yani görünüş olarak öyle olabilir tabi ama kimin kimi götüreceği belli olmaz onu sana söylim bu yaşta öğrendiğim budur, yürek bilek çok başka o yüzden kassız erkek adam değil falan deme :D
onu fark ettim :D e sende haklısın tabi görünüşte önemli yani erkek kaslı olsa fena olmaz inceden fit bir vücut bende çalışmaya başladım hoşuma gitmeye başladı o kadar kapıştık boksta teknik tamam azcıkta vücut yaparsam tamamdır :D
evet düzenli evde bile egzersiz yapılsa şınavlı mekikli yeter o bile çok fark eder :) hem çok şişilmez hemde hoş bir vücut yapılır anlıyorum seni tabi dokunuca koluna girince biraz sıkı gelsin bu nedir hamur gibi diyorsun :D :D
Ah be keşke erkeklere bu kadar ağır cğmle söyleyen birini "gizli kullanıcı" olarak görmesek keşke :) Bakalım kendisi bu ağır cümleyi söyleyebilecek bir baym mı :)
Ben baklavalarimi yaptım. İsters n şımarık diyebilirsin ama küçük goguslu kadınların bence esekten hiç farkı yok sonuçta onlarda da delik var. Bana hiç kadınsı gelmiyorlar
Hiç tavsiye etmem cevrende varsa uyar sakin ama sakin yaptirmasinlar. İnsan şişirilmiş balonu oksuyor gibi hissediyor bir tek gayc guyc sesi eksik iiiyyyy
siz turk kızları malsınız mal :D yurtdışındaki kızlar kaslı erkeklerden bıkmışlar sert diye artık soft arıyorlar siz hala kas manyağısınız yav bir gelişin aaaa bir çağ atlayın ne kadar da geriden geliyorsunuz :D
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yav he he. Tembel teneke. Kıskan sen kaslı erkekleri.
neyini kıskanayım allah aşkına :D spor salonuna yazıl 3 ay için 300tl ver her hafta 3 kere git 1 bilemedin 2 saat çalış aha vucudun öyle oluyor :D kıskanılacak bir durum değil istemekle alakalı
Ulan bunu yazan her kimse Allah bilir suratına b*k atsan yapışmazdır. Kaslılar s*ksin seni ozaman her gün ne dersin?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Spor yapmıyorum ve yapmayıda düşünmüyorum. Sana kaslı erkeklerinle mutluluklar şu an ki halimden memnunum ve kimseye kendimi beğendirmek için uğraşamam.
Kas yapanlara ergen demiyorum, sırf kızlar için spor yapan bir çok ergenin bulunduğunu söylüyorum. Herkes iyi görünmek ister, bunu kendin için yapmak daha anlamlı. Hem beni kasım için beğenecek insanı ne yapayım ben? Ameliyat olsam spor yapamasam vücut sarksa beni terk mi edecek? Senin için kaslı erkek sadece bir heves, zamanla geçer.