Mesela belli bolgelerini yalayip emerek goguslerini boynunu gobegini vs vajinaya hic dokunmada.. ya da anusune kremle parmak masaji yaparak:)
Kural:vajinaya dokunmak yok:))?
Kural:vajinaya dokunmak yok:))?
bademli_magnumm sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Partnerimi yüzüstü yatırıp karnına yastık koyup poposunu yükseltirim. Sonra arkasına uzanıp bir yandan arka deliğini yalarken alttan ellerimle göğüslerini avuçlayıp okşarım, göğüs uçlarını parmaklarımın arasında ezerim. Bu şekilde vajinasına dokunmadan çok kısa sürede orgazma ulaştırırımç
Yalaman zaten ekstra bir uyari :)
Evet canım ben yapıyorum ve kadınlar bayılıyor buna :)
vajinaya dokunmadak ne yapsak boş. gerçi diğer yöntemleri yaptıkça kuralı kendi bozacaktır ye beni recep diye :D ama eski bir kız arkadaşım göğüslerinin emilmesinden bile orgazm olabilirim o derece kötü oluyorum derdi harbi bir kere de olduydu galiba tam hatırlayamadım :D
Olunuyor iyi uyarilirsa digr yerlerinden ;)
Kimse yapamaz uyarılma. noktaları vardır evet ama doyuma ulaştıran yer klitoristir kimse de yapablrm demesin anusu yalarsin müthiş hisseder göbek delgni bel. çukurunu baldririni boynunu kulağını ensesini koltuk altını göğüs ucunu falan filan hep sinirlerin hassas olduğu bölgeler ama kilit nokta değiller
Oluyor :)
Yapabilen varsa tebrikler ben bilimsel olarak mümkün olmadgni dusunuyorm hiç denemedim ama olmaz gibi geliyor
Iyi dusun vucutta bicok bolge var insani kudurtan... buralari durmadan yalayip emerek uyarirsan sonunda ne olur? Kadin illada icinde hissetmek ister seni ama dokunmadiginda deli olur sen onu bu defa farkli bir bolgeden uyarirken mesela gogus uclarini emerken ayni zamanda anusune masaj yaparsin ya da parmagini kullanirsin anuste ve emin ol o kadin bunlara dayanamaz illaki gelir :)))
Valla onu dusundum işte bende ama bilimselliği de kenara atamam nasl ki erkekler tek bir yerden doyuma ulaşırsa kadınlarda öyledir her ne kadar anusten gogusten zevk alsa da :)
Daha detayli anlatmak isterdim ama burada anca bukadar anlatabildim ;)
Anlatmak için fırsat verdim denemedin :D
Selamlar olsun,
Eğer arada cinsellik konusunda bir uyum, bir arzu, gerçek anlamda bir birliktelik varsa ellere de gerek yok görsel bir şölenle gözler bile yetecektir.
Önemli olan ne kadar arzuladığın bence...
Teşekkürler
Temaslar da atesleyiciler oluyor iste ;)
Göbek deliğini yalamak, anüsünü yalayıp , emmek, koltuk altlarını yalamak, ayak parmaklarını emmek tek tek ve göğüs altlarını yalamak.. Bunları yaparken saçlardan kafayı tutup vajinasına götürmezse her iddiaya girerim.
Illaki goturur ama vajinaya dokunmadan orgazm olmak konu bu oyunu ben istedim benimki basardi :)) his eminim sizde basarmissinizdir aksi mumkun degil sizin gibi biriyle olan hatun bunu isteseydi kesinn sonuc alirdi zaten ;)
Evet oluyor , hemde ağlaya ağlaya sarsıla sarsıla oldu da çok arzulu olan ise tırmalayıp illa girmeyi istiyor, yalvarıyor bağırıyor''hayvan içime gir diye kıvranıyor''.. Her kadın aynı tepkileri göstermiyor.. Klitoral mast yapanlar bu işe yatkın oluyor. Ancak suni penis ve başka metariyal kullana
rak mast yapanlar içlerine girmeden orgazmı yaşayamıyor.
Evet orgazm konusu biraz genis bir konu ve gercek iliski yasamis bir kadin illaki vajinal orgazm yasamak ister ya da klioral orgazm doyurmaz :)
Haha tabiki oyle olur :)))
Uzun bir ön sevişmenin ardından işte dudaklar göğüsler kulaç içleri falan öpülüp iyice zevke getirdikten sonra bacak içlerini yalayarak yukarı doğru çıkıyosun tam sıra şelaleye dönmüş vaziyetteki vajinaya geliyor ki onu yalamak yerine seksi bir bakışmanın ardından tam kadın yalayacağımı sandığı sırada üflediğim zaman titremeler başlıyor 😉 Sofyadan selamlar 😉
İyi bir sihirbazim ama mucize beklemeyin. Yani burada asil kibu hatunun kendisi. Uyuzun tekisye mkinle kus tutsan işe yaramaz ;)
Puhahaha srsli guldummm :)))))))
Son cumle bommba :))))))
Hahaha haklisin sanirim:)))
Gercek ben cok seviyorum boyle degisik oyunlar uretmeyi seviyorum :)) fantezi bulucu :))
Biliyo biliyo ;)
Tabi yaziyorum arasira :))
İlk girişte hassas bölgelere nefes darbeleri, ardından ince noktalara narin ve kısa dudak dokunuşları. Bunların ardından belli bir yol katetmiş olcaz ve geri kalanda dediğiniz bölge haricinde ufak ufak iç gıdıklayıcı dokunuşlar.. :)
Aynen onemli noktalar :)))
erkeğin penisine yeterince uyandır ya da Oral yaparsa çok rahat vajinaya dokunmadan rahat edebilirim her türlü masajı karşılıklı yaptıktan sonra vajina şart değil tabii ki
Yanii:)
Tabiki
Aslinda bu biraz da kadina bagli degil mi? Cok cabuk rahatlayanlar vardir ki gogusune ya da anusune dokununca bosalabilir, cok zor olanlar vardir insani bikana kadar ugrastirir :) Sonuc: Rahatlayanlar oldu :)
Tabiki oyle kadina bagli bisey zevk almayi iyi bilense illaki mutlu sona ulasir bu sekildede :)
tabiiki rahatlarız göğüslerini bacaklarını yalamak boynunu öpüp yalamak rahatlatır
Bahsettigim orgazm :)
Çok zor. İmkansıza yakın. yaparım diyen arkadaşlar sadece şunu dülünsün cinsel organlarına dokunulmadan boşalabilirler mi? Hayır o yüzden bu da imkansıza yakın.
değişikkk bir fantezii... ama değişik fanteziler her zaman iyidir her seksiim farklı olsun siterim bende yaparımda tek yapamadıgım sey yumusak davranmakk hızlı evirip cevirmeli kostümlü filann of off neyse :D
Anliyorum seni ;))
nasıl anlıyorsun kolay değil beni anlamak yaaa sanmıyorum :) anlamak için yaşamak lazım :)
ben inanmıyorum ciddi olduklarını öyle kalbine dokanarak filan hikayeee cıksın karsınaa öyle polis kostümüyle deri filan kalbine dokunmaya calısırlar o zaman kesin :D
2 defa sinemada bosaltmistim sirf gögüslerini emerek baska hicbirsey yapmadim. Ama bayagi islanmisti pecete yetmedi resmen
Gogus emerken elinle oksamissindir o sayilmaz
Nasil inanmak istiyosan öyle inan. Kanitlamak zorunda degilim. Yalan söylemiyorum. Belinden tutup emdim gögüslerini. Belden tutmaya da bisey diyosan yuh artik sana
en etkilisi poposuyla belinin arasındaki kısımdan başlıyarak yukarı doğru emerek ;)
Orgazm olacak biraz daha fazlasi olmali:)
bu sanırım erkeğin marifetiyle beraber kadının da isteğiyle doğru orantılı bişi :)
Illaki :)
Gec bile kaldin once yokmuydun;))
Yapmisligim var... Sonuc olarak herşey vajina degil... Ve bazen de dokunmadan yapmak gerekir ki unutulmaz olalim...
E yaniii:))
O kadar çok nokta var kiiiii... christoph kolombçuluk oynanır yani. hahahaha
Ahahahah cok iyiii ;)
Vajinasına dokunmadan, girmeden çok kadın boşaltmışlığım var. seks ve orgaz sadece cinsel birleşme değildir.
Hiç birisine gerek yok elini tutsam kalbi çıkar yerinden zaten ;)
Vuhuuuuuuuu :))))) adammsinn:))))
tangamı giyip striptiz yaparım. dokunmak yasak derim.
Ahahaha ben seviyorum boyle oyunlari ne geyik yapiyosun:)))
Ahaahaha
Rahatlatmakta ne var karşıdaki meyilli olduktan sonra. Masajlı film izleye izleye ustası oldum. Akabinde sırtına bardak çeker kuluçlarını açarım.
Puhahaha gece gece cok sesli guldum varyaa :)))))))))))
Nefesimi boynunda, sırtında ensesinde gezdiririm dilimin ucuyla hafif hafif masaj yaparım göğüs uçlarını tatlı sert ısırırım onu nasıl becericeğimi anlatırım mesela
Guzelll ;)) olur olur
Elbette, hemde çok kuvvetli orgazm olabilir... peki ben soriim kadın o sırada kendi vajinasına dokunacakmı...
Hayir kadin da dokunmicak yasak oraya dokunmak :))
Bir şartla magnum. Ben bahsettiğin işlemi yaparken oda beni kırbaçlayacak.
Artik o da partnerine bagli ver eline kirbaci :))
Seve seve yeterki kırbaçlasın.
sanal seks denen bir furya patladı ya mübarekler neler icad ediyolar
Ya onda kisinin kendi dokunuyor bu soruda reelde dokunmadan yapmaktan bahsediyorum;)
Fenasiniz varya sevgilin senden istedi sende yanasmadin cozumu burada soruyorsun degil mi !!
Yok ya bunu ben ondan istedim dokunma ama naparsan yap rahatlat dedim :)
:)))) ne oyunlar uretti bu magnum bir bilsen
göğüslerini sacını boynunu kulak memesini sırtını kalcasını ayaklarını ensesini severek öperek emerek yalayarak
Aynen nokta cok:))
yine mi sen :D ya bu soruların beni öldürüyor:) evet dedğin gibi olabilir vajina dokunmadan bunlar rahatlıkça yapılabilir ama bir kadınla
Kendini kaybettiren oluyorum ama bu her kadında olmaz
tabi her kadin okadar duyarli olmayabilir
onu bırak kadına bile dokunmam aletimi görünce kendinden geçer zaten
Orgazm olmaz sadece gorerek ama:)
denemesi bedava :) o da sadece sana başkası olsa hayatta yapmam :D
göğsülerini sırf yalaryarak cok rahatlattıgım hatun oldu =) :)
Dogrudur kanka:))
:) tamamdrı ozmn kankaların knksı bana müsade :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar