Ayakta 69 yaptınız mii veya siz soyleyin hangi pozisyonları seversiniz.
...
...
Detaaaayyyy
...
...
Detaaaayyyy
Valla genel de balık etli partnerlerim olduğundan ayakta 69 zevk yerine ızdırap olurdu. Onun yerine yan olarak 69 yapın.. Hem çok zevkli, hem de çok rahat bir şekil de çalışma ortamı oluyor. :)
Yapan yaratıcı bir kız yok..
Ben varım ama bazı mallar kezban diye dalga geçti. cin olmadan adam çarpmaya benziyo bu. Hem bisey bildikleri yok hemde bana tecrübesiz muamelesi yapıyolar kendilerince Çok komikk
Sen takma onları. Yapıyorsan, senin değerinin bilinmesi lazım.
Ya benim acemiligime verin 18 yildir aktif seks hayatim var ayakta 69 bilmiyom nasil oluyo amudami kalkiyonuz 😄😄
ayakta 69 da erkek kadını belinden baş aşağı tutar... kadın ona oral yaparken erkekte ona yapar... zayıf bir kadın ile olabilir ancak
@kaplanba yokk beaa filimlerdede rastlamadim acemilik iste 😄😄
Bana bırakmadan açıklamayı yapmışlar tatlım 18 yıl aktif seks hayatindan sonra öğrendin mi şimdi nasıl olduğunu? Bir iki pozisyonla 18 yılı gecrdin galiba kiyamam
@tombik_ozan benden olmaz zaten ben balik cinsiyimm 😄😄
He kizz oyle olmus baksana ben ayakta 69 duymadiydimm yazik bana cok sey kacirmisimm tuhh 😄😄😂😂
balıketiysen daha güzel bence :) sana 69 yatakta da yapılabilir :)
denemedim ama olabilirdi ama :) ayakta bak kafama takıldı şimdi
@tombik_ozan 69 yapiyoruz ayakta olani denemedik bu aksam ilk isim amida kalkmakk olcskk ahahaa 😂😂😂
anladık ayakta yapmadığını... ben son yorumumu soruyu sorana yazdım
@tombik_ozan git kendi yorumunda yaz ben aliniyorum 😄😄
@tombik_ozan baliketli değilim 47 kiloyum
aman alınma :)
47 kilo birine bu yapılabilir :)
Cevap
45Cevap
Yaptım. 45 kilo bir hatundu ben de spor yapıyorum o zaman. Hayvan gibiydim yani. Sırf meraktan denedim bir daha o kadar zayıf hatun bulamam diye.
Kiz istemisti bir defa yaptim. Ama kiz balik etli oldugu icin 2 dakika falan sürdü fazla tutamadim. Agirdi yani. Ama o 2 dakika bile cok zevkliydi
Bunu yapabilmek için kadının hafif olması gerekir. Her şeyi kaldırmasalar ne bilgiler yazarım buraya da. Düşününce boşver deyip geçiyorum.
Evet bir zamanlar ayaktayken kalemle kağıt üzerine 69 yapmıştım. Otururken veya yatarken yaptığım kadar güzel olmuştu :)
Anlasilan sen zayif birisin seninle her pozisyon yapılır. Benim en sevdigim pozisyon ayakta kucaga alip ziplatmak:)
Minyon olması lazım onun yapabilmek için onun için minyon kızlarla seks güzel oluyo havaya aticam iki takla attirip kucağıma alicam minyon buluuuunn
ben yaptım partnerimin ayaklarını omuzuma aldım aşağı sallandırdım epey zevkliydi bende gömdüm kafamı bacak arasına şlap şlap şapur şupurr
Çok saçma olurdu.
Yok yere fazla güç kullanımı ;)
@bademli_magnumm böyle bir şey olabilir mi? en iyi sen bilirsin:)
Olabiliyor yaptim ;)
@bademli_magnumm Bunu nasıl yaptığını bana öğretmezsen tüm komşuluk haklarımı helal etmem sana:)
Ahahah
Komsum bak bu isler karsilikli isteklerle olur varya minyon bir sevgilin alirsin tersten kucagina senin basin onun bacak arasina gelir onun basi sendeki malum bolgeye gelir ve boylece ayakta 69 islemi baslamis olur :)))))
@bademli_magnumm şimdi çözdüm olayı:) Mortal Kombat ta Sonyanın bacakla kapma hareketinin tersi gibi bir şey galiba:)
Teşekkür ederim bilgilendirme için...
Rica ederim;)
Çpk yaptm 80 kloluk biriyle bile 15 yakata 69 yaptm
Ayakta 69 yapyım bu hücede bağlı ayakta 69 güzeldir ve her pozisyonu severim pozisyondan pozisyona güzelce bir kompozisyon çıkarırım.
Türk kızlariyla telefonda uzayda bile seks yaparsın ama yanına gidince aşkım adetliyim der ya da tık yoktur hep laf
b*k
Ayakta 69 nasil oluyor be?
Ben daha bakirim ama ayakta 69 ne biçim sarardı ya kafamda canlandı da şimdi off 😊
kızların hayal gücü çok ama icraat yok
4 kere güncelleme yaptın.. peki sonuçtan memnunmusun.. yeteri kadar ilgi çekebildin mi
Güncelleme falan yapmadım aptall. sen ilgi çekmeye çalışıyosun sanirim
Benim yorumu anca sen görürsün bu şekildede ilgi cekemem herhalde.. ama sen baya tatmin olmuşsun gibi... acaba hangi videoda gözdünde fantazini buraya yansitttin pislik
İlgi çekmek isteyen gizli olmaz gerizekali. Defol burdan
Acaba bunun kaynagı xper kasmak olabalir mi hani onun icin gizli açik sorun önemli degilya o bakımdan kebcük.
sen bizim ülkeye fazlasın :D
Kas gücüne bağlı bir durum
Ayrıca ne gerek var
Arada çeşit olsun
zor oluyor ama yapmışlığım var.
neden olmasın yeterkı bayan hafıf olsun :)
gel senle ayakta 69 yapalım iyiyimdir :D
yapmadım ama denek isterdim
Çok istedim ama kan beynine gelir diyorlar
biraz zor olur denemedim :)
yok o kadar zayıf kız bulamadık :)
yatarak yapmadım ki ayatkta yapayım :D :D
Banyoda yapmistik. )))
Ama zevkli, hemde çok.
kezbana bak :D öpüştünmü sen hiç
çoook yaptık
Köpek pozisyonunu severim :)
Sen mekik cekerken aldin mi
güzel oluyor. denedim.
Sevgilim şişman yapamadın
ona 40 kilo kız olmak lazım
ayakta 69 nasıl oluyor?
Bacak omza cok hosuma gidiyo tabi bide 69
Mast. malzemesimi lazım :D
yaptık
ilk zamanlar oluyordu. şimdilerde yok.
kaç kğ geliyorusn
47 .
tamam senin kolay olur biraz senin için zor olur :)
Hayir 79 yaptik :)
O nasıl oluyooo
yaptım
Yaptım
ayakta mı haha :D
evet çok hoş bencede
Yapamazsın ayakta :D
Yaptim
Öğren de gel
Uzun sure dayanilmiyo ama kısa sureli yapilabiliyo toyy
Belli kısıtlı olmandan toy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?