Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. Biraz şok oldum ama belli etmemeye çalıştım
oda sıkıldı penisi 9 cm civarın da ve ince ne yapıyım sizce
oda sıkıldı penisi 9 cm civarın da ve ince ne yapıyım sizce
Yapacağın belli sanırım sen daha uzun penisli biri olsun istiyorsun haliyle bu da doğal sayılır. Ancak ileride cinselliğin çok büyük yer tutmadığını ilişkilerde başka şeylerinde önemli olduğunu anlayacaksın. Fakat bu yaşta bunları anlaman mümkün değil. Önemli olan şu sevgilinde seni rahatsız eden bir şey varsa bu seni sürekli rahatsız edecek gözün başka erkeklere kayacaktır. Bu durum erkekler de de böyledir. Mesela büyük göğüslü kız arkadaşı olan bir erkeğin gözü hep tomurcuk göğüslü kızlara istemeden kayar ve onlar çok çekici görünmeye başlar. Yani bunun gibi şeyler. Dolayısıyla ne istediğini bir daha yeni baştan düşünmeni tavsiye ederim. Seni neyin mutlu ettiğini iyice anladıktan sonra eğer kafanda tereddütler varsa ayrılmanı yoksa devam etmeni öneririm.
Bence kendine şunu sor :
Ben aşk,sevgi ya da mutluluk mu arıyorum ? yoksa daha büyük bir penis mi ?
Cevabını sen ver ayrıca bu işi tedavisi farklı yolları da var az önce bi yorum gördüm ayrıl diyenler var onlar duygusuz bütün beyni cinselliğe çalışan kişiler sen öyle olma bu zamanda sadık sevmenin hakkını verecek erkek sayısı çok az nerdeyse herkes beyniyle penisini yer değiştirmiş doğada ki hayvanlardan bile daha aşağılık bir zihiyete sahipler sen öyle olma hayat sadece cinsellikten ibaret değil eğer aradığın sadece zevk almak ise doğru ayrıl ama eğer sevgi ve mutluluk istiyosan bırakma çünkü aşkı bir defa bulup onuda kaybeden biri olarak şöyle söyliyim tekrar bulmak hiç kolay değil..
Sen sevgilinle seks için mi birlikte oıluyorsun ? eğer sadece seks içinse 9 cm sana yetmemiş istediğin ölcüde birini bulana kadar aramaya devam .
12 + almışın bende düzen bozulmasın diye + lıyorum
bamaya gillerden çıkmış seninki... çekiştir ıslat gübrele zamanla büyür
Cevap
56Cevap
kardeşim, öncelikle bunları takmayın kafanıza. Önemli olan onun boyu değil işlevidir zaten tıbba göre o boy normal boy ama penisin büyümesi için bazı ilaçlar var. Anladığım kadarıyla siz günlük hayatta biraz stres yapıyorsunuz çünkü stres erkekte cinsel iktidarsızlığa ve penis boyunca değişikliklere sebep oluyor. Ben de artık bıraktım stresi bu yüzden, bazen herşeyi akışına bırakmak gerek. Sende de onda da bir sorun yok ama siz kafanıza takarsanız bu sizin için orun olur, sevişirken mutlu olamazsınız. Çünkü sevişmeye yön veren en önemli unsur o anki ruh hali yani psikolojidir. Bundan sonraki sevişmenizde yoğun performans bekliyorum. Dediğim gibi stres yapmayın, kafanıza takmayın. Sizin gibi mutlu çift konumunda olmak isteyen nice insan var sırada bekliyorlar, unutmayın :) Mutlu sevişmeler :)
vajina ve penise odaklanmayın. p*rno filmlerdeki gibi yapmayın yani. sevişmeye odaklanın. arkadaşının penis ölçüsüne takıyorsun ama sen peki vajinanı düzenli kasabiliyormusun. bu iş ortak sadece penisin ölçüsü değil kadının da vajinasını kasması gerek.
sevişmeye ağırlık verin. ayrıca ilişki anında öpüşüp yalaşmaya devam edin. çok kısa değil penisi. her ikinizde organlarınızı kullanmayı bilirseniz ve sevişmeyi ağırlıklı yaparsanız mükemmeli yakalarsınız
Benim sevgilimin ki de kisa ama gayet de guzel sevisiyorum yani :-D onemli olan penis degil ask tatlim .
Bilseydi böle tepki vereceğini ,daha büyüğünü çıkarırdı kesin :/
+1 haa haa :)
Bu kadar ayrıntı doğru değil.Şok olmanız doğal.Erkek arkadaşınızı sadece cinsel yönden mi değerlendiriyorsunuz?Eğer cinselliği sadece üreme organı ile değerlendirirseniz yanılırsınız..Belli etmemeye çalıştığınız da onun incinmemesi için iyi olmuş.Size kolay gelsin...
izlerken p*rnografik içerikli filmleri görüyonuz zenci araklarını sonra gelip pipisi 9 cm. Ne yapacak adam tamm biraz küçükde şiş kebapmı yapacan 20-25 cm le. Sanki adamınki 20-25 cm olsa sen onu alabileceksin. Yatakta kıvranırsın alamıyorum çek diye. ;Demekki sen adamı sevmemişin yoksa o 9 cm arak sana çölde su gibi gelirdi. Hadi hayırlı işler sana.
seviyorsan kabul edecen sex hayatini unut
sizde sevisin bolca sevmedigin adamla da sade sex yapcaktin sevisme olmayacakti
biz insanlar kimikki her seyin iyisini ariyok
ya şu boya takmayın inan işletmeye bakın
mutlu olursunuz ama kafaya takarsanız mutluluğu yakalayamazsınız
ne bulduysanız ayrıca erkek arkadaşın güvenilirmi erken diilmi ilişki şu an
düyünde ne yapıcaksın
her şeyi zamana ve yerine göre kullanmak lazım
umarım mutlu olursun
Bence sen erkeksin ve 9 cm olan sana ait.Dolaylı yoldan fikir almaya çalışıyorsun.Seni seniiii :)
madem öyle memnuniyetsiz konuşuyorsun 19cm olanını bul da gör gününü :D
9 cm., bir kartvizitin uzun kenarıdır. kartvizit penisli :) bi daha benim yanımda çıkarma o şeyi yuvasından görmiyim ben hiç de, ben görmeden sok gitsin de :)
Kendine yeni bir erkek bul,altını çiziyorum 'Erkek' :D şaka bir yana memnun değilsen bu zaten ilerisi için bir eksi tatmin olamayacağın bir birliktelik sana göre değil belli ki
Yapabileceğin bir şey yok, ya böyle kabul edeceksin yada bana yetmiyor diyeceksin ve yoluna devam edeceksin.
nasıl oldu da 9 cm civarında olduğunu tespit ettin bence ön elemeden geçirmen lazım etüt plan proje taahhüt işlerini sırası ile takip et sıkıntıya girme
tadını aldın. istersen tamam istersen devam utanacak bir durum yok..oralda zorlanmazsın...aza razı olmayan çoğunu bulamaz..
9 cm'de çok küçük be vala yani onun da suçu değil ama benimkinin tam yarısına denk geliyor düşünüyorum da çok kötü bir durum.
9 cm penismi olur parmak gibi? Farzedelim var yapacak bir şey yok elindekiyle yetinmeyi bileceksin :)
seni tatmın etmedımı eger onu hissetmiyor zevk alamıyorsan senin hayatın diger yonlerdede eksıklık varsa benım yapabılecegım bişe yok...
bende hep bundan korkuyorum..sanırım ben istemezdim...yani ayrılmak zorunda kalabilirim...cinsel organ çok önemli.
ne yapayım derken hakkaten yapacak bişey yok devam et sonuçta boyu değil işlevi önemlidir derler ama yemek gibi bişey buda önce gözün doyması lazım sonra vajina doyacak
Erkek erkeğe ne iş çeviriyorsunuz be bro? Harun abla terk omiş.
