Faceden biriyle konuşuyoduk beni beğenmiş bulusmak falan istedi ama ben istemedim olmaz dedim. İş yerimi falan biliyor aynı civardayiz. Ben olmaz diyince bu sapitti benden resim falan istedi bende yüz olmadan bir iki açık resim attım bir kere :( senle olmak istiyorum en azından bir kez seviselim falan dedi bende tersledim konuşmayalım dedim. Sonra eğer benle sevismezsen is yerine rezil ederim dedi. Bende hemen her yerden engelledim. Bugunde yeni face açmış sen kez konuşalım yazdın yazdın demiş. Napicam şimdi ben sizce blof mu yapıyor resimler le ilgili bişey yapabilir mi yardım edin. Sadece yardım etmek isteyenler yazsın lütfen :((
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben lisedeyken bir aptallık ettim hala nasıl yaptım aklım almıyor bir adamla telde tanıştım sabah okula giderken adam arabayla mahalleye alıp beni okula kadar bıraktı başka yere çekecekti izin vermedim cesarete bak ama adam bana orda bir şey yapsa kimsenin ruhu duymaz neyse indim arabadan adam bir kere buluşalım sadece sevişelim falan yoksa okula gelip seni rezil ederim dedi biraz geçti adama şu mesajı attım bak ben bir hata yaptım ama şimdi babama söylüyorum beni tehtit etmek ne demek bunu kendime yediremem kendim yakarım ama senide yakarım dedim... oydu o özür diledi ve bir daha rahatsız etmedi beni hala inanamıyorum yaptığıma bazen acaba rüyaymıydı ne kadar aptalmışım diyorum
112 Yorumla
Soran+1 yılBende bir salaklik yaptım işte. Bana da blof gibi geldi tabiki ona inanıp boyun egmem ama resimler onda die korktum
Cevap sahibi+1 yılbide arabasına binmiştim onu yazmamışım...
neyse sen bana özelden yaz halledelim nefret ediyorum böyle piçlerden ya
Cevap sahibi+1 yılEger cahil biriyse ortaya cikmayacagini dusunup bir hesap acip ailenede atabilir her ihtimali dusun ona gore hareket et
Soran+1 yılYok ya ailemi falan nerden bilsin ki.
Cevap sahibi+1 yılFacede soyadin yazmiyo mu canim benimsoyadimi yazinca tum akrabalarim cikiyor mesela
Soran+1 yılEvet yazıyor ama bende hiç akraba yoktu sonuçta bir sürü de aynı kişi var
Cevap sahibi+1 yılNeyse sende ona beni tehtit ettin bunlar duruyor haberin olsun de
Soran+1 yılAynn Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim canım ne yaptın?
Soran+1 yılRica ederimm çok şükür daha ses çıkmadı :)
Cevap sahibi+1 yılİyi havlayan köpek ısırmaz zaten geçmiş olsun fıstığım :)
Soran+1 yılAynn öyle saol canım :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılRezil olman onla beraber olmandan daha iyidir, bu en kötü ihtimal. Mahkemeye veririm, şikayet ederim de. Kesin net konuş. Hiçbir şey yapamaz. Amacı belli. Sen de ilerde aynı hataları tekrarlama.
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende blof yapıyor die düşündüm ama tekrar mesaj atınca son kez konuşalım die korktum biraz. Ve sonuçta resimleri benim attığım belli savcılığa vericem desem bile bana demez mi sen Attın onları die :(
Cevap sahibi+1 yılAttın atmadın, seni hiçbir şekilde tehdit edip, ilişkiye zorlayamaz. Yaptığı suçtur. Ben de senin tehditlerini silmedim diye söyle. Ama sakın korktuğunu belli etme.
Soran+1 yılBen daha hic cevap vermedim tekrar yazarsa bunları dicem ama bence blof yapıyor
Cevap sahibi+1 yılElinden hiçbir şey gelmez, korkma.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. .
Açık resimden kastın nedir bilemedim ama bu durumla ilgili polise gidebilirsin. Şikayetçi olabilir seni tehdit ettiği için korktuğunu söyleyebilirsin. Bir şeyde yapamaz emin ol.
214 Yorumla
Soran+1 yılBlof yapıyor bence ya bir daha yazarsa öyle dicem
- +1 yıl
Rezillik ve rezalet psikolojisi üzerinden yürüyor. Çünkü bayanların 3ncü tarafların kendilerini nasıl gördükleri veya görecekleri ile ilgili paranoya derecesine gelebiliyorlar. Sizinde bu durumunuzdan yararlanmaya çalışmış. Yapabiliyorsa yapsın. Yaparsa zaten sizin işinizi kolaylaştırmış olur. polise gidersiniz şikayetçi olursunuz. Emin olun aklını yerinden oynatırlar. Helede bu zamanda. Size düşen başınızı eğmemek ve dik durmak.
Soran+1 yılYa bence blof yapıyor zaten hiç cevap vermedim daha da yazmadi şimdilik ama bu olayın açığa çıkmasını istemem tabiki ya
Soran+1 yılYa ne biliyim çok ısrar etti bende yüzüm belli değil die attım bir iki kere ama hatami anladım. Nasıl oldu bilmiyorum salaklik işte
- +1 yıl
Yani özür dilerim ama halt etmişsiniz. Böyle bir mesajdan sonra Ada'm vazgeçermi. Elimde malzeme var diye sıkıştırır. Hani eşiniz olur yaparsınız anlarım. Tanımadığınız bir sdama yaparken aklınız san ne geçiyordu. Bunu gerçekten merak ediyorum. Rencide etmek veya suratınıza vurmak için değil kesinlikle. Sadece öğrenme amaçlı.
Soran+1 yılBilmiyorum o an dusunemedim nasıl oldu anlamadim hadi atiyim bari dedim :(
- +1 yıl
Belki bir umut yanlızlığı bozmak, belki biraz Adrenalin isteği ya da herkesi kendiniz gibi görmenizden yaptınız kim bilir. Ancak, gerçek şu ki böyle bir başlangıç ile gelen birisinen hayırlı birisini beklemek hayalperestlikten ziyade başka bir şey. Durum nasıl peki halen devam etmiyordur umarım.
Soran+1 yılEvet haklısın bu dediğini n hepsi var ben herkesi kendim gibi saniyorum. Daha yazmadi ya bırakmıştır ins
Soran+1 yılTeşekkürler şimdilik bir ses falan yok
Soran+1 yılYok ya sürekli resim attığım biri değil ki. bir kaç tane attım sadece. Şimdilik ses yokk
- +1 yıl
Söylemek istediğim o bir kaç tane işte. Onlardan sıkıldığı zaman yeniden sıkıştırabilir belki. Umarım olmaz. Fakat bunun da olası riskler dahilinde olduğunu göz ardı etmemek gerekir. Sessizce takipte kalıp yarın bir ilişkiniz olduğunda bu seferde bir nevi şantaj malzemesi olarak kullanabilir bunu. Tabi bunlar paranoid senaryolar. Bunun içinde şimdiden bir önlem düşünmek olası risk ile yaşayarak rahatsız olmaktansa, huzur içinde olmaya yardımcı olacaktır.
+1 yılsen de onu tehdit et seni savcılığa veririm bütün konuşmaların kayıtlı ip adresini de aldım de
311 Yorumla
SoranBen hiç cevap bile vermedim verirsem daha da büyür ve inada biner olay die korkuyorum
- +1 yıl
yani verme cevap baktın hala konşuyor bu dediğimi de korkar zaten
Soran+1 yılDediğin gibi olur mu gerçekten ya sonuçta Resimlerim elinde bunun ortaya çıkmaması lazim
- +1 yıl
yani kim böyle bir suçlama altına girmeye cesaret edebilir ki sonuçta öyle düşün blöf yapıyor zaten
Soran+1 yılEvet bende öyle düşündüm son kez konuşalım die mesaj atınca biraz korktum
- +1 yıl
yok merak etme ya bişey olmaz sen niye foto attın buna madem buluşmak falan da istemiyodun
Soran+1 yılYa ne biliyim çok ısrar etti bir kerecik at dln dedi. Ama peki ben savcılığa vericem desem bile bana demez mi o resimleri sen Attın napabilirler ki die
- +1 yıl
tehdit edip şantaj yapıyor mesajları ortada, şantaj da ağır bir suçtur
Soran+1 yılHmm haklısın çok teşekkürler inş blof yapiyodur zaten
- +1 yıl
dert etme bir şey yapamaz ya
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
30Cevap
+1 yılsakın bu oyuna gelme işyerinede gelmek istiyorsa gelsın beni tehdit ediyor de bir ikide resimcek polıse ver bakalım ne yapacak is yerinde kamera var mı
37 Yorumla
Soran+1 yılEvet var ama sonuçta o resimleri benim attığım belli. Bunun ortaya çıkmaması lzim
- +1 yıl
yapamaz işyerine geldigi zaman suctur heleki sen bir bayansın ha olakı geldi sakın panık yapma al görüntüsünu senınle konuşmasını kaydet işyerine gelir se sakın su hatayı yapma yanına gitme gelir seni huzursuz edıp istedigini kabul ettırmeye calışır sana görünerek ama yaklaşamaz diyer hesabıda engelle gerekirse kendi hesabını da dondur
Soran+1 yılMsjlar falan duruyor zaten ya inş blof yapiyodur
- +1 yıl
ne olursun sadece hata yapma bir halt yıyemez gelirsede en azından zorla birinin olmaktansa git polıse hakkınnı savun hadı dıyelım kı kabul ettın bu seferde videolarını çekerse her zamn oyuncagı olursun yeri gelir seni ozur dıleyerek satarda korkma basın dık dur bak seni tanımıyorum ama benim canım gibi kanım gibi sana yalvarıyorum o namussuzun oyuncagı olma gözünü seveyim mesajları da sakın sılme
Soran+1 yılÇok teşekkürler zaten öyle bir niyetim yok ya bu oyuna kim gelir ki. Dün hemen engelledim cevap bile vermedim bugün yine yazdı. Eğer tekrar yazarsa bende onu tehdit edicem
- +1 yıl
sen hiç bir şey yapma işyerine gelirse yaptıgının suc oldugunu söyle ama konuyu uzatacak tehdit olayına girme onuda kullanmaya kalkar serefsiz
Soran+1 yılHmm evet zaten cevap verme niyetinde değilim şimdilik o yeni açtığı face yi de engellicem şimdi
Cinsel Yaşam konusunda 608 cevap paylaştı. Yüzün görünmüyorsa sıkıntrı etme benim değil evet bu sala interneten bulduğum resimleri yolladım dersin
24 Yorumla
Soran+1 yılAynn haklısın zaten blof yapıyor bence ya
Soran+1 yılSen nasıl tehdit edicen. d
Hic birşey olmaz tehdide boyun eğersen hayatin biter sonu gelmez hic bir hatta yiyemez kendi kendini bitirirsin birşey çıkmaz o isten bütün iletişimini kes
117 Yorumla
Soran+1 yılZaten daha sesi çıkmadı ben tehdi t e boyun egmeyincd. Şimdilik bir sorun kalmadı tabiki kabul edecek değildim
Soran+1 yılAynn Teşekkürler :)
Soran+1 yılAynn hangi akılla attım bilmiyorum zaten :)
Soran+1 yılIyim bir sorun yok :)
Soran+1 yılBankacı. d
Soran+1 yılO da bana kalsın :) kamu bankasi
Soran+1 yılYok ya kalsın :)
Soran+1 yılBurdan sor oczmn :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakın arkadaslar bu tur adamlar sapıktır ıstedıkleırnı elde etmek ıcın hersyeı yaparlarrr bu bı baslangıc sen kactıkca kocalıycak bır an önce polıse bıldırrrr hadıdnı bıldırsınlerrrr senı takıp etse zorla bısey yapmaya classa napcaksınsın
311 Yorumla
Soran+1 yılYa bende takıntı falan yapmıştır die korkuyorum. Ama bu olayın açığa çıkmaması lazim sonuçta fotoları benim attığım belli. bir daha rahatsız ederse bende polise vermekle tehdit edicem
Cevap sahibi+1 yılaynene öyle yappp yoksa basına bela olurrr söluyum sana 6 yıldan baslıyo yaptıgı suc yanı anasısnkını görurr tehtıt santaj yanı 10 15 sen yatmak ısıtoyrsa kendısı bılır konusss adam gıbı uzatma de bırdahada yazma yoksa polıse bıldırıyorum de yıne devam ederse hemen gecikmeden polıse ver fececenıde dondur senı nerden tahtıt edıyo ceptense mesajları sılme sen onu asla tehtıt etme sadece polıse verecevgını söylee yetelrdıır
Soran+1 yılYok Telefonumu falan vermedim sadece face vardı iste. Ama dondurmadim. Zaten bir daha yazsın dicem öyle
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle yappppp
Cevap sahibi+1 yılsana mesajla yazcaktım ama napacagını gizlisınının dıkaktlı oll
Soran+1 yılÇok teşekkürler inş öyle bişey olmazz
Cevap sahibi+1 yılhayır mesajlar hakkındaa burdan yazmadımmm resımlernı komple sılmek ıcınının yanı neyse yıne bı sorun olursa yaz burdan bılgısyar konsunda net konsusnda yardımcı olururmm okıssss gönderdıgın resımleırıı dedımm neyse sen bıdaha yazarsa polıse vercem de okıusss
Soran+1 yılOkey de gönderdiğim resimleri artık ondan nasıl alabilirim ki
Cevap sahibi+1 yılpc sıne kayedetıtmımı pekı resımler cıplakmı yüüzn gözukuyormu onuda sıelrız gerekırsee sen çzömeye çals çzömezsen yazzz
Soran+1 yılTelefonunda vardır ya. Yüzüm belli değil ama seksi pozlar işte :(
Cevap sahibi+1 yılanladımmm
+1 yılYüzün görünmüyor ise niye korkuyosun ayrıca yazışmalar tehdit içeriyor savcılıkta suç duyurusunda bulunabilirsin.
21 Yorumla
Soran+1 yılYa gözükmüyor ama msjlar benim attığım belli sonuçta. bir daha yazarsa bende ona öyle dicemm
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç birşey yapamaz merak etme. Şantaj yapıyor resmen sakın oyuna gelme. Cevap verme zaten bir yazar iki yazar susar.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynn hiç cevap vermeden engelledim daha yazmadi şimdilik. Ona inanacak degilim
- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılistemedim diyosun resim atıyosun sende konusmaları savcılığa vermekle tehdit et
316 Yorumla
Soran+1 yılYa nasıl oldu bilmiyorum. s ama resimleri benim attığım belli ortaya çıkmaması lzim
- +1 yıl
nasıl oldu masallarını bırak azıpta resim atıyon işte tanımadıgın adama seni tehdit ederse savcılığa şikayet ediceğini söyle mesajlarını silme elimde duruyor de ip den ya da heryerde bıulurtlar
Soran+1 yılPeki bana demez mi resimleri sen Attın bana napabilirler ki die. Halen onda resimler sonuçta
- +1 yıl
benimle sevişmezsen iş yerine rezil ederim demek şantaj ve tehdittir cezasını bir araştırsın bakalım göttünden kan alırlar
Soran+1 yılHmm haklısın inş sadece lfta konusuyodur
- +1 yıl
tekrar açarsa o konuyu öyle yap
Soran+1 yıltamam ben henüz hiç cevap vermedim dün engelledim bugün yeni face açıp ordan mesaj atınca takıntı yapmıştır die korktum
- +1 yıl
büyük ihtimal blöf yapıyo sende ezdirme sert görünki gözdağı olsun
Soran+1 yılYok cevap vermicem ya tekrar engellicem tekrar yazarsa öyle yaparim artik
- +1 yıl
öyle gider durur ama yazdıklarının ekran resimlerini al
Soran+1 yılMesajlar duruyor zaten ya
- +1 yıl
face hesabınada dikkat et
Soran+1 yılNasıl yanii kendi face më mi. Nie ki
- +1 yıl
şerefsizlik yapmaya kalkmasın yani zaten mail ve şifreyi kimseye verme yeter
Soran+1 yılYok ya kimsede yok zaten
- +1 yıl
iyi o zaman
+1 yılKorktuğunu farkederse üstüne gelir. Tersle bir şey yaparsan savcılığa giderim de korkar bir şey yapamaz.
24 Yorumla
Soran+1 yılHiç cevap vermeden engelledim. Tekrar yazarsa öyle yapicam
- +1 yıl
Engelleme korktun sanar korkmadığını belli et.
Soran+1 yılEngelledim bile ya. Yani sonuçta onun santajini dikkate almadim
- +1 yıl
Neyse arada ifşa sitelerine bak biryere falan eklerse direk kaldırtırsın. admine mesaj atıp.
+1 yılYuzum yoktu diyosun simdide geri zekali sana kendi resmimi attigimi sandin da rezil etcem diyosun senin kadar angutmuyum ben de... Fake resim olduguna inansin
20 Yorumla
+1 yılblöf be kendini de madara eder eğer öyle birşey yapmak isterse, bunu göze alamaz, g. tü yemez :D
26 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor da yeni face açıp tekrar yazınca takıntı yapmıştır die korktum
- +1 yıl
yo yo bir b. k yapamaz
Soran+1 yılİnş ya tekrar yazarsa bende onu tehdit ederim savcılığa veririm diee
- +1 yıl
olmadı numarasını yaz buraya genele =D bu adam beni rahatsız ediyor buna verin veriştirin diye soru aç, artık o düşünsün =D
Soran+1 yılHaha yok artık. d numarasi yok ama face var. d
- +1 yıl
ohooo face olmaz =D
keşke resim yollamasaydın bir halt edemez eğer tehditlere devam ederse savcılığa başvur
31 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ya benim salakligim işte. Ama Resimlerim elinde sonuçta benim attığım da belli :(
+1 yılYuzun gorunmuyosa o ben degilim de. Ayni şehirde olan arti seni taniyan adama niye resim atiyon ki şerefsiz çok anasini satayim. İsmini falan de bir
210 Yorumla
Soran+1 yılYa yaptım bir mallik işte. Yüz belli değil ama fotoları benim attığım belli
- +1 yıl
Hmm acaba biz mi bişi yapsak çunku adamin beyniyle pipisi yer degişmiş yaparmi yapar.
Soran+1 yılYa tekrar yazarsa bnde onu savcılığa vermekle tehdit edicem de siz napabilirsinix ki
- +1 yıl
Belki döverdik falan. Sen tehdit etme yazdigi mesajlari sakla aramasini kaydet git savciliga şikayette bulun biraz içerde yatsinda gorsun p**evenk .
Soran+1 yılTelefonu mu falan vermedim iyiki sadece face den. Ordan da engelledim başka face açıp yine yazdı cevap vermedim engelledim yine
- +1 yıl
Bence ne yap biliyonmu facenin ismini degiştir sonrada dondur fotoda fazla belli etmiyosa istedigi kadar senin yolladigini soylesin nerden anlaşilicak
Soran+1 yılYa foto belli değil ama mesajları ben attım sonuçta. İsmi degisirsem bulamaz mi daha
- +1 yıl
Hayir facenin ismini degistir snra dondur hallolur 😊
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim allah yardimcin olsun 😊
+1 yılyüzün gözükmüyorsa bırak etsin benim değil dersin bir yerden başka kız fotografları bulmuş de benimle sevişmek istedi asıl dı kabul etmeyince çıldırdı de
05 Yorumla
Soran+1 yılAma fotoları benim attığım belli msaflarda. Tekrar yazarsa polise gidicem falan derim
- +1 yıl
polise gidip ne diycen? =D bu çok saçma
Soran+1 yılTehdit ve şantaj
- +1 yıl
=D =D neyle tehdit ediyorlar demiycek ler mi sana? nasıl şantaj ediyor olayı ayrıntılı anlatın dedikleri zaman nediyceksin? çok merak ediyorum
Soran+1 yılZaten tehdit edicem sadece korksun die. d ama daha ses çıkmadı ondan zaten
+1 yılNasıl yardım edebiliriz.
Kabul etme hiçbirşey yapamaz18 Yorumla
Soran+1 yılİnş öyle olur bende blof yapıyor die düşündüm
- +1 yıl
Ne yaparsa yapsın onunla birlikte olmana değmez
Soran+1 yılTabiki öyle bir düşüncem yok ztrnn
- +1 yıl
O zaman cesur ol işyerine gelse bile onun ağzının payını verecek ağzını burnunu kıracak kimse yok mu
Soran+1 yılVar elbet ama Resimlerim elinde bu konunun açığa çıkmaması lazimm
- +1 yıl
Bu sonuçta bir suç o kadarına cesaret edemez
Soran+1 yılAynn inş ya
- +1 yıl
olsun sen ne kadar korkarsan o cesaretlenir
+1 yılbir halt yiyemez icin rahat olsun hem gosterse bile senin oldugun belli olmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılAma msjlar i benim attığım belli sonuçta. Bence de blof yapıyor ama ne bilim korktum biraz tekrar yazdı takıntılı flndir die
- +1 yıl
Kendi yapmis olabilir fake falan dersin kafayi benimle bozmus vs
+1 yılne demeye açık resim atıyon be kızım... derdin neeee
11 Yorumla
Soran+1 yılYa yaptım bir salaklik işte :(
bir şey yapamaz polise git sen istmdn ki oyld bir sey
115 Yorumla
Soran+1 yılAma Resimlerim elinde ya bişey yaparsa. Sonuçta benim attığım da belli mesajları
Soran+1 yılEvet yazdimya resimlerle tehdit etti beni. Yaptım bir salaklik işte :(
Soran+1 yılHayır ama mesajları benim attığım belli sonuçta
Soran+1 yılYa ne biliyim yeni face açıp bugün tekrar mesaj attı bende takıntı falan yapmıştır die korkuyorum
Soran+1 yılYa bişey demedi ben tersleyince o zmn is yerinde rezil olursun dedi anlatabildim mi dedi. Bende hemen engelledim bugunde yeni faceden son kez konuşmak istiyorum yazdın yazdın demiş
Soran+1 yılUff :(
Soran+1 yılYa daha yazarsa savcılığa falan veririm die bende tehdit ederim ama blof yapıyor bence
+1 yılE sende suç. Niye biriyle konuşuyorsun? Bir de eline koz veriyorsun :D
Sonra da gelmiş dert yanıyorsun :D
Hayatınızın kontrolünü kaybetmişsiniz.00 Yorumlazamanında yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar :D
20 Yorumla
+1 yılneden resim atıyorsun apğtalmısın sen kızım polise ğitttty ne mal insanalrsınız ya polise ğit abıne de bana de olmadı dışarda vaya-tandaşa deeeelinc etsinlker
10 YorumlaO kim oluyormuş be, korkma hiç bir şey yapamaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnş ya. Takıntı yapmıştır die korktum ama bunu göze alamaz heralde
ama sende niye attın açık foto atmasaydın bişey yapamazdı ama şimdi şerefsizlik yapabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılYa yaptım bir mallik işte :( bence blof yapıyor ama takıntı falan yapmıştır die korkuyorum
Soran+1 yılYok engelledim zaten tekrar yazarsa bende polise veririm die tehdit edicem
+1 yılHiçbir halt yiyemez korkma
21 Yorumla
Soran+1 yılBana da blof yapıyor gibi geldi ama tekrar yazonca takıntı yapmıştır die korktum
Polise vermekle tehdit et
11 Yorumla
Soran+1 yılAynn bir daha rahatsız ederse öyle yapicam
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsende savcıya ver onu beni tehdit ediyor diye
12 Yorumla
Soran+1 yılbir daha rahatsız ederse bende öyle tehdit edicem
- +1 yıl
oke ;)
Birşey olmaz bende polis e vereceğim de ne yapacak
15 Yorumla
Soran+1 yılBlof yapıyor Bence ya tehditlerine boyun egmem tabiki.
Soran+1 yılAma bugün başka face açıp tekrar yazınca takıntı yapmıştır die korkuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende verseydibn be göster verme ondan sonra ben nypymm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe atıyorsun mk açık fotonu sapığın tekine
10 Yorumla direk savlığıa şikayet ediyorum yaz
10 YorumlaNe is yapiyorsun?
134 Yorumla
Soran+1 yılYa bir kurumda çalışıyorum. bir daha rahatsız ederse bende öyle tehdit edicem
Soran+1 yılTekrar yazdığı facey i engelledim şimdilik bişey yok inş bişey olmazz
Soran+1 yılYa ne bilim seni istiyorum diye tutturmus. İnş blof yapiyodur bu olayın açığa çıkmaması lazimm
Soran+1 yılEvet çok haklısın malesef böyle insanlar var ben bu oyuna gelmem tabikii
Soran+1 yılResmi bir kurum.. hassas olmasa bile sonuçta rezil olurum ya
Soran+1 yılÇok da güzel biri değilim ama bilmem ilgisini cekmisimm
Soran+1 yılHayır o şey etti
Soran+1 yılYok daha ses çıkmadı çok şükür
Soran+1 yılNeyden :)
Soran+1 yılYa burada ki birini nie takiyosun sende onu engelle bitsin o zmn :)
Soran+1 yılHe anladım. d neymiş bakalim
Soran+1 yılYok saol gerek yok :) ismimi değiştim bide zatenn daha ses çıkmadı anladı heralde ona boyun egmicegimi
Soran+1 yılYeni gördüm yorumunu ama haklısın hak ediyoruz
Soran+1 yılHayır daha sesi çıkmadı
Soran+1 yılAman ya daha ugrasamam zaten daha ses çıkmadı zatenn
Soran+1 yılSor bakalimm
Her havlayan itten korkma
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapar bir kez vermekten birşey olmaz zevkine bak
00 Yorumlaii olmuş beter ol
10 Yorumlabu kızlar harbiden saf abi al işte :D
22 Yorumla
Soran+1 yılUff ya napıyım oldu işte :(
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İş yerinde rezil ederim die tehdit ediyor sizce yapar mı gerçekten lütfen yardım edin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler