Bu gece rüyamda bir erkekle birlikte uyuyordum (erkek kim tanımıyorum) bir şey yapmıyorduk sadece uyuyorduk, sonra kız arkadaşım gelip yanımdaki erkeği kovuyordu (kız arkadaşım dediğim kişi gerçekte de en yakın kız arkadaşım ama rüyamda yüzü vücudu falan başkaydı ama oydu) sonra üstünü çıkarıp yanıma geliyordu bende bir anda çıplak oluyorum uyurken çıplak değildim ama neyse rüya bitiyor zaten o anda.
Arkadaşlar bu kız sürekli bana yarı çıplak fotoğrafını falan atıyor. bir kere evine gittim şey yapmadığı kaldı resmen ellemeye çalışıyodu, annesi de aynı bunun gibi imalarda bulunuyodu ailecek azgınlar ya. Kızın sevgilisi var yani lezbiyen olamaz ama bana da sürekli böyle şeyler yapıyo. Geçen sene kışın bize gelmişti battaniyeyi üstümüze çekip film izliyoduk mısır falan neyse bu battaniyenin içine girip beni de içine sokuyo tabi öyle ellemeye çalışıyodu. Sizce bu kız lezbiyen mi ne bu? Rüyamı anlatsam ne olduğunu öğrenebilir miyim?
Arkadaşlar bu kız sürekli bana yarı çıplak fotoğrafını falan atıyor. bir kere evine gittim şey yapmadığı kaldı resmen ellemeye çalışıyodu, annesi de aynı bunun gibi imalarda bulunuyodu ailecek azgınlar ya. Kızın sevgilisi var yani lezbiyen olamaz ama bana da sürekli böyle şeyler yapıyo. Geçen sene kışın bize gelmişti battaniyeyi üstümüze çekip film izliyoduk mısır falan neyse bu battaniyenin içine girip beni de içine sokuyo tabi öyle ellemeye çalışıyodu. Sizce bu kız lezbiyen mi ne bu? Rüyamı anlatsam ne olduğunu öğrenebilir miyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer