Çok korkuyorum kızlık bozulmuş mudur?

komik saçmasapan yorumlar yapmayın adetimin son günüydü vajinal temizlik yapacaktıım banyodaa lif biraz fazla mı girdi bilmiyom bi anda bi acı hissettim çekytim adet döneminde vajina girişi çok kagan oluyoo içi dee sonra işte 2. defa daha lifle temizlerken bi kez daha kaydı hafif bi sızlamaa sonraa işte duştan çıkarken adet kanaması mı ne kanaması olduğunu anlamadım son günüydü adetimin hep kafamda soru işaretidir dr felan da gidemem kimseye inandırtamam acaba bozulmuşmudur ya daa nası anlıycağız kızlıın bozulup boulmadığını kendi elimle mi bozdum banyo yapatken yaa 4 sene oldu hala kafamda soru işareti annemler dee inanmaaz jinekoloğa da gidemeem kendim nası nlıycam yolu yok mu yada böle bişi başına gelen var mı kızlar duymuştum kafayı yicem yaa yarın öbürgün aşık olursam evlenirsem nası açıklıycam kimse inanmaz kii öfff yaa ne çilekeşiz biz dee evlenmek istemiyom bu yüzdeen hafik vaela yok arası bi kan vardı ama adet kanı da olabilir anlıyamadım kii:((((napcam ben yaa kadere bakk
Güncellemeler
+1 yıl
bi de kaç damla kan geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
bunun bozulması bu kadar basit mi yaa banyo yaparken dediğim gibii adet dönemi cidden çok kaygan oluyo vajinal girişşş böle bişiyle karşı karşıya gelen var mıı
Çok korkuyorum kızlık bozulmuş mudur?