+1 yılsen yalan söylüyorsun bir defa hafız olan adam sevgili yapma düşüncesinde olmaz yani evlilik dışı böyle bir ilişkiye yanaşmaz. Muhtemelen fake'sin ve arkaplanda erkeksin fantazi olsun diye bu soruyu soruyorsun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir ikimizinde ilk sevgilisi ben bakireyim oda bakir yasinizda 20 21 evlilik dusunuyoru ama biraz erken ayric melek degilizi oda erkek ve insan nefis tasiyor onunda istekleri var ama bastiriyor anliyorum ben bunu operken bile yicekmis gibi opuyor koklaya koklaya insan oldugunu unututorsun her insnda nefis var ve bkir bir erkek o
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılo zaten azmış
yatakta uzanıyorum diye mesaj at o diyecek nasıl çıplak olarak de ;)07 Yorumla
Soran+1 yılYaptik bugun oda bnden azginmis
😄- +1 yıl
hmmm :D :D ne yaptınız
Soran+1 yılTelde seks ama superdi ☺
- +1 yıl
kameralı mı :D
Soran+1 yılSesli suanlik okadar acilamadik inlemeli inlemeli 😊
- +1 yıl
hmmm kameralı daha iyidir ;)
- +1 yıl
eig in için tşkler canım
+1 yılO geldiği zaman yakınına kapıyı çıplak aç ve deki "hafııız bizde ortam böylee"
23 Yorumla
Soran+1 yılUtanirim bende kapliyim o kadar abrti
😄
+1 yılSevisek mi de disiisusjddjsj
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yıll*n erkekler kızları değil kızlar erkekleri yoldan çıkarıyor nası bir devir değişimine uğradık yuh sen düzel bence bırak adamı da günaha sokma
44 Yorumla
Soran+1 yılAma yicek gibi opuyor bni
- +1 yıl
okdr olur ama ilerisini yaptırma bırak kendı yaparsa
😄- +1 yıl
ne diyimki
- Cinsel Yaşam konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyy ne diyeyim ki ben şimdi bu soruya dindarsa namazında niyazında dır neden adamı kötü duruma sokuyon ki azdırsan ne olcak ki
36 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan eeks yapcaz
- +1 yıl
Onun düşüncesi de önemli ama tamam namaz falan kılıyordur da senle konuşurken falan rahatmı yani isteği var mı o durumlara
Soran+1 yılErkek daha yani ilk sevgilisiyim bakir erkegimm diyorum kocacim diyorum sence tahrik olmaz mi
- +1 yıl
Sanmam olacağını okadarla
😄- +1 yıl
hımmm...
bıraz zor eger gercekten guclu ınancları varsa ayrılabılır bıle
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmz oda azgin * cktirmiyor 😉
+1 yılayrılma korkusundan pek birşey yapmıyor aslında napsan tahrik olur onlar :D
14 Yorumla
Soran+1 yılTahrikolsun istiyorum beni istesin beni dusunerek mast yapsin icimde oldugunu dusunwrek bosalsin istiyorum
- +1 yıl
onu zaten yapıyordur merak etme tek olduğunuz anı kolla yatır onu bir yere çık üstüne tahrik edici söz söyle işin biter :)
Soran+1 yılYaptik bugun oda bnden azginmis 😄
- +1 yıl
ahahahhahaha :) ben biliyorum onları zaten yerinde duramıyolar
+1 yılDemin soruların birinde hatunu soyma muskası vardı. Sen de öyle bir muska yap
00 Yorumla
+1 yılDinine imanına bağlı bir adam, otur kıçının üstüne.
10 Yorumla
+1 yılKadınım diyince öyle oluyorsan sen adamı becerirsin zaten rahat ol
31 Yorumla
😄
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n napak seyi vicik vicik oluyomusta. Ahlaksiz. Aziyom de bari anlariz bizene senin seyinden. Adamda dedigin gibi gercekten hafzsa dunyanin civisi cikmis. Hacilar hocalarda azitmis be
10 Yorumla
+1 yılYaw he he... hafızmışmış ta kapalıymış mış ta... zina yapmayın demiyor zinaya yaklasmayın diyor..
27 Yorumla
Soran+1 yılAma bizdede nefis vr insaniz sonucta
- +1 yıl
nefsin varsa bunun önüne geçmen lazım nefis herkeste var.. kimse gelipte buna sığınmıyor.
😄- +1 yıl
Çakma hafızmış senin ki ;) cehennem de yanmaya hazır olun.
Soran+1 yılCakma degil belgeli hafiz
- +1 yıl
Vallahi oradaki belgenin Allah katında bir hükmü yok, yaptıklarından hesap soracak allah... hafızsa daha cok hesap soracak...
kız sen yoldan çıkmışsın cocugu bari rahat bırak :)
00 Yorumla
+1 yılsözlerden vıcık vıcık oluyosa girdiğinde nasıl olur kimbilir.. ;)
08 Yorumla
Soran+1 yılBn bakireyim oda bakir ilk sevgilimiz ikimizinde istemez mi sence 20 bn 21 de o
- +1 yıl
malum hafız demişsin sanırım onlara bu tür şeyler günah geliyo hiç okşamadımı
Soran+1 yılHayir optu ama yicek gibi koklya koklya * gunahda olsa oda bir insan nefis tasiyor nihyetinde ve karsisinda guzel ve seven bir oiz var iste ryani
- +1 yıl
Evet haklısın ama belkkide senden çekiniyo olabilir onun elini vajinana götür okşat tepkisini bir ölç bakalım
Soran+1 yılYapamam bnde kapaliyim utaniyorum sadece konusalim istiyorum
- +1 yıl
himm telden yazışarak yapmayı deneyin ozaman
😄- +1 yıl
himm ben demiştim sana :))
Sen varya şeytanı bile yoldan çıkarırsın 😂😂
18 Yorumla
Soran+1 yılOda azgin ama belli etmiyor gerdek gecesini dusunemiyorum ben azgin o azgin sabahaa kadar ful time clisiriz artik 😀
Soran+1 yılHahaha 😄 koptum ya bilmem olda bakariz
Soran+1 yılYok biz o zamana evleniriz obur gunde cocuk yapariz sen baska bulcan ben sevgilimden baskasina bakmam ☺
Soran+1 yılGit be niye verim onu yapana kadar ne asamalardan geciyor senin haberin var mi once fabrikada hm maddesi yogrulcak sonra son dokunusla sekil veriliyor sonra o yuvasindan cikiyor ne zahmetlerle oluyor cocuk 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen werdikten sonra her türlü azar karşısında soyun :))))))))) ama eminim trolsun
014 Yorumla
Soran+1 yılIkimizde bakir bakireyiz ikimizinde ilki bana karicim diyor bnde ona erkegimm diyorum tahrik olur mu bn 20 o 21
Cevap sahibi+1 yılya herkes tahrik olurda başka ne diyorsun :))))))))) o kadar çok istiyorsan soyun kızlıgı wermeden sewişirsin olmadı wer gitsin ne olacak kapalımısın :))))))))
Soran+1 yılEvet kapaliyim ilerisini yapamam utaniyorum ama sadece konusmak istiyorum bide kocacim diyorum bide ykisikli oglumun babasi diyorum oda bana guzel prensesimin nnesi diyor hatunum diyor flan 😍😊
Soran+1 yılSence bu hitlarimdn tahrik olurmu ya da erkilenir mi zaten sen erkegim dedikce icim kipr kipr oluyor demisti 😊
Cevap sahibi+1 yılsanırım yanında degilsin sen azdırırsında wermezsen gider başkasını yapar orasını düşünmüyormusun peki insan azınca gözü kör olur :)))))))))) vermeyeceksen azdırma kızlıgı weremem diyorsan oral ana yap sewiş onuda yapamam dersen hiç azdırma sonra sewgilim yeeni birini buldu ortalıkta kaldım diye burada aglarsın :))))))
Cevap sahibi+1 yıla pek azdırıcı bir şey söylemiyorsun ama azda bilir kişiye göre degişir ben şahsen azmam ama biri beni azdırıpda vermese gider başkasını bulurum sevişmeyi göze alamıyorsan azdırma telefonda seks konuşmak 21 yaşında adama yapılır mı çocuk mu hadi gerçegini yapacak olsan neyse :)))))))))
Soran+1 yılOyle biri degil hayatta yapmz bakir biri ben sevgilisiyim diye konusuyor sadece
Cevap sahibi+1 yılanladıgım kadarıyla şu an azmışsın mast yapacaksın onu nasıl tahrik eder telefonda seks konuşurum derdindesin :)))))))
Cevap sahibi+1 yılonu demedim azdırırsan dedim azınca iş degişir bakirde olsa ne olursa olsun isterse ewliya olsun adamı azdır sonra yapmaz de azmadan önce tamam ama sonrası degişir senin azmış halin ile azmamış halin aynımı kendinden düşün :))))))))
Soran+1 yılEvet hatunum diyisi bile acayip azdiriyor ustumde dusunce kuduruyorum resmen offf bir ciksa ustume sadece onu istiyorum icime girse offf bayilirim 💏😊
Soran+1 yılYok ya konusmam
Cevap sahibi+1 yılok o zaman :))))))))
Cevap sahibi+1 yılkendin azmızsın üstte bildirimde nasıl asıracagım diye güncelliyorsun aç bir p*rno mast yapda rahatla :)))))))))))))
Cevap sahibi+1 yılteldede yapmışsın 3 güne kalmaz gerçeginide yaparsın :)))))))
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbonus günah peşindesin
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeme bizi dindarlar bizden daha azgın valla çok bir yerlerini gösterme arkadan önden dürtrer.
10 Yorumla
+1 yılelliceksin bak nasil azar o zaman😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılUtaniyorum onada
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir bület ersoy var içimizde:)))
40 Yorumla
+1 yılSana herkesten lazım :)
20 Yorumla
+1 yılsen azmışsın yaa acil söndürülmen lazım :)
03 Yorumla
😄- +1 yıl
hadi yaa ne kadar şanslıymış adam :D
- +1 yıl
imam uymazsa gel bana. senin gibi ateşli bir sevgilim olmasını çok isterdim. ben de aynı senin gibi yanıyorum ;)
Git evlen ne işin var anlamıyorum ki
10 Yorumla
+1 yılcehennemden kombine almaya çalışıyorsun
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadi ki. soyle bir sevgilimiz. ...
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimde azgin sanki oyle hissediyorum ama soyleyemiyor bende utaniyorum soylemeye * beni dusunerek bosalsin istiyorum
- +1 yıl
Bir seferde yaz ona bu dusuncelerini sonrasini gor :)
😄- +1 yıl
Ne yaptınız terbiyesizler 😜
Soran+1 yılTelde seks ama superdi ☺
- +1 yıl
Ooo asmissiniz kendinizi
Valla bu kızlar şeytan ya
00 Yorumla
+1 yılŞeytan ayrıntıda gizli
00 Yorumla
+1 yılTam bir #SEYTANSIN GÜNAH
10 Yorumlahafızın şeytanı sensin demek ki bebek...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hafizmi bide azgin sevgilisi var yok *
210 Yorumla
Soran+1 yılBoyle azgin oldugumu bilmiyor
Soran+1 yılGosteremem bende kapaliyim ama sevgilimde cok ykisikli be dayanamiyorum ki 😊
😄
Soran+1 yılSeks
Soran+1 yılEvet ama telefondan yaptik 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılgöğüslerini çekip at :)
10 Yorumla
+1 yılHafızı yoldan çıkarma 😂😂😂😂😂😂😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılCiksin benim erkegim o karisi olucam onun 😊
- +1 yıl
Bir söz vardır bilirmisin...
KALKMIŞIN DİNİ İMANI OLMAZ
İndirmen gerekebilir😆😆😆😆
Soran+1 yılIndiririz sorun yok yeterki benim olsun 😊
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hocayı yoldan çıkarma yanarsın
08 Yorumla
Soran+1 yılBen yanmisim zaten 😊
Soran+1 yılHoca degil hafiz ama cok yakisikli bide cok azginda cktirmiyor evlenince acisini cikartiriz bunun yani ben olunca sakin durmasi biraz zor 😊
Soran+1 yılKirsin heryerimi parcalasin kocam benim off icime bir soksa dunyalar benim olur 😊
Soran+1 yılHemde nasil suratim alev alev kizardi 😈
o azmıyosa sende baska birileriyle sanal yap
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir aslinda cok azgin sanki hissediyorum bir opusu var zannedersin oracikda soyucak koklaya koklaya icine cekerek ama ben atak yapmaya utaniyorum
Soran+1 yılYanagimdan optu sadece dudagimdan opmez evlenmeden ben sadece telden yazisarak konusmak istiyorum hepsi bu
Soran+1 yılYazamam
+1 yılEvlen istediğin kadar azdır
00 Yorumla
+1 yılazdırma seytan kız
10 YorumlaSen benide azdirdin hii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılutanıyodur merak etme açıldımı gör sen
00 Yorumla
+1 yılBu iş yaş
01 Yorumla
😄