kızlar arasındda konuşurken bi arkadaşımız ben elimle oynar şekillendiririm gibi bi iğrençlikten bahsetti hatta yutarmış .s.s
siz yaparmısınız böyle iğrençlikleer D:
siz yaparmısınız böyle iğrençlikleer D:
Bence iğrenmelerine gerek yok ki zaten çoğu da iğrenmez en azından benim beraber olduğum birçok kişi iğrenmiyor zaten meni dediğimiz sıvının içeriğinde spermatozalar yanı sıra c vitamini sitrat enzimler amino asitler fruktoz protein gibi çeşitli monosakkaritler barındırır erkeğin cinsel yolla bulaşan bir hastalığı yok ise yutulabilir iğrenilecek hiçbir tarafı yoktur yani bilmeyen kızlara küçük bir bilgi olsun :)
elle oynamak içindir zaten . bilgi için kullanım kılavuzunu okuyun
sevdiğin imsanın hiçbir şeyinden iğrenmem. oynayıp şekilllendirdiğim olmamıştır ama oral yaptığım zaman yutarım onun bundan zevk aldığını bilmek beni tahrik ediyor. ama birtek takıntım vardır bunu yaptıktan sonra benimle öpüşmekten kaçınan adam o an benim için biter ...
pis şeymi? zaten orada farklı düşünüyoruz seninle. ayrıca iki senelik gayet de güzel giden bir ilişkim var o seninkini yutacak mı demişsin; şöyle söyleyeyim ilişki sırasında oldukça fazla ıslanırım (çarşafları sırılsıklam edecek kadar) ve o halde bana oral yapmaya bayılır.
sevdacık sende o pis şeyin küçücük bir parçasıydın bir zamanlar :D
neresı ıgrençlıkkı bunun yuttum da ben super bişiii yanı bana haz verdı
Cevap
4Cevap
İğrençlik diyemeyiz,evet seviyorum.peki bunun iğrençlik olduğunun bi ispatı var mı...
İğrenen kızları anlamıyorum. Sanki atığımız gibi yaklaşanlar var. Atığımız değil özel üretimimiz o meni. Tamam yutmasanız da olur ama iğrenmek nedir? Meni olmasa çocuk nasıl yapılacak?
oral yapan biri bundan da cekinmemeli
yok be sıvı sonuçta emiyon da yutulmaz yani :D
İyyyy bogggg irendim miidesiz
7 kızdan 3 tanesi kesin sever
iğrenmezler tatldır içerler
iğrenç bi durum... ne şekiller yapabiliyomuş..:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar