Futbolcuların poposu çok seksi degil mi ya maca gittim bugun futbolculara mı bakıyım önümden giden çocuklara mı bakıyım şölen gibi mactı onlara bakmaktan 3. golü kaçırdım :D sürekli koştukları için mi öyleler çünkü dikkat ediyorum herkesin kıcı öyle degil?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ki normalde spor yapmayan biriyim tembellikten yapmıyorum ama eğer spor yaparsam squat yapacağım o kesin.
Şu kalçaları bir adam edekte bizi de ellesin kızlar bari :)
Sadece futbolcuların kalçası mı yoksa squatlı her erkek kalçası mı ilgini çekiyor?18 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum yolda da sürekli hafif ince belli cıkık popolu oglanlar goruyorum cok cekici belki onlar squat yapıyordur futbolculara baktıgımda hepsinin kıcları güzel. ellenmek mi istiyorsun metrobüse bin :D
Cevap sahibi+1 yılYaşadığım konumda metrobüs yok tramway var daha da ellenmedim hiç.
Ayrıca squatlı kalçam yok küçük ya benimkiler ama yine de ellenmeyi isterdim. Tabi ki kız tarafından yanlış anlaşılmasın :)
Soran+1 yılbenim gözümün önünde metrobüste bir kadın adamı taciz etmişti poposunu adam sinirlendi uyardı kadın ilk durakta indi aşağı çok komikti :D istanbula gelirsen bin bari :D
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir heveslendirdin ki dönem tatilinde imkanım olsa giderim :)
Soran+1 yılama kadını uyarma hevesi kaçıyor garibimin :D adama da uyuz oldum
Cevap sahibi+1 yılYok be ne uyaracağım ses çıkarmam :)
Hatta o ellerken kimse görmesin diye gizlenmeye çalışırım sadece :)
O değilde kalabalık halk otobüsünde annemi koruyayım derken arkadan bana yaslayan kart zampara aklıma geldi ne iğrençti ya :)
Soran+1 yılgizlemeye calısırken hosuna gitmediğini sanabilir :) bırak annenin hoşuna gidiyor belki niye araya giriyosun :/
Cevap sahibi+1 yılÖyle deme annem sonuçta buna izin veremem.
Yahu başka bir adamın gelip senin annene dayamasına izin verir miydin? Ortalık sapık kaynıyor kızlar erkekleri ellesin ama erkekler yapmasın bence :)
Şöyle kalçalarımın iyice avuçlanarak sıkılmasını isterdim.
En İyi Cevaplar
vay arkadaş biz takımı desteklemek için türk telekoma gidiyoruz millet popo derdinde :) popolar gecici baki olan Galatasaray :))
216 Yorumla
SoranGalatasaray kalbimizin ayrı bir köşesinde daima var :D ama oğlanların da çok tatlı popoları var :)
Soran+1 yılsen de futbolcu musun :)
Soran+1 yılniye popon kötü mü :/
Soran+1 yılbence iyisin :) sapkınlık derken anlamadım?
Soran+1 yılniye öyle düşündünki şimdi :/
- +1 yıl
ne gerek var ki. türkiye de var 39 milyon kadın yarısı evli olsa yarısı bana bakmasa kalanların da dörtte biri yasadıgım sehirde yani İstanbul'da olsa benim hiç yoksa 2 milyon bayan potansiyelim varken neden bir kadının peşinden kosayım onu pohpohlayıp şımartayım ki? basit matematik mantığı ve hayatı zorlaştırmamak lazım
Soran+1 yıl2 milyon kadın derken kendi yaş aralığını bulacaksın daha sonra kendine uyup uymadığına bakacaksın sonra bir de karakter faktörü işin içine girecek bulmak kolay mı sence :)
- +1 yıl
bence cok kolay.. cogu zaten karaktersiz. amaç zaten belli. yas desen artık o ayrım kalktı. eeezor bişey kalmadı sanki. mesela sen şu an gizli bir kullanıcısın o sebepten ben yazarken belki egleniyosun bilemem ama benim için elenmiş durumdasın çünküolması için görmek lazım bilmek lazım kendine güvenen insanla olmak lazım
Soran+1 yılçoğu karaktersiz amaç belli derken neye göre diyorsun bunu genelleyemezsin? yaş ayrımından kasyım sen kendinden yaşça büyük biriyle ilişki kurar mısın ya da 10 yaş küçük biriyle? ayrım olmasa da ister istemez kendi yaşıtlarınla ilgileniyorsun çünkü genelde onlar karşı taraftan hoşlanıyor :) beni belki burada elenmiş görüp gerçek hayatta tanısan aynı kararı vermezsin ya da tam tersi iyice nefret edebilirsin iki cümle konuşmayla buna karar verebilmen biraz saçma :D
Soran+1 yılcevap vermedin tam olarak :D
Evet oyle, izlemek güzel oluyor :)
13 Yorumla
Soran+1 yılcennet meğersem erkeklerin poposunun altındaymış :)
Soran+1 yıl@pastakodu ne demek oluyor bu şimdi :/
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsürekli koştuğumuzdan ve kas çalıştığımızdan kalça kaslarıda gelişiyor ve sıkılaşıyor :) ondan öyle hoşunuza gidiyor
318 Yorumla
Soran+1 yılçok tatlı ama böyle alıp mıncıklıycaksın minik minik :)
Cevap sahibi+1 yılbiraz zor mıncıklarsın yalnız :) sert olur popolarımız :)
Soran+1 yıldaha güzel mıncıklanır işte :)
Cevap sahibi+1 yıl:) genel olarak popoya düşkünlüğünüzü biliyoruz zaten böyle oldumu daha çok mıncıklıyorsunuz zaten :)
Soran+1 yılkeşke bir anda dünya dursa tüm önümdeki erkeklerin poposunu mıncıklasam sonra yerime geçince devam etse ne güzel olurdu açık açık yapamam sanki sapık gibi :D
Cevap sahibi+1 yılhehehe senin gibi popo hastası bir sevgilim vardı bir dönem. dışarı çıktığımızda bile kolunu belime dolar elini çatalımdan sokardı. ıssırdığını bile bilirim popomu :)
Soran+1 yılağzının tadını bilen kızmış ne diyeyim :)
Cevap sahibi+1 yılahahaha. güldürdün :D hafif çıkık birde set olunca canı gidiyordu :)
Soran+1 yılbaska ne yapıyordu :D
Cevap sahibi+1 yıl:) o kadarıda özel kalsın artık. döktürme burada şimdi kirli çamaşırlarımı :)
Soran+1 yılne kirli çamaşırı gayet normal şeyler :D
Cevap sahibi+1 yıltv izlerken falan başını yandan popoma yaslar öyle izlerdi :) T gibi uzanırdık. uyurken popomu mıncıklar öyle uyurdu :)
Soran+1 yılooh :D
Cevap sahibi+1 yılben soruyorsun diye anlatıyorum sen baya zevk alıyorsun be okudukça :D
Soran+1 yılgözümde canlandı da
Cevap sahibi+1 yılahahaha. ben iyice tedirgin oldum şimdi sen böyle söyleyince :D
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılgözümde canlandırdım falan diyince. artık ne canlandırdıysan :D
Ayni seyleri bende voleybolcu kizlar icin dusunuyorum :D
12 Yorumla
Soran+1 yılof kızlardan banane ya :D
Bende diyorum nie takmislar popoma el atmayi delisiniz valla.
08 Yorumla
Soranbence sen popo yaparak asıl deliliği yapmış oluyorsun gözler sende :D
Soran+1 yılmemnun ol tabi her kızın hayalinde öyle bir popo vardır :)
Soran+1 yılkılsız severiz tabi valla bana hediye popo alabilirsiniz özel bir günde :)
Soran+1 yılı ıh :) popolar popolar güzel popolaaarr :)
+1 yılsıporcuların geneli oyle oluyor kuçuk değil aslında ama dık duruyor :D boksorlere bak bide
120 Yorumla
Soran+1 yılküçüklüğü farketmez şekli çıkık ya o çok fena böyle alıp seviceksinn :)
- +1 yıl
:D belkide sevişmek icin değildir kadınlar misyoner pozısyonundA erkegın sırtından tumayı kalcalarını sıkmaya bayılıyorlar :D o yuzdendır
Soran+1 yıle kendinle çeliştin şu an hem onun için değildir diyosun :D
- +1 yıl
erkeklerin giç bir yerine bakmıyorum kadınlar ilgi alanımda empatı de kuramadım bende boksorum kendimide duşundu bir an işin içinden çıkamadım resmen kaldırm ortada :D
Soran+1 yılkaldırım ortada ne demek ya :D niye işin içinden çıkamadın ki :D
- +1 yıl
sen bir kızsın maçta rıngde yanı dovuşuyorum şortla bir dusun sene biri popoma bakıyor bu hoş bişey ama benimde bunu bilmem kafa karıştırıcı keske başka yere baksa felan diye uçgen vucutum var mesala göuslerimi hareket ettiriyorum ona bak popodan ne istiyon :D
Soran+1 yılpopo varken güzel başka nereye bakacak kiii en güzel yer ora göğüsler de güzel ama popo daha önemli neden diye sorma öyle ister istemez göz kayıyor
- +1 yıl
:D iyimiş erkekler gibi ama olsun
Soran+1 yılerkekler gibi ne demek ya kadınlar gibi :D
- +1 yıl
bizde kadınların kalça goüslerine bakıyoruz tatlım bide tayt felan giydıse deyme keyfımıze :D etekse ruzgar çıksın dıye dua edeni bile gördum ya
Soran+1 yılolabilir ama erkek poposu bir başka ben kadınlardan etkilenmiyorum :D
- +1 yıl
bence kadın poposu bir harıka bende erkeklerden etkılenmıyorum :D
Soran+1 yılher kadınınki aynı ama cekici gelen birsey yok erkek öyle değil hepsinin yapısı farklı bir sürü çeşit deliye döner insan :D
- +1 yıl
mesj da tartışalım bu konuyu her kadınınkı aynı olurmu ya :D aha ha ha
Soran+1 yılaynı abi balon gibi işte :D
- +1 yıl
ya ne balonu topuklu gıyıyorlar yukarı çıkıyor kılolu olanınkı yaygın zayıfınkı topak oluyor elletenınkı dagık felan kızım işte :D çoook talı olanıda var çok seksi olanıda var
Soran+1 yılkilolu olup sıkı olan da var zayıf olup sırf selüliti orta olan da var değişkendir ayrıca çok ellemek şekline etki etmez ahahahhahah :D topuklu sihir gibidir ama çirkini bile güzel gösterir bizim ayrıcalığımız :D
- +1 yıl
bak şimdi sennkini merak ettim :D
Soran+1 yılbeni bosver sen nasılsın :D
- +1 yıl
ben harıkayım :D mesaja gel dıyorum gelmiyorsun
Benim popom da çıkık sporcuyum sporcu olanların öyle bide belim ince sanırım ondan çıkık duruyor ama kötü bişe ya bence
06 Yorumla
Soran+1 yılneresi kötü ya deli misin poposu çıkık erkek candır
Soran+1 yılbüyük gözüksün daha iyi alıp mıncıklamalık :D
Soran+1 yılaffetmem
Bacakları çarpık bence basketciler iyi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama popo daha çekici şimdi :D
+1 yılMaça değil popoya bakarsan öyle olur
01 Yorumla
Soran+1 yılbiraz öyle oldu ama diğer goller bende :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaslı popo ☺
126 Yorumla
Soran+1 yıloyyy :)
Cevap sahibi+1 yılBen 1.68 boy 58 kg ve biraz kaslı biraz dolgun popom var sence nası
Soran+1 yılpopon ne kadar dolgun tenin ne renk kıllı mısın kılsız mı :)
Cevap sahibi+1 yılBeyaza yakın ama beyaz değil nasıl desem buğday rengi sayılabilir galiba orta derecede dolgun diuebilirim ve hafif kıllı
Soran+1 yılkılları ne zaman aldırmayı düşünüyorsun ömür boyu öyle kalmayacak herhalde
Cevap sahibi+1 yılNasıl aldırabilirim bilmiyorum ki ☺ bazı arkadaşlarıma sordum onlar almıycakmış kesmiyolarda
Soran+1 yılOnları evlendikten sonra görürüm ben :D
Cevap sahibi+1 yılYani aldır diyon anladım ama nası alabilitim ki?
Soran+1 yılLazerle hallet kökten çözüm :)
Cevap sahibi+1 yılÖğrenciyim cepte en fazla 200 tl var o baya pahalı diye duydum
Soran+1 yıl200tl yi ne kadar da harcıyorsun haftalık mı?
Cevap sahibi+1 yılValla işte 200 1 ayda 80 falan kalıyo
Cevap sahibi+1 yılTabi değişiyo eksilere gittiğide oluyo bazen daha fazla kalıyo bana bağlı
Soran+1 yıl80 kalıyo derken ayda mı anlamadım :D
Cevap sahibi+1 yılYa sen lazer fiyatını söylesene ben popo ve bacaklarıma vr hafif popo üstüne yaptırsam ne kadar
Soran+1 yıldeğişiyor ama hastanede yaptır daha iyi komple vücut 1000 küsür tl istiyorlar ama komple değil seninki bilemiyorum ondan :/
Cevap sahibi+1 yılBen bacağımda kıl olsun istiyorum ama çok olmasın seyrek olarak olsun istiyorum olmazmı öyle ama popoda hiç kalmasın be bu epilasyon için popomamı bakacaklar?
Soran+1 yılbaksınlar bakmadan nasıl olacak :D temizlensin güzelce bacaklara da seyreltme yaptırırsın
Cevap sahibi+1 yılEyvallah
Soran+1 yılyaptır ama bak :*
Cevap sahibi+1 yıl20 li yaşlarda yaptırmayı düşünüyom şimdilik 18 yaşımdayım hayat yeni başladı cinsel anlamda prk icrat yok parada yok
Soran+1 yılolmasın daha iyi ama mayo giyiyorsun sonucta ondan dedim
Cevap sahibi+1 yılMayo nerden çıktı? Ama bende sevmiyorum pra olsa direk gitmiştim ama yok kş para
Soran+1 yılneyi sevmiyorsun anlamadım
Cevap sahibi+1 yılKılları hep kötü gözüküyo ben partnerimin o bölgemi ellemesini yaşamasını istiyorum
Soran+1 yılellediğinde kıl gelirse cinsellikten soğuyabilir :/
+1 yılG*t neden çekici geliyor
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmem gt olduğu icindir belki de
- +1 yıl
Ama işin ilginç yanı bizim gibi bir şeyde yapamıyorsunuz?
Soran+1 yılNe yapıcazki ısırıp mıncıklamak bide elinle vurmak için güzel ama çıkık ve tuysuz olacak 😋
- +1 yıl
Alla alla :D
Soran+1 yılseninki nasıl
- +1 yıl
Bilmem hiç düşünmedim
Soran+1 yılgüzel mi ten rengin ne renk tuysuz mu cıkık yuvarlak mı sert mi
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılkızların abazanı da çekilmez mk :D
08 Yorumla
Soran+1 yılO zaman git burdan :D
- +1 yıl
sağa mı sola mı :D gideyim
Soran+1 yılortadan
- +1 yıl
orası tehlikeli :D :D :D
Soran+1 yılyok oradan cık :D
- +1 yıl
oradan çıkılmaz, giriş orası :D
Soran+1 yılgirişten çık :D