Kapalı bir bayanım. Ama kendimi durduramıyorum 🔥 ne yapmalıyım sanirim babam anladı?

İlk kez biriyle iliskiye 17 yaşında girdim. Sonra da birileriyle yatmaya devam ettim. Ailem duzgun insanlar babam beni islama gore egitti yetistirdi. Ama ben cinsel isteklerime hakim olamadim her seferinde. Her seferinde daha istekli bir sekilde oluyor bu. Ve sevgilim de degildi yattigim insanlar. Uzaktan tanidigim kisiler genelde. Lutfen kotu yorum yapmayin ama evli birisini de ayarttim. Adamla markette karsilastik sonra bende evinin boş olup olmadigini sorarak gittim. (Bir kez arkadasimin tanistirdigi bir adamdi ve evliydi) adam kapiyi acinda banyoya kostum ustumdekileri falan cikardim. Adam da o sira kahve yapmis. Ben salona o sekilde daldim. Herneyse adamin karisi gormedi ama bu olay 3 ay boyle devam etti. Namaz kilarim ibadetlerimi duzgun yerin getiririm. Ama dayanamiyorum iste. Bu anlattigim sadece bir taneydi. Bikac arkadasim da ayni sekilde. Birinin evine gittigim zaman onlarda kaldim diyorum arkadaslarim da bende kaldik diyolar. Babam çok hacca gitmis temiz namuslu bir adam. Ben de cok kucuk yasta kapandim. Ama durum böyle. Ve en kotusu de pisman da degilim. Iliskiye girerken iyi hissediyorum zaten sonrasinda da hediyemi aliyorum. Ama bu durum artik kaali oldugum. icin cnimi sikmaya basladi. Bide annemin eski komsusu beni gormus soylemis kadin senin kizin kapali ama neler neler yapiyo bir bilsen diye. Cok korktum allahtan annem inanmamis. Bu sekilde yorumlar aliyorum etraftan ama kapaliyiz diye bu sekilde yorum gelmesi hosuma gitmedi. Ben bunda bir sakinca gormuyorum tanidigim kapali kizlar yapiyor boyle seyleri. Ama babam duysa oldurur beni. Sanirim birseyler anladi ama ben birakmak istemiyorum ne yapmaliyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Bana hep aynı şey açık kızlar senden bin kat daha namuslu diyorlar. Ya da sen kapanmaya layık değilsin diyosunuz. Benim bunu yapan birsürü arkadasım daha var yanliz siz onlarla yaparken bunlari soyleyemiyosunuz neden cunku o zaman hos. Benim yaptiklarim ne ki ayrica siz daha iyi bilirsiniz benim ne tanidiklarim var kapali sanki hic denk gelmemis gibi konusmayin lütfen burada
Kapalı bir bayanım. Ama kendimi durduramıyorum 🔥 ne yapmalıyım sanirim babam anladı?