Hem kendi kiz arkadaslarimda hemde arkdaslarimdan hemde tüm cevreden duyduklarim ayni kizlarin hepsi anala basta sogün bakiyo ve yapmam falan diyo ama size sunu diyim erkeğin isteyipte kizi analdan yapamadıgina daha hic rastlamadim ben yani eninde sonunda yapiyosunuz bari itiraz etmeyin neden cabaliyorsunuzki? Yani ben daha sevgilisinden anal isteyip yapamayan erkek gormedim her turlu beceriyolar bari bosa cabalaayin neticede oluyo
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yok ben hic cabalamam. :))
Senin icin demiyorum sen mantikli kizlardansin sanirim :)) peki kac kez yaptin arkdan cok mu?
4 kez yeter mi? :).
Yeter bence cok sık yapma zaten :) peki suanda nasıl arkan genisledimi biraz?
Aynnn o ilk taptiktan bir saat sobra uada ertesi gune kdr kapaniyo ama eskiye gore toplasada genis artik iste bu yuzden biaha yapmiycam :))
Inandim bende :) benimde kiz arkadasim vardi yine kendi istedi sonra istersin yine söyleyim ama nadir yaparsin :) peki birazda olsa zevk aldinmi?
Analda zevk almazki kiz erkek alir kiz aci ceker ben sevgilm istedigi icin yapiyodum hep))
Benim sevgilimde öyle diyodu ama o aci bile iyi diyodu bide zevkli olmasada icime bisey girip cikma hissi iyi geliyo diyodu benimki sende öylemi dusunuyosun :) ?
Aynn :-):D asdgjkdh
Ya senden bir yardim alabilirmiyim. kiz arkadsima soylicem:) benimki biseyden sikaywt ediyo simdi iliski ilk bittiģi an baya arkasi acik kaliyo yaa bildigin delik var acik bir sekilde yani sonra kapaniyo birazda o ilk anlar öylece kaliyo kafaya takti onu o normalmi senine öylemi oluyo?
Ne bilim :)) acik iste ilk cikarinca yaa vallh anlatamiyorum :))
Iste oyle aynen benimkininde öyle kaliyo :) sendede aynen öylemi kaliyo ilk anda onu merak ettim?
Ilk oyle sonra topluyo :)
Ayniymis tamam saol :) he bide seyi sorcam sen iliski bitince krem. falan suruyomusun yokasa silip öylece kalkiyomusun?
Silip kalkiyorum :-) krem napim :))) sjsjsjdj
Haha ayni benimki gibisin sende yaa :)) bende sey diyom hergun sur kremle girerken yumsacik. kalsin direk. gireyim ama sanirm benim bildiğin gibi olmuyo :))
Aynn krem rahatsiz eder be :))
Himm edebilir :) bide. benimki ilk. yapinca daha genisken yani.. zorlandi biryere egildi bikac kez gaz kacirdi genis olunca oluyo diyo sende oldumu hic :)
Hayir allaha sukur olmasi oyle bisey:))) :D assffjk
40 kere özur diledi zaten ama sorun değil . ne olcak ya :) peki acisi ne kadar gidiyo senin kac gun?
Iki gun :). Vallh ilk gun oturamiyonn
Benimkide yatiyo falan ilkgun :) yurumede sıkıntın oluyomu peki hic dikkat ettinmi?
Yok yuruyorum cnim :)) assfghj
:)))) ne bilim.. bisey dicem. dalga gecme ama :) benimkinin falan kimsenin habri yok söylememde asla ama bende bir kez parmak yedim arkdan halinizi ordanda biliyorum azcik :)))
:)) mnyk parmk alabiliyom rahat acimiyo :)) seninkim parmakladi
Senin rahat benim dardi ozman acidi :) badici bir arkadas yaa idda gibi. basladi idddya girmistik kaybettim. ben yapaz sanyodum adam benim 2 katim kasli guclu nereye karsi gelceksin mecbur yedik parmaklari :)))
Zevk aldin mi?
Ya aldim gibi yaa hissetigimi sana deyim sen karar. ver oylemi. oluyo.. ya ne. bilim yandi biraz tmmi ama. hic benm. dur falan dememe. bakmadi arkasi arkasiya parmakladi böyle icim bir hos oldu karnim gidiklanir gibi falan oldu garip. bir duygu yani öylemi olunuyo?
Asik olmussunn:)) ajsjajajjan
Hahahah askami. benZiyo :) ya bide erkekler. hep boylemi. ben dur falan derken arkasi arkasiya saydirdi :))
Ivat boyle hayvanlar :))
2 kez bu parmak eyleminu yapti bir sekilde beni kandirip :) bir daha cvb vermedim simdi ariyo arada yazmiyom isimi bitircek yoksa arka gitcek benimde :)))
Ln bu gaymi yoksa :))
Ya deilmiste soyle bisey var ben sonra ögrendim bu badicilerdr falan hani üstünlük kompleksi varmis hani bir erkeği bile becerdim ne duruma dusurdum. gibi :) ama adamda hakli tek. koluyla kaldirir beni yani kız gibi kaldim yaninda :)))
Mnyak vereydin
Ya sen sirdasim gibi oldun benim cok saol :) oyuzden soylicem. vermedim. diye. icimdede kalmadi. değil . cocuk cok yakiskli ve iyi. vucudu var cunku bidaha boyle. bir firsat gecmeyebilir gerici hala ariyo
Sendede biraz erkekten hoslanma var gibi :))
Ufff evet öyle erkek olcaksa hoslandim wlla ama. kimse bilmiyo :) hatta bisey daha diyecem hadi atin ölümü arpadan olsun benim seyimin 2 kati adaminki. ben daha. onun yaninda ne erkekligi taslayim :)))
O adam nerde l*n :D ajajajsjs
Hahah ayni saftayiz şu an ;)) ben spora pilatese. gittim. bir ara oda o salonda badicilerin hocasiydi. ordan tanistim :)) sen vermi. diyosun simdi ne diyosun bana önerin :))
Ver ver mezarami goturcen :))
Ya sana cok guzel. konustumda korkuyom :)) baya buyuk yani mahfetcek. arkamı. nasıl . olur alabilirmiyim. hep. bunlari dusunuyorum bosunami korkuyorum dersin
Bilmem acir ama cok :))
Ya ne bilim karsr veremiyorum :)) ama kafamada girdiyse afedrrsin ama er ya da gec o got gitcek gibi :)) ilk seferde neler oluyo aklinda kalan yazsana bana ilk giris cokmu aciyo aglatirmi. beni yani
Ilk giris fena cikartma ama 10 20 saniye sonra geciyo alisiyon kasma kendini girmez rahat ol
hmmm tmmdır ilk acıcak ama biraz sabredeyim yani... peki kaç dk gitgel yapaiblir yani sence şimdi o benim gibide değilki adam tam gücü yerinde erkek çok becerirmi sence kaç dk en fazla gitgel yapar?
Bilmm 5 olurmu
dayancz artık nabalım :) çok merak ediyorum yaa nasıl bir his diye parmağa benziyormu peki yoksa. ok farklımı?
Parmktan fena prkm acimiyoki mk
ozaman kesin bağırırım ben ya da inlerim yani ses çıkarr
Atnn cikar tabi
Selam. ordamisin cocukla. konusmaya basladim artik cvb veriyorum :)))
Nededi :))
şu an normal. sohbet gibi ama. beni film. izlemeye cagiriyo evine net bisey demedim daha naz yapiyom ama fazla. uzatmasammi. acaba :)
Sonuc bellli degilmi :)) nazin sonu sikis :))) :D sjakajjsj
Offf evet belli ne yapcak. baska beni evde gercekten film izleticek hali yokya :))) ne yapayim dersin kabulmi edeyim bide azcik hazirlanmam gerekebilir senden yardim isiticem ayyy cok heycamliyim bana kac. gun lazim aence kac gün sonraya kabul edeyim :))
Sen gaysin nasil kiz arkadasin var =))
Yaaaa öyle. dimi :))) ne bilim yaa varda biraz nane aramiz şu an bitcek gibi o is :) yaaa yeni yeni farkediyrum. ama.. bide simdi sana bisey sorcam ben güZel. görunmek istiyorum az tiyo versene neler yapiyim agda falan dusunuyorum yapimmi?
Gelsene ozele
Seninle tanismk istiyorum
Yemek. yiyodum kizzz simdi gördum ben actim gizliligi sen yazasana bana sen hic acma ;)
Kanka ne diyon ya
Diyorumki yemekten kacis yok naz yapma :)))