mal mal konuşmayın ya kız sevgilim diyo seviyosa bunun çok büyük bi önemi olmaz zaten ama eğer çok rahatsızsan ilaç kullanmasını isteyebilirsin
penis olayını çok büyütüyorsun. sen arkadaşının kışıliğine bak. açıkçası tatmin oluyorsan sorun yok demektir.
seni tatmin etmediğini düşünüyorsun neyi bekliyorsun ?
cinsel olarak tatminlik yoksa ilişkiyi bitirmek lazım ileride sorun çıkartır.
ikiniz icinde zor bi durum ama seviyorsan sorun olmaz diye dusunuyorm idareli kullanacaksiniz artik :)
Hemen ayrıl o iş yürümüze gözün dışarda olacağına ayrıl seni tatmin edebilecek birini bul.
senin amacın tamamen farklı. hem osevgili olayında hem de bu soruda.
9 cm nedir ya pipi o bense 17.5 penisime küçük diyip hakaret ediyormuşum hemde çay bardağına sığmayacak kadarda kalinken
İki taraf icin de zor bir durum elbette. Ne zaman ki Karşımızdaki insani cm lerle ölçmeyi bir kenara bırakırız o zaman mutlu olmaya bir adım daha yaklaşırız. He diyorsan ki ben böyle biriyle mutlu olamam o da senin bileceğin is
sanırım sen daha kalın ve uzun istiyosun
arkadaşınınki anal ilişki için uygun.onu deneyin
derdine yan kardeş...
E baktın parmaj kadar pipisi, niye beraber oldun? Eğer seni tahrik etmiyorsa ayrıl.
PROFİLİNE BİRAZ BAKTIMDA KANAATİM SANA YETMEZ İŞLER İLERLEMEDEN SENİ DOYURCAK BİRİNİ ARA..
Büyüteçle bakarsan, istediğin kadar kalın ve uzun görünür.
Ne yapıyım derken memnun değil misin ilişkiye girmekten ya da zevk almadın mı?
yazık tatmin edemez salla gitsin hani ereksiyon sorunu lsa bi hap atar taş gibi olur sıkıntı olmazda onu nasıl büyütücen ya
SEVMEK BİR ÖMÜR SÜRER SEVİŞMEK BİR DAKİKA...
süper yaaa
tatmin olmadıysan, hoşuna gitmediyse bir daha birlikte olma sen de. anlaşılan büyük seviyorsun :)
peki kendisi Uzun boylumu veya kisami? acaba bu fizikten biraz belli oluyormu merak ettim
Fizikle alakası yok😀
senin gibi taş gibi kıza yakışıyormu 9 cm lik bir çocukla arkadaş olmak. gelsen 13 cm kalınlığada gör dünyanın terste döndüğünü :)
parmak soksa daha ıyıydı dıosun yanı :D acılen duruma mudahele edılmelı
son zamanlarda kız nickiyle kız resmiyle üye olan gaylar artıı millet haberiniz olsun
sen altından daha bütük birsey cıkacak diyemi birlikte oldun ki onunla.küçük cıkacagını bilseydin vermeyecektin yani.:))
Şu sahte hesaplara çok sinir oluyorum.
ne yapayayım derken ?
o değilde hangi ara ölçtün ben onu merak ettim :)
yapmışsınız işte daha ne yapayım diyo cık cık cık
sen mutlu olmamışsın bu durumdan
-1 anlamadım yahuu ne dedik ki şimdi
ohoo millet abanmış sana al ulann allll ++1 :D
ikiniz içinde kötü bi durum :/
Kafana sık ben bu dünyada niye yaşıyorum diye
Eskisini çıkar yenisini sok.
ereksiyon hali 9'sa kötü ..
eskiyi çek yeniye devammmmmm
Sevgilin kaç yaşında ?
benimki 18 beklerim her türlü memnun ederim seni
ooo
çok büyükmüş kesin acıdan ağlamışsındır :)
önemli olan seni doyurabildimi. zevk aldınmı
ilişkiye girdim deme ayıp olur
yorumlara hiç tepki vermemişsin sonuç nolcak
Zevk aldın mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar