Arkadaşlar teyzemdeyim tüm aile oturuyoruz ama ben bayağı azdım ve biraz boşaldım su akacak diye kalkamiyroum çünkü benimki aşırı akıyor utanıyorum da. Kendimi nasıl tatmin ederim?
Mantıklı cevaba +1
Mantıklı cevaba +1
AC bacaklarını yatağa yat üzerini kapa memişinle oyna diğer elinle vajinanla oyna iyice boşalt kendini kasma serbest birakmalisin iyice kurulan kalk akmaz sonra iyi rahatlamalar isme tıkla gel detaylı anlatırım
Onlar nasıl belliycek ki altında kilotun pantolunun vs nebileyim bişeyler vardır nasılsa.. bence git tuvalete elince parmaklarınla okşa.. orda iyice boşalıp çık rahatlarsın
Cok merak ediyorum kadinlarin bosalmadigini sadece orgazm oldugunu biliyormusunuz? Senin vajinana sanirim vana takmislar ;)
Bakire değilim? Sen kadın olduğundan emin misin
@mrimirx detayi okuyana kadar kadini hamile sandim suyum akiyor diye baslik atinca detaya baktim ben sok ben iptal kadinlarin cahilligi cok kotu erkekler gibi bosaldiklarini saniyorlar.
@ixedos keske troll olsa cahilliginden paylasiyor sozde insanlari azdircak ama kadinlarin bosalmadigindan haberi yok
Teyzende tüm aile oturuyorsanız, azma nedenin ne?
Ensest misin?
Cevap
48Cevap
Evde tuvalet ya da banyo vardır herhalde... Oraya git zaten ne yapman gerektiğini biliyorsun ;)
ben nasıl kalkıcam utanıyorum demesini beklerken kendimi nasıl tatmin ederim demiş ya la asdasjdfjadsfas
:D hayattan herkesin beklentisi farklı :D
Zorbi durum lavoboya koş kendini tatminet bence hemen
Lavaboya geç havluyu ağzına al sesin çıkmasın gör işini 😏
suyu akıyormuş kendini tatmin edince akmayacak mı? hemen wc ye orada bul birşey tatmin et yetmezse bir arkadaş yollayalım burdan
Üzerine çay dök en kötü su iste yavaş yavaş iç çaktırmadan bardağı devir üstüne.
lavaboya gir okşamaya başla diğer elinle de ağzını kapat ki sesini duymasınlar
tetikleyen unsurdan uzak durman lazım başka çare yok ki ya da gereğini gidip yapacak döneceksin
kalmadan herkesin gözü önünde bir şey yapamzsın. başka bir şeye yoğunlaş. zevki geçtikten sonra da bir bahane bulup tuvalete git ve kendini rahatlat
tuvalete gıtmen kımse ıcın şüphe uyandırmaz. bıraz hızlı geçiş yaparsın, telefondan gır sitelere felan kendını tatmın et iyice boşal ki bıdaha kudurma
contayı degistir... bu nasıl soru ya boyle soruya böyle cevap..
çaktırmadan koltuğa sürtün oturduğun yerde ya da wc bahnesiyle wcde okşa :) su nası akcak sanki musluk mu bu kalk bişi olmazz
Valla ne desek boş bu durumda en iyi pratik ve hızlı çözüm yine senden gelecektir.
lavaboya git oksa rahatla biraz halin iyi degil senin.
teyzenlerdesin utanıyorsun ama kendini tatmin etmek istiyorsun
ilginç
Su nasıl akıyor onu anlamadım? Boşaldıktan sonra gelmeye devam mı ediyor?
Patlican falan sokma da mk kilosu 4lira sizin yüzünüzden
contası gevşemiş değiştirip tıpa takmak gerek ;) ;) ;)
ustune çay veya msuyu dök ve banyoya sılmek içşn ızın iste
oturdugun yerden mi tatmin edeceksin yastik var mi su anda yaninda hemen alabilecegin?
Banyoyu kullanabilrsin. Git duş al. Rahatlarsın.
Git tuvalete hallet rezil olmaktansa..
Bari atarken destekli atında komik olmayin
tazyikli sumu akıyor töbe töbe yavaş atın
Saç kurutma makinesiyle kurut.
O nasil organ öyle ☹
mastürbasyon yaptın mı düşünerek mi boşaldın :D
Ben şu an 31 deyim rahatliga bak beee
mutfakta fare gördüm de hepsi oraya gitsin
Teyzene söylede bir kova getirsin
bir kaba doldurda bana göder
sen külodunun içine kum at emsin o suyu
tuvalet giderine bağla
Bakire misin değilmisin ona göre yol gösterelim
senin contan gevşemiş gelde sıkayım
Tuvalete git hızlıca yap çık
şimdi ne güzel kokuyordur xd
tam yalamalık kıvama gelmıs
Lavaboya git mast yap
Tatmin edersen akitirsin ama
Altına bez bağla.
tuvalete gir elinle mast yap :)))))))))))
Git banyoya mast yap :)
Altina bos kova iste oraya dokulsunnn
hiçbir yere kıpraşma
durduk yere mi?
vana değiş
Mesaj atsana :)
Lavabo,?
kova koy
Vanayı kapat 😂😂
orkid yok mu
Önüne birşey al çık
Niye azdinki acaba?