Hiç 11cm penisi olan bir erkekle ilişkiye girdiniz mi? rahatça girip çikabiliyor mu
Cevabın nedir?
bak koçum.. hıc dert etme.. sabırlı olursan senı seven ve ısteyen bır kadını rahatlıkla mutlu edebılır ondan çocuk yapabılırsın.. bu assagıda mutlaka 20 25 cm dıyen olacaktır.. onlarınkıde emın ol yarsı kadar anca ya vardır ya yoktur.. senı penısın ıcın sevmez kadın beynın ıcın ruhun ıcın sever.. hıc aldırma soylenılen yalanlara.. o yırmı cm ısteyen kızlarda emın ol gorduklerınde tarvma gecırır 13 15 cm ı.. hep p*rno sektörü.. cok ızlıyorlar:))
10 Yorumla
+1 yılDalga geçenler olabilir ama yeterlidir yani çük denir ona penis değil ama 😉 Sert olarak ve boşalmanı kontrol ederek boy açığını kapatabilirsin
35 Yorumla
Soran+1 yılHerkes ole diyorda ben direk yaşayan birinden duymak istiyorum problem oluyor mu acaba
- +1 yıl
Daha minyon kadınlarla olursan bişey olmaz
Soran+1 yılBoyun vajinayla bağlantisi mi var
- +1 yıl
Boyla değilde karşı taraf ne kadar minyon tipli olursa küçük penisle daha rahat olursun iri kadınlarla sıkıntı yaşarsın onun orta parmağı seninki kadar var çünkü anladın? Parmağımı sokarım daha iyi diyebilirler yani
Soran+1 yılAnladim. :D tesekkurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTam yerine yazmissin. Ortlama penis boyu 24.6 burada, kadinlarda 20 altina bakmiyor. Saka bir yana eger iyi kullanirsan sorun yasamazsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendinize laf istemiyorsanız detay anlatmayacaksınız ki sonrada ahlaksız teklif demeyesiniz
10 Yorumlakısa olmasının bir zararı yok, zaten vajina 3 cm'e kadar duyarlı galiba :D bu yüzden 11 fazla bile :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşım sende tam sorcak yer bulmuşsun Ks de herkesin kelle hariç 25 haberin yok mu
12 Yorumla
Soran+1 yılAhaaha
- +1 yıl
Ama uzulme ozurlu kadrosundan uyeligin devam eder:)
11 cm her yere girer bro. Burnuna bile girer yani ufacık :D
10 Yorumla
+1 yılÇok şanslısın
Keşke benim ki de ufak olsaydı
21 cm00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Benim ki 13 14 cm geliyor dert etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılO ney ki?
15 Yorumla
Soran+1 yılAnladim ben sokmiyim
- +1 yıl
Soran+1 yılSaol ya iyi moral verdin
- +1 yıl
R. ederim
+1 yılKulak deligine olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnunla ancak bir bakireye mast. Yaparsin!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol
Gizli Üye(25-29)+1 yıl11 cm ne ki...
116 Yorumla- +1 yıl
Çük 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Komutankubar hayir demek istedigim kucuk bile
- +1 yıl
6 aylık bebek pipisi falan mı? 😅😏
Soran+1 yılNapalim ole biz seçmiyoruz
Cevap sahibi+1 yıl@Komutankubar 19-20 olmaliydi zevkli olur
- +1 yıl
Hı hı anlıyorum canımda bkunu çıkarmayın ondan sonra çıkar lütfen diye ağlıyosunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Komutankubar sert daha hos
- +1 yıl
Sertlik kadına göre değişir çok çeşit gördüm ama 20 cmden canı yanmayan daha görmedim duymadım hani 14-16 arasına eyvallahta sen 20liği yersen 3 gün kalkamazsın yerinden
Cevap sahibi+1 yıl@Komutankubar sorun yok garip fantezileri severim ve canımın yanmasıda hosuma gider
- +1 yıl
İyi numaranı yaz görüşelim o zaman gör bak can nasıl yakılıyo yataktan kaçmada sende ben senin gibi konuşanları çok gördüm çünkü
Cevap sahibi+1 yıl@Komutankubar tanımadığım biriyle neden yatıyım? o* gibi mi gorunuyorum ordan?
- +1 yıl
Orspulukla ne ilgisi var? Tanışabiliriz
Cevap sahibi+1 yıl@Komutankubar gerek yok ahlaksiz bir teklifti bu
- +1 yıl
Hı hı tamam
- +1 yıl
A.. çığını yalamak istiyorum kız senin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucuk
10 Yorumla
+1 yılİlişkiye girmedim.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında