+1 yılYahu arkadaş bende bunu anlamıyorum işte. Senin sözlerinle onu seviyorsun yatakta da seni mutlu ediyor ama farklı bir heyecan aradığın için bir geceliğine başka biriyle yatmak istiyorsun bu mudur? Bir kere sevgi anlayışı kişiden kişiye değişmekle birlikte senin sevgi anlayışının swinger, cuckold tarzındaki ilişkilere geçit veren çiftlerin sevgi anlayışından farkı yok. Bu durumda senin düşünce yapının seni hangi noktaya yerleştirdiğini iyi tahlil etmelisin. Zira bende geçmişte uzun süreli ilişki yaşadım. Elbette ki bunun içinde de cinsellik vardı. Ama kız arkadaşım yağlı, iri cinsel yönden çekici olmayan seks esnasında sadece erkeğin aktif olmasına olumlu bakan ölü gibi yatan biriydi. 5 senelik birlikteliğim süresince onu bir kez bile aldatmadım. Bunu kendi karakterimi yüceltmek için söylemiyorum olması gereken budur diye söylüyorum. Eğer başka biriyle yatma isteğim sevgime baskın gelseydi bu durumda sevgilimi terk eder daldan dala konardım. Senin de yapman gereken bu.Sevmiyorsun demiyorum sevgilini ama daha önceden aldatılmış biri olarak bu kazığın tadını biliyorum bu acıyı ona yaşatmaya hakkın yok.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her birimiz nasıl da kolay eleştirebiliyoruz değil mi böylesi soruları? Oysa bir çoğu insanın buna benzer duyumsamaları olmakta ve sadece içsel bir düşünce olduğundan sanki bize ait değilmiş gibi durmakta.
Hayatın tek-düzeliğine bir isyan bu belki de, kopyala-yapıştır günlerin bir çıkmazı. Yaptığımız ya da yapmak istediğimiz şeyin bizlerde vicdan azabı bırakmaması için öncelikle kendimizi kabullenmemiz gerekiyor sanırım. Bu, çok kolay görünse de atılacak ilk ve en önemli adım. Sonrasında ise bunu paylaşacağımız "kişi"nin çok ama çok önemli olduğu gerçeği çıkıyor karşımıza. Bizim gibi olan, bu anlamda bizim gibi düşünen, hisseden ve yapay olmayan, kendisi gibi kalabilen.
Bu soruyu böylesine doğal, içten ve kendin kalarak sorduğun için tebrik etmek istiyorum, duygularını tu-kaka yapmadığın ve içinde oluşan şeyleri dikkate aldığın için. Kim ne derse desin bu hayat senin...10 Yorumla
bir kere yaparsan sürekli başkalarını istersin..zaten evliliklerde bu yüzden sıkıcıdır...çünki kimse uzun süre aynı kişiden zevk alamaz...en fazla 50 kere yap ondan sonrası masturbasyondan farkı kalmaz...aldatmayı tasvip etmesemde olacağı o yani..çözüm yok bunlara..
50 Yorumla
bi kere aldatırsın bu daha güzeldi dersin sevgilinden ayrılırsın . daha sonra tekrar merak edersin başkasınınkinde nasıl olacağını yine başka macera peşine düşersin .. bu böyle devam edecektir .. çünkü bi kere yapmayı düşünen herzaman düşünecektir ..
90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Bak simdi bacim. 1 defa aldatirsin cok zevk alirsin, kocanda bulamadigini onda bulursun aliskanlik yapar hep aldatirsin. Isin kötüsü birde bir malin eline düsersen allah muhafaza kocanla beraber internette sex görüntülerini seyredersin. Ben esimi bir defa aldattim oda tam aldatamadimya neyse, o an icimdeki duygulari anlatayim sana. Kadinla öpüsürken hep bir pismanlik var icimde, vijdan azabi daha sevisme esnasinda basladi, eve döndügümde esimin yüzüne bakmaya utandim bir müddet sonra erkek halimle pismanliktan oturup agladim. Sana tavsiyem esinle konus fantaziler yapin degisik oyunlar bulun kendinize, sevismek icin evin her yerini kullanin, bazen arabada bazen bulun bir ormanlik orda yapin yada kendi annenin ve kayinvalidene kalmaya gidin orda yapin sex hayatinizi monotonlastirmayin, hep bir arayisicinde olun. Yani biraz hayal gücünüzü kullanin.
41 Yorumlaaldatan insanların çoğu hem aldatır hemde bu durumdan müzdarip olup vicdan azabı çeker. ama yinede aldatmaya devam eder. çünkü bu aslında heyecanla, aşkla, bunların bitmesiyle alakalı değildir.
özsaygın düşüktür, terkedilme korkun yüksektir, bağlanma hissi seni strese sokuyordur vs vs pek çok sebebi olabilir. aldatmayı düşünmeden önce bu tarz faktörleri göz önüne almalı ve bunları değerlendirmelisin.
aldatmak eşe karşı olan sorumluluğuna sahip çıkamamak demektir. senin ona karşı bir sorumluluğun var ve ilişkilerde sorumluluklar yerine gelmiyorsa o ilişki bitmeye doğru sürüklenir.00 Yorumla
+1 yılSenin şuan anlattığın durumun aynısı sevgilim ve benim başımıza geldi. Çok güzel giden ilişkimizi birden berbat etti. Sebebini sorduğumda farklı birisine dokunmak sana heyecan vermez mi dedi. Şimdi yolda sokakta ne zaman görsem kolunda başka bir erkek var. Ona layık olmadığı görünüşlerindeki uyumsuzluktan da belli. Yani amacı kısacası sürekli başka heyecanlar tatmak. Buna ben çok kötü yorumlar da yapardım ama yapmak istemiyorum. Birbirinizi seks için sevmeyin. Seks ikinci planda olsun. Yoksa mutlu bireyler olamazsınız. Geçmiş olsun
10 Yorumlasana da su kadar soyluyorum aldatmak ıstıyorsan aldat ama gercekler er gec ortaya cıkar.gercekler ortaya cıkınca da yok sevgılım benım en yakın arkadasımla yattı yok kız kardesımle yattı serefsız ahlaksız deme.kendını dızgınlıyemıyorsan buyur ıstedıgın kısıyle yatabılırsın.ama her ınsan hakkettıgı hayatı yasar benden demesı
10 YorumlaEger gerçekten seviyorsa sevgilin seni sen nekadar gizlesende o görmesede birşeyler hisseder kalp acı verir konu konuyu acarak mutlaka biryerler acık verir hayat düzenn bozulur vicdan azabı cekmekle kalsan keşke ömür boyu üstünden atamazsın en fazla 30 40 dklk zevk için şeytanın kölesi olmaya degmez ayrıca empati kurarak düşün aynı şeyi o yapsa hiç istemezsn istemeyecegin şeyleri sende yapma boşver boşyere acı cekmeye cektirmeye degmez
10 Yorumla
+1 yılben eşimi ilk aldattıgımda eve gittigimde eşim sanki benim onu aldattıgımı biliyormuşcasına bakıyor ayıp degilmi neden beni aldattın diyecekmiş gibi geliyordu ama sonra 1-2-3 derken alışkanlık oldu eşimden hariç 100lerce kişi oldu sende düşün taşın kararını ver ama unutmaki eldeki 1 kuş daldaki 2 kuştan herzaman iyidir:)))))))))
25 Yorumla- +1 yıl
hocam zaten ayrılalı 10yılı gectı köprünün altından cok sular aktı
- +1 yıl
ok buyrun
- +1 yıl
zaten bi çok insan erkeginden bayanına seksi bir eglence bir zevk meselesi olarak degilde haftada 3-4 defa yapılması gereken bir görevmiş gibi gördügü için 1-2 yıl sonra heyecan kalmıyor sekste her defasında yeni yeni zevkler keşfetmeye calış önce kendi bedenini tanı sonra partnerinin vucudunu
+1 yılsen Şeytan'a kış kış de bence, nedir yani başka bir erkeğin şeyi kendini daha mı farklı hissedirecek sana, yanına kalan ne olacak biliyormusun? pişmanlık... yataktayken de aklına ilk gelecek şey de erkek arkadaşın olacak, ayrıca erkek arkadaşına acıyorum kusura bakma; senin zihniyetinde bir insanla birlikte olacağıma ölürüm daha iyi...
00 Yorumla
+1 yılCinselliği ilk kez tattığın için başka birisi ile çok daha güzel olabileceğini hayal etmen normal fakat bu ayaküstü bir aldatma olursa güzel olmayacak ve kendini kötü hissedeceksin. Merakını nasıl yeneceğini bilemiyorum belki sırf bu sebepten erkek arkadaşından ayrılman gerekecek. Benim sana tavsiyem ayaküstü kaçamak biçimde yapmamaya çalış.. Gerçekten hoşlandığın birisini bul...
00 Yorumlaben olsam yapmazdım 1 kereliğine bile olsa hem ne fark eder ha 1 kere yapmışın ha 43433213 kere bence aynıdır onun yerine farklı bişeyler deneyin farklı mekanlar yakalanakmış korkusuyla yapın heyecan katın ilişkinize bilmiyorum ama ben olsam yapmazdım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgit bir soğuk duş al ve kendine gel cok ayıp birşey utanılması gereken bir durumdasın bnce aldatmak aldatılmak çok hayince birşey biraz mantıklı düşün ya tamamen ayrıl git kimle ne yapıyorsan yap yada çıkar at aklından bu fikirleri sadık kal sevgiline
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılİçkiye, siğaray, alkole, ve o.luğa "bir kere ile başlanır. " Aynı bekaret gibi. Seninle sevişmelk isteyene "bakireyim " dersin. Sana "bir kereden birşey olmaz" derler ikna ederler. Ondan sonrada nasıl bekaret bozuldu " derler sonu gelmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabi saçmalamayın ya karakterinize sokayım sizin. yok aldat nolcak demeler falan lan ne diyosunuz siz mal mısınız ?
lan soru sahibi sende mallanma. sevgilin sana böyle bir şey yapsa. ya da annen babana böyle bir şey yapsa. biraz empati ya. her şeyinden vazgeçmisin belli de bari karakterinden taviz verme. nereye gidiyor lan bu ülke lanet olsun ya.10 Yorumla
+1 yılbence aldatır bırı de aynı bini de aynı! ılerıde dıyelm kı o adamla evlendın bı de cocugunuz oldu gecmıste yaptıgın bu kötu hareketı nasıl unutabılecen bırıne aıt olmak varken sırf zevk olsun dıye br baskasının altına yatana ne denır ben soylemeyım burada sımdı
10 Yorumla
+1 yılbastırman sana da ona da zarar. bastırmak yerine yaşamalısın bence. ama yeni bir tenin heyecanı ve yaşadığın sevişmenin dah güzel olması gibi bazı olasılıklar yüzünden sandığın gibi pişman olmak yerine tekrar yapmak da isteyebilirsin. sonuçta cinsellik bir uçsuz bucaksız bir derya; yargılanacak bir şey olduğunu düşünmüyorum söylediğin şeyin. hatta açıklığın takdire şayan.
00 Yorumlaiki kadeh bişeyler iç bu isteğini bastırır yaşamak istediğin şeyide sonuna kadar yaşarsın.. ayrıca orgazm hakikaten önemli bir konu kadınını mutlu etmek istiyorsan kesinlikle orgazma ulaştırmak gerekir.. orgazmı yaşayamazsa farklı arayışlar içinde olabilir.. yani senin yaptığın şeyi kınamıyorum yanlış anlama..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım aynı dusuncedeydım. ve aldattım emın ol harıka bı duyguu
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence (sen o arkadaşı) o arkadaş seni haketmiyor.Daha iyi kadınları hak ediyor.Bu benim aklıma gelirken bile vicdanım sızlar suç işlemiş gibi hissederken sen nasıl olurda bunu dilledirip buralara aktarırsın.Sana kısa ve öz bir cevabım var sen o çocuğu sevmiyorsun bu kadar basit.Onla birlikte olduğun için sevmiş gibi hissediyorsun bana ne derseniz diyin.
30 YorumlaÇok yanlış düşüncede ve yoldasın bana göre. Çünkü bunun sonu yok. bu düşüncede olduğun sürece hep aynı şekilde hareket etmek isteyeceksin. Hep bir başkası bir başkası olacak arzularında. Bence psikolojik sorunların olabilir bir doktora git.
30 YorumlaCinsellik konusunda 333 cevap paylaştı. iyice yoldan çıkacaksın haberin yok.madem seviyorsunuz birbirinizi sevgiline sadık ol.
51 Yorumla- 7 ay
Sevgili sadık olunacak bir kişi değil.
+1 yılpeki tek seferlik dedigin partnerin seni harika orgazm ederde ayaklarını yerden keserse seni ucurursa sevgılınle yaptıgından cok cok daha zevk verirse birdaha yapmama şansın sence nedir
13 Yorumla
Soran+1 yılişte bu konuda çok tereddütteyim
- +1 yıl
bence senin aklına bu düşünce girdiyse mümkünatı yok engelleyemezsin ve yaparsın birileriyle ve o yapanda şansın varsa sevgilinden kötü çıksın performansı ya sevgilinden cok cok fazla pozisyon olarak sevişme tarzı olarak farklı gelırde seni üst üste orgazm ederse sevgılını unutup ona gıdeceksın bunada emin ol
Bu düşünceyi silip atmalısın kafandan.Bunun yerıne ilişkinize nasıl heyecan katabilirsin onu düşün.Düzelir elbet hersey..
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya dürüst olayım ben yaptım aldattım bir seferliğine... ve aldattığım hatunun fiziğide öyle böyle değildi on numara fiziğide vardı ancak o an yataktayken o heyecanı alamıyorsun sürekli bir vicdan azabı oluyor içinde...pişmanlıklar içinde bir seks yapıyosun...tavsiyem p*rno vs izlemen yada sevgilinle biraz yatakta uzak kalıp birbirinizi özlemeniz...daha ayrıntılıda sorularını cevaplayabilirimmm
18 Yorumla- +1 yıl
belkıde erkekler evlenmeden once yasamanın rahatlıgından ötürü evlendıkten sonra yapmam dıyebılıyorlar doyduktan sonra evlenıyor cogu.. fakat kadın tek kısıde gozu acılıyor onlarda erkeklerın yapmak ıstedıklerını evlılıkten sonraya saklıyor ... onlarda baska tende uyanmak ıstıyorlar burda bencıl olan kadınmıdır erkek mı erkek evlenmeden once dokunabılır baskasına fakat kadın bır zarda ndolayı dokunamaz ..
- +1 yıl
iyi dıyorsun hos dıyorsunda erkeklerde de zar olsa aynı tezini savunurmuydun acaba .. hısler bellıdır erkegı kadını yoktur nasıl bızler gulup aglıyorsak heyecanlanıyorsak erkeklerde aynı duyguları yasayabılır .. sadece bır takım olaylara kılıf uydururlar .. kadın sadık kalırmısta erkek kalamazmıs ta kadın sever erkek haz pesınde kosarmıs ... sorsan müslümandır bunlar fakat neyin günah neyin sevap oldugunu bilmezler :)
Cinsellik konusunda 333 cevap paylaştı. Ne heyecan arayışı bu millette ki ben anlamıyorum.Sanki hayatınızın her anı aksiyon dolu da iş sizi sevenle olunca heyecanı kaçıyor.
20 Yorumlahalen düşünüyor musun? ben insanların tek kişiyle sonsuza kadar yaşamalarına karşıyım. farklı heyecanlar aramak istiyorsun seni anlıyorum. evli olsan yapma derdim ama şuan sevgiliyiz diyorsun. bir kerelik kaçamak bence hata değildir.
10 Yorumlabence sen sevgilini sevmiyorsun,seven insan hiçbir şekilde aldatmaz, farklı heyecan arayışına girmez.sen sadece sevdiğini zannediyorsun.sendeki olay sadece alışkanlık var ve bu alışkanlık zamanla seni sıkıyor.
20 Yorumlaaldatmayı karsılıklı yapın sen heyecan ıstıyorsunda bey ıstemesın mı ?
26 Yorumla- +1 yıl
yok samyeli hanım evli değiliz...ya kayışı koparmak mıdır bilmiyorum ama kız hala mesaj atıyor tekrar tekrar istiyor ben istemiyorum aksine kızın fiziği on numara olmasına rağmen ben düşündükçe midem bulanıyor...emin olun o bi başına yaptığınız mast. bundan bin kat iyidir :)
- +1 yıl
kadınların yapısı erkeklerin yapısıyla bir değildir. kadınlar severlerse sadık kalırlar başkasına dokunmaktan ziyade bakmaktan bile korkarlar. ha yapan olursada bu onun sevmedğinş gösterir dilde seviyorum demekle bitmez iş çünkü yürekte bitmiştir.kendi annenden düşün yada çevrendekilerden bir gün olsun babandan başkasına baktı mı ? bakmazlar çünkü onlar bu sadıklık konusunda çok iyiler ;) ama erkek öyle değildir evlendikten sonra aldatmazsa baş üstünde tutulunmalıdır derim ben ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatmanın doyumsuzlukla alakası yok,bazen bunu ister bayanlar ve bir kere yapmandan bi zarar gelmez,benim sevgilimin beni aldattığını anladım ama çaktırmadım çünkü heyecanını giderdi anladınmı?sende yapabilirsin farklı bir tat farklı bir heyecan içinde hisset...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneden olmasın sadece bir kez yaparsın olur biter,istediğin kadar zevkte alsan sevgilini bırakmassın
tabiki de kendini frenleyen var olmaz mı.. ama frenleyemeyende var.. altını çizmek gerekir.. alışkanlık olursa sende sen üzülürsün.. olmazsa da yaptığınla kalırsın.. iyi tart kendini..
20 YorumlaArkadaş böyleleri de s.ksen bi türlü s.kmesen bi türlü. Seviyorum ama başkasıyla da s.kisecem diyor. Lan bu nasıl sevgi? Bizim duyduğumuz ne o zaman?
20 Yorumlaonun sana yapmasını istemiyorsan sende ona bunu yapma..beraberken aranıza birini alın amaç farklı bir deneyim ya da ihtiyaçsa..renk katmaksa..daha yaşın küçük sayılır aslında..
10 Yorumla
+1 yılBelki de tek ihtiyacımız olan ağız dolusu bir 'zİKTİR GİT'tir.
30 Yorumlasakın deneme birkere o heyecanı yaşayan
geri dönemiyor ve aldattığın kişiyide aldatıyorsun
bu kısır döngü haz alamadıkca dahada ffazlasını istiyorsun10 Yorumla
+1 yılkafanda birisi var mı yoksa herhangi birini mi arıyorsun sen ?
aldatan hep aldatır diyede bir şey olacağını sanmıyorum02 Yorumla
Soran+1 yılkafamda biri yok da olursa güvendğim tanıdğım biiri olucak.gidip de bir bara orda tanıştğm kişiyle değil tabi
- +1 yıl
güvendiğin tanıdığın :) yabancı olması senin için daha iyi olur bence sonra başına bela çıkarmaz
+1 yılGercekten görüşlerıne katılıyorum heyecan kalp rıtmı değişmeli ve orgazm olmalısın partnerını iyi seçmelisin guven saygı ve gızlılık çok önemli sohbet etmek ıstersen t
Yazabılırsın00 Yorumla
+1 yılsakın yapma sevgiline söyle başkası gibi davransın öyle fantazi kurun
10 Yorumlaitham etmeyin diyosun hmm
peki yazmıyorum o zaman.10 Yorumlaşimdiki sevgilinse ve seviyorsan başkasından hoşlanmassın. deneyipte mideni bulandırma...
10 Yorumlabu işin bır keresı olmaz dene bakalım anlarsın o zaman
00 Yorumla
+1 yılFazla film izliyosun sanırım film izlemeyi birak bide şu var bi kere yaparsan devamli baskalarini arar ve sonunda o..pu olur cikarsin bu bi gerçek
00 Yorumlayav madem seviyorsun, neyin peşindesin, onu bir anlasak...
11 Yorumla
Soran+1 yılhormonlar diyelim?
+1 yılşişme bır erkek al netten ona her fırsatta ver baska erkeklerı hayal ederek en azndan adın o*ya cıkmaz
10 Yorumlabu durumda engüzeli sevgiline anlatıp size uyumlu çift bulup güzel bi yemekden sonra birlikte olursunuz bu sayede birbirinizi aldatmış olmazsınız belki oda sıkılmıştır.:))))
00 Yorumlabu düşüncenle zaten aldattın onu, geriye sadece tanımadığın bir pipiyi yemek kalmış
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞuraya yorum yazan 50 erkek de buna isteklidir bak. bi geçeden hepsiyle yap sende rahatla 50 erkekde rahat etsin.
12 Yorumla
Soran+1 yıladam akıllı yorumlar yapın , gidin geneleve madem.!
Cevap sahibi+1 yılHeryer genel olmuş baksana :)
+1 yılAl beni al beni al beni aaaal beni al beni al beni al beni aaaal beni aaaaal beni aal.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizin gibi insanlara lanet olsun o* kızsın o çocuk senide haketmio heyecan arıyomuş yazık yazıkk
80 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsalak salak iş yapma aldatma herşey sex degil aldatanlar igreniyorum sızden..
22 Yorumla- +1 yıl
geri zekalımısın bunun neresı aldatmak ?
puff ya sevişicek partner bulamıoz millete bak bare benim gibi birini bulda bi hyrın dokunsun zaten azgınlıktan hayatının sexini yaşatıcaktır sana
00 Yorumla
+1 yılSadece fuck bodyy(seks arkadaşlığı ) düşünürsen tanışmak isterim.
00 Yorumla
+1 yılkeşke erken gelip bi arsa alsaydım şurdan, eskiden buralar hep dutluktu
00 YorumlaMerhaba size mutlaka yardımcı olabileceğimi düşünüyorum :o) :-)
00 Yorumlasoru başlığından kız olduğunu anladım.
ayrıntıları okumadım ama aldat.yapacak bir şey yok.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bu soruyu buraya sorarak zaten yapmış kadar sayıldın gözümde. Ruhun o... olmuş senin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılberaberken yapma hc hos deıl. ama ayrılıp iştedgn boku yıyeblrsın
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişte bunun gibi o... ibret için türkiyenin gözü önünde vajinasından asıp sallandıracan tüüüü senin varya yedigi penisten bıkmıs bu belli duruyor işte türk evladı ne diyelim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sevgiline söyle o da başka tadlar tatsın ikinizde anlaşmalı olarak birbirinizi aldatın o sana aynısını yapsaydı ne yapardın?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinan olayında kötü bir durum yok bu herkesin aklından geçebiliyor ama doğru ve güvenilir kişi ve bir kereliğine yapıcaksın bırakıcaksın
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsevgilim yok olsada yapsaydı bilemezdik,senin sevgilinse ve aldatıyorsada elinden bişey gelmez içinden geleni yapmalı kadın,sen yapma deyince yapmıycakmı,milletin namusunu bırak evindeki kardeşine ve sevgiline sahip çık onların ne yaptığını nerden biliyosun şuan?namuslu biri olsan burada olmassın
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçin bu işleri be aldatmak zina yapmak ne yaa tüh sizin insanlığınıza hayvandan farkın yok senin
40 Yorumlahep düşünürüz ancak uygulama faslına geçmiyoruz..
00 Yorumla
+1 yılamma uzattın seviş gitsin.
20 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler