Yıllar önce eş değiştirme swinger olayını Türkiyeye bulaştığını duymuştum. Geçen haberlerde bu tür parti düzenleyen kluplere göz altı baskınlar yapıldığını duymuşturm. Şuanda avrupada karısını zenci güçlü erkeklerle yaptırma modası var.Üstelik karısını izlemeyi çok seviyorlarmış. Karısıyla gurur duyuyorlarmış. Türkiyedede bunu yapabilecek kadar geniş insanlar var mı merak ediyorum
Evli olsam katılmam ama tek olarak çiftlere katılıyorum bu siteden de var. Bu swinger adı duyulmadan önce de vardı internet yaygınlaşınca duyulmaya başladı.
batılılar bildiğin zevk için kadınlarıyla biri yiyişirken izlemeyi sevdiği için yapıyor senin dediğin cahiliye döneminden kalma ve çok ayrı bir formatta olay
bak kısacık bir araştırmayla gördün ki kafamdan uydurmuyor muşum değil mi?
benim burada 3000 civarında yorumum var. istersen hepsini tek tek inceler. göreceksin ki ben asla kafamdan bir şeyi bilir bilmez sallamam. bilgiyle konuşurum. bilmiyorsam da susarım.
arkadaşım ben sana yunanlıların mitolojisindeki zeusun yardımını almak için küçük yaştaki erkek çocuklarıyla komutanlarının halkın önünde cinsel ilişkiye girdiğini söylesem bu ilk gay olur mu olmaz çünkü bunlar farklı olaylar
ben masallardan ya da mitolojilerden söz etmedim. Toplumda o vakitler oldukça yaygın olan bir uygulamadan söz ettim. Dede Korkut masallarından söz etmiyorum ben. Toplumsal tarihi bir gerçeklikten söz ediyorum. Belli ki aklın karışmış senin. Biraz okur araştırırsan daha isabetli yorumlara varabilirsin
Bak, niyetim seni bilgisizliğinden ötürü utandırmak değil ama sen dediğinde ısrar ediyorsun ve ben doğruları söylemek konusunda da kendimi tutamam.
Hala ezbere konuşuyorsun. Bu konudaki araştırmaları biraz okursan hiç de senin dediğin gibi olmadığını hatta çok daha ileride şeyler olduğunu görebilirsin. Dedim ya biraz okur, araştırırsan bu tartışma da kendiliğinden biter zaten
Murat bardakçı farkındaysan o eserini rubailerden şiirlerden esinlemişti. Yoksa padişahı gözüyle o işi yaptığını kimse bilmedi. Ayrıca 4 mehmed çocuğu olmadığı için kazan kazan mesir macunu kaynatırken padişah olduğu halde 5. karısını almasına Şeyhül İslam fetva vermemişti. Senin dediğin o kitab hayal ürünü
sen hele biraz daha araştır ve oku. daha sonra buraya gelip kendi yorumunu silmek isteyeceksin. o kitap çok ciddi bir tarihi araştırma kitabıdır. rubailer sadece kitabın kenar süsü. her neyse ben ezbere yürütülen bu kavuklu pişekar sohbetinden sıkıldım. gerçekten merak ediyorsan araştırır öğrenirsin. ya da kendi kafandaki varsayımlarla ve ön yargılarla mutlu mesud yaşarsın. herkesin tercihine saygı duyarım fikir yarışmasına girmekten hiç hazetmem. ben bilgi paylaşıyorum. Fikirlerimi değil. herkesin fikri kendine.
En İyi Cevaplar