Merhabalar. Yirmi yaşındayım ve erkek arkadaşımla bir ay önce ilk defa cinsel ilişkiye girdik. Bundan sonrası için gebelikten korunmak için önlem almak istiyorum. Bir aydir korunmasiz cinsel ilişki yaşıyoruz ve bu beni çok geriyor. Geri çekilme yöntemini kullaniyoruz ama bu bir korunma yöntemi değil. Prezervatif o istemiyor. Bana en uygun yöntem doğum kontrol hapı geliyor. Sorum şu ki ilacı reçetesiz alabilir miyim eğer recetesiz alınmıyorsa doktor reçetesiyle aldığım zaman ailem öğrenebilir mi çünkü babamın uzerinden sağlık sigortası kullanıyorum. Eger ogrenirlerse Polikistik falan diyemem annem doktor muayene ettirmek isticektir kendi kadın doğum uzmani arkadaşlarına. Şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılilacı doktorsuz kullanma. ama şöyle bir şey yapabilirsin, özel bir hastaneye gidersin doktorla konusursun reçete yazmasını istemezsin (bilmiyorum reçetesiz satılıyor mu ama sanırım satılıyordur) doktor seni bilgilendirir. sen ilacı kendin gider alırsın hiç bir evrak falan olmadan. ama mutlaka doktora danış
00 Yorumla
Canim recetesiz satiliyor onlar. Ayrica saglik ocagindan bedavadan da alabilirsin ama onlar beni cok fena yapmisti. Sana tavsiyem yazz24+4 isimli dogum kontrol hapi. Hic bir yan etkisi yok ne kilo aldiriyo ne mide bulantisi yapiyor ne de eklem agrisi. Onu oneririm.
00 Yorumla
Yan etkisi veya etkisi zayıf olabilir. Bunun tespiti için doktora git. Doktor kontrolünde birkaç ay sonra seni fazla rahatsız etmiyor ise artık doktora danışmadan kullanmaya devam edersin.
Yine ters giden birşey yan etkiler olursa hemen doktoruna git ayrıca.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora danışmadan alma ilacı. Reçetesiz alabilirsin ama sağlığın için sana uygun ilacı jinekoloğa danışarak al.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
19Cevap
+1 yılevet recetesiz alınabılıyorama bir jınekologa danış muayne ol ve sana en uygunu soylesın oyle al recetesız
00 Yorumla
+1 yıldoğum kontrol haplarına ara verilmeden kullanılmalıdır. eğer ara verilirse gebe kalma olasığı daha fazla oluyor
10 Yorumlailişkiden önce hapı atman gerekirdi. reçetesiz satılır
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi bekleyemediniz mi
Evet reçetesiz satılıyor00 Yorumla1 ay sonraya etkisi yok en garantisi 24 saat içinde kullan üç beş kuruş bişey kimse reçete sormaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen öğrenemez reçeteli kullan. Sana uygun ilacı verir jinekolog.
00 YorumlaŞimdi anlamazlar daha sonra kayıtlarda çıkar. Ama reçetesiz alabilir sin
00 Yorumla
+1 yılAyda bir kez kullana bilirsin ve reçete siz satılır
00 YorumlaKalp ilacı değil bu a. m. k tabi satılır.
00 Yorumla
+1 yıleczaneye gidip direk alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılyuzde yuz korumaz haberın olsun
00 YorumlaElbette alabilirsin tatlim
01 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/LER3QJ.jpg
Bu da burada dursun 😊😊
Bunu eczaneden sen değil sevgilin istesin
00 Yorumla
+1 yılReçetesiz satılıyor diye biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılzaten reçetesiz satılıyor
spirfl taktır daha ıyı00 YorumlaDoktor kontrollu alabilirsn ailen ogrenemez
00 Yorumla
+1 yılSatılıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldr kontrolünde almalsın canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Satılır
00 YorumlaEvet, satilir.
00 Yorumla
+1 yılEvet aliniyor
00 Yorumla16.50 lira izmirde
00 Yorumla
+1 yılsatılır tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsatılır iyi oldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbakkalda bile var
00 Yorumla Oh adam vurmus mis😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği