Sevgilim tam boşalacağı an duruyo. Gitti diyo olmuyo diyo yarım bırakıyor.
bir sorun mu var acaba
bir sorun mu var acaba
Gelmemiş ki gitsin, yok öyle bir şey :) Psikolojik bir sorun bu. Konsantrasyon problemi yaşıyor demekki. Kendisini kaptıran bir erkek ufak şeylerden etkilenmez. Boşalana kadar devam eder. Bugüne kadar bir kez dahi yarım bıraktığımı hatırlamıyorum.
Arzu hissini kaybediyor zihni dağılıyor demek ki o zamanda hemen ereksiyon hali bozulur ve orgazma gidemez..
sanırım sorun var kuzum o boşalmamaya şartlanınca oluyor bence
Cevap
24Cevap
data.ero-advertising.com/.../3668494.gif
bu sitede çözümü yazıyor. geçmiş olsun
Tam olarak açıklıyorum hemen boşalmamak için kendini tutuyor. bir iki kez tuttuğunda da istek gidiyo ve penis küçülüyo aynı zamanda kasta yorulduğundan hiç yapası kalmıyo devam edemiyo yani
bazen isteksizlik oluyor, sevgilizi geri çekildiğinde ağız, el , cinsel organınızla boşaltın içinde patlarsa ve boşalamazsa ileride erken boşalma, isteksizlik, piskoljik korkaklık vs gibi bir çok şey başına gelebilir yardımcı olun
geri gitmez öyle bişey yok sadece psikolojik bir sorun yaşiyor cinselliğinde doktora gitmezse dahada ilerlicektir
Fazla Kasılma dan bu durumda az gobegını şişirsın gecer
tam boşalacağı zaman öyle bir kafa dağınıklığı sorun olursa sadece ereksyonu kesilir ama kafasına kadar gelen döl geri gitmez bir sorun var kesin
Boşalmamak için kendini tutarsın ama o kadarını hiç duymadım
Gec bosalıyor ben 10 dakka sonra hemen dökülüyom mesela penis boyu büyük olmasına rağmen
sorun kesin var geri gidermi
fışkırıyo bendeki
cok masturbasyona alışmış olabilir
sevgilin iktidarsız dölü yokyani?
Bir ürologa görünün bence
Nereye gidiyomus bir sorsaydin :)
Pipisi bozuktur.
demekki boşalmak istemiyor
boşalmak istemiyodurr
evet sorunu var
Enteresan...
asdasd komik