Erkekler, kızların hangi halleri sizleri çok tahrik eder?

İlk olarak adam temiz olacak pis olmayacak tabi. Beni böyle bir erkegin inlemesi çok azdiriyor. Onu dinleyerek zevklenebilirim saatlerce. Birde istekli ama çaresiz bir şekilde duran erkekler mhani bir kız yürürken eteği havalanır altibostur adam onu görür ama hiçbirseyde yapamaz çaresiz çaresiz bakar yavrum o anki yüz şekilleri bakışlarida çok tahrik ediyor beni o kadar çaresiz duruyorlarki. ya da yanımda aglarsa bana sarılıp teselli olursa onunla olmayı o an o kadar çok isterim ki . o ağlasin ben onu öpeyim böyle birakmiyayim... Sanırım bunlardan çıkardığım sonuç au erkeklerin çaresiz savunmasiz halleri beni çok azdiriyor. Sizlerede sorum şu kızların hangi halleri sizleri çok tahrik ediyor. Benim kişilik analizimi yapmayın sizde anlatin
Güncellemeler
+1 yıl
ya azıcık beyninizi kullaninin burası cinsel yaşam yri burada namus abidesi sorular bekliyorsaniz sizin motorlar ynmis ya da ne yaptığınızın farkında degilsiniz. cinsel yaşam yerinde fantaziler cinsel konular konuşulacak tabi ki malmisinjz nesniz ya hergün biriyle uğraşıyoruz
Erkekler, kızların hangi halleri sizleri çok tahrik eder?