Bugun tayt giyinmistim, sevgilimle bulustum

hic giyinmemistim onun yaninda, zaten daha yeni yeni cikiyoruz, normalde hep giyinirim her renk tayt var dolabimda, benim bacaklarim popom falan baya dolgun, tayt giyindigimde de vucut hatlarim ortaya cikiyo, sisman da degilim ama yanlis anlasilmasn, herneyse bugun giyindigim tayt deri gibi olanlar var ya ona benziyodu altinada platform ayakkabi giyindim, oylece gittim, beni gordu bi 10 saniye baka kaldi niye boyle giyindin diye sordu, dedim ne varmis? hic dedi, yururken nerdeyse erkeklerin cogu bakti ama erkekler her kiza bakiyo zaten, bana sinirli sinirli bakti, sonra '' sen resmen araniyorsun kizim'' dedi bende kizdim buna ''nediyosun sen ya'' diye bagirdim, oda ''ne bu seyler gibi giyinmissin'' dedi bana 'NE GIBI?!'' diye bagirdim, cantamla bi vurdum sokagin ortasinda sinirimi alamadim bide ayagimda seyine vurdum sonra onden hizli hizli yurudum buda arkamdan kosmaya basladi kolumu tuttu, arabaya bin arabaya bin diye tutturdu dedim ben eve gitcm ozur diledi ama ben eve gitmek istedigimi soyledim, eve gittim bu beni aradi mesaj atti disari cik kapinin onundeyim dedi hic cevap vermedim/yazmadim, cok mu abarttim ben ya :(
Bugun tayt giyinmistim, sevgilimle bulustum