seks sirasinda kufur duymaktan cok hoslaniyorum fahise o* vs gibileri cidden beni cok tahrik ediyo sizce bu benim kendime olan saygisizligim midir?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. alakası yok. bu bir uyarı sistemidir.
aynı hitap şeklini bir sohbette yapsalar tepkin farklı olur. sevişme ortamı bambaşka bir ortamdır. normal halinizdeki ruh halinizle mukayese yapmayın.
mesela ben kadınımı yalamayı severim ama yemek ortamında bahsetseler midem bulanır. ortam farklı30 Yorumla
+1 yılKendine olan saygısızlığın hatta kendine olan kaşarlığın hatta iddaayı büyütüyorum ve seni ultra süper mega extra turbo kaşar seviyesine çıkarıyorum :D
42 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
Vuuuv :D
+1 yılhayır bu senin kendin için seçtiğin sert seksin bir parçasıdır saygısızlıkla alakası yok yatak ayrı sokak ayrı
42 Yorumla- +1 yıl
bunun sert seks veya romantizmle hiç alakası yok atamayın ltf... Bu sadece bilinç altında bu kelimelerin cinsellik çağrıştırması ve sizi motive etmesi ile ilgili mesela fahişe değil de o mesleğin adı masa olsa masa deyince tahrik olurdunuz umarım ne demek istediğimi anladınız?
- +1 yıl
@Aşkvefarklılık beyfendi kimileri var seksi tamamen romantizmin doruklarında yasamak istiyor ve bu tarz kelimelerin olayın büyüsünü bozdugunu düsünüyor ama kimileri var ki daha cok sertlikten ve sert seks isteğinin bilinç altına işlemiş oldugu bu tarz kelimeleri duymaktan hoslanıyor bu bir tercih meselesi dediğiniz gibi kimi insanlarda bu kelimeler cinsellik çağrıştırıyor ve bunu tercih ediyor ama kimilerinde ise böyle bir durum söz konusu degil kisiden kisiye degisen bir olay siz neden böyle gereksiz bir açıklama yapmak zorunda kaldınız anlayamadım?
saçmalık one öyle fahişe :/? saygızızlık kendıne be
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
54Cevap
ben cinsellikte 2 şeyde hassasım 1 kadına şiddet uygulayarak yapılan cinsellik 2, hakaret ve küfür edilmesi. 3, zorla tecavüz sahneleri. p*rno film bile olsa bunları asla kabul etmem. arşivlerimde böyle bir video görülmemiştir. bu konularda hassasım. gerek partnerim gerek arşivlerim gerek resimlerimde kesinlikle kadını inciten, bir resim, video, görülmemektedir. bu konulara özen gösterriim. kendi istese bile benden red alır.
20 Yorumla
+1 yılahahhahaha kırbac, ip,4 tanede zencı ıyı gelır sana :)
28 Yorumla
Soran+1 yıl4 zenci mi :/ yapma be bende insanim :)
- +1 yıl
nıye kız cok keyıflı olur bence kız olsaydım denemek ısterdım :) onlar davranıslarıyla kufreder sana kelımeye dokmelerıne gerek yok. tabır uygunsa gercekten mıker :)
Soran+1 yıl4 zenci degilde 3 kumral iyi gelebilir :)
- +1 yıl
grup severmısın? ama zencının yerını kumral tutmaz be :)
Soran+1 yılEvet grup seviyorum ama zenci istemem yaa
- +1 yıl
bende cok merak edıyorum ama cevremde ılıskım olan kızlar katılmıyor. gercı anladıgım su kızlar ıkı ve fazlası erkek belkı ama ıkı kız aslı dıyorlar sanırım
Soran+1 yılBen yanimda baska bir kiz asla kabul etmem
- +1 yıl
evet ya bayanlar nıye boyle dusunur kı. yanı ıkı erkek evette neden ıkı kadına hayır? ya da ne hıssettıırır ıkı erkek olsa ne hıssedersın mesela? ıkı kız bır erkek olsa ya da 3 kız ıkı erkek ne hıssettırır. aradakı cızgıyı merak edıyorum
gayet normal bende soylemekten gayet zevk alıyorum ve bazen bunu değişik seks oyunlarıylada suslerim
14 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi oyunlar mesela
Soran+1 yılAbi cok iyisin yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu yorumlara bak ya örümcek ağ yapmış resmen beyinlere
bu bir fantazidir kimisi soft hoşlanır kimisi hard, buda onun gibi bişey o anda öyle sözler duymak azdırıyo seni işte fantazi yani, anormal bir durum yok.16 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlayan bir beyin iste :)
Cevap sahibi+1 yılkafa çeneni ve diz çöküp ağzına al seni fah.. i. şe
:D
Soran+1 yıl:) oha bu ne hız be canisi :)
Cevap sahibi+1 yılhiç ya hoşuna gitcekmi diye baktım :))
Soran+1 yılGitti :)
Cevap sahibi+1 yıldoggy pozisyonunda arkana geçip saçlarını elime dolayıp sana küfürler ederek ve sertçe... istiyorum :))) açıkcada yazılmıyoki burada
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır..
sizin için özel olan biri ile yaşadığınız bir beraberlikte, bu saygısızlık ya da ahlaksızlık olarak değerlendirilemez...
ama bundan sadece yatak fantasizi olarak hoşlandığını söylemesi gerekir insanın :)10 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Hani bir laf vardır ya yatakta ayıp olmaz diye. Orda zevk almak için yataktasın vr o an her şey mübahtır. Zevk aldıktan sonra gerisi yalan. Küfür duymak bir çeşit tatmin olma yoludur.
20 YorumlaYatak tamamrn sevgilin ve sana özeldir eger ikinizin de hosuna gidiyorsa ki benim de gider edebilirsiniz sonucta orada pisti oynamiyorsunuz
10 Yorumlahayır ya ne alaka.
seks farklıdır.
Normal hayatta asla olmamalı dediğin şeyler seks esnasında keyif verir.
O yüzden asla ve asla normal hayat ve sex'i aynı düzlemde drğerlendirmemek gerekir.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alakası yok onlar daha işi bişdiklerinden kendini onlardan iyi olduğunu ıspatlama dürtüsü bu ciddi bir şey şaka değil 😎😎
10 Yorumla
+1 yılPeki sende partnerine küfür edebiliyor ve bundan da haz aliyormusun?
15 Yorumla- +1 yıl
Sorumun cvb ı bu değil ama :)
Soran+1 yılSoruna cevap vermedimki bu olsun :)
- +1 yıl
Peki sanada iyi geceler cici kız :)
Soran+1 yılIyi geceler crazyboy :)
- +1 yıl
Özelden yazmanı dilerdim aslında ama neyse :(
Sadece fantezidir bende küfür etmeyi severim ama asla karşındakini aşağılamak amaçlı değil o anın verdiği heyecan sadece
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Yoo herşey konuşulabilir gayet normal. Seviyo musn Seksi
20 Yorumlahayır bu senin tatmin olma yöntemin sadece böyle tatmşn olacagını düşünüyorsun
10 Yorumla
+1 yıll*n böyle gördükçe iyice ahlakszlaşyom :) düzelir toparlanın
10 Yorumla
+1 yılsok sık gibi kelimeler bana noormal geliyo ama fahişe ırıspı filan demem bence sende isteme
10 Yorumla
+1 yılFahişe ile örospu eş anlamlı başka kelime olması gerek
10 Yorumla
+1 yılhayır... bu sadece o ana özgü duygular... duş aldıktan sonra duymak istemezsin zaten
10 YorumlaBen bunu yasadim sen aciksozlu birisin bence doğaldır bu kadınlar erkeği tahrik eder ben de küfür ederim
10 YorumlaHayır. Erkeğe ait hissediyorsun kendini ve argo konuşmak, bedensel zevki, duyusal zevkle destekliyor. Ben de çok severim. Olmadan olmaz
10 Yorumla
+1 yılSaygısızlık değil fantezidir. Amerikan exchange kızlar da f*ck me harder derlerdi zaman zaman seks sırasında benle yaparlarken. Zevk, zevklenme meselesi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoo fantezı sadece ama bazı erkeklrr bumu farklı anlayabılır yattıgın erkeklere dıkkat et yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGayet dürüstçe
adam seni o rs... gigi s.. kyrm diyo
dediğinide o anda yapıyor
mertçe yani11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbegendiğine sevindim
sü.. rtk:)
+1 yılfantezi olarak yapılıyorsa kendine olan saygısızlık denemez ama ciddi ciddi böyle bir şeyden zevk alıyorsan sorun var demektir
00 Yorumlaaynen öyle, o kelimelri neden seviyosunki, öyle olamyımı istiyosun, aşkım filan dmek varken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hiç sevmiyorum öyle argo seviyesiz aşağılayıcı kelimeleri... :/
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsekste zevkli ve tahrik edici oluyor saygısızlıkla ilgisi yok bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlakasi yok cogu kiz bunu duymaktan buyuk zevk aliyor inan. Yasadigim icin biliyorum..
10 Yorumla
+1 yılYine mi sen. Seni kucuk fah. se:)
13 Yorumla- +1 yıl
Ne o hosuna mi kasar:)
- +1 yıl
Karsi tarafta seviyorsa al kokune kadar fahisem diyerek sakso ve doggy ye bitiyorum yaa
Soran+1 yılAynen yaa cidden bende sakso cekmeye bayiliyorum
Bir çok kadında olan bir durum
40 Yorumlayooo bende çok hoşlanıyorum takıl kafana göre cicim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır fantezilerr güzeldir
10 Yorumla
+1 yılZevktir neden saygisizlik olsun
10 YorumlaFantazin doruk noktan
30 Yorumla
+1 yılaynen oyle sen saygısız bır seks sevıyorusn
10 Yorumla
+1 yılHerkes öyle rahat ol amcam
10 Yorumla
+1 yılSaygısızın önde gidenisin o kadar. )
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sokakta da hoşuna gidiyorsa sorun
10 YorumlaTam tersi çok saygılısın demek ki
10 Yorumlayok normal böyle şeyler cinsel yaşamda
10 Yorumlabence öyLe kusura bakma da
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı. senin kendine olan seksiliğin den canım
10 Yorumla
+1 yılNormaldir
20 Yorumla
+1 yılAnlayamıyorum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Saçma geliyor bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantezi sadece. bende oyleyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım seni parçalarım
10 Yorumla
+1 yılgayet normal seven çok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırı istekli olman.. Kaç kişiyle oldun
10 Yorumla11 li olma ihtimalinde var
00 Yorumlasert ve kufurlu olacak
00 Yorumlavay mk zevke bak
10 Yorumla
+1 yılBnde sert severım
10 Yorumlaben de
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenmisin
yagmur10 Yorumla
+1 yılseninde işin zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsanki öyle
00 Yorumla yok bu olan şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği