+1 yıl25 yaşında :)
Hemde en güzel şekilde oldum. Erkeklere tavsiyem kerhane ile uğraşmayın psikolojin bozulur :D
Severek yaptık o 30 unda benden büyük evinde bir başladık 1 saat sürdü o 3 gün oturamadı ben adele ağrısı çektim :)
Sonra mı 3 günde bir muhakkak toplamda en az 9 posta ;)
Karım gibiydi o iş kadını ayrı evde kalan ben vardiyalı çalışan eve gelip kahvaltı ve sonrasında seks ... Güzel günlerdi be :)20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl21 ben. bu sorularda bırde bıseyı anlamıyorum kızlar erkeklere erkekler kızlara atıp tutuyor ya bazen. ya seks zaten ıkı ınsan arasında olur bırı kız bırı erkek. kımısı erkege soylesınız yazıyor kımısı kızlara. halbukı her erkek bır kızla her kız bır erkekle olur. bu yuzden erkeklerın seks yapma oranıyla kızlarınkı paralel gıder :)
40 Yorumla
Temizim cok sukur
108 Yorumla
Soran+1 yılBiz kirli miyiz alla alla
Soran+1 yılOldu canım :) Kime göre peki sana mı?
Soran+1 yılGen havuzu yarattı beni. Dinini beyninde yaşa, inançsız insanlar var.
Soran+1 yılMüslüman hoşgörünü çok güzel temsil ediyorsun tanrın seninle gurur duyuyor olmalı.
"ne kadar da benden nefret ettiren bir kul"- +1 yıl
"Din olmayan insanda beyinde olmaz" diyen beyinli bir arkadaş.. Sen kendini bunlarla mı kandırıyorsun?
Dini inanç - GSMH dağılımı.. Umarım bir başka beyinli çıkıp parayla ne alakası var demez..
https://i.hizliresim.com/QWNMkA.png
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Cinsellik konusunda 380 cevap paylaştı. Yıldız erkekler Taekwon-do milli takımına 15 yaşındayken seçilmiştim ilk. İlk uluslararası müsabakamada iranda düzenlenen yıldız erkekler avrupa şampiyonasında çıkmıştım... Malasef iki maç alıp tur atlamıştım ama bir sonraki turda elenmiştim... Sonra tabi genç milli A milli falan gitti böle... yıllar yıllar... bir iki uluslararası derecede yapmadık değil...
50 Yorumlafutbolda. :-)
https://www.youtube.com/watch?v=vdWAYY2oQC050 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörende 25 yaşındasın ama 18inde milli oldun zannedecek :D
Olmadım.11 Yorumla
Soran+1 yıl23üm
+1 yıl17 yaşımda sıra arkadaşımla lisede valla benim bir suçum yok o beni ayarttı :D
50 Yorumlaorta okul 6 da pipimi keşfettim lise 1 e kadar direkten donen toplar oldu lise 1 de de gölü tam 90 a taktım sonra devam sımdı mencıstırdan teklıf geldı bakalım soru neydı ya :D
00 Yorumla15 yasinda olgun bir bayan tarafindan milli oldum hemde aniden olustu bu ☺
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk istismarı
+1 yılSana ne be ergen şey ananın karnında bile yoktun ben milli olduğumda bildin ne oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmadım milli felan. ayrıca çok kaba ve saçma bir tabir bidaha kullanmazsanız sevinirim.
30 Yorumla
+1 yıl23. Üniversite son sınıfta erasmus partisinde tanıştığım bir kızlaydı. Sen nerde, nasıl tanışmıştın onunla? :)
020 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimdi
- +1 yıl
Şu an kaç yaşındasın? :)
Soran+1 yıl23üm şu an
- +1 yıl
Seks yaptığın kaç kişi oldu? Benim seks yaptığım 2 kız, yüzeysel sürtünme yaşadığım 6-7 kız oldu :)
Soran+1 yıl3 kişi oldu. Sürtünme şeylerine girmiyorum pek saçma geliyor
- +1 yıl
Aynen, pek keyif de vermiyor. Bakire kızlar denk geldi, onlar da seks istemediler, o kadar olsun dediler, o yüzden öyle oldu. Üniversitede, sizin okulda da bolca parti oluyor mu? Partilere, barlara, gece kulüplerine gitmeyi seviyor musun? :)
Soran+1 yılOluyor ama pek sevmem asosyal biriyim evde kitap okur veya sims oynarım genelde :) Nadiren arkadaşlar zorlarsa belki
- +1 yıl
Ben de arada çıkıyorum. Öğrenciyken daha çok çıkıyordum. Boğaziçi Üniversitesi'nden Elektrik-Elektronik Mühendisliği'nden mezun oldum. Ben de football manager oynuyorum boş zamanlarımda bazen. Sen öğrenci misin, mezun oldun mu? Okulun, bölümün hangisi? :)
Soran+1 yılKoç'ta üst lisans yapıyorum moleküler biyolojiden
- +1 yıl
Çok güzelmiş :) Sevgililerinle okulda mı tanıştın hep? Nasıl tanıştınız? :)
Soran+1 yılİlkiyle 12 sınıfta dershanede tanıştık, onunla 2 yıl önce ayrıldık zaten, şuankiyle de okulda tanıştık
- +1 yıl
Hep merak etmişimdir. Erkeklerin sevişmesi erkekten erkeğe çok değişiyor mu? :)
Soran+1 yılSevgililerim arasında kıyaslamaya değer fark yoktu ama geçen yaz tatilinde viyanada bir çocukla yatmıştım o farkı baya hissettirdi yani :D
- +1 yıl
Avusturyalı mıydı? Yabancılar işi biliyor. Ben de okul partilerine veya barlara gittiğim zaman yabancı öğrencilerle gidiyordum sürekli. Barlarda exchange kızlarla dans etmek bile fark ediyordu. Eğlenmeyi çok iyi biliyorlar. Toplum olarak onlardan öğreneceğimiz çok fazla şey var :) O çocuk diğerlerine göre nasıl bir fark yarattı, ne açılardan iyiydi? :)
Soran+1 yılTürklerin sert seks anlayışı genelde can yakmak olduğu için bu yönden baya farklıydı aynı anda hem çok sert hem de kibardı, acemilikten isimlendiremediğim şeylerde var ama en çok aklımda kalan bu oldu. Ve gerçekten eğlenmeyi biliyorlar türkiyede tabularla büyütüldüğümüz için tuhaf geliyor tabi
- +1 yıl
Okul ortamı Türkiye'nin geri kalanıyla gerçekten çok farklı. İş hayatına girince bu çok fark ediliyor. Okuldayken sık sık yabancılarla gezip, öğrenci mekanı gece kulüplerine gidip eğlendiğimiz için bizlere normal geliyor ama dışarıdakilere bunlardan bahsetmiyoruz, yoksa çok uğraşırız gerçekten :) Bahsettiğim ilkim olan kız özel bir üniversiteden bir kızdı. Bakire olmadığı için seks yapmıştık. O, bir kere yapınca insan artık sürekli istiyor demişti. Gerçekten öyle mi? Erkek olunca sürekli prezervatif kullanmak gerekiyor, öyle olunca da tam hissedilmiyor. O yüzden seksin verdiği zevk değil de kızların çekiciliği daha önemli olmuş oluyor.
Soran+1 yılEvet sürekli isteniyor ama abartılacak kadar da değil yani kişiye bağlı. Ben hep istekliyim ama nemfomanyak gibi önüme gelenle yatmıyorum mesela :D
- +1 yıl
Tabi seçicilik çok önemli. Beğeni olduktan sonra, düşünce yapısı uyuştuktan sonra oluyor. Şu an sevgilinle düzenli bir seks hayatın var mı? Ne sıklıkta oluyor? :)
Soran+1 yılBirlikte yaşıyoruz baya sık
- +1 yıl
Çok güzel. Hayalimi yaşıyorsunuz. Türkiye ortamında kız çok nadir bulunuyor özellikle de mühendislik bölümleri gibi erkeklerin çok yoğunlukta olduğu bir bölüme ve çevreye sahip olunca. Pek tecrübe edinemeyince de bahsettiğin gibi kendimizi bu konularda geliştiremiyoruz, yabancı birisi çok fark yaratıyor. İnternette de bilgi kirliliği var. Ama olur da birisiyle tanışırsam ne yapmam gerektiğini çok iyi bilmek istiyorum. O yüzden seni bulmuşken sorularımı sana sorayım. Pozisyon çok fark yaratıyor mu? En çok hangi pozisyonu seviyorsun? :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18 yaşında
15 yıl olmuş ya laaa
Şimdi film şeridi gibi gözümün önğnden geçti deplasmanlarım kimler geldi kimler geçtiiii10 Yorumla
+1 yılHemen milli olunmaz. Önce ümit milli sonra B milli sonra A milli
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorktunmu hiç
https://www.youtube.com/watch?v=T8J4eijuOLg
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılbence sen henüz ümit milli olmuşsun, milli edememişler
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yıl"milli"kavramı erkeklere özel birşey size kaşar deniyor hatırlataym :D
05 Yorumla
Soran+1 yılAynı eylem için farklı kelimeler kullanmak beyinsizlerle özgü bir şey olduğu için :)
- +1 yıl
Laf soktugunuda zannederms aman aman kiyamam
Soran+1 yılLaf sormadım gerçeği söyledim
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Albatrosss_ Allah uzun ömür versin orspu çocuğu a*k karaktersizi annenin anasını s******
+1 yıl6 yaşında sünnet oldum. ilk ilişkim 6 yaşında sünnetçiyi şaptım :D
00 Yorumla19 yasında ama defans bile dayanadı kaleci kaleyi terk etti :)
00 Yorumla
+1 yılHep milli olmuşumdur Futbol maçlarını çok yakından takip ederim.
00 Yorumla
+1 yılHayir yok kizlarda böyle bir sey mi olurmus erkekler icin sóylenen bir sey bu
29 Yorumla
Soran+1 yılİlk seks anlamına geliyor, kozlar anasının karnından seks yapmış olarak çıkmadığına göre bizim de ilkimiz var?
- +1 yıl
Evet sadece milli erkekler icin sóylenir milli
Soran+1 yılKızlar için ne söyleniyor peki :) Aydınlat bakalım
- +1 yıl
Kizlara sòylenen seyler belli söylenmemesi gereken seyler
Soran+1 yılÇünkü seks kızlar için utanç kaynağı değil mi? Erkek yapınca OO MİLLİ OLDU kız yapınca "ayıp"!
- +1 yıl
Hayir insanlar böyle konusur sevdigiyle birlikte olmak iyi bir sey
- +1 yıl
Sevişti bir bakir ile bakire. Erkeğe milli dediler kadına fahişe.
- +1 yıl
Senin olmadigini biliyoruz yazdiklarinin
- +1 yıl
toplumun dedikleriyle hayatını düzene sokma görüş sahibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılvay canina zina ya milli olmak diyor açık açık sor ilk zinani. ne zaman yaptin de
05 Yorumla
Soran+1 yılTatlım ahlak bekçiliği yapmaya bayılıyorsan cinsel yaşam kategorisini engelleyebilirsin
Soran+1 yılAma hayır :D O kadar ahlaklısınız ki bu paylaşımları okumak hoşunuza gidiyor değil mi? Ejgelleyemiyorsun da yazık :D
Cevap sahibi+1 yılherkeze açık yorum bende yorumumu söylüyorum
ayrıca paylasimlari okumak ahlaksızlık olsa en büyük ahlaksız sen olurdun
Soran+1 yılBana göre ahlaksızlık değil tatlım senin gibi ahlak bekçiliği yapıp kendimle çelişmiyorum
Cevap sahibi+1 yılkimsenin ahlakını beklemiyoruz eğer öyle olsaydı bu zinayi yapıp burada yazamassiniz
önce bekçi nedemek onu kavra
burada bu yazıyı okumak ahlaksızlık değil bunu nereden çıkardığını erak ediyorum
milli olmak için vagina seks mi şart? anal olmuyor mu?
00 YorumlaBen 14 yaşımdayken dayım bir ablanın elini tut odada ona yardım et dedi neyse odaya gittik ne olduğunu anlamadan kendimi yatakta buldum ablacıkta beni milli takıma hazırlıyordu şimdilerde ağır milliyim :-D
14 Yorumla
Soran+1 yılNe saçma bir kültür var bu ülkede yazık
Soran+1 yılAynı kültürü çocuklarına da aşılama mesela
+1 yılhala olmadım seneye askerlik var
20 Yorumla
+1 yılkızların şu soru kalitesini gondikliyim.
98 Yorumla
Soran+1 yılBunu daha önce binlerce erkek sormuştur yalnız :) Ben sorunca mı problem oluyor? Ne bu cinsiyetçilik
- +1 yıl
pufff feminizm ayağına yatacak biri daha! oki oki.
Soran+1 yılPardon. Siz kendinize patlamak veya kızlık bozdurmal gibi kelimeler mi yakıştırıyorsunuz yoksa? Sadece kızlar için aşağılayıcı olduğunu unutmuşum
- +1 yıl
ohaaa nereye çekti :D ya bir git lütfen başımdan
Soran+1 yılAynı eylem için kızlar ve erkeklere farklı kelimeler kullanılması gerektiğini savunuyorsun başka ne anlama geliyor bu?
- +1 yıl
feminizm ayaklarını sevmiyorum. kimseye patlak-çatlak da demedim lütfen bir tarafından tutup tutup konuyu başka bir tarafa çekiştirme sıktın!
Soran+1 yılFeminizm kadın erkek eşitliği demektir eğer sevmiyorsan aşağılık kompleksin vardır
- +1 yıl
uzaaaaaa :*
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 yaşında mutlu oldum
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@CANER3535 reşit
+1 yılHiç olmadım, bakirim.
00 Yorumla
+1 yıl16 yaşımdaykn milli olmuştum :D
10 Yorumla
+1 yılbir de marifetmiş gibi bunu mu soruyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılGeldi bir tarafımın ahlak bekçileri
- +1 yıl
sizin gibi ahlaksız olmaktan iyidir
- +1 yıl
Sak may dik
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen 17
32 Yorumla
Soran+1 yıl@46tatlı erkeklerde daha küçük sayılar olmuş git onlara sor
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yıl17...
31 Yorumla
+1 yılBen ümit milliyim hala :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15 yaşında en güzeliydi zaten
10 Yorumla
+1 yıl18.5
12 Yorumla
Soran+1 yılBuçuk önemli
- +1 yıl
bencede onemlı :)
13 yaşımda
110 Yorumla
Soran+1 yılO zaman pipin var mıydı be jldıkk
Soran+1 yılSenden büyük değildi umarım
Soran+1 yılÇocuk istismarı yalnız bu
Soran+1 yılŞikayetçi olmalıydın
+1 yıl15 galiba :)
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok beklemişsin
+1 yıl14 yaşında oldum
10 Yorumlateklif geldi de milli takıma girmedim
00 Yorumla16, ben yaşlanmışım ya l*n ...
00 Yorumla13 yasında ama marifet değil bu
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de ya çocukmuşsun ne aceleniz vardı
olamadık, bakalım hayat uzun , :D
00 Yorumla
+1 yıl15 yaşından bu yana A milliyim :)
00 Yorumla
+1 yılHoroz ötmeye başlayınca.
00 Yorumla
+1 yıl17...
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmilli olmak çirkin bir tabir iticide
22 Yorumla- +1 yıl
İlk kac yasinda cavusla muhatap oldunuz?
- +1 yıl
Kaç yaşındayken vajinal korteksiniz bir erkeğin penisi ile sürtünüp yavaş yavaş ileri geri... aw başka hangi tabiri kullanabilir
+1 yılDaha olmadım :(
20 Yorumlaben erkeklerin milli oldunu biliyodum
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar milli olur
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yasinda kariya mi gittin
03 Yorumla
Soran+1 yılKarıya giderek mi milli olunuyor?
Cevap sahibi+1 yılSevgilini mi gibtin
Soran+1 yılEvet
+1 yılKüfür öğrendiğimden beri.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılmilli olmadan jubile yapıcam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 yaşında 😊
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmilli nedir ya namussuzluk bu.
31 Yorumla- +1 yıl
🐑
Amilli ümitmili hangisi 😄
00 Yorumla
+1 yılO yaşta bakireliği mi verdin
02 Yorumla
Soran+1 yılO yaşta seks yaptım "Vermek" diye bişey yok
- +1 yıl
Nasıl bir seksdi bu.. Anal oral da mı yok.. Çıplak değil mi
15 :))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 :)