hic giyinmemistim onun yaninda, zaten daha yeni yeni cikiyoruz, normalde hep giyinirim her renk tayt var dolabimda, benim bacaklarim popom falan baya dolgun, tayt giyindigimde de vucut hatlarim ortaya cikiyo, sisman da degilim ama yanlis anlasilmasn, herneyse bugun giyindigim tayt deri gibi olanlar var ya ona benziyodu altinada platform ayakkabi giyindim, oylece gittim, beni gordu bi 10 saniye baka kaldi niye boyle giyindin diye sordu, dedim ne varmis? hic dedi, yururken nerdeyse erkeklerin cogu bakti ama erkekler her kiza bakiyo zaten, bana sinirli sinirli bakti, sonra '' sen resmen araniyorsun kizim'' dedi bende kizdim buna ''nediyosun sen ya'' diye bagirdim, oda ''ne bu seyler gibi giyinmissin'' dedi bana 'NE GIBI?!'' diye bagirdim, cantamla bi vurdum sokagin ortasinda sinirimi alamadim bide ayagimda seyine vurdum sonra onden hizli hizli yurudum buda arkamdan kosmaya basladi kolumu tuttu, arabaya bin arabaya bin diye tutturdu dedim ben eve gitcm ozur diledi ama ben eve gitmek istedigimi soyledim, eve gittim bu beni aradi mesaj atti disari cik kapinin onundeyim dedi hic cevap vermedim/yazmadim, cok mu abarttim ben ya :(
Cevabın nedir?
tepki vermeniz güzel bir şey ama söylediği o kelime çok yanlış iyi yapmışsınız. eğer doğru düzgün konuşacak ve sizi anlayacak ise ve siz de kendisini beğeniyorsanız arayı düzeltin. velakin bir yandan da hakkı var hakkını yemeyelim. gerçekten ben bile olsam size bakardım şeytan dürtüyor ister istemez. hani art niyet olsa da olmasa da alımlı gözükürseniz herkes bakar size. o yüzden rahat giyim tarzınızı takılın ama fazla dikkat çekici olmasın. ben de rahatsız olurum kız arkadaşım daracık tayt ve platform hele giyerse. yani biizim insanları biliyorsun. türlü türlü düşüncelere giriyor. bence tayt giyiyorsanız poponun :) üzerini kapatacak bir şey giyin. afederseniz bu kısmı yanlış anlamayın ama. onun haricin de biraz geniş fazla da geniş olmasın kot pantolon giyirseniz de çok güzel olur platform falan yerine spor takılırsınız yao. tarzı azıcık değişin.. :)
01 Yorumla- +1 yıl
İyide orspu demesi doğru değilki
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 331 cevap paylaştı. Çocuğun huyunu suyunu bilmeden, fena yapmışsın. Senin gibiler adamın başını belaya sokar. Belli ki kıskanç biri. Sende öyle Baldır Bacak olunca, millette bakışlarıyla yiyince, doğal olarak zoruna gitmiş. Çift seniz madem az biraz da davranışlarınızın biribirinizn sorumluluğunda olduğu bilincinde olmalısın. O özür diler, ama bence sen de özür dilemelisin en azından " Düşüncesizlik ettim ! " demelisin.
01 Yorumla- +1 yıl
Onunda orspu demeye hakkı yok senin annene bacına orspu deseler ne yaparsın?
Sevgilinin seni kıskanması güzel bir şey fakat hepsinin dozu var :)Bence sana saygısızlık yapmış . sonuçta bikiniyle gezmiyorsun sokakta hem de o ithamı bilmiyorum şahsen empati yaptım bana çok ağır gelirdi o söz. Hem de senin üzerindekileri eleştirmesi senin seçimlerine kararlarına saygı duymadığını gösterir.Ayrıca sorunu kendinde arama sokaklarda ne kadar lüzumsuz insanlar oluyor . Bence sürekli bakanların kendinden utanması lazım Avrupai ve şık bir şekilde sokağa çıkmışsın çok abartmışlar bilmiyorum. Daha sokağın nabzı böyleyken bide Avrupa birliğine alın bizi diye yalvarıyorlar . Bence ilk önce toplumdaki bu algı farkının önüne geçilmeli...
55 Yorumla- +1 yıl
müsade var mı ben cevaplıyım.millete ahkam kesiyolar ya siz yapıyosunuz kardeşiniz yapsa falan.yaptıklarının sorumluğunu bile alamıyolar.bi basit üyelik için bile gizleniyolar.beğenmedikleri bi cevap verirsen hemen saldırıyolar.şimdi kıza bi mesaj atsan güzelsin muhabbet edelim desen abaza etiketi yersin.ama herkese mesaj yazmıyosundur bunu bilmezler.sadece o güzelle kon uşmak istiyosundur.kendi de gizli yazat böyle bi isteği olunca ki o.r.sbu demesinler diye.kafa bozuk.
- +1 yıl
Elvis çok haklı :)
Neden adamı çileden çıkartıcak şeyler yapıyor sonrada erkeği suçluoyrsunuz anlamam.Giymesen olmazmıydı.Hangi erkek yanında ki kadının bir taraflarına bakılsın ister ben sevgilinin yerinde olsam seni arayıp sormam
98 Yorumla- +1 yıl
çok doğru söylüyorsun aynen, sonra erkek suçlu oluyor bu işler hep böyle oluyor zaten.
- +1 yıl
Absoluty Kingg ! Nokta.
- +1 yıl
Işte aradığım yorum 👏👏
- +1 yıl
Onunda orspu demeye hakkı yok senin annene bacına orspu deseler ne yaparsın?
- +1 yıl
- +1 yıl
Orspu çocuğu inşalla anneni babanı s*kerler anneni bacını s*keyim ağzına sıçtığım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
33Cevap
1- daha yenisiniz sevgilin yanlış bi tepki vermiş aranıyorsun ne demek ya*et o çocuğu
2- sen nie çocuğa vuruyosun manyakmısın dua et agzını burnunu kırmamış (her ne kadar beter etsede)
3- çocuk tam bi karaktersi hem laf söyle hem sana vursun hem arkadasından git tuhaf
4- o çocuk sana o lafı dedi ya seni severse bende şerefsizim :D amaç tamamen değişti kardeşim demedi deme12 Yorumla
+1 yılEvet abartmışsın bi kere şu var öyle giyinmen başka erkeklerin ilgisini çekiceği için sevgilinin buna tepki vermesi normal ha aranıyorsun demeyip başka türlü bi söz söyleseymiş daha iyi olurmuş ama sonuçta diğer erkekler de içine düşecek haklı sevgilin tepki vermekte.
13 Yorumla
Soran+1 yılherkes kendine gore hakli ;)
- +1 yıl
başkalarının ilgi odağı olup bu tarz giyinmek sevgilini rahatsız edicektir tabiki sevdiği kıza başkalarının bakmasını kimse istemez.
Soran+1 yılhmm ok
+1 yılaz değilmissimzi sizde..giyiminiz dikket çekmiş,erkek arkadaşınızda bu durumdan rahatsız olmuş..tepkisini beli ederken kulandığı cümlelerle ieriye gitmiş...sizinde maşallahınız var sokak ortasında erkek arkadaşına yapmadığını bırakmamıssınız...çok fazla abartmıssınız..
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neyin peşinde bu kuklamı sanmış seni onu giyme bunu giyme wc ye gidincede izin almalımıymışın. tayt giymek isteyen ama giyemeyen vucuduna yakısmayan onca kız varken sen neden giymeyeceksin. Kesinlikle taviz verme giymeye devam et
14 Yorumla- +1 yıl
ne alaka kukla meselesi değil olay başkalarını tahrik edici giyinirse ve başkalarının içine düşeceği aşikar bi kız heleki sevgilisi varken diğer erkekleri cezbedici şekilde hareket etmemeli adam sonuna kadar burda haklı.
- +1 yıl
bi kız kendini bilecek birisi varsa hayatında başkasını cezbetmeyecek olay bu kadar basit erkek için de geçerli birisi hayatıdnayken başkasına ümit vermeyecek.
- +1 yıl
Sakin canım yaa Herşey karşılıklı sıkmadan gönül hoşluğu. Atar gider yok aman :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçbir özgür kız kusuruma bakmasın ama malı sere serpe yürüyüp milleti tahrik edip bir erkeğin sizi gerçekten sevip birşey dememesini beklemeyin. Kadın dedğinin giyimine kuşamına oturuşuna kalkışına dikkat edecek. Orasını burasını yaya yaya gidemez onca erkeğin içinde. Hani erkek kabul eder ki sevdiği kızın şeyine başka erkeklerin bakmasını. Bence ne kadınlar bu hale gelecek kadar ayarsız giyinsin ne de erkekler sorun çıkartsın.
26 Yorumla
Soran+1 yılbakmayin be sizde ozaman, siz bakacaksiniz oramiza buramiza diye carsaf mi giyinelim
- +1 yıl
sen giyiminle başkalarını cezbedersen heleki sevgilin varken bu tarz giyinirsen o adamın buna tepki vermemesini beklemen hata olur abi zaten vermese kıskanmıyor sevmiyor verse ne biçim adam diyonuz nasıl bi iştir bu.
Cevap sahibi+1 yılBiz çarşaf mı giyin dedik ? istediğinizi giyin ama elin erkeklerini niye tahrik ediyorsunuz ? bakmayın demek saçmalıktır erkek yapısını bilmemektir cahilliktir. Cinsel çekim diye birşey var haberiniz yok mu ? İnsan ister istemez gözü kayabiliyor kimisi yüzünü çeviriyor ama kimisi de öküz gibi bakıyor hoş mu oluyor bakınca ? he kızların hoşuna gidebilir beğenilme duygusu belki ama bir erkek sevdiği kızın şeyine bakılmasını istemez. erkek ve kadın yapısı bir değildir.
Soran+1 yılben bana yakistigi icin giyiniyorum erkekler baksin diye giyinmiyorum :s
Cevap sahibi+1 yılKedinin önüne ciğeri koy sen ve bunu yeme sen demek gibi yetersiz bir düşünce..
Soran+1 yıl-____-
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence nasıl bir tayt giydiğin önemli ve poponu kapatacak bir şey giyiyor musun yanında? Şimdi tayt bunda ne var deme sokakta ön kısmı yırtık yırtık tayt giyen kızlar gördüm atesligiyim.com/.../...-transpran-yirtik-tayt.html Bak bu tarz ise bene tepkisinde haklı ama daha normal bir şey
goo. gl/zkMgeC böyle ise biraz aşırı tepki vermiş.00 Yorumla
+1 yılTayt hatları çok belli eden bir kıyafet Türkiye gibi bir ülkede fazla iddialısın böyle giyinerek . Üstüne Tunik falan giyseydin bari erkek arkadaşın haklı valla birde dövmüşsün resmen çocuğu .
12 Yorumla
Soran+1 yıldovmedim bi vurdum sadece
- +1 yıl
Laf salatası yapma affettin mi çocuğu
hayır abartmadın yani sokak ortasında şeyine vurmasan iyi olurdu ama resmen sana o* muamelesi yapmış senin erkeklerin dikkatini çekmek için giyinmediğini bilmesi lazım biraz sürünsün
13 Yorumla
Soran+1 yılcok zoruma gitti soyledikleri o kadar sinirlendim ki kendime hakim olamadim :(
aranıyorsun şeklide konuşması yanlış. ancak seninde yaptığın büyük hatadır. bütün erkekler senin içine düşecek o çocuk kendini nasıl hisseder? daha düzgün giyinmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılo oyle konusunca ben nasil hissediyorm kendimi peki?
