Merhaba arkadaşlar ,27 yaşındayım yeni nişanlandım çok ani oldu her şey?

hiç nişanlanma evlenme gibi bir niyetim yokken karşıma pat diye biri çıktı ilgisini gösterdi arkadaşlar araya girdi vs.. derken bende niyetin ciddiyse gel yaşım olmuş 27 lay lay lom ilişkiş kaldıracak halim yok... o da dedi bende 38 yaşındayım artık ciddi bir ilişki istiyorum derken biz 2 hafta görüştük 3. hafta nişan kararı aldık ailler tanıştı vs.. hiç bir sorun çıkmadı doğru kişi olduğunu da düşünüyorum daha önce çevreden tanıdığım biri hali vakti yerinde benim de onunda... ikimzide yöneticiyiz özel sektörde... tabi her şey o kadar çabuk gelişti ki genelde zamanımızı konuşarak birbirimizi tanımaya çalışarak ve bu zamanları kontrollü bir şekilde geçirdik özellikle ben... genelde cafede arkadaş ortamında evinde olsak bile sosyal aktivitelerle geçirdik... benim bunun öncesinde 6 yıllık bir ilişkim vardı 1 yıl önce bitti ama bu ilişkiden nişanlınım haberi var ben anlattım bilmesi gerek sonuçta...6 yıllık ilişkide tabi ki de bir çok şey yaşadık cinsel anlamda bunu da ifade ettim kendisine biliyor yani kız olmadığımı bu bu bu ben yaşadım kimseden de saklayamam kabul ediyorsan dedi...önemli değil dürüst olduğun için teşekkürler dedi ve konu kapandı nişanlanana kadar da zaten kız değilsin hele gel sen bir muhabbetine asla girmedi... ama şimdi artık yavaş yavaş beni çekmeye çalışıyor bana görede sakınca yok artık birbirimize alıştık sevdik ve bağ kurduk ama ben ilişki sırasında nasıl davranacağımı bilmiyorum ne biliyorsam o mu yoksa biraz daha mı geride durmalıyım bu tabi ki o an ki duygularla ilgili ama adama her şeyi biliyormuş havasına girersem ne oluyor ya demez mi?
Merhaba arkadaşlar ,27 yaşındayım yeni nişanlandım çok ani oldu her şey?