en son kimi çıplak olarak gördünüz? ne şekilde oldu açıklayın
Eşimi
Sevgilimi
Ablamı-kız kardeşimi
Abimi-erkek kardeşimi
Anne/Babamı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yavsakk senı butun kızlara ekle mesajada konusalım dıyorsn butun hepsnı okdum erkeklere cevap vermeye bıle tenezzul etmemıssın baya abaza kalmıssın bellıkı yazıkkk sanane kım kımı gorduyse elıne ne gecıcek hangı beyınle hangı akla hızmet sordun sen bu soruyu ya
kendimi :)) kendimden başkasını da görmedim henüz.. kardeşimi görmüştüm ama o sayılmaz :))
sevgilim yok.. o yüzden görmedim.. aama erkek kardeşimi kazayla bikaç defa gördüm şeyiyle oynarken
birinci gördüğümde o beni farketmedi... ben o zaman 17 yaşındaydım kardeşimde 16.. ilk defa bi erkeğin şeyini kalkmış halde görmüştüm ve çok tuhaf bi duyguydu yani bi kaç saniyelik bi andı zaten aama çok tuhaf olmuştum ve bikaçgün aklımdan hiç çıkmamıştı o manzara...
ikinci gördüğümde kardeşimde gördüğümü görmüştü oda yanlışlıkla olmuştu banyoda..
ama cinsel anlamda bişey hissetmedim çünkü o benim kardeşim ve ben kardeşimi çok çok severim :))
gerçek hayatta görmedim ama internette görmüşlüğüm var msn de felan :))
okuldan çocuklardan biriydi o konulara girmşti benimki 18 cm demişti ben de inanmıyorum o kdar büyük olamaz dedim o da göstereyim istersen dedi öyle göstermişti :))
istedi de ben göstermem.. öyle konulara girmedik bi daha
Sevgiliyi ama fantastik olsun istiyorsan bi ara karşı penceredeki kızı duştan cıkınca görmüştüm elinde telefon 20 dakka öyle gezdi cırılcıplak ah ah
aklın sıra kız tavlıcaksın
allah akıl fikir versin
Cevap
9Cevap
Yarım saat önce acayip güzel bir hatunu gördüm , ALLAH'ım bu ne güzel birşey böyle bu kadar güzel bir kadın mi olur dedim yüzü gözü her yeri olamaz böyle bir güzellik sonra farkettim ki aynada kendimi görüyorum :)
güzeldi :D
2 yaşındaki kuzenimi.Pipisine bakıp "Oğluşum o ne?" dedim, "güşüm bipi " diye çekti çekiştirdi. Haha
kendimi . benden başka çıplak insan görmedim.
durumum kötü valla :D
soruları sıraya koyarsak eğer sıralaman yanlış; önce çıplak kimi gördünüzü soracaktın, sonra pozisyonları anladın mı küçük. bu ne merak anladık bir seyler istiyorsun ama burda bulamazsın istediğini, anlatırlar göstermezler, anlatırlar vermezler...
anana söyle bacına söyle senin için sorun teşkil etmiyor sanırım bu nasıl anket kendimden utandım aileye saygı duyalım ne yazık ki başkada saygı duyulacak birsey kalmadı gibi
senin sinirin varmıydı senin demenle gitmem bir sey de aradığım yok benim var sadece hatırlatmak istedim sende buradaysan kabul edeceksin bütün yorumları sonuçta soru cevap ve yorum yapıyoruz ve bu sitenin amacıda bu bunu da hatırlatıyım
senin gibiler sadece -1 verir cevap versene
şu şıklara bak illa ailemden birinimi görücem lan ! igrenç olmuş şıklar en son Bree Olson ı gördüm ben
kardeşimi yanlışlıkla oldu valla bak hatırladıkça utanıyorum off
olssun utanıyo insan ister istemez
Spor salonunda soyunma odasinda baska bi kadini igrenc !
Olsun yinede hos degil gormek ayip diye bisey var 30-40 yaslardaki birini gormek istemem
20
Yaa ondan igrenc iste :)
ozaman baska
Belden yukarisini gordum sadece
neden
şahin k yı :))) gerçek hayatta sevgilimi
öle bakınıyodum (!) rastladım
yok ikisini farklı zamanlarda gördüm sevgilim yok yaa uff çok özledim sömestr sağolsun ayrı düştük
okulda niye öpüşelim milletin gözü önünde
tıp2
öyle zaten :)
kendimi gördüm banyo yapıyordu :)
D: hiçbiri seceneklerde yok malesef dostum:)
Erkek arkadasımı dün sabah sexden önce .)))
desene senin sevgilinde iş yok ne o öyle dün sabahtan taaaaaaa bu sabaha :D
Hayırr .) keske kalsaaaak
Yok o kadar değil .)
Tanısıyoruz aslında :):):) ahahah ama desifre etme beni...
Olmaaazz.Soru cevaplıcaaamm ben bi kere :):)
4 aylik kuzenimi :D
sevgilimi..
sol elimi.
senin adın eminmi
Kimseyi görmedim
Kendimi gördüm.
kendimi
bı hatunu :DDD
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar