Sevgilimi sadece bir geceliğine aldatmak istiyorum

Onu seviyorum,yatakta da beni mutlu ediyor ama sadece farklı bir heyecan arıyorum nasıl olacağını merak ediyorum.Bunu ondan gizli yapabilirim ama daha sonra vicdan azabı çekmekten korkuyorum çünkü gerçekten seviyorum.Bu isteği nasıl bastırabilirim?

Sorumun özeti buydu arkadaşlar eğer durumun detaylarını merak edenler varsa aşağıyı okumaları yeterli olacaktır.

Her şeyden önce beni kötü ithamlarla yargılamadan hislerimi okumanızı beni iyice anlamanızı ondan sonra yorumunuzu yapmanızı istiyorum.Cinselliği ilk yaşadığım kişi oydu.Şuana kadar da tek onunla yaşadım bu deneyimi.Evet elbette onu seviyorum,içimde onunla ilişkiye girme isteği var.Performans ve penis boyutu konusunda da sıkıntımız yok.Ama sanki bir şeyler eksik ve ben orgazm olamıyorum.Farklı birilerini deneme isteği uyanıyor içimde, nasıl olacağını neler hissedeceğimi merak ediyorum.Bu tek günlük veya tek gecelik olacak bidaha asla böyle birşey yapmıcam, ama bu vicdan azabıyla yaşanır mı bilmiyorum.

Bu isteği de nasıl bastırırım onu da bilmiyorum.Yardım lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben de bu konuda tereddütteyim ve yorumlar da bu yönde olmuş.Evet bir kez aldatan hep aldatır mı? Yani bu alışkanlık haline dönüşsün kesinlikle istemem. Hiç birisini aldatıp bikereye mahsus bırakan kendini frenleyebilen olmadı mı? Benim hiç sadakatsizliğim olmadı daha önce bırakın yatmayı başka erkeklerle sohbet bile etmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Heyecan yok işin içinde benim halimde ancak evli olan arkadaşlar ve uzun süreli ilişkisi olanlar anlar herhalde, düzenli bir cinsel hayat yaşadığınızda artık o cinsellik heyecan verici hale gelmekten çıkıyor.En azından kadınlar için diyelim.Bir işmiş gibi yatağa gidiyorsunuz yapıp duşunuzu alıyorsunuz.Orda bitiyor.Evliliklerde aldatmalar sevgi bittiği için mi oluyor sanıyorsunuz hayır tabii ki heyecan bittiği için.üonu gördüğünüzde kalbiniz pır pır etmiyor artık.midenizde kelebekler uçuşmuyor...
Sevgilimi sadece bir geceliğine aldatmak istiyorum