Dürüst olmak ve herşeyi olduğu gibi söylemek isterdim ama malesefki söyleyemicem.
Anlamaması için neler yapabilirim?
Anlamaması için neler yapabilirim?
Vicdanınızdan kaçamazsınız..
Sonu ne olursa olsun...
Dürüstlükten vazgeçmeyin.
İhaneti kendi özünüze yaparsanız onu aldattığınızı düşünerek ki aldatan kendini aldatır...
Hayatınız boyunca bu hatanın bedelini kul hakkına girmenin ağır yükünü vicdanınızda sorgularsınız..
Kocanız belki anlamayacak ama siz kendi gerçeğinizi bildiğinizden- kendi vicdan mahkemesinden hiç bir zaman beraat edemeyeceksiniz..
Dünya mahkemeleri cezayı bir süreliğine verir, bedel ödetir ve bırakır suçluyu daha sonra.
Ama kişi kendine olan cezasını yaşadığı son ana kadar beraat ettiremez.
Git doktora. Önce vajinanı daraltsınlar sonra kalıcı kızlık zarı dikimi yapsınlar. Gerdek geceside bakire rolu yaptınmı tamamdır. Tabi rolune önceden çalış ki anlamasın.
Nasıl yapabbilirim bunu
kesinlikle anlar.
sen önceden mutlaka söyle. zaten anlayışlı biriyse kızmayabilir.
ama böyle şeyler saklandığında herkes kızar.
bence bilirse kızmaz. çünkü o da ilişkiye mutlaka girmiştir (birşekilde)
Nasıl anlayacakki?
Sonuçta ışıl olmicak görmicek yani nasıl anlar?
Kendisi evlenip ayrılmış biri
2 kez kız bozdum.
zar açılırken çok rahat hissediyorum. kan gelmese dahi zarı açtığın belli oluyor.
Tatlım tecrübeli bir erkekse vajinana baktığı anda anlar ki bakacağına emin olabilirsin. Bence bu iş yaş, o gece sıkıntı çıkacaktır.
Cevap
49Cevap
Dürüst olman en iyisi aslında söyle rahatla bence. . Ama madem böyle karar verdin ya esnek de ya da git düğün öncesinde diktir geçici kızlık zarı yaptır..
Ama deneyimli bir erkekse oda senin gibi tecrübeliyse , ne yaparsan yap her halinden anlar 😄
Geçmiş olsun
seninle bacaklarının arasında zar var diye evleniyorsa zaten seninle olmasın... o zara bu kadar değer vermeyin.
Önem verdiği bir durumsa anlar. Anlamaması gibi bir durum söz konus değil. Esnek dersin, öyle dersin böyle dersin alır doktora götürür yine gerçek ortaya çıkar. Diktirebilirsin...
bu dünyada kazanırsan dürüst olursan kazanırsın kardeşim
zor bir durumdur heralde seni anlayamam ama dogruyu soylemen en iyisi. Evlenmeden once soylersen daha iyi olur hatta. Cünkü kendini kandiramazsin.
Bence gercekleri söylemelisin sen söylemezsen anladiginda senden ayrilir adamla evli olsan bile adam senden ayrilir söylemedin diye
evleneceğin insan seninle bakiresin diye evleniyorsa, yol yakınken vageç.
ayrıca 2. Evliliğiymiş yuh bakire kız mı istiyor ?
Niye kandiriyosun adami farketse ki edicek daha kotu
Aklı başında hiç bir erkek sana tavsiye vermez.
Çünkü bu erkek olarak kendi topuklarına sıkmak demek madem dürüst olamayacaksın lütfen seni seven kişiye ihanet etme yalan söyleme ve bir bahane bul ayrıl.
o adamsa zaten anlar.. hiç yırtık g. tle. saglam bir olurmu.. kime yutturucan ha saf salak sa.. korkma anlamaz zaten..
Git diktir dugunden 2 gün önce ozaman inanir ama vicdanini diktiremezsin ona çôzüm bulamadim üzgnm
@angel_krs baakrmsnz 1dk
Bence doğruları söyle diyeceğim de artık çok geç :D
Ne kadar aşağılık bir insansın? çok. Diktirmediğin sürece anlar, işi bilen biriyse diktirdiğinide anlar.
Dün geceki hurmalar şimdi totonu tırmalar. O kişinin nasıl birisi olduğunu anlaması dileklerimle!..
sen beceremen şimdi dur ben bozayım az bekle de sonra kes parmağını az sok çıkar olduda bitti maşallah de tamamdır:)
sizi tanısaydım valla direk gelir adama bakire olmadığını söylerdim evlenene kadar yapın herşeyi evlenmeye gelince iş totonuz tutuşsun hemen...
inşallah o adamın gayri meşru çocuğu vardırda oda onu sana söylememiştir.
sonrasını düşün , gerıye kalanı degıl , ondan sonra yaşanacak hayatı düşün !!!
adetli gününde yaparsan anlamaz oda deneyimli biri değilse yerse yani anlayacağın
Niye öğrensin ne olacak burada böbürlene böbürlene anlatıyorsunuz ilişkiye girdiğinizi onada söyle anlat işte
toplu iğne ala o heyecanan kapılırken altta kendine batır dudağına içten kan gelsin ama ömür boyu bu şeyi cekersin
Daha önce sevişmiş bir erkekse anlar, ne yaparsan yap.
ışıksız bir ortamda gir gerdeğe... toplu iğneyle şeyinemi, elinemi batır artık tek çare bu...
anlayacaktır birinden duymuştum adetliyken yapıyolarrmış
Adetine denk getir bir şekilde. ya da adami zil zurna sarhos et girdigi yeri hatirlamasin.
bir şey yapma. Kan gelmezse de ne biliyim ben be dersin :D ama tabi önce yalarsa anlar.
Öncesinde bileyler yap
Eper ilgilenirsen derayını anlatırım
Regl gününe denk getirseydin tarihi keşke ;)
bakire olmayan şerefsiz mi oluyor ki söyle gerçeği
Baştan dürüst olmayarak kaybettin.
deki kansızım ben.
Ne zaman evleneceksin?
Icine kirmizi boya koy
Bu ilişki yürümez demedi deme
Adam gibi söyle o gün terkedilmek daha çok koyar
İçine ketçap sık birleşme olunca dışarı fışkırır
Neden diktirmiyorsunuz
Kendini kandırıyorsun
O anlamadan yatağı pastelle boya kırmızı ya
Ya ben ironi yaptim ne eksi veriyonuz be