Burada isteyenler de çok ama böyle çamaşırın ne renk, dışarı çıkarken ne giyiyorsun gibi saçma sorulara ne gerek var anlamıyorum.
Cevabın nedir?
Engellenen ya da birliktelik yaşamış kızlara toplumumuzda çok farklı bakıldığı için kızlarımız gerçekte yaşayamadığı ama yaşamak istediği şeyleri siber dünyada rahatça yaşayabilmekte. İç dünyalarında olmak istedikleri kişiler olup yapmak istediklerini rahatça dile getirebilmekteler. Tabi ki bu sadece kızlara özgü değil erkekler için de geçerli. Ayrıca tanımadığı bir kişiyle cinsel içerikli konuşmalar bu özgürlükle ve özgüvenle birleşince heyecanı da tavana çıkartıyor. Bu yüzden çok cazip bir hal alıyor.
Bu çamaşırın ne renk dışarı çıkarken ne giyiyorsun gibi sorular da her ne kadar gereksiz olsa da cinsel içerikli bu sohbeti başlatmak için kullanılıyor gibi geliyor bana. Ya da kişilerin gözünde o şekilde canlandırıp fantezi kurmalarını sağlıyor olabilir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
bunda haklısın ama ben sormuyorum bunlari :)
113 Yorumla
Soran+1 yılSoranlar o kadar çok ki
Soran+1 yılBen de yaptım birkaç kere ana sadece neden sanal olanını severler sorusunun cevabını aramaktayım 😊
Soran+1 yılNe demek 😊
Soran+1 yıldürüst konuştun :)
Soran+1 yılyo tanımıyorum yazdıkların hoşuma gitti eig verdim :D
Soran+1 yıl:) :) :) peki
+1 yılçünkü; hayal dünyası bazen gerçekte yaşanan şeylerden daha fazla zevk verebilir. ama haklısın artık şu sıradan sapıkça soruları bırakıp daha gerçekçi bir sohbetle ilerlemeleri gerekiyor erkeklerin. sohbet edemediği kişilerle de sanal seks bile yapmamaları lazım.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçeğini bulma şansı olmadığındandır
31 Yorumla👏👏👏👏👏
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
55Cevap
Öncelikle biz erkekler en küçük bir kıvılcımdan bile etkilenebilirz yapımız bu şekildedir ve bir erkeği etkileyen en önemli faktörlerden birisi karşı tarafın giyim tarzıdır. Mesela bir bayan çıplak olsun birisi de dar kıyafetli iç çamaşır hatları veya iç çamaşıri bşraz belli olsun inan bana kıyafetli olan daha seksidir. Üzerinde ne var tarzında soru ise tamamen bu odaklıdır. İç çamaşır rengi olayına gelince de erkeklerin de kadınları hayal etmek istedikleri bir iç çamaşır renkleri olabilir ve bu da azgın hale getirebilir. Olay budur ;)
18 Yorumla
Soran+1 yılGüzel ve açıklayıcı bir cevap. Teşekkürler 😊
Soran+1 yılPeki 😊😊
Soran+1 yılNeyi soktum aklına 😅
Soran+1 yılBeni ifşa ederseniz 😆
Arkadas, siz hic sevgilinzle telefonda birbiriniz tahrik etmediniz mi ne bagnaz tiplersiniz anlamıyorum. Bu da onun ust versiyonu , fantazidir bu ya yargilayip durmayin insanlari şunu yapiyolar diye... Yapma yapana da mani olma!
11 Yorumla
Soran+1 yılYargılamıyorum ki ben de yaptım ama sadece nedenini arıyorum
+1 yılSen şimdi öyle bir teşvik etmişsin ki artık konuya direk hadi yiyişelim mi bebek diye girecekler bence sen kaşındın :D
41 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma soru soruyorlar napıyım 😊
+1 yılabazan erkekler sever sanal seksi. Gerçeğine ulaşmalarına daha çooook uzun zaman olduğu için böyle takılırlar napcan.
12 Yorumla
SoranBen seni tanıyorum yav 😆
Soran+1 yılYanlış anlama, bana görünmez bir iyilik yaptın. Teşekkür ederim 😊
+1 yıldemek ki onlar baya yoklukta öyle mesajda sanal seks mi kalmış? Eskidendi öyle şeyler artık görüntülü var canlı canlı hatta nette tanışıp günü birlik yapanlar felan filan tecrübe çok bırak öyle mesajları felan
120 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçeğini istiyorum ama bu yaşta yapamam. Gerçekte yapamayacağım için bana pek cazip gelmiyor
- +1 yıl
yaş kaç ve okuyor musun?
Soran+1 yılYaşım 18, okuyorum
- +1 yıl
Ailenden uzakta üniversite okusan belkide bir sevişme öpüşme sürtüşme gibi bir şansın olabliirdi rahat rahat he belki üniversitedesindir korkuyosundur yapamıyorsundur cazip gelmiyor dediğin ne?
Soran+1 yılAilemle yaşıyorum yatımda cinsellik yok zaten yaşama şansım da yok. Sevgilim de olmadı bu zamana kadar. Yani gerçekten bir şey yaşamak varken sanal yapmak bana cazip gelmiyor
Soran+1 yılHayatımda demek istedim
- +1 yıl
ortak bir yönümüz çıktı sanal seks mesajlaşmak üstünde ne var şu an nasılsın ıslandın mı felan filan bir sürü gereksiz yazı çok saçma ve gram zevk vermeyen bir şey kendini tatmin edecek şeyler yapmıyor musun?
Soran+1 yılEvet haftada bir yapıyorum onu 😊
- +1 yıl
haftada bir az değil mi rahatlaman açısından :)
Soran+1 yılAz mı sence ben çok yaparsam gerçeğine gelince isteksiz olurum diye düşünüyordum da
- +1 yıl
masturbasyon yapmakla hissizleşmenin zevk almamanın olması gibi bir durum söz konusu değil alakasıda olmaz seks ile masturbasyon arasında bir sürü fark vardır
Soran+1 yılHım anladım. Sence ne kadar olmalı sağlıklı bir insan için
- +1 yıl
haftada 2 kere yapman yeterli tabi güzel bir zevk alarak ve dolu dolu hissederek masturbasyon yapmalısın :)
Soran+1 yılHaklısın toplum yapısı böyle olduğundan napalım bize de kısa süreli heyecanlar yaşamak düşüyor 😕
- +1 yıl
yani malesef cinsellik hakkında yeterli derecede bilgi verilmiyor eğitim felan hiç yok bu yüzden bazı kesimler bu konulara çok uzak cinsellik deyince o da ne yeni mi çıktı diyor :)
Soran+1 yılHaklısın kaderini böyleymiş napalım. Kaderimsin çekerim 😊
Soran+1 yılKaderimse çekerim 😊
- +1 yıl
Genelde böyle sıcak kanlı iyimser birimisin ☺️
Soran+1 yılEvet öyleyimdir 😊 övünmek gibi olmasın da 😅
- +1 yıl
ne kadar güzel sevindim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılçamaşırın ne diye sanal seks mi olur ya hahhahaha beyler geliştirin kendinizi çamaşırın rengi ney laaaağn
228 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyonu nerde ve nasıl yaparsın? Sana penisimin fotosunu atayım yorumla. Şu an üstünde ne var? İç çamaşırın ne renk? Dışarı çıkarken açık mı giyiniyorsun yoksa kapalı mı?
Bu tarz şeyler işte 😊
Cevap sahibi+1 yılbu sanal seks değil ki. bu sanal mastürbasyon. sanal seks karşılıklı olur :)
Soran+1 yılAnladığım kadarıyla sadece mastürbasyon yapmak isteyenler soru cevap şeklinde ilerlemeye çalışıyor. Sanal seks soru cevaptan öte karşı tarafın da katılımı ve isteğiyle gerçekleşiyor
Cevap sahibi+1 yılayynen öyle. zeki kızmışsın :)
Soran+1 yılSizin sayenizde 😊
Cevap sahibi+1 yılabartma be. sizli bizli konuşmasak hem? :p
Soran+1 yılAnlamama yardım ettiğin için öyle yazdım. Senin sayende diyelim o zaman 😅
Cevap sahibi+1 yılhahahha takılıyorum be. sana yürüyormuş gibi yapıyorum takılıyorum sadece. çok sağol :)
Soran+1 yıl@-arne 😊😊
Cevap sahibi+1 yılcınım? :p
Soran+1 yılTatlım 😅
Cevap sahibi+1 yıluuu utandım :)
Soran+1 yılVurur yüze ifadesi utanmana gerek yok bitanesi 😊
Cevap sahibi+1 yılohaaa bitanesi dedi bana :p
Soran+1 yılBen de sana yürüyüm dedim 😄😆
Cevap sahibi+1 yılvurur yüze ifadesi yürüme bana koşsana bitanesi :p
Soran+1 yılÖzelden yazardım da bu kız iyi ayak değil dersen bitanesi 😞
Cevap sahibi+1 yılözelden yazma göğsüme yaz. ımm. belime de yazabilirsin ;p
Soran+1 yılTamam adını kalbime yazdım bu aşkı da maziye gömdüm, bitti gitti 😆
Cevap sahibi+1 yılhadi yaz şimdi :)
Soran+1 yılÖzelden mi?
Cevap sahibi+1 yılhıhı :)
Soran+1 yılBu sefer de bulamadım neyse artık şansımı kaybettim gelecek sefere napalım 😞
Cevap sahibi+1 yılhahhaha deli midir nedir ya :)
Soran+1 yılPeki 😊
Cevap sahibi+1 yılpikiymiş. hıh :/
Soran+1 yılSen deli midir nedir diyince yazmamı istemiyorsun sandım, seni buldum ama yazmadım 😞
Cevap sahibi+1 yılyazsaydın iyiydi :p
ev bulamayınca ya da kız gelmeyınce elındekılerle ıdare etmeye calısır. p*rno yerıne yarı reel tercih eder
12 Yorumla
Soran+1 yılp*rno daha iyi değil mi onlar için
Benden kızlar istedi bir kaç kere. Bende bir anlam veremiyorum. Madem niyetine girdin, gel işi reele dökelim :) Saçmalık bence.
10 YorumlaErkekler mi sever, her gün kızları sanal seks istemiyorum diye göndermekten bıktım artık :!
13 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum demedim ki sadece neden sevdiğinizi merak ediyorum o kadar 😊
Soran+1 yılŞimdi anladım @Sexotik bey kızmayın 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal sekste öyle şyler yoktur fantaziler vardır bn konuşurum ama onun yanında gibiyim aslında herkese öyle hissettiriyorum bayılanı gördüm
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma seni tatmin edememişler demekki
Soran+1 yılBana gerçek olmadığı sürece cazip gelmiyor 😊
Cevap sahibi+1 yılValla bn gerçekte yapıyorum ama sanalda canlı canlı inlettiklerim var bnde fantazi çok
+1 yılErkeler icin seks olsun yeter, ne oldgu onemli degil bazilari icin
22 Yorumla- +1 yıl
Neyseki son kelimelerinle toplamissin herkes icin gecerli degik 😉
+1 yılO an sizi tam detaylı hayal edip daha cok zevk alabilmek icin
10 Yorumla
+1 yılsanal seksi herkes farklı yapar yani düşünceler farklıdır benim sen çok sevdiğim şey hayal ve gerçek karışımıdır
10 Yorumlabu gerçegini bulup bulamama mevzusu degil aslında hepsinin yeri ayrı ha bazıları abartıyor aklı fikri seyinde dolaşıyorlar...
10 Yorumla
+1 yılçoğu suya sabuna dokunmadan hayal dünyasını geliştiriyor bazıları ise gerçeği yok eli mahkum gariban
20 Yorumla
+1 yılAğzının suyu akacak kadar kudurmuşlar bu kadar basit. Tek taraflı düşünmek yalnızlığa iter insanı
10 YorumlaBende oyle erkekleri anlamiyorum nasil zevk aliyorlar sesle sohbetten ya da yazıyla anlamak güc
20 Yorumlainan bak seksi seviyorum yapıyorum isteyerek 3-4 gidiyom daha sonra 1 ay a yakın bir daha yapmayacam hiç iyi değil diyorum 1 ay olmadan geri fikirler değişiyor şu kızıda sksem sunuda sksem sonra yıne aynı döngü
00 YorumlaBen sırf fantazi olsun diye de yapıyorum ama salağıyla çekilmiyor ya
10 Yorumla''çatur çutur sevişmek '' deyiminin anlamını yitirmesidir, sanal...
10 Yorumla
+1 yılSes olmadıktan sonra ne anlamı varki yazıların :D saçma bence sanal seks hiç yapmadım ama mallık yani mesaj yoluyla :D
00 YorumlaSanal seks te fantazi lerini yaşıyor sun çünkü harika birsey ya
10 Yorumlayok öyle bir olay.
erkek sanal manal ayırmaz. yönetimi hormonlara bıraktığı için00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişik şeyler ya. İç çamaşır rengi onu nasıl tahrik edebilir a. mk, vizyonsuzluktur bu
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılreeli daha iyi elbette, ama reel olamıyorsa camdannnnnnn camaaaaaaaaaaa ahhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaa ahh ahhh camdann camaaa :D
00 Yorumla
+1 yılp*rno izlemiyor böyle tatmin oluyor
13 Yorumla
Soran+1 yılp*rno izlese belki daha iyi olcak. Çünkü orada somut bir olay var 😊
- +1 yıl
zevklere ve tercihlere karışmıyorum. yavan ekmek gibi olsa da kimisi böyle seviyor ne yaparsın
Soran+1 yılDoğrudur haklısın 😊
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. sanaldan reele yatay gecıs yaparda düşürürmüyüz abaca dıye umut pesındeler..
10 YorumlaSence bu soruda bie anlam aramalimiyiz
14 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyonu nerde ve nasıl yaparsın? Sana penisimin fotosunu atayım yorumla. Şu an üstünde ne var? İç çamaşırın ne renk? Dışarı çıkarken açık mı giyiniyorsun yoksa kapalı mı?
Ben de yaptım yargılamıyorum. Sadece neden sanal seksi severler sorusunun cevabını arıyorum 😊
Soran+1 yılAnladım bir de kendinden çok küçük kızlara yazmasalar ne de güzel olur 😄
çok tahrik edici oluyo ya.:)
111 Yorumla
Soran+1 yılHaha ben kışlık şeyler var diyorum hep 😄 o da benim ayıbım demi 😊
Soran+1 yılİnan bana kışlık şeyler var. Ben yapamam sana yia 😅
Soran+1 yılBenim düşünme banyo yaparım merak etme. Sen kendini düşün tatlım 😊
Soran+1 yılNe mutlu sana o zaman
Soran+1 yılOlur mu benimki zaten temiz değildir terler kokar. Görmeden öyle olduğunu düşündüğün için öngörüne hayran kaldım 😕
+1 yılgerçeğini bulamadığı için olabilir mi?
15 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir 😊
- +1 yıl
sen yaptın mı hiç? gerçeğini ve sanalını?
Soran+1 yılGerçeği hiç olmadı sadece birkaç kez sanal yaptım
- +1 yıl
zevk aldınmı peki? sanal derken görüntülümü?
Soran+1 yılSadece mesajla gerisini boşver ayrıntıya gerek yok. Yaptığımı da dürüstçe söyledim zaten 😊
+1 yılSexin sanali mi olur yaa ben hic sevmiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGercegini yapamiyor ondan
51 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma olmuş öyle sanal sks mi olur? Nerede hayal gücü hikayeler teyyy
00 Yorumla
+1 yılValla hiç öyle bir isteğim olmadı hiçde denemedim.
20 Yorumla
+1 yılqörüntülü ya da sesli yaparsan qayet zewkli :)
10 YorumlaBen reel severim sanal sevmem
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılEn yalın hali ile gerçeğini bulamadıkları için
10 Yorumla
+1 yıldirek mevzuya girsinler dimi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu bende çok merak ediyorum 😂😂
10 Yorumlaerkekler seks sevmez kanka ister
10 Yorumla
+1 yılben sevmiyorum genelleme yapma
10 YorumlaGerçeğini bulamadıkları için :)
20 Yorumla
+1 yılYokluktan :) ve gizliilkten
20 YorumlaHayal gucu gelismiste sexsin sanalidami var
10 Yorumla
+1 yılBen sanalda daha fazla bosaliyorum ondan olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Normalde 2 yapip yetiyorken. Sanalda maks 4 e ciktigim oldu. Sebebi sanirim tanimadigim yeni birinin ayni amac icin benim ona yasattigim mukemmel hazzi bana yasatmaya calismasi.
+1 yılSever seks olsun herşeyi sever
10 Yorumla
+1 yılEn guzeli askin seksii
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsence nasıl olmalı sanal seks
10 YorumlaBu bir zevk tarzı:)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrisk almadan sorunsuz olsun diye
10 Yorumla
+1 yılHaklısın.
10 Yorumla
+1 yılDogrusunu ogret yavrucaklara hahah te allahim ya😀
00 Yorumlasokakta bulmaktan daha kolay diye
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılsen nasıl sorular bekliosunn
00 Yorumla Hep yokluktan :D
10 Yorumlasanal seks ne yahu?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsapıklar o yüzden :)
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç yapmadım
10 YorumlaAbazalıktan
00 YorumlaYokluktan :-D
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!