Çok merak ediyorum, vajina yalanması nasıl bir duygu? Yani kızlar kendilerini nasıl hissederler o an? Peki ya erkekler, yalarken neler hissederler? Vajina nasıl yalanır? Vajina tadı, vajina kokusu nasıldır? Nişanlım bana oral seks yapmayı çok istiyor, düşünüyoruz, ama önce bir araştırmak istedim.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok güzel bir duygu ama gerekli temizliği yapmanız gerekli hijyen çok önemli birde kadın yada erkekte enfeksiyon hastalıkları ile ilgili bir sorun olmaması gerek koku yada alıntı felan olursa iyi olmaz mide bulanır tiksinti oluşur. Nasıl bir duygu olduğuna gelinirse erkek içinde kadın içinde güzel yalanan kadın olunca tabiki kadın kendinden geçer daha çok zevk alır. Erkekte sever oralı yapmayıda yapılmasınıda. Işte kadın çok sulanınca biraz tuhaf oluyor.
610 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılvajina yalaması ya da emmesi bi erkeğe zevk vermez, bayana zevk vermek için yapılır. Çünkü vajina girişi ve üst kısımda bulunan klitorisi yalamak, emmek çok büyük bir zevk verir kadına ve kadınn cinsel ilişkiye bu sayede hazırlanır. Çk uygulanırsa kadın orgazm olur, buna klitoral orgazm denir.
https://www.youtube.com/embed/xOSMMIE_unk370 Yorumla
+1 yılvajina yalanması bayana zevk verir erkekde bayanın zevkiden faydalanır yanlız bu işe biraz madde katmak lazım çikolata ve benzeri şeyler birde arkadaşlar dondurma yalar gibi yalamayın yalatmayın aşagı yukarı degilde saga sola yalayın yalattırın daha sert daha darbeli daha cok zevkli olur deneyin denemeden bu dünyadan göçmeyin :))
851 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüthiş bir şey, zevkten titriyorsun kasılıyorsun, bir yandan bitsin artık diyorsun bir yandan hiç bitmesini istemiyorsun. Uçuyorsun zevkten resmen. İlişki den daha çok zevk veriyor. Bittikten sonra da kuş gibi hafif hissediyorsun kendini uykun geliyor. Sonrasında tabi sabaha kadar ıslanıyorum, o kadar zevkten sonrada normal öyle olması 😌😌
2075 Yorumla- +1 yıl
güzel bir yorum müthiş anlatmışsın
- +1 yıl
Gizli olmasaydın keşke
güzel bir duygu kesinlikle. Daha önceki kendi masturbasyonun yanında hiç birşey gibi kalır. ilk defasında aşırı heyecanlanabilirsin ve çok zevk alırsın. çiftlerin karşılıklı olarak mutlu oldukları, tehlikesiz bir oyun ;)
1198 Yorumla- +1 yıl
çok iyi anlatmışsınız.. eksik bir noktası şu.. orgazm beyinde bitiyor. sonuç olarak yalanması esnasında odaklanma başarılırsa sadece bayan değil erkek te bundan zevk alır. Temiz hijyenik bir vajinada oral seks bence en az giriş çıkış kadar zevk verir her iki tarafa.. kadının erkeğini en kışkırtıcı noktada ona hizmet edişini izlemesi ve erkeğin de bunu görmesi bir harika. O esnadaki görsel temas bence zevklerin zirvesidir..
- +1 yıl
Ben denedim Kiz ağzıma isiyordu nerdeyse
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
178Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka harika bir duygu. Bak şimdi o daha ağzındaki sıcak nefesi verirken inlemeye başlıyorsun bir eli göğüslerinde sıkıyor ve yalamaya başlıyor yapma diyosun yalvarıyorsun eriyosun altında böyle sonra emiyor o emdikçe başını bastırıyoraun zevk aldıkça kabarıyor göğüslerin bile şişiyor öyle bir dil atıyo ki aklın durur harika bir duygu ❤️😘 sonra saçlarını çekiyosun kilitorisini parçalıycak sanki harika dil darbeleri sonunda devam et diye bağırıyosun kasıklarıb kasılır ve titreye titreye boşalırsın
1413 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel anlatmışsınız
- +1 yıl
Sana bunun daha fazlasını yaşatabilirim daha çok zevk verebilirim sana
benim sevgilim ancak bu şekilde orgazm olabiliyor :)) saatlerce yala babam yala olan bizim dile oluyor tabi hehe ,ama bence en güzeli emeğinin karşığını almak, yani sevgilinin orgazmını izlemek, görevini yapan bir erkek olmanın rahatlığıyla öylesine zevklidirki
saygılarımla372 Yorumla- +1 yıl
saatlarce derken? kaç saat yaladın?
- +1 yıl
kızların kendini nasıl hissettiğini bilmem ama herkezle yapılacak bişey değil hijyen ve duygu şart.. ben sevgilimin zevk alışından zevk alıyordum yalarken :D bacaklarıyla kafamı sıkıştırması kadar da güzel bişey yok :D
410 YorumlaHijyene dikkat etmek kaydıyla vajina yakamak erkekten çok kadinı zevke getirir seks için ön sevişme aşamasıdir kadinı kivama getirip ilişkye hazirlar yaladikça sulanması bu arafa klitorisin oksanirken kabarması ile kadınin kıvranmasıni zevkle inlemesini izlemek erkek icin harika bir his
150 YorumlaÖnce hijyen lazım. Ben genellikle yavaş başlarım, vajina dudaklarını ve klitorisi öperim. Sonra dillemeye başlarım. Ağzı ve klitorisi uzun uzun dillerim, eğer isterse parmaklarımı da kullanırım. En son vitese çıktığımda klitorisi bakarım. Sonra aşağı iner oraları emer tekrar yukarı çıkarım. Böyle böyle gider. Zaten karşımdaki kişi kendinden geçerse ben de moda girmişim demektir, ondan sonra gerisi gelir :)
160 Yorumlao an zevki degil partnerımın ne hıssetıtgını dusundum onun bunu yaparken zevk almayacagını düşündügüm için bende zevk almadım.
152 YorumlaVajinanın o muhteşem baş döndürücü kokusunu alarak yalamak, yaladıkça ıslanmasını izlemek, klitorisi kabartıp emerken dudaklarının arasında hatunun delirircesine kıvrandığını görmek ve bunların verdiği zevk anlatılmaz ancak yaşanır... ;)
381 Yorumla
+1 yılvajina yalanması iyide kötü yanlarını söleyelim
kadınların ıslaklık oranı oldukça yüksek olduğundan sen yaladıkça zevki artar ve zevk suyu salgılamaya başlar ve zevk suyu arttıkça artık tadı iyice ekşimsi bir tada dönüşür ben bu tadı pek sevmiyorum. ayrıca vajina kendisini penisin rahat girmesi için zevk suyu salgıladığı için belli bir süreden sonra artık tadı değişiyor.160 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir de şunu ekleyeyim, cinsel birleşme nedir arkadaş, saatlerce git-gel, gerginlikten kadının iniltilerini de dinleyeme ama oral zamanı kadın bağırır sen daha da zevk alırsın, kadın biraz daha biraz daha der, çıldırırsın. varmı böylesi? Dinimizce de yasak değil (yani, evlendikten sonra) ohhh yaşa!
2111 Yorumla- +1 yıl
Dinimizce yasak Değil mi? Nerden ogrendin yasak olmadığını? Evli olsan dahi eşinin o bölgesine bakmak dahi günah nerden uyduruyosun bunları
Cevap sahibi+1 yıl@amonyaknitrat Evli olduktan sonra anal seks dışında herşey caiz.
Bu arada yorum bana ait değil. Arkadaşım hesabımı kullandığı zamanlarda yapmış. 3 yıl öncenin şeyini nereden buldun ya :D- +1 yıl
Ne caizi nerden biliyon Kur'an'da mı yaziyor
Avret mahaline bile bakamazsin yani vajinaya
Görüş yaparken en altta rast geldi öyle bakim dedim
Cevap sahibi+1 yıl@amonyaknitrat Benim bildiğim kadarıyla izin var. Kadının şeyine de bakamayacaksak, neye geldik bu dünyaya ya, hani evlenince herşey serbestti?
- +1 yıl
Bildiğim kadar diyorsun aslında bilmiyorsun. Evliliği seks yapmak için mi görüyorsun yanlış bunlar bence araştır evlilik kutsal bir kavram dinin yarısı.
Cevap sahibi+1 yıl@amonyaknitrat Cinsellik ne için var peki?
- +1 yıl
Fantazi için seks için mi var? Tabiki cinsellik için var ama dinimizin emrettiği şekilde yapmalıyız. Sirf cinsellik için olsaydı lut kavmi helak olmazdi...
Cevap sahibi+1 yıl@amonyaknitrat ben sadece anal yasak diye biliyorum. Şayet cinsel organ görmek yasaksa Jinekologlar s. çtı
- +1 yıl
Onlainki zaruret oluyor sağlık bu sonucta.
Cevap sahibi+1 yıl@amonyaknitrat ne farkeder ki
+1 yılvajina yalanması değilse oral sex deseydin daha iyi olurdu sanki
2514 Yorumla- +1 yıl
=)
- +1 yıl
yok öyle zamasın sonra okuyamıyoz:) yurtta web programı var kapatıyor hatta herkez böyle yazarsa sevinirim :)
Soran+1 yılneden bu cok kaba mi oldu?
Soran+1 yılevet vajinanin turkcesin ne? herhalde a.m. yazamam demi
Soran+1 yıltaaam peki, aklimin bi kenarina yazarim bunu!
+1 yılsen şimdi bacaklarını ayırıyorsun, gerçi ayır masanda o erkek oraya her türlü dalışı yapar zaten...
neyse önce o narin güzel kokusu geliyor yaklaştıkça, daha sonra et ete değiyor, işte o anda akılda baştan gidiyor, erkekten çok kadın zevk alır bundan130 YorumlaÖncelikle vajinaların tadı genellikle güzel değildir. Güzel olanları da çok güzeldir ama aşırı derecede nadirdir.
Vajina yalamaktaki öncelik tadını almak değildir. Daha doğrusu bir yiyecekten beklenen güzel tat beklenmez. Orada amaç kadınının en kadın yerini sevmektir.
Senin alacağın haz ise erkeğe göre çok değişir. Eğer erkek kendisi ile vajinan arasında bir bağ kurarsa büyük bir aşkla yalayıp emer. Seni zevkten perişan edecek bir şeydir bu.
40 Yorumlakeşke Şu an yalayan biri olsa dedim içimden :D cok güzel bir hiss
1177 Yorumla- +1 yıl
neden olmasın
Kimsenin vajinasını yalamadım ama birinin benimki üstünde çalışması hoşuma gider tabi ki asdkjbşl
553 Yorumla- +1 yıl
Yok daha memeler 😃
+1 yılHalının üzerine düşmüş olan çiğ tavuk bonfilesini, yere eğilip dilin ile yemeye çalıştığını düşün.
(Ne dedim lan ben?!)210 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHijyen önemli. Hislerim şöyle, açıkcası öpüşmekten farkını göremiyorum. Hele ki partnerimin, dudaklarımın ucundan orgazma ulaşması inanılmaz bir duygu. Hafif başımı tutup, oraya iyice yerleştirmesi ve aynı anda da boşalması, anlatılabilecek bir duygu değil. Dudaklarınızın ucunda vermiş olduğunuz mutluluk..
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. ben yaptırdım ekşi dedi
mükemmmel bi duygu tariiffi yok bence696 Yorumla- +1 yıl
Na yaptıran olmadı hala.Ba
- +1 yıl
ekşi de olsa onu hiç birşeye degişmem o zevk suyunu vajina yalamıcasam bir bayanla asla görüşmem yalamayı seviyorum
Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. önce bir araştırmak istedim derken?
kamuoyu yoklaması mı yapıyorsun : )211 Yorumla- +1 yıl
:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajinal yalama yutma dil sokma harika :DD zevki ben alıyorumda acaba karşıdakide alıyormu ıslaklık fazlalaşınca
377 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl(kzlrsryr) hepsini anladın da yutmayı nasıl anlamadın hayret,vajinadan gelen sıvıyı yutma okey
- +1 yıl
emin ol hattinden fazla alıyoruz :)
- +1 yıl
o ıslaklıga bayılıyorum zevk suyunuda içime çekiyorum ve bu yüzden bunları yaşayacak bir partnerim yok 😔
- +1 yıl
Aliyordum partnerim varken
- +1 yıl
Aliniyorda olursa aliniyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke biri olsa da elimi kolumu bağlayıp halsiz düşene kadar yalasa
14225 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@HİCBİRSEV Hayır bir şey demem hiçbir şey yapamam işte öylesi daha güzel
Cevap sahibi+1 yıl@HİCBİRSEV yok değilim
- +1 yıl
imkansız bir şey değil bu istediğin
- +1 yıl
Ben yalarım
- +1 yıl
senin gibisine daha raslamadım 😔
- +1 yıl
Seni bağlarım zevkten bitap düşersin merak etme
- +1 yıl
Yalarim
- +1 yıl
Sana öyle güzel bir zevk yaşatırım ki zevkten titrersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer bayanın denemesi gereken birşey. İlişkiye girmekten daha çok zevk veriyor.
345 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@BeygirliPrens aynen öyle
- +1 yıl
ilişki öncesi bu tip durumları yapmak şart. Bu ilişki sırasında penis ile vajina duvarlarının sürtünmesi sonucu oluşabilecek aşınmaları ve bununla beraber enfeksiyonları engeler. Yapılması şart. Kadının ilişkiye hazır hale getirilmesi erkeğin sorumluluğu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDelimisin kzım kıvranıyorsun zevkten helede iyi kullanıyorsa erkek tamamdır olay.. d
504 Yorumla- +1 yıl
Kullanma derken?
Gizli Üye(30-35)+1 yılo zevk yok mu o zevk muhteşem zevkli oluyo birde erkek işini biliyorsa resmen zevkten kuduruyorsun..
381 Yorumlaokurken bile midem bulandı ıyyyyyyyyy bırak yalamayı sadce girerim selamımı verip çıkarım ne yalaması :)
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajina içerisi bazik karakterli olduğundan tadı biraz acı. hatun kişisi zevkten uçuyor genelde. Erkek için aynısını söyleyemem. 1 duble vodka içtikten sonra tadı falan o kadar kötü olmuyor ama asıl sorun kokusu. temizliğe dikkat edin, gerisi eğlenceli ;)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsüper bir duygu uçarsın ve tekrar tekrar istersin biz nişanlımla uzun süreden beri yapıyoruz bunu mutlaka denemelisiniz
312 Yorumla
+1 yılönden başlicaksın yalamaya suyu aktıkça arkaya inen suyunuda dilinle alacaksın sonra usulca dilinle arkaya dokunacaksın bak bakalım zevke ozaman ne oluyorsun
60 Yorumla
+1 yılhoş duygu . yarım saatlik bir ön sevişmenin ardından yaşanılabilecek yüksek dozajda zevk salgısı . kadın her türlü FLY :D ancak erkek için tutku meselesi . tutkulu erkek uçar , uçurur ;) aklıma iyi getirdin bu hafta spnu yapcam :D
10 Yorumlakuru iken iyi de ıslanınca kokmaya başlıyor hele çok sulanırsa ağzın burnun batıyor ama iki tarafta seviyor bence erkek eğer karşısındaki bayanın hoşuna giden birşey yapıyor olmaktan zevk alıyorsa ben kendimden biliyorum zevk alıyor
50 Yorumlaerkek olarak kendim için pek iyi duygu değil hiç sevmiyorum cünkü :D ciddi yani gel sana vericem de bana çokta abaza olayım ama yalamadan vermem de bana genede yalamam gider 31 çekerim daha iyi iğrenç ya bi kere yaptım bidaha yapmam karıma bile :D
30 YorumlaVajina yalamak emmek harika bisey.. çok seviyorum yapmayı Bunu daha ateşli hale getirmek icin farklı pozisyonlarda da yalamak gerek
60 Yorumla
+1 yılağzıyla ya da diliyle dokunduğu an kıvranmaya başlamıştım o derece fena bişi
191 Yorumla- +1 yıl
Seni kıvrandırmak zevkli olur
+1 yılbence harika olur özellikle klitorsini yalaması çok güzel olur
412 Yorumla- +1 yıl
bir araştırma okumuştum orada kadınlar kendi vajinalarını yalatmayı hiç sevmezler diyordu. Siz istisnasınız galiba :)
+1 yılHer erkeğin yapması gereken şey. Açıkçası seks'ten daha çok zevk alıyorum. Yapın yaptırın :) erkek yapmam diyorsa kızlar o erkekten ayrılsın
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKlitorisi emerken kadınının inlemesi ve oranın dudaklarına hafifçe ısırklar attıkça ıslanması harika.. Bacakların iç tarafından emmeye başlayıp o bölgedeki her noktayı kaçırmadan yalamak emmek gibisi yok.. Hele 69 ise üstüne yok
40 Yorumla
+1 yılAz dilimi çıkarıp ağzımın üstüne oturtmadim... Çıldırtıyor hatunu, daha sonra kadın daha iştahlı saksoya geliyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yıl
+1 yılTam olarak nesini soruyosun anlamadim ama partnerimi orgazma yükselten birsey. Ve ben orali mükemmel yapiyorum
30 Yorumlamükemmel bir zevk hele akan sularla birlikte vakumlamak kadar enfes bişey olamaz. karşı tarafta zevkten çıldırır yalanırken kendini kaybeder adeta ;)
30 YorumlaErkek penisi yalattiramaz kiza kız vjina yatttiramaz erkeğe kabul edilemez yaşayacaksan keçi memeleri yalayın süt için memelerden hayret kıl kaçmasın
00 YorumlaFazla düşünmeye gerek yok, sonuçtan gayet memnun kalacaksın...
gerisini de boş ver zaten.. tadından kokusundan sana ne ki hem :DD00 YorumlaBenim icin olmazsa olmaz, yalamaya bayiliyorum. Dk. larca bikmadan yorulmadan yalayabilirim
90 Yorumla
+1 yıldünyanın en tatlı şeyi hergün saatlerce yalasam bıkmam
31 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kadar güzel bir şey ki arkadaşım erkek bulamayınca lez lere yaptırıyor.
134 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@loxeys senin erkek olduğunu biliyorum.' KS de pembe nickli erkekler' listesinde geçiyor adın. Terbiyesiz adam.
- +1 yıl
Her zaman yalamak vakumlamak isterim
+1 yılYalarken akan suyunun emilmesni isteyen kadınlar bir adım öne çıksın
100 YorumlaYalamasini cok severim bide islaninca daha bir tatli oluyor :)
50 Yorumla
+1 yılşöyle düşün bir anda tüm ağrı lar gidiyor tırnaklarına kadar rahatlama geliyor yalama anında
30 Yorumlaanlatılmaz yaşanır. o mis gibi kokusu tadı varya of hayat verir camına cam katar hele sıcacık zevk sularını içmek çıldırtır beni en sevdiğim şey
60 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım ama merak ediyorum bukadar arkasımın yapmayı bukadar sevdikleri seyi.
00 YorumlaVuhuuuu duyunca bile kıpır kıpır oluyor :)
4428 Yorumla- +1 yıl
ablaya yürümeyen kalmamış :D :D
- +1 yıl
Ablanın yaşına bakıp yorum yazmışsanız eğer, dilinizin bu kadar olması lazım;
www.arastiralim.net/.../Uzun-Dilli-Ay%C4%B1.jpg - +1 yıl
@HİCBİRSEV bir bilsen :))
- +1 yıl
özlemedin mi beni*
- +1 yıl
Acaba aktifmisin hâlâ
- 1 yıl
Ben seni kıvrandırmak isterim 😉🤭
+1 yılHatun Kişi ;GüzeI huy peşinde yürü, iyi huyIa düş kaIk. GüI yağına bak, nasıI güIün huyunu aImış.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılMüthiş bir zevk denemelisin. d
315 Yorumla
Gizli Soran+1 yılpekii
- +1 yıl
😃😃😃😃😃
- +1 yıl
Kadınlar oraldan daha çok zevk alıyormuş dogrumu
+1 yıldondurma yalar gibi sıcak kumdan serin sulara atlar gibi kadının zevk almasını izlemek başka bir zevk.denemeniz lazımm ama hijyen şart yoksa 3 gün birbirinizi görmek istemezsiniz:)))))
81 Yorumla- +1 yıl
3 gün mü? midesiz herif
+1 yılHer zaman tercihim yalamak zevk suyunu icime cekmektir yeterki yalatmayi seven olsun
50 Yorumla
+1 yılUlan bu nasil bir hayvanlik ya... nasil bir hayvanlik bu? Kizlarin yorumlarinin altina bak.
30 YorumlaYapmaya doyamadigim anlatılmaz yaşanır denen türden partnerimi o an izleyerek hissederek eserimi görme zevki
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç yalamadım :D temiz kılsız olsa yalarım yerim bile bak yine aklıma geldi ben gidiyorum
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlaya sadece böyle bakmamak gerek.. Sekste önemli unsurların başında geliyor çünkü.. Genelolarak bakmak lazım...
30 Yorumla sex ten bile zevkli deiyebilirim,hijyen olmazsa olmaz...sanırım yakında tiryakisi olacaksanız ikinizde,erkek kadının delirmesinden zevk alacak oral esnasında ...:)))))
10 Yorumla- Devamını Gör (148)
Devamını Gör(193)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım