Bir ortama girdigim zaman surekli bazi erkekler , genelde hepsi goguslerime bakarlar. Benim anlamadigim neden bakiyorlar ve bakarken ne dusunuyorlar akillarindan ne geciyor? Birde kadinlari aptal falan mi zannediyorlar sanki biz anlamiyoruz bakilinca ?
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşım, açan kadınların göğüslerine her erkek bakar. Bu bir içgüdüsel dürtüdür. Bazı kadınlar var o kadar çok açıyorlar ki sanki göğüslerinin uçları bile gözükecek, ya da sutyen takmıyorlar. Peki sence kadınlar niye bu kadar göğüslerini açıyor? Bazı kızlar da var bir straples giyiyor, hiç giymese daha iyi. Her iki cins de kurallara dikkat ederse bu sorun çözülür öyle değil mi?
102 Yorumla
Soran+1 yıldegil hatta kapali giyindigim zaman daha cok bakiyorlar herhalde goremedikleri icin birde ben muhendislik fakultesinde okuyorum ve staj gordugum fabrikanin butun iscileri ve ust duzey yoneticileri erkek ister istemez rahatsiz oluyor insan.
- +1 yıl
çok enteresan. Çok ince elbiselr giyme ya da beyaz renkli sutyen kullan. Siyah sutyen ince elbise ve bluzlarda çok belli eder ve daha çok bakarlar. Düşük cup ölçüsü kullan, göğüslerini tam kavrasın. Çünkü öyleleri var ki büyük bile kullanıyor büyük görünsün diye.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. açıksa gözüm takılır.tamamen güzel bir manzaraya bakmak gibi.başka bir şey değil.
29 Yorumla
Soran+1 yılhayir kapali giyindigim zamanda ayni
Soran+1 yılhaha bilmiyorum artik cok rahatsiz oldugum biri vardi adam 42 yasinda 2 cocuk babasi bir adam benim staj yaptigim fabrika muhendis ayni anda benim fabrikadaki hcam bende 19 yasinda bir kizim nasil bakar ve benim gordugumu gorunce utanmiyor mu diye hep merak etmisimindir
Soran+1 yılya ben muhendislik fakultesinde okdugum icin hep erkeklerle ayni ortamda olucam ve omrum fabrikalarda gececek buna alismam lazim sanirim ama genelde rahatsiz oluyorum
Soran+1 yılhyr buyukler ama cokta buyuk degiller genelin ustu dedigin gibi trene bakilir gibi de bakilmaz
Soran+1 yılneyse bakacaz artik
+1 yıl-Bunun akl-ı evvellik ile alakası yok ki :)) Her arz kendi talebini yaratır:)) Sebebi bu:))
-Ne düşünülür? Arzularınızı zirveye taşıyacak bir ileti vahşi fikirlere davetiyedir.
-Sanki siz anlamıyorsunuz? Anatomik düşünürseniz sorun yok, ama siz bakışlarınız ile rahatsızlığınızı belli etmenize karşın devam?, sorun var...01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece sex düşünür i*neler kızı skrken ooff nasılda tutulur die düşünürler :) olsun kzıım göğüsü olanlar şanslı varda bakıyolar :D göğüsü olmayanlar napsınlar yazıkk silikon yaptırsalar yine patlar falan bizimkisi doğal bn küçükken çok utanırdım saklamak için çabalardım şimdi gurur duyuyorumm hehehe :):)
43 Yorumla
Soran+1 yılhaha tamam ozaman artik gurur duyorum haha orasi oyle ama insan bazen cekiniyor birde bazen koca koca adamlar bakiyor iyice sinir oluyorum benimle nasil oyle seyler dusunur diye
Cevap sahibi+1 yılya o birazda ortamına göre giyinmeye bağlı bu bi gerçek yani öküzlerin kekoların bulunduğu yerde öyle dar açık dekolte giyme dekolte giyiyosanda hırka al yanına öyle işte canım başka çare yok
Soran+1 yıl:) evet maalesef
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
Kızlar lütfen samimi cevaplar verin ;)
göğüsler bayanlarda en çekici bulduğum noktadır,toplu taşıma araçlarında dekolte yapan ya da yapmayan bayanlarda direkt olarak kendime mani olamadan göğüslere odaklanıyorum kenardan kıyıdan köşeden görmeye çalışıyorum ne kadar çok görebilirsem heycanım o kadar çok artıyor siz böyle bakan bir erkeği farkettiğiniz zaman içinizden neler düşünüyosunuz?41 Yorumla- +1 yıl
Merhaba! Ben biri bakarken ondan çok haz alıyorum böyle gidip ona cilve yapasım geliyo
+1 yılego tatmını ... erkekler dıye de genelleme yapma .. bazı erkekler de bence ... ha bırde demekkı dekolten cok kı bakıyorlar kapat kımse bakmaz :)
27 Yorumla
Soran+1 yılbogazli kazak giysem ayni hic fark etmiyor
- +1 yıl
dedım yaa .. afedersın abaza erkekler ıcın farketmez .. ama herkes bakıyor ıse sende sorun var demektır .. ha yok ben normal gıyınıyorum yıne de bakıyorlar dıyor ısen .. demekkı o bakan erkekler sadece pantolon gıyen erkek ( adamlıkla alakası olmayan kısıler )
Soran+1 yılhmmmm
- +1 yıl
bacım son bır soz daha .. sen kendını bıldıkten sonra kendı edebınden suphe etmedıkten sonra kım nereye bakarsa baksın kım ne yaparsa yapsın s...et .. unutmakı memleketın cıvısı cıkmıs herkes uckurunun pesınde .. onları salla evlı ısen yuvanı dusun degıl ısen de yuva kuracagın ınsanı bulamya calıs
Soran+1 yılevli degilim :) bende oyle dusunuyordum zaten yorumun icin tsskurler
- +1 yıl
rıca ederım ... umarım yaRADAN mevla gonlune gore verır ..
Soran+1 yılInsAllah cumlemize
+1 yılneden bakıldığını söylerdim ama spamlanmaktan korkuyorum :D
23 Yorumla
Soran+1 yılhaha spamlamam soyle seker :)
- +1 yıl
göğüsler bana kalırsa bir bayanın en önemli yeri,gerçekten seksi duruyor ben bile kız halimle kadınların göğsüne bakıyorsam erkekler bakmasında napsın
Soran+1 yıl:) haha
+1 yılBi de bakınca elleriyle kapatıyorlar e sende rahatsız oluyorsan öyle giyinme bizim halkın ne olduğunu bilmiyor musun bizim iş yerinde bi herif var sırf bu konu yüzünden muhabbeti kestim kendisiyle açık giyinen kadın bilmem nedir dedi şimdi ceza yemek istemiyorum da e abi sende evlisin ama gözün hep başka kadınlarda ona ne yapacaz dedim kavga etti benle
10 Yorumla
+1 yılçekici geldiği için bakar etkileyicidir arzulayıcıdır o yüzden bakar bazısının anlasanda anlamasanda umrunda olmaz bakmaya devam eder yani bir de o var.
37 Yorumla
Soran+1 yılevet sanirim umurlarinda degil bazilarinin
- +1 yıl
yani hadi göz ucuyla baksa dikatini çekse cazibesi çekiciliği ha belki ama öküz gibi saatelrce de bakan var ki tasvip etmiyorum sanki hiç meme görmemiş :)
Soran+1 yılaynen :) tamamen katiliyorum
- +1 yıl
sen anlaşılan uzun uzun bakmalarından vede senden baya yaşça büyüklerin bakamsından şikayetçisin yaşa gelince haklısın yani baban yaşındakilerin bunu bilmesi lazım düşünebilmesi lazım ulan bu benim kızım yaşında olur mu öyle şey diye aklından geçirmesi lazım.
Soran+1 yılevet yasca buyuk birnin bakmasi beni cok sinir ediyorum sonucta o benim babam olabilirdi
- +1 yıl
haklısın işte burda insan nefsine hakim olucak bunu bilicek sanırım belli yaştaki erkeklerde böyle sorunlar oluyor kendidnen baya yaşça küçüklere ilgi duyma falan andropoz dönemi sebebiyle heralde :D
Soran+1 yıl:) evet
+1 yılKarşınızdakinin iştahını kabartan bir görüntü karşısında sexten başka ne düşünebilirki.
010 Yorumla
Soran+1 yılbenimle sex mi yoksa sex mi?
- +1 yıl
Bakan kişinin hayal gücüne kalmış artık :)
Soran+1 yılhaha
- +1 yıl
Açıkçası ciddi anlamda dekolte olmadığı sürece ve göğüs hatları daracık bir giysiyle belirgin bir şekilde ortaya çıkmadığı sürece benim çokta dikkatimi çekmez.
Nihayetinde erkeğiz, istek ve arzularımızın var olduğunu unutmamak gerekir.
Soran+1 yılguzel gogus gordugunuz zaman ne dusunursunuz?
- +1 yıl
Elbetteki hoşuma gider ve o an istek ve arzularım tavan yapar. Aklımdan binbir şey geçer. Tabi yinede göğüs benim için ikinci planda kalıyor, üzerinnde o kadar çok durmam.
Soran+1 yılbiraz daha acik olurmusun aklindan ne gecer ve kiminle gecer yani bakan sahis benimle birseyler mi hayal ediyor?
- +1 yıl
Eğer hergün karşılaştığınız biriyse evet sizi hayal ediyordur kesinlikle.
Soran+1 yılhmmmmm durum vahim ozaman ya adam 42 yasinda iki cocuk babasi bende 19 yasinda bir kizsam?
- +1 yıl
Aynen bencede öyle, hemde nasıl vahim.
+1 yılçokta fesat düşünülmemeli bence belkide bakmıyordur sana öyle gelmiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılyok seker keske senin dedigin gibi olsa
- +1 yıl
hıım:)))
Peki bende size şunu sorayım.. Neden kadınlar gögüslerinin daha dik durması ve dik görünmesi için özel yapılı sütyen kullanırlar? Sanırım cevabımı anladınız...
15 Yorumla
Soran+1 yılbenim oyle bir derdim yok allaha sukur :) ve kadinlar bunlari hem cinsleri icin yaparlar erkekler baksin diye degil
Soran+1 yılbir insan bir insanin hic surekli goguslerine bakar mi ? hele ki baktigin kiz 19 yasindaysa ve sen 42 yasindaysan utanman lazim aklindan ne tur gibi seyler gecirebilir
Soran+1 yılewet
+1 yılbugün ofiste üst yöneticilerden biriyle muhabbet ederken anılarını anlatıyordu, bana güven veriyor bunlar dedi. koptum tabi gülmekten. boyutları büyük olunca güven aşılama özelliği de artıyormuş :DDD
çocukluğuna inmek lazım bence :DDD00 YorumlaBence sen erkekleri aptal sanıyorsun neden bakıyor olabiliriz :) güzel göründüğü için tabii ki
00 Yorumlaadriana lima mısınız ki bakalım ? :))) tipik türk kızı işte :)))
09 Yorumla
Soran+1 yılsende tipi turk erkegisin
Soran+1 yılbende hollandaliyim canim :)
Soran+1 yılseni buraya aldilarda haha :)
Soran+1 yıllez veya biseksuel oldugumu nereden cikardin ? benim memleketimi bana anlatmana luzum yok ben oranin vatandasiyim zaten bilirim tanirim ulkemi senin kitaplarda okudugundan oteye gider benim bilgim yani ;)
Soran+1 yılhauhauahuahuahuahuahuahuaauhauhauahuahuauhuahuahua buna gulerim iste
+1 yıldemek ki göğüslerin güzel ve güzele bakmakta sevap olduğundan sevap işlemek için bakıyorlardır. ayrıca sen anlasan ne olur açacak kadar dışarda bırakmışsın herkes de bakıyo ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen son dün gece biri bakıyordu sinirlendim açtım gösterdim yeter die:):)
58 Yorumla- +1 yıl
yoktur o cesaret sende
Cevap sahibi+1 yılsen öyle san gösterdiğim cocuk mal gibi kaldı
- +1 yıl
ortam meselesi _?
Cevap sahibi+1 yılkısmen evet :p
Soran+1 yıl:) haha
- +1 yıl
hadi bee gösterdin mi? öyle yaptıysan utanmıştır karşındaki o zaman.
Cevap sahibi+1 yılne utancak gözleri faltaşı gibi dönüyodu:):)
+1 yılbayanların en belirgin yeri oldukları için.. bakandan cok baktıranı sorgulamak gerekio :)
00 YorumlaBabana sorsana bu soruyu ne cevap verecek sonra bizimlede paylas lutfen
16 Yorumla
Soran+1 yılbenim babam yapmaz oyle seyler :)
Soran+1 yılbenim babam 100de 100 adam :) keske herkes onun kadar olsa
Soran+1 yılevet eminim bakiyordur haha
+1 yılhoş ve çeliki oldugunu düşünüyorlardır nasıl cok mu buyuk ?
03 Yorumla
Soran+1 yıldusunsunler illa bakman mi lazim
- +1 yıl
yok yanlış anladın tabiki rahatsız olabilrisin saygı duyarımm ama 5 parmağında 5 i bir değil bakanıda war bakmayanıda
Soran+1 yıloyle maalesef
boyu şekli şemali yerindeyse ah be bir kere elletsen nolurdu sanki derdim kendi kendime :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgöğüs cinsel bir organ sonuçta cinsellik düşünmek için bakar sende aptal değilsin anlıyorsunda neden o zaman bol giyinmiyorsun o zaman dikkat çekmez
07 Yorumla
Soran+1 yılbir erkek kendi 42 yasindaysa ve evli iki cocuk babasiysa nasil olurda 19 yasinda bir kiz cinsellik dusunur? aklim almiyor acikcasi
Cevap sahibi+1 yılyaşı karakterini etkilemez bende görüyorum evli adamlar kızlara laf atıyor göz kırpıyor, ben bekarım gencim ama kimseye böyle şeyler yapmam karakterle ilgili
Soran+1 yılafferin sana oyle olman lazim zaten :)
Cevap sahibi+1 yılbilmem böylede iyi değil galiba yüzümüze bakan yok yine hüsran yine yalnızlık elin evlileri kızları götürüyor :(
Soran+1 yılhanki kiz evli bir adamla beraber olmak ister ki?
Cevap sahibi+1 yıloluyor ama bu devirde aşkı yürürken önüne bakan erkekle, bir erkekle konuşurken yüzü kızaran kıza kimse yakıştırmıyor.
Soran+1 yılozamann o kizlarda sorun var :)
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGöğüsler her zaman erkeklerin ilgilisini çeker, içgüdüsel.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ceker ?
- +1 yıl
Her zaman erkeğin duygularını besler.
+1 yılsokaktaki dişi köpeklerdede var ondan ne kasmislar...tek derdimiz göğüslerinizdi a.q
10 Yorumla
+1 yılPası alınca Erkeklerimiz Değerlendirmek ister gözü şenlenenin gönlü şenlenir hesabi :))
02 Yorumla
Soran+1 yılhaha :)
- +1 yıl
şakasız pas verirsen 7 yaşından büyük ve 70 yasından küçük herkes bakar :D
Neler düşünmüyorum ki bir bayanda en fazla etkilen yer bni
02 Yorumla
Soran+1 yılneyinden etkileniyorsunuz al tarafi gogus
Gizli Üye(18-24)+1 yılKapalı giyiyorsan Göğüslerin büyükse insan ister istemez bakıyor olabilir açıksada öyle
00 Yorumladiikat çekecek kadar guzel oldugu ıcın bakıyolardır :D
05 Yorumla
Soran+1 yılolabilir ama bence briaz kendilerine engel olmalari lazim :D
Soran+1 yılben surekli erkeklerle ayni ortamdayim ve her girdiim ortamda herkes gozunu sana dikiyorsa bu seni rahatsiz edebilir ve bazilarinda igreniyorum bile :D
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen arkadaşlarla sütyen giymişmi giymemişmi diye iddaaya gireririz
02 Yorumla
Soran+1 yılher kadin giyer bence giymeden olur mu
Cevap sahibi+1 yılvar tabikide
aptallıkla alakası yokki bunun :)
018 Yorumla
Soran+1 yılneyle var ? ben goruyorsam kari tarafan utanmasi lazim
Soran+1 yılevet :(
Soran+1 yılya onlarinda sucu var mi bilmiyorum acaba kendilerine engel mi olamiyorlar onuda anlamiyorum
Soran+1 yılevet bencede cok ayip yaslarindanda utanmiyorlar
Soran+1 yılhaha aynen
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılanlastik 100% de 100%
Soran+1 yılhahahahahahahahahahahaha
Soran+1 yılresminden anladim zaten no problem
kapalı tutarsan bakmazlar.. denendi onaylandı
23 Yorumla
Soran+1 yılhyr bakislar engel tanimiyor
+1 yılkaç kilo çıkarkı toplasak dıye dusunuruz
02 Yorumla
Soran+1 yılhaha yok artik ciddi olamazsin
- +1 yıl
ciddiyim
ne malum kolyene bakmadıkları veya giyimine ...
02 Yorumla
Soran+1 yılemin ol ki her bayan anlar nereye bakildigini
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgözümüze gözümüze sokmasanız bakmayız heralde
01 Yorumla
Soran+1 yılhic alakasi yok
siz nıe bızım pipimize bakıonuz
00 Yorumlakendilerinde olmadığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldirek cinsellik düşünürler hayal kurarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
+1 yılcezbediciler !
04 Yorumla
Soran+1 yılbakarken utanmiyorlar mi peki kiz gorur diye veya gormedigimizi mi zannediyorlar?
- +1 yıl
eğer öyle fark edebileceğin şekilde bakıyorsam bilkii baktığım için övüneceğin göğüslere sahipsin :)) bu yüzden utanacamığı yada utandıracağımı zannetmiyorum !
Soran+1 yılya bakan evli 42 yasinda ve iki cocuk babasi bir adamsa nasil olurda 19 yasindaki bir kizin goguslerine bakar?
- +1 yıl
ben o adamın adına cevap wermedim canım ! kendi adıma söyledim ..
karşı cins olduğun için olabilir mi
00 Yorumlaneler düşünmezki :D
07 Yorumla
Soran+1 yılmerak ettigim yer orasi , benim yuzumde oldukca guzeldir ama goguslerime bakilmasina hemde surekli olarak anlam veremiyorum
Soran+1 yılne dusunur
Soran+1 yılhaha :) azar mi haha
Soran+1 yıltamam tamam
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler neden kadinlarin goguslerine bakar ve bakarken ne dusunur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler