Dun esimle ilk defa anal yaptik veya calistik fakat benim canim cok yandi bu daha parmagini sokmaya basladigi an acidi zaten arastirdim anal sex acimaz yaziyo peki benim neden canim yandi :S ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçma saçma yorumlar yapılmış. delik onun deliği, günah onun günahı, istek onun isteği.. canı acıyacak olanda o. kendisi istesin kocası istesin ne farkeder? kocası isteyince yapabilir ama kendisi isteyince yapamaz mı? hem isterse gider sevgilisiyle yapar isterse kocasıyla isterse arkadaşıyla. size yaptığım doğru mu diye sormuyor zaten. ama Türk toplumu böyle hemen bir yargılama. sana göre yanlışsa sen yapma kardeşim ben veya o yapıyor diye sende yapmak zorunda değilsin.
açıkçası bende sevgilimle yapmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum sanırım acıdan dolayı. o yüzden erteledik. ama kayganlaştırıcı birşeyler mutlaka kullanın.273 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim benim demek istediklerimi yazmissin simdi dedigin gibi yazsaydim konuyu tee nereye kadar cekerlerdi anlayisin icin tekrar tsk ederim canım turk insani geri kafali bu konularda seni yorumunu cok begendim seni eksileyende geri kafalinin biri en iyi cevapsin canım ..
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim canım :) açıkçası istedikleri kadar eksilesinler umrumda değil. sende denenleri umursama. yoksa insan böyle bir toplumda istediği hiçbir şeyi yaşayamıyor.
Soran+1 yılAynen oyle canim cok haklisin ..
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılanal seks iyi birşey değil ki... yapmasanız olmaz mı?
80 Yorumla
+1 yılacımaz olur mu. anüste sfinkter isminde bir kas var. şekli aynı bilezik gibi. bu kas ters çalışan bir kas. dışkı içerden çıkarken açılır bu kas. geri kapanarak çiş tutmasını sağlar. penisi kapanma yönüne yani içe iteleyince elbette acır. bence deneme. hem mikrop alırsınız. hem bahsettiğim kas gevşer yada yırtılır. ömür boyu çişini tutamaz bezle gezersin. ameliyat imkanıda yok
23 Yorumla
Soran+1 yılBe olumsuz bi yorun boyle milyonlarca insan yapiyo dedigin gibide olabilir fakat sanmiyorum.
- +1 yıl
ben sana kafamdan yorum yazmadım. tıbbi bilimsel bir açıklama yaptım. bilimsel dayanağı olmayan bir hurafe değil. canın ne istiyorsa yap.yaşam senin bana ne. yanlış olan bişeye oh oh iyi olmuş devam edin mi dememi gerek.
- +1 yıl
bir jinekologa sor benim dediğimin dışında şey söylerse tamam
+1 yılVajina bile bu iş için uygun organ olmasına rağmen acıyabiliyorsa, sadece dışarı atığı atmakla görevli organa ters girdi yapınca acıması gayet doğaldır sanırım. Acımıyor diyenler içeri doğru s.çma yeteneğine sahiptir ya da bamya denemesi yapmıştır belki.
64 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama isemede disari dogru :P ?
- +1 yıl
Ulen bu kadar günah vs. diye çığırtkanlık adam var da, karısını aldatan ve bahane olarak da ''ama karım anal yapmıyor bunu istiyorum dışarıda arıyorum'' diyen erkekler nerede ya la? Şu iki yüzlülük olayı var ya.. Neyse.
Soran+1 yılHaha dedigin kisiler şu an sabah namazini bekliyo kildiktan sonra aramaya baslicaklar :P
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
34Cevap
+1 yılArkadan ilişki, cinselliğin en çok tartışılan, sıkça yanlış anlaşılan ve genellikle de tabu olarak etiketlenen bir tarafıdır. Ancak seks hayatınızı canlandırmak ya da sadece yeni bir maceranın kapılarını aralamak adına anal sekse şans vermeyi deneyebilirsiniz.
Anal seks nedir?
Cinsel birlikteliğin vajinal yollarla değil anal yollarla gerçekleştirilmesine anal seks ya da bir diğer adı ile ters ilişki denir. Söz konusu cinsellik olduğunda anal seks, kişilerin en çok fikir ayrılığına düştüğü noktaların başında gelir. Kimileri için bir merak konusu, kimileri için seks hayatlarının bir rutini, kimileri içinse düşüncesi bile korkunç olan anal seksin aslında en önemli kriteri, sizin bunu gerçekten isteyip istemediğinizdir. Eğer bu deneyimi yaşamaya karar verirseniz, doğru adımlarla ilerleyerek anal ilişkinin tadını çıkarabilirsiniz.
Anal seksin püf noktaları
Sanılanın aksine anüs bölgesi oldukça erojen bir bölgedir. Yapısında yer alan halkasal kaslar sayısız sinir ucu ile donatılmıştır. Dolayısıyla maksimum seviyede zevk almaya oldukça müsaittir. Ancak vajinadan farklı olarak bu bölge, kendi ıslaklığını kendi üretemez. Bu nedenle anal ilişki sırasında su bazlı kayganlaştırıcılardan yardım almanız gerekebilir. Durex Play Kayganlaştırıcı serisinin dermatolojik olarak test edilmiş kayganlaştırıcıları farklı koku ve aromalarıyla bu konuda size yardımcı olabilir.
Arkadan ilişkiye girmek, pek çok çiftin cinsel hayatlarındaki tercihler sıralamasında oldukça geride kaldığından, tıpkı ilk cinsel deneyimde olduğu gibi bir tür tedirginlik yaratabilir. Fakat ne şekilde olursa olsun, keyifli bir cinsel deneyimin anahtarı gevşemekten geçer. Eğer anal seksi denemeye karar verdiyseniz, yapmanız gereken ilk şey tedirginliğinizden kurtulmak ve kendinizi rahatlamak olmalıdır. Anal kanalı çevreleyen kaslar sert ve sıkı olduğundan bedeninizi kastığınızda, anal bölgedeki kaslarınızı da sıkmış olursunuz. Bu ise ilişki sırasında canınızın yanmasına neden olabilir. Kısacası kendinizi kasmayın, tüm bedeninizi gevşetin ve yavaş adımlarla ilerleyin.
Rahatlamakta zorlanıyorsanız, gevşemek için sıcak bir duş almayı deneyebilirsiniz. Ardından partnerinizin size yapacağı bir masajla hem bedeninizi hem de zihninizi rahatlatabilirsiniz.
Sabırlı olmak en önemlisidir. Kendinizi rahat hissetmeniz ve acele etmemeniz, partnerinizle uyum içinde ilerlemeniz gerekir. Aksi takdirde hem fiziksel hem de psikolojik olarak zarar görebilirsiniz ve bu da anal seksi daha deneyimlemeden sonsuza dek hayatınızdan çıkarmanız anlamına gelir. Dolayısıyla en başından sonuna kadar yavaş olun. Acele etmeden, güzel ve tahrik edici sözlerle birbirinizi destekleyin.
Anal seks zevkli mi?
Anüs bölgesi duyu sinirleri açısından zengin bir bölgedir. Normalde sıkı halde duran bu kaslar gerektiğinde 6-7 cm’e kadar genişleyebilir. Anüs kaslarına uygulanacak fiziksel bir baskı, bu kasların açılmasına neden olur ve aynı zamanda daha önce deneyimlemediğiniz farklı ve zengin duygular yaratır. Anal seks sırasında, penisin anüste bulunan halka şeklindeki kaslara uygulayacağı baskı da cinsel haz hissetmenizi sağlayacaktır.
Anal seks zararlı mı?
Anal seks yapmanın zararlı olduğuna dair bir kanı varsa da bu algının tamamen doğru olduğunu söylemek doğru değildir. Bu noktada dikkat etmeniz gereken birkaç unsur var. Bunlardan birincisi anal ilişki sırasında, eğer yeterince rahatlamış bir şekilde ilişki yaşamamış ve kendinizi kastıysanız, anüste minik çatlaklıklar oluşabilir. Bu çatlaklıklar da farklı enfeksiyonlara sebebiyet verebilir. Dahası anal seks her ne kadar istenmeyen gebeliklere karşı sizi korusa da cinsel yolla bulaşan hastalıklar için bu durum geçerli değildir. Öte yandan bu risk yaşadığınız tüm cinsel birliktelikler için geçerlidir. Dolayısıyla işinizi hiçbir zaman riske atmamalı, diğer tüm cinsel ilişkilerinizde olduğu gibi anal ilişki sırasında da mutlaka Durex prezervatif çeşitlerinden birini kullanmalısınız.
Anal ilişkiye girerken dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli husus da hijyendir. Anal ilişkiden hemen sonra vajinal ilişkiye geçmek birtakım bakterilerin taşınmasına neden olabilir. Bu nedenle prezervatif kullanmış olsanız dahi, anal seksin hemen ardından vajinal seks yapmamak gerekir ya da prezervatif değişikliği yapmanız önerilir. Ek olarak ilişkinin öncesinde ve sonrasında temizlenmek hem hijyen hem de sağlık açısından ihmal edilmemesi gereken önemli bir konudur.10 Yorumlagünah, haram, hak yol varken neden b*k yolunu tercih ediyosun vs vs. ben şimdiden söyleyeyim de başkası yazmasın :D
soruna cevap vermek gerekirse, eşin biraz aceleci davranmış olabilir ve sen de kendini çok sıkmış olabilirsin. ayrıntılı anlatmak isterim ama yeri değil ne yazık ki :)38 Yorumla
Soran+1 yılEsim istiyor :P
Soran+1 yılZaten ben sorumda yazicaktim gunahi benim boynuma haramdan felan bahsetmeyin diye ama dedim bi muslumanligin durumuna bakayim :D
Soran+1 yılEvet :D
Soran+1 yılTsk ederim yapmam buyuk ihtimalle alismasi sorun :))
+1 yılArkadaşım anal seks anüsün yapısına göre kimi kadınlara hiç acı vermezken, bazı kadınlarda ise dayanılması mümkün olmayan bir acı ve ağrı verebilir...
İlişki öncesi hazırlık yapılmaması, kayganlaştırıcı kullanılmaması ve penisin kalınlığı acımasında etki eder...00 Yorumla
+1 yılYa arkadaş artık anlamıyorum bu insanları elinizde 7/24 akıllı telefon sürekli sağa sola fırlıyorsunuz ama bir konuyu açıp araştırma ya da okuma zahmetine giremiyor musunuz? Hadi onu geçtim be arkadaşım sen kendi vücudunu vücudunun nasıl tepki vereceğini bilmiyor musun? Ya sıçarken orgazm mı oluyorsun da içine bir şey girince zevk alacağına da inanıyorsun? O zaman eşinin üzerinde dene belki o zevk alır.
10 Yorumla
+1 yılkim demiş acımaz diye ?
bilakis tam tersi
kadınlar anal seksi acı verici ve aşağılayıcı bulurlar
buna rağmen bazı kız ve kadınlar analı vajinalden daha fazla tercih ediyor ve yapıyor
tabii bir süre sonra büyük abdestlerini tutamaz hale geliyorlar..00 YorumlaBen acı çekmeyen bayan pek rastlamadım. Bir tane rastladım oda alışkanlık haline getirmiş işi bilen biriydi belki de ondandır. Eğer acıyorsa vazelin gibi kaydırıcı kremler kullanabilirsiniz.
00 YorumlaCevaplardan birini okudum da ahlak bekçisi kesilen var hoşuna gitmiyorsa cevap verme, kayganlastırıcı kullansaydiniz keşke
72 Yorumla- +1 yıl
Bencede herkesin kendi tercihi
Bayılıyorsunuz mahremiyetinizi yaymaya,dün ki ergen desek neyse,evli barklı kadınsın hiç mi bilgin yok,sırf soru sormak için saçma sapan konular açmayınnn ...
136 Yorumla
Soran+1 yılArastirdim canim benim birisi baska diyo birisi baska diyo hem sana noluyo ? Burasi cinsellik bolumu mu ? Evet .. Evliler soramaz yasagi mi var ? Hayir .. Sormak ayip degil ogrenmemek ayip burda o*ospuluk yapmiyorum neyim kimim biliyomusun ? Hayir .. Hadi iyi geceler..
- +1 yıl
sana eksi vermişler ben artı veriyorum. bahanesi kocası istiyormuş. ben istiyorum demiyor. herkes olumsuz yazdı diye tafrada yapıyor
Soran+1 yılUnnu musun nesin ben veya esim istiyor sanane? Ben istiyorum desem ne deyisecek ? Defol git gece gece ..
- +1 yıl
Sor sor
Ya sora sora ogrenecen ya da yapa yapa
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Acımaz mı yazıyordu nerede :) merak ettiğim hiç bişey kullanmadan mı yaptınız
31 Yorumla- +1 yıl
Sen krem kullandinmi
+1 yılevli olanları anlamıyorum .güzelce normal yapmak varken neden deniyosunuz . size zevk vercek hiç bir doku yokki orada .bağırsağın sonu .
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. aklın varsa deneme..ardı arkası kesilmiyor sonraa..
52 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani?
- +1 yıl
Senmi istiyorsun yapanmi
Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. anal seks acıtması lazım gelir diye düşünüyorum bilemem.:D:D
10 Yorumla
+1 yılkızlar sevmiyorlar çok korkuyorlar analdan bunu biliyorum.
00 Yorumlapek önerilmez.. kadın için eziyet oldugunu söylerler..
00 Yorumlafake kocasıyla anal sex yapan buraya bu sekılde yazmaz ilk defa yaptık acıdı dıye saçma geldı evlendiğinden beri kocan ancamı farketti o deliği
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay oldu evliligimiz ona kalsa hemen yapicakti ben istemiyordum ake felan olmuyo..!
Gizli Üye(36-45)+1 yılacımaz diye bişey yok 10 cm penisle bile analdan canın çok yanabilir hem dardır hemde vajna gibi esnek olmadığı için barım barım bağırttırır yani.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma alisinca zevk aliyomussun ?
Cevap sahibi+1 yıldap dar deliğin sımsıcak bi erkekliği içinde doldura doldura girdiğini hissedince zevk alıyosun tabiki, ama çok yaprsanız inanılmaz derecede sağlık sorunları yaşarsın 40'lı yaşlardan sonra söylemedi demeyin.
Soran+1 yılYok zaten bir kereligine deniyecektik..
Cevap sahibi+1 yılo zaman sadece günahını çekersiniz ama dikkat ediin bağımlılık yapar çok ciddiyim.
Soran+1 yılSanmiyorum bundan sonra yapicagimi :)
Cevap sahibi+1 yılvajinanda genişlememi varda eşin diğer tarafa eğilim gösteriyo.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhak yolu dururken pok yoluna gırmeyı denersen olacagı budur :s
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalan yazmışlar acıtır hele ilkse çok acır yapma değmiyo canının yanmasına
30 YorumlaDemeyeceksen tavsiye etmem. Acı var mı bilmiyorum ama bir erkek olarak bile onaylamıyorum
20 YorumlaKorku, acı, zevk, tutku, şehvet vee palmiye ağaçlarındaki meltem esintisinin tazeliği hepsi bir arada :P
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ilk başlarda acı verdi partnerime ama daha sonraları alışınca bu acı yerini zevke bıraktı.tamamen alışmakla alakalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. 00 Yorumlahak yolu varken bok yolunu secen bir cift daha tbrkler :D sankı bakıresın de bozulmasın dıye ordan yapıyonuz.Canında acır tabı orda farklı damarlar vs duurmlar var.ılerıde bu altına kaçırmaya kadar gıdebılır denemeyı bırak.
37 Yorumla
Soran+1 yılEsim istiyor :)
- +1 yıl
eşin haram olanı isteyemez. kanunen bile eşine ters ilişki isteyemezsin.. boşanma hakkı doğar.
Soran+1 yılTsk ederim cinsellikten bosancak kadar dusmedik allah sukur
- +1 yıl
Senin yorumun da saçma eksilemekte şu kısımda haklılar '' Sanki bakiresin de bozulmasın diye ordan yapıyorsunuz.'' Bu cümlende bakire olunca o işin yapılmasını normal karşılamışsın. vs vs
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaa kızlar normal yolla endişe ediyor ilkinde acıyacak diye ki normali daha geniş ve sağlıklı olanı. Sen anormal yol dar olanı acımazmı diyorsun. Acır tabi. Acıdan içeri doğru sıçarsın o derece :D
00 Yorumla
+1 yılçok hangisin anlatsam da yapana bağlı anusünü ve penisi çok iyi bir şekilde yağlar ve ilk parmakla girer acarsa acısı az olur
00 Yorumlaçok basit yolu var zevk almanın ünide kız arkadaşım vardı o çok seviyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldar olduğunda kaslar gevsemezse acıtır
18 Yorumla
Soran+1 yılNasil gevser peki ?
Cevap sahibi+1 yılo bölgeye oral yapsın ve önsevişmeyi uzun tutun
Soran+1 yılAnladim tsk ederim guzel cevabin icin :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim kayganlaştırı kullandınızmı
Soran+1 yılHayir kullanmadik
Cevap sahibi+1 yılanüsüne oral yapıyormu peki
Soran+1 yılEet hosuma gidiyor fakat parmak felan sokunca canim yaniyor
Cevap sahibi+1 yılgeevsemeden parmak sokarsa canın yanar tabi.önce diliyle zorlasın orayı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen iki kere yapmıştım ilk acıdı 2 dk sonra çok zevkliydi ama vajinal daha zevkli
41 Yorumla- +1 yıl
Hala anal yapiyormusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni seven değer veren biri yapmaz. zaten yapanda senden daha sonra tiksinecek o koku pislik. bunu belirtmiş olayım da kendine yazık etme.
10 Yorumla
+1 yılEsin öküz gibi yqpmista ondan formülü taktiği var
00 Yorumlailk defamı yapıcaksın
10 Yorumla
+1 yılacemilik,eşin de acemi imiş iyi hazırlanmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet denedim acıyor başlarda özellikle...
42 Yorumla- +1 yıl
sonunu da soyle de kız korkmasın bellıkı aklında öyle bı dusunce var
- +1 yıl
Simdi nasil
+1 yılhangi pozisyonda yapıyorsunuz?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. deneyimsiz birine denk gelmemelisin.
01 YorumlaNe yazdin arastirirken bi desene
11 YorumlaBırakın şu fakirlikleri.
10 Yorumla
+1 yılacıtır kesinlikle ama caresi var
00 Yorumla
+1 yıldenemek isterdim ama olmadı
00 Yorumla
+1 yılacıtıyomuş diye duymuştum aşırı değildir bence..
00 YorumlaAçıtır ama zevki başkadır analın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılacısa da öldürmez :)
41 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin canimda olcek gibi olmuyo degilim :P
+1 yılacıtır ve günah yapmayın
00 YorumlaFakir işi.
31 Yorumla- +1 yıl
:D zenginlerde anüs bulunmadığı için fakir işidir haklısın
zengin insan kadın olsun erkek olsun dışkılamaz çünkü
ya bırakın bu fantezileri yaa günah haram...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. absinthum haklı
12 Yorumla- +1 yıl
Sezarın hakkı Sezara bro eyvellah. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmaısnı bılmıo o
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!