İlk yatağa atılma deneyiminizi paylaşır mısınız?
Nasıl yürüyor yani bu işler öğrenmek istiyorum
Nasıl yürüyor yani bu işler öğrenmek istiyorum
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Askerden gelecekti sevgilim o gelmeden 2 gün önce ağda yaptım olacaklar hakkında konuşmuştuk o askerdeyken iş ciddiye gidecek askerliğimi de bekledin ailemle tanış dedi annesi babaannesi ve kız kardeşleriyle tanıştım onlar bizi evde bırakıp çıktılar evi gezdireyim dedi olur dedim onun odasına gelince kapıyı kapatıp yasladı beni kapıyp öpüşerek yatağa geldik boynumu falan emdi sonra soyunduk gerisi mutlu son 3 yıldır beraberiz düzenli bir ilişki ve seks hayatımız var mayısta nikah haziranda da düğünümüz var :)
Anal mı yaptınız vajinal mi?
Vajinal
Evine gittim oturduk sonra o biraz yaklaştı omzundan yanaktan dudaktan derken birden kucağına oturdum öpüşmeye devam ettik bu sırada onu hissetmeye başladım ıslandım o tişörtünü çıkardı sonra benimkini çıkardı. Öpüşmeye devam ettik arada göğüslerimi emdi. Yatağa gidelim mi dedi, olur dedim holde pantolonumu çıkardım odaya girince onun pantolonunu çıkardım yatağa uzandım...
Uffff
Sonra? :) <3
Sonra ne olduğu bana kalsın, sende hayal gücünü çalıştır. Güzel şeyler oldu sonrasında ama
Anal mı oldu vajinal mi?
İkisi de oldu
Hangisi daha zevkli?
Önden girmesi
Peki eve giderken aklında seks yapmak var mıydı?
Yoksa birdenbire mi gelişti kendiliğinden?
Yoktu seks mesk aklımda benim.
Bu isler hatun kişi isterse olur yoksa erkek istedigi kadar ikna etmeye cabalasin hatun hoslanmadiysa olmaz o.
Cocugu ikna edene kadar akla karayi sectim nerdeyse zamaninda.
Nasıl yani?
Bahseder misin biraz?
Anlatmana ihtiyacım var
Lütfen
Once evin icinde muzik dans etme sarilma falan sonrasinda opusme derkenn yatakta buluyon kendini
Eve nasıl davet etti peki?
Ben turk kahvesi cok severim sana kendi ellerim kahve yapcam dedi
Eve giderken aklında seks yapma düşüncesi var mıydı?
Püff ben ilkimi hiç anlatmiyayim boşver 😊
Gizli kullanıcısın neyden çekiniyorsun?
Anlat dinliyorum
Uzakta oturuyordu zaten gorusemiyorduk ve çocuktum yaş 16 o 23 dü neyse geldi iki günlüğüne bende otelde kalmasını istemedim gizlice eve soktum bizde kaldı işte beraber uyuyoruz falan derken oldu bitti
16 ve 23 mü? :o
Nasıl tanıştınız da sevgili oldunuz ki siz?
Kayak yapma stajın gitmiştim bir hafta. Böyle 16 17 kişiydik falan oda ordaydı. Sonra bunun arkadaşı benimle tanışmak istedi ama birakmiyodu bende ondan yardım istedim beni kurtar bundan diye beraber vakit geçirdik. Sevgilisi vardı ayrıldı. bir sene kadar çıktık sonra ailemle tanıştıran istemediğim için kızdı bende ayrıldım. Çok küçüktüm ne dicektim babama
Yaş farkı çok değil mi ya
Ben 94lüyüm 97lilere o gözle bakamıyorum bakarsam sübyancı damgası yiyecekmişim gibi geliyor
Böyle düşününce büyük gibi evet o zaman farketmiodum daha yaşlı olması çekici geliodu bana ve yaşım hakkında kendisine yalan söylemiş olabilirim
Anal mı yaptınız vajinal mi?
Vajinal ama işin ilginç tarafı ondan sonra eşim bakire olmadığımı bilmiyordu ve onunla beraber olduğumda kan geldi gelde anla yani
Yok artık ya
bir de ne var biliyo musun yarın bir gün sevgilim olduğunda asla böyle bir konuda bir istekte bulunamayacakmışım, asla iş o noktaya gelmeyecekmiş, ya da teklif edersem sapık durumuna düşecekmişim gibi filan hissediyorum
Geldiliginden oluyor o an ikinizde istiosunuz konuyu aman gerekmicek emin ol
Kendiliğinden
Ne diyosun bu son dediğimle ilgili?
Son dediğimi kaale alma
Yanlışlıkla yazdım onu :D
Ama bir şey istiyorum senden
Hani evlisin ya senden öğrenebileceğim şeyler olabilir
Takipleşelim mi?
Soruma cevap vermedin?
Sormadı bile :D
Nasıl yani?
Nasıl başladınız sekse?