yürürken erkeklerin hepsi bakıyordu! Sonrada arabaya bin dedi hee araba sizlml takip ediyordu arkadan karakimşek gibi :) ''KİT SEN BİZİ TAKİP ET ADAMIM, İHTİYACIM OLURSA SANA BİNERİZ'' :)) ,yada ''kit yengen o.. gibi gynmiş aç Kapıyı yürümiyecez '' , senaryo yazarlığını beğenmedlm senin..
00 YorumlaPotansiyel pipi kesici hatun modeli. Erkek vursa olay çıkar. Çifte standardını yediğim yurdum.
22 Yorumla
Soran+1 yılben eski sevgilime neler yaptim bu daha ne ki ;)
+1 yılne diyorsun sen ya dedikten sonra uzaklaşmalıydın,diğerleri yaşanmamalıydı.ve böyle diyen bir erkekten uzak dur ayrıca.
11 Yorumlakaç kere diyoruz giymeyin şu taytı
ağır tahrik yaw.başkası giyse iyi de sevgili giyince dellenme sebebi23 Yorumla
Soran+1 yıldogru soyluyosun aslinda bu kadar abaza gorgusuz erkek varken bu memlekette
- +1 yıl
abaza herşeye bakar.yaş kuru aramaz.siz yanlış değerlendiriyosunuz.bişeyler arzulayan her erkeği abaza sanıyosunuz.ama herkesin bi ince noktası var işte.bak kadının biri topuklu ayakkabıyla sevişmek istiyorum demiş şimdi sapık mı yani o.tayt tahrik edicidir arkdaş.ama hatuna göre.benim için böyle.yüzünde bi çekicilik yoksa hiç etkilenmem.neden bu eksiler komiksiniz gerçekten.madem bu kadar abaza olduğunu biliyon ortalıkta demek ki sakınca görmüyon.abaza her .öte bakar arkadaşım bunu bil.
Soran+1 yıltamam ya
+1 yılBaşkaları bakıyorsa dövecek,sen başkaları bakacak diye mutlu olduğun gibi giyinemeyeceksen bu senin erkek arkadaşının sorunudur.Kadınların kafasını taşla ezen maho toplumdan böyle bakmalar geleceğini hissedip sana yerine onları kızması lazım.
00 Yorumla
+1 yılhikayeyi inandırabilmek için kıvamına biraz daha özen gösterebilirdin. Böyle olmamış.
40 Yorumlavurmayaydın eyidi bence,haklıyken haksıza düşersin şiddet var
10 Yorumlaşeyine vurmayaydın iyidi :/ topuklu falan abartılı gelmiş olabilir tabi çocuğa
22 Yorumla
Soran+1 yılzaten iyi vuramadm bir an dengemi kaybettm vururken topuklu ayakkabi vardi ayagimda cokta acitmadm bence ama o bana neler dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılof kizim of...
adam hakli, bide kendin diyosun vucut hatlarim felan gözüküyo harbiden sopaliksin. töbe töbe. sevgilinle bulusuyon alooooo63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen .)
- +1 yıl
Işte bu
cocuk dogru söylemiş senin dediğin giyimi eskiden fah.şeler giyerdi. hatta tvlerdeki fahi.elere bak onlar giyer.
21 Yorumla- +1 yıl
Orspu çocuğu inşalla anneni babanı s*kerler anneni bacını s*keyim ağzına sıçtığım
Baştan aşağıya haklı bence. Hatta fazlasını bile yapmış.
Haa bu arada o bakanlar malesef taytına bakıyorlardı :(10 Yorumla
+1 yılsen de ergensin o da... senin de aradığın belli, onun da aardığı belli.. tecere-kapaksınız kısaca... durumu gayet ortada olan birisine neden hanımefendi muamelesi yapmışki salak...?
00 Yorumlaaynı şeyi benim kız arkadaşımda yapmıştı taytın üstüne kısa gömlek giymişti hatları çok belliydi ben bişey demeden kendi hatasının farkına vardı daha uzun bi gömlek almaya bi mağaza gidelim falan dedi seviyorum lan ben bu kızı :)
36 Yorumla
Soran+1 yılzaten bi kiz ne giyinirse giyinsin siz hep bakiyosunuz
Soran+1 yılya nolur bak ya
Soran+1 yılyo daha 14 yasindayim abi
+1 yılyani kıssadan hisse orana burana bakıcaklar adamın tepki vermesi normal.
00 Yorumla
+1 yılBence çok abarttmişsın biz erkekler biraz kıskancızdır zaten erkeğin kıskancı makuldur bence ondan özür dileme ama onu affet yad özürde dikeyebilirsin tabii ama affet derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenden bu memlekette kaç tane daha var? toplansanıza bi yere, zyklon B gazıyla debelene debelen öldürelim sizi..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurda tepkisi normal sonucta daracik taytlari giyip bol parfumu sıkp cikman tabiri caizse kiskanma sebebidir biraz abartmisssin sevgikine suslenmeyi gecio milletede suslenmissin
10 Yorumlaadam haklı azda olsa senı kıskanıyor benimsiyor baskalarıda öküz gibi bakınca ben bile rahatsız olup bu tepkıyı verırdım yanı :S
00 YorumlaAgzina zic birak boylesinin.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsade tayt giymissen bakarlar ama kıskanmakta haklı ama abartmış arkadaşında sana karsı
00 YorumlaKulağa gerçekçi gelmiyorr
01 Yorumla
Soran+1 yılboyle biseyi neden uyduruym ben gerizekali!
+1 yılcocuk haklı ıdı bence :))) kusura bakma
10 Yorumlabence o bayagı bi abartmış...
00 Yorumla" Aranıyorsun kızım.. " Bu kısmı çok yanlışş
00 Yorumla
+1 yılo* gibi giyinmişsin demek istemiş
02 Yorumla- +1 yıl
Hmm :D
İkinizde abartmışsınız..
10 Yorumlaneden soru soranların %70 i gizli ?
26 Yorumla- +1 yıl
müsade var mı ben cevaplıyım.millete ahkam kesiyolar ya siz yapıyosunuz kardeşiniz yapsa falan.yaptıklarının sorumluğunu bile alamıyolar.bi basit üyelik için bile gizleniyolar.beğenmedikleri bi cevap verirsen hemen saldırıyolar.şimdi kıza bi mesaj atsan güzelsin muhabbet edelim desen abaza etiketi yersin.ama herkese mesaj yazmıyosundur bunu bilmezler.sadece o güzelle kon uşmak istiyosundur.kendi de gizli yazat böyle bi isteği olunca ki o.r.sbu demesinler diye.kafa bozuk.
Soran+1 yılsananne ki? gizli olmasm kac kisi eklemisti beni simdi
Soran+1 yılhayir ama ugrasamam yani
Cocuk hakli ne o halin oyle
01 Yorumla- +1 yıl
orspu demeye hakkı yok senin annene bacına orspu deseler ne yaparsın?
+1 yılO abarttı tabii ki.Kendinden taviz verme.
00 Yorumla
+1 yılikinizde yanlış davranmışsınız..barışırsınız
10 Yorumla
+1 yılGünün en yaratıcı hikayesi tebrikler.
31 Yorumla
Soran+1 yılbi def olun gidin ya sizle mi ugrascam bide
seyıne vurmayaydın ıyıydıs
10 Yorumlakendını onun yerine koyunca ne hissediyorsun ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılguzel bı hayal urunu olmus:D
10 Yorumla
+1 yılTüh.
10 Yorumlabiraz abartmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboka benzemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam haklı..
10 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında