inmiyor zaten. ozelden yazarsan videomu gonderirim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1. postada bende fazla dayanamıyorum 30-45 dk. sürüyor sonra 2. posta'da 1 saat sürüyor gelmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl40 ya da 45 dakika tutabilirim kendimi
test ettim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalamama sorunum var zaten. Geldiginde de tutarsam mahvolurum aciyin erkeklere kizlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenımki zaten 1 saat suruyor bı de tutım mı kız arkadaşım tıtsun kendını :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılçoğu zaman tutabilirim, ama bunu öğrenmesi güç bir iş ;)
00 Yorumla tutmama gerek kalmıyor , gec bosaldıgım ıcın uzun suruor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. evet benim yöntemlerim var başarılı oldugum bu konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzenli seks hayatı olan kişilerde erken boşalma gibi bir durumdan söz edilemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor bir iş tutamazsn onu ama tam ucuna geldiğinde durrursan 1 2 dk ozaman süre uzar tabi
00 Yorumla
+1 yılGeçiktirici kullanabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılOda işe yaramadı ki ya da biz beceremedik prospektüste Nasıl yazıyorsa öyle uyguladık ama fark yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen 1-2-3u hatta 4ude tutuyom topluca bosalıyom mk ahsvshz
00 Yorumlatutabiliyorum ama biyere kadar :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOral dışında tutmak kolaydır.
00 Yorumla
+1 yılara vere vere devam :)
04 Yorumla
Soran+1 yılGaliba en düzgünü o yoksa tutması zor gibi
- +1 yıl
yani devam ederken nasıl tutacak :)
Soran+1 yılTutsun. Tutmalı
- +1 yıl
:) neyse ben daha fazla yorum yapmayım
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yıltutarım tabiki 1 saat istemedigi surece :D
00 Yorumla tecrübe meselesi bu...
00 Yorumla
+1 yıl45 dakikadan fazla tutmam.
10 YorumlaNadir yeteneği olab erkekler den
00 YorumlaCok pis tutarim kendimi.
10 YorumlaEvet zorlanmadan tutabiliyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başarıyorsunuz ya ben benim gerizekalıya bir öğretemedim
Soran+1 yılBaya hemde :/
zorlanıyor olsak da tutulabilinir...
00 Yorumla
+1 yılevet gayette kolay sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yıltutsan kasıklara ağrı girer...
10 Yorumla
+1 yılHayr tutmak imkânsız :)
00 Yorumla
+1 yılMusluğun contası bozuk geldimi akiyo iste
00 Yorumla1.5 saate kadar kendimi tutabiliiyorum.
00 Yorumla
+1 yılşu an tutamiyorum mesela bosalacam:)
00 Yorumlaakan dereyi nereye kadar durdurcan yavrum evladım
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı