Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçen ay işlemlerini yaptığımız bir firmanın evraklarını getirmek için firmanın muhasebe servisinden bir bayan arkadaş geldi. Akşam saatleri olduğu için de ofiste yalnızdım. Kapalı bir bayandı o da , başbaşa olmamızın rahatlığıyla sohbet koyulaştı. Şakalaşmalar filan derken, iyice yakınlaştık ve öpüşmeye başladık. Diller, dudaklar eller hepsi temas halindeydi :) sonra elini tutup pantolonumun üzerine doğru götürdüm. Baktım ses çıkmadı. Avuçlamaya başladı. Sonra fermuarımı açtı. Yavaş yavaş eline alıp oksamaya başladı. Bir yandan öpüşüyoruz. Bir yandan da bende onun göğüslerini avuclayıp okşuyorum. Sonra ben arkama yaslandım. eline alıp okşayarak bana bakıyordu. Ve ne istediğimi anladı. Sonra yavaşca eğilip dilinin ucuyla kafasında daireler çizerek yavaş yavaş kafasını Yalamaya başladı. Bir yandan okşayıp bir yandan da yaliyordu. O sırada benimki iyice sertleşti taş gibi oldu. Sonrada dudaklarıyla kafasını sıkıca kavrayıp vakumlaya vakumlaya emmeye başladı. Bir süre yalayıp emdikten sonra benim nefes alıp verişim giderek hızlandı. Bosalacagımı anladıği halde saksoya devam etti. Ve bende daha fazla dayanamayıp ağzına patladım. Ve bunlar olurken biz hiç konuşmadık. Tek kelime bile etmeden... yani seninde bunları konuşmana gerek yok. Anı yaşarken her şey kendiliğinden gelişiyor. Birbirinizi iyi anlıyorsanız kelimelere gerek yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kapalı olanlar sakso çekemez diye bir yasak mı var:) Asıl cevher kapalılarda. Sen yap gitsin bunu ona söyleme sevişme anında ona söylemeden direkt uygula sevişirken elinle tut sonra gögüslerinden başla öpmeye yavaş yavaş in al agzına. ona söyleme bile
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi iterse yapma istemiyorum derse?
Soran+1 yılHmm
+1 yılyapmaz sanmayacak kardesım merak etme asdljas kapalı olunca cinsel istekler sonmuyor heralde sadjska emin ol o senden daha cok duslemistir o anı. tek sorunun bu olsun be asdfjlka
31 Yorumla
Soran+1 yılNası açılcaz ama ben utanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrala hayir diyecek erkek tanimiyorum merak etme izin verir direk dal sen.
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
boyle bisey soylenemz. gidisata gore olur. sevsiirsiniz o sana oral yapar. sonra sende onunkini ellemeye baslarsin. ellerken yuzunu biraz yaklastirirsin. birkac iltifat edersin penisi icin. sonra yuzune bakip utangacca gulumsersin. zaten o hemen bunu isteyecektir. elleriyle senin saclarini oksamaya baslar ve basini tutarsa istiyor demektir. eger soguk davranir veya sasirirsa yapmazsin. birdahaki sefer yine denersin.
022 Yorumla
Soran+1 yılAma ben kesinlikle yapmak istiyorum
Soran+1 yılBunu yapmıcagım biriyle evlenmemin bir anlamı var mı sence? O yaptırmazsa bu duygu benim içimde kalacak ve harama düşücem bundan çok korkuyorum
Soran+1 yılOffff kimse beni anlamıyo teşekkür yorum için
Soran+1 yılEvliyken helal çünkü tamam mı hiçbir günahı yok.
Soran+1 yılYa nolursun sus benim sorum ne sen ne yorum yapıyosun iyi akşamlar
Soran+1 yılDeğil :/
- +1 yıl
himm. tamam yasin kac? hangi sehirdesin? es adayin belli olursa. konu cinsellikten acilinca. ustu kapali dersin. ben esimle cinsel olarak herseyi yasamak isterim. tabi ins. bunu anal olarak anlamaz. sakin sakso yapmak istiyorum falanda deme. illa diyeceksende oral yapmak istiyorum de. ama yuzde 99 zaten erkekler oral yapilmasindan hoslanir
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılHayır
Canım senin gibi kapalı hanım hanımcık düzgün biri de cinselliği doya doya yaşar peniste yalar yarattırir her birşeyi yaşarsın kocanda oral ister sende istersin yavaş yavaş zamanla sabırla herşeyi yaşarsıniz insanların giyimi yaşam tarzı düşüncesi ne olursa olsun cinsellik aynıdır önemli olan kocanla uyuşuyor olmaniz
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu en başında söylemem gerekmez mi?
Soran+1 yılSevmeme ihtimali de var ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle evlenecek erkek çok şanslı.
Merak etme kapalı olman seni herkesten farklı yapmıyor hormonları olan gayet sağlıklı bir kadınsın ve emin ol böyle düşünmen kocanı mutlu edecektir. Bir erkek mutlu oldukça seni de mutlu ve tatmin eder keşke evleneceğim kişide senin gibi olsa. Oral seksten tiksinen o kadar aseksüel kız varken türkiye de senin gibi düşünenlerin sayıları artırılmalı. Ha bu arada eşine oral yaptıktan sonra kendine de yaptır emin ol çok zevk alacaksın.012 Yorumla
Soran+1 yılIşte hadi oral sevmiyosa diye korkuyorum :(
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama her 10 türk erkeğinden 9 u oral seksi sever korkma :)
Soran+1 yılIşte o 1 tane sevmeyenle evlenirsem napıcam? :(
Cevap sahibi+1 yılBu kadar takıntılı olma ciddi diyorum erkekler bu konuda kadınlardan daha isteklidir o bir ihtimal sana gelmez. Ah ah senin gibi çıksa biri karşıma onunla evlenir prensesim yapardım düşün yani. :)
Soran+1 yılNapim takıntılıyım hadi o sevmeyen olursa? :(
Cevap sahibi+1 yılSevmeyen olursa restini çekersin sen de.
Bu konuyu aranızda konuşarak halledebilirsin.
Zaten oralı sevmeyen bir erkek normal seks konusunda da verimli olamaz.
Hatta evlenmeden konuş evleneceğin kişiyle bu konuyu bunun ayıbı olmaz ona göre evlen.
Soran+1 yılSırf oral sevmiyo diye boşanamam. Ama ilk önceden konuşursam bu kapalı kız aklında neler neler varmış deyip benden sogumaz mı?
Cevap sahibi+1 yılHayır soğumaz.
Neden soğusun. Müslüman olan bir kişi bilir ki eğer zaruri bir sebep yoksa ortada evli çiftlerin cinsellik yaşamaları gerekmekte zaten. Oral sapkın bir fantezi değil hani sapkın olsa neyse de oralın hükmü de yok zaten gayet normal.
Soran+1 yılBilmiyorum çok korkuyorum hadi istemezse diye
Cevap sahibi+1 yılHayır korkma gerçekten genelde oralı kızlar istemez o konuda şüphen olmasın erkekler bayılır.
Soran+1 yılTeşekkür yorum için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
kapalılık millete karşı kocana karşı değil. kapalıların fantezisi olamaz diye bir şey yok. zaten malum işe başladığınız da yardırır gidersiniz. akışına bırakıcan
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmezse hadi? :(
Soran+1 yılEn baştan konuşmak gerekmez mi?
söylemene gerek yokki o anki daranışların oluşturur onu takma kafana
23 Yorumla
Soran+1 yılHadi sevmeyen biriyse
Soran+1 yılInşallah
+1 yılKapalisin diye kocani mutlu etmeyeceksin diye bisey yok hem senden bunu beklemedigini nerden biliyosun diyelim ki beklemedi sonucta sen onun karisi olcaksin ondan bunu isteyebilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılHadi sevmezse? :(
- +1 yıl
Bence oyle bir secenek yok istemezsede zevke getir sonra yap dinleme bile onu senin gibi dusunen bir karisi olsun ister bence cogu erkek. ;)
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Ben bunun esin tarafindanda sorun olcagini sanmıyorum ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılher erkek kendine yapılmasıni ister. Ama ilk geceden belki istemez. O zaman ilerleyen günlerde ona sevureceksin. Bunun belli yöntemleri var.
As sorun sana yapılmasını istiyorsun sanırım. Peki sana yazmazsa06 Yorumla
Soran+1 yılOrali sevmiyosa diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılSana yapmaması değil mi?
Yapılmasıni istermisin
Soran+1 yılOofff anlamıyosun
Cevap sahibi+1 yılSen ona yapmak istiyorsun anladım. Tamam bunkonusa birkaç taktik verecegim.
Bunun dışında sana yapmasını istermisin diye sordum. Bunu da istersen bu konu hakkında da birkaç taktik veririm dedim
esas sana offfffff 😜
Soran+1 yılTeşekkür gerek yok
Cevap sahibi+1 yıltabii sen bilirsin
ben sadece küçük birkaç taktik vereyıp eğer lazim olursa kullanirsin diye. Yani olabilecek durumlara hazırlıklı Olasın diye
ama sen bilirsin tabikii
nerden biliyorsun öyle sanacagını belkide yatakda herşeyi bekleyecek senden kadınımsın ve beni herşekilde mutlu et diyecek bir bayan kapalıysa yatakda bazı şeyleri yapmaz diye bir kural yok yıkın bu tabuları bence
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum tutucu bir ailem var küçük bir şehirde yaşıyorum
Soran+1 yıl:/ :/
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam dindar tutucu birisi olursa karşı çıkar büyük ihtimalle. O yaptırmıyor diye başkasına mı yapacaksın?
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bir anlık bişeyle harama düşmek istemiyorum ama o duyguyu yaşamak istiyorum
- +1 yıl
Şimdi tutucu bir ailenin kızıyım diyorsun. Görücü usulü diyorsun. E o zaman benim dediğim gibi bir adam çıkacak karşına büyük ihtimal. Sende meraktan dolayı başkasıyla yapacaksın.
Soran+1 yılZeki misin sen maşallah? Ya işte korkum bu ve belirtiyorum çözüm arıyorum
- +1 yıl
Piyango bu? Yapacak pek birşeyin yok. Meraktan dolayı başkasıyla yapacaksan evlenmeden yapta, adamı aldatmamış olursun.
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Yapay penislerden alır onlarla idare edersin artık.
Soran+1 yılYaaaaa :(
- +1 yıl
Yapacak birşey yoksa...
Bende kapali biriyle evlenecem ve bende merak edriyorum acaba oral yapar mi cinsellikte nasil kafamda bu sorular var hep. Evlenmeden de boyle şeyler konusamayiz ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılDi mi işte benim kocam olacak adamda konuşmazsa nolacak konuşulacak bişi değil bu :(
Soran+1 yılOral olmazsa ben de mutlu olamam yatak konusunda
akışına bırak. yapmaz falan sanmaz. deliler gibi de yaparsınız. selametle.
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi sevmeyen biriyse
Soran+1 yılEvet illa istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Soylemene gerek yok ki. Seks yaparken eşinin donunu indirip ağzına alacaksın, hepsi bu. Yani öncesinde ne istediğini soylemen gerekmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmezse hadi? :(
Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Yatakda sınır olmaz bence onunda hoşuna gider yalanılması sen okşadıkca ufakdan ufakdan öperek alıştırabilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılHadi sevmiyosa
- +1 yıl
Erkein zevk noktası bir tek p. enisin kafa kısmı var. Sevmiyorsa olayına ihtimal vermiyom her insanın içinde saklı bir yanı vardır. Okşadıkca zevk aldıkca sen dümeni elinde tutup az daha az daha diyerek istediğin noktaya varabilirsin. O da seni yalamak ister göğüslerden başlar bunu ilerletmek senin elinde bence
Soran+1 yılHm teşekkür ederim yani en başından konuşmaya gerek yok
kapali olman esinle ozel seyler yasayamayacagin anlamina gelmez o esin olacak sinirlari asmamak sartiyka sikinti olmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılHadi o böyle bişiyi sevmiyosa
Soran+1 yılSevmeme ihtimali de var ama :(
Soran+1 yılZorlamı yapıcam onun da istemesi lazım
sevmezse istemezse diye bisey yok sen eline al yap her erkek sever... hele bide boşaltırsan onu bak bakalım oralsız seks yapıyormu seninle
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yıloral seks sevmeyen erkek çok nadirdir daha önce yaptıysan bu işi iyi biliyorsan sevmese bile sevdirirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte o nadirlerden biri denk gelirse
- +1 yıl
salatalık yalarsın sen de
söylemeyle olmaz zaten olay esnasında kargasaya getirp tutuver kafasını oda zaten hayır demicektir :)
04 Yorumla
Soran+1 yılHadi hayı derse? :(
+1 yılöyle bırsey yok ılk ona tek ona yapacaksın ıyı yapacaksın kı adamda sana sormayacak baska yere kacmayacak...
04 Yorumla
- +1 yıl
nıye sevmesın hıcbır erkek sevmıyorum demez ama senın guzel ılgı gostermen lazım
Soran+1 yılGösteririm
- +1 yıl
o zaman herhangı bır sıkıntı olacagını dusunmuyorum bu sekılde kendıne ınanan basarabılecegını uman bı partnerı olduktan sonra kımse hıcbır seye hayır demez ve kendıne sınırlar koymaz yanı zıncırlerı kırmaya hazırlan bence. gercı o ısık var sende ısteklı gordum senı
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yılanlar bıle deliğinden usulca çıkıyor tatlı dille , zamanla alıştıracaksın onu da !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
Söyleme uygulamaya geç sende akışına bırak sıkıntı etme
17 Yorumla
Soran+1 yılHadi sevmezse
Soran+1 yılBen yalamak istiyorum
Soran+1 yılTeşekkürler
noluyoruz l*n kiminle evlendim ben demesin adam :D
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
Soran+1 yılDi mi hadi sevmiyosa nolacak? :(
Soran+1 yılEvlenmeden önce ilişkiye girmem ben. Sadece el ele tutuşurum bir de hoşgeldin anlamında tokalaşma o kadar
Soran+1 yılİstemem zaten ilkten
Soran+1 yılAdam der mi öyle? Noluyoruz diye? :(
+1 yılZamanla olacak bisey bu seks esnasında sevişirken yavaştan oraya kaydır kendini
08 Yorumla
Soranİstemezse hadi
- +1 yıl
İstemezse zaten kendini çeker ama saxoya hayır diyecek bir erkek tanımıyorum mutlaka ister
Soran+1 yılInşallah seven birisiyle evlenirim
- +1 yıl
Neden evleneceğin insan bu karakterde gözükmüyor mu pek hiç gorustunuz mu?
- +1 yıl
inşallah cümlesini kullandığı yere bak yazık diyorum sadece.
- +1 yıl
@pusattnoktacom demekki çok istiyo belli ki onunda bunu istemesini çok istiyo ondan demiş olabilir saygı duymak lazım doğru veya yalniş
Soran+1 yılNapıyım bu duygu içimde kalırsa başka biriyle yapmaktan harama düşmekten korkuyorum ve tekrar söylüyorum INŞALLAH SEVEN BİRİSİYLE EVLENİRİ
- +1 yıl
Saxo güzeldir bende severim kocan olacak kişide sevecektir merak etme anlaşılan sen baya isteklisin bu konuda herifin pipiyi fazla içine cekipte içindekileri dışarı çıkarma bu hırsla sonra elindekinden olursun :-)
merak etme her şey yoluna girecek doya doya yaparsın
07 Yorumla
Soran+1 yılHadi sevmezse
Soran+1 yılOofff
Soran+1 yılEvli misin?
+1 yıl"sakso" dediğine göre fazla p*rno izliyorsun ve baya iyisin sanırım bu konuda..
12 Yorumla
Soran+1 yılSoru bu değil
- +1 yıl
yani söyleyebilirsin sıkıntı yaşamazsın diyorum. farklı bir açıdan yazdım. sen anlamadıysan ben ne yapayım.. banane yoksa senin ne yaptıgından
+1 yılhiç yapmadığın bişeyi neden merak edip yapmak istiyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılSanene?
- +1 yıl
bikere o sanene değil sanane
Soran+1 yılBen sanene diyorum sanene?
soyleme yatakta olayi alisima birak kadin erkeginin o*rospusudur yatakta konusarak degil yaparak goster yapmak istediklerini
04 Yorumla
Soran+1 yılHadi oral sevmiyosa :(
Soran+1 yılİmkansız değil :( sevmeyedebilir :(
- Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılYatağa girincede kapalı girmeyeceksin sonuçta, o sana oral yapacak sende ona yapacaksın.
illa söylemene gerek yok07 Yorumla
Soran+1 yılHadi sevmezse oral?
- +1 yıl
hiç bir erkek hayır demez emin ol
Soran+1 yılBilmiyorum o bana yaptırmazsa bu duygu benim içimde kalacak ve başkasıyla yapıcam bundan çok korkuyorum harama düşmekten
- +1 yıl
ya şakamı yapıyosun.
erkek bayılır böyle şeylere.
karşı tarafa yapmayıda sever.
Soran+1 yılInşallah sevrn birisiyle evlenirim
- +1 yıl
Valla ben seviyorum.
sevmeyen erkekte yoktur
Soran+1 yılVardır
Bidaha söylüyorum evlenmek çözüm değil kendi ayaklarının üstünde dur ve sonra evlen gelecegi düşünün arkadaş yav
01 Yorumla
Soran+1 yılSoru bu değil soruda belirttim bu kısma yorum yapma
+1 yılSen nerdesinn ya benim seni bulmam lazım yarın geliyim istemeye :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica :)
+1 yılsöylemene gerek yok ilişki esnasında al ağzına emmm
08 Yorumla
Soran+1 yılHadi sevmiyosa?
- +1 yıl
Sevmeyen erkek yoktur sevilmezmi
Soran+1 yılVardır :(
- +1 yıl
Yoktur o hazzi kimse reddetmez
Soran+1 yılInşallah :(
- +1 yıl
Sen ellerini kullanmadan yap hep ister
- +1 yıl
Detay isyersen yaz
- +1 yıl
Daha once hic agzina aldinmi
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk günden yaparsan şüpelenir daha önce bir başkasıyla yapmış der bir iki ay sonra yaparsan sorun olmaz zaten erkeklerin çogunlugu kendisi ister
06 Yorumla
Soran+1 yılNası şüphenir anlaşılır mı?
Cevap sahibi+1 yılilk günden yaparsan senin daha önceden yaptıgını düşünür nerden biliyorsun dersen bazı arkadaşlarım nişanlılarıyla sewiştikleri için ayrıldı kesin başkasınada wermiştir diye ikinciside tecrubeli birisi kendini belli eder sen daha önce yaptın mı
Soran+1 yılGizlilik açar mısınız lütfen?
Cevap sahibi+1 yılartı adam sana kendisi yaptırır merek etme görücü uslü ewlenen kişinin ilk niyeti cinselliktir zaten adam görür görmez aşık olacak degil dawranışlarına göre zamanla sewer sen böyle olursan sadece orallada kalmaz adam
Cevap sahibi+1 yılaçtım
Cevap sahibi+1 yılaçtı ama bir şey yazmadın kapatıyorum
Madem kapalısın müslümansın dine göre öyle şeyler ters araştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzüne bile sürtüp boşalacak merak etme ;) analdan da yapar evlenince çoğu çift yatakta herşeyi yapar.
09 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmam anal
Cevap sahibi+1 yılO ister. Neden ki?
Cevap sahibi+1 yılSen ondan sakso istiyorsan onunda senden anal istemesi gayet doğal. Onunda ihtiyaçları ve istekleri var. Biraz empati kur ve anlayışlı ol ki o da senin için yapsın aynısını.
Cevap sahibi+1 yılBen 2 buçuk yıldır her gece sevdiğim kadınla yapıyorum hiç zararı felanda yok rahat olun. Aynı şekilde devam ediyoruz.
Soran+1 yılAnal haram
Cevap sahibi+1 yılHayır haram değildir yanlış çeviriden kaynaklıdır. Anal sadece eşcinsel ilişkilerde ve kadın üzerinde baskı kurulup zorlandığında günahtır. Yatakta çiftler karşılıklı istek olması şartıyla yapabilirler. Senin kendini her girişinle birlikte sevdiğin insana sunman onun sana bağlanmasını, kadını olduğunu hissetmesini sağlar. Farkettiysen zaten kadınlarda anal giriş daha öndedir ve vajinayla benzer dokuya sahiptir :)
Soran+1 yılO zaman git anayın kini yap
Cevap sahibi+1 yılZaten istediğim zaman beni mutlu etmesini bilen dünyanın en tatlı kadını diyebileceğim biri var hayatımda ve onu seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılSeninki oral yaptırır mı yaptırmaz mı sen düşün :D deepthroat bile yaparsın ama şans..
bunu söylemekte ne sıkıntı var ki açık açık söyle sonuçta evlisiniz ve onun da sana karşı görevleri var
00 Yorumla
+1 yılBisey söyleme gerek yok. durek agzina alacajsin. bisey diyecegini sanmıyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılHadi sevmezse
- +1 yıl
Sevmemesi imkansiz
- +1 yıl
Dua et alısmasin
Soran+1 yılNeye alışmasın?
- +1 yıl
Agzinin sıcaklığına ;)
Soran+1 yılAlışsın sorun değil
- +1 yıl
Sorun degilse ne mutlu erkegine :) darisi benim basima ;)
Soran+1 yılInşallah seven birisi olur
- +1 yıl
En can alici zamanda sabah uyurken agzina alarak uyandir. bunu denemelisin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaparsın onun hoşuna giderse bir sonrakinde yine yaparısn ama gitmezse yapmazsın. Ayrıca p*rno izlemeyi bırakmalısın.
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte hadi gitmezse
Cevap sahibi+1 yılO anda isteyecektir. Sen zaten o hoşuna gitsin diye yapıyorsun gitmezse yapmazsın buda partnerini memnun etmek demektir
Soran+1 yılBen yapmak istiyorum onun için değil kendi canım istiyor
Cevap sahibi+1 yılSeks yapınca artık çok istemezsin
Soran+1 yılİster
Cevap sahibi+1 yılBildiğine göre başkasına yaptın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılazgın bakireye bak sen :) hiç bir erkek hayır demez buna rahat ol :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöylemene gerek yok, vucut dili var. öperek aşagılara inersin oradan da öpersin
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi sevmiyosa? :(
Cevap sahibi+1 yılben severim, daha önce yaptın mı sevdiğini düşünüyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadan almadığın sürece çok garipseyeceğini sanmıyorum...
02 Yorumla
Soran+1 yılArkamdan niye alıyım? Töbe töbe
Cevap sahibi+1 yılİşte alman garip olur demek istedim bende. bir konuş ona göre
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bir git evlen saksomu çekersin, domalırmısın, analmı yaparsın bizene, psikopatmısın sen yavrum.
12 Yorumla
Soran+1 yılSanene?
Cevap sahibi+1 yılne demek sanane. canımız çekiyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç yapmamış bilmiyor ama oral yerine sakso diyor bide bilse ne derdi acep :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHenüz evlenme aşamasında değildin.
Bir aday yok.
ve sen olmayan kişi için ''nasıl söyleyeceğini'' soruyorsun?22 Yorumla
Soran+1 yılSanane?
Cevap sahibi+1 yılBenim cevabı sana ne?
ne alaka kapali oldugun icin yasakmi simdi
23 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama o öyle düşünürse?
Soran+1 yılBilmiyorum
Soylemene gerek yok direk yap zaten hoşuna gider
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi sevmezse?
+1 yılsaksodan sonrasını okumadım
02 Yorumla
Soran+1 yılOkumadıysan yorum yapma
- +1 yıl
neden
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBuna hoc bir erkek hayır demez
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum :(
+1 yılDiger ihtimal %0 endise etme icin rahat olsun
010 Yorumla
Soran+1 yıl% 0 değil % 50 % 50 sevme ihtimali oldugu kadar sevmeme ihtimali de var
- +1 yıl
Kac kere gercek hayatta erkeklere yonelttin bu soruyu.
Soran+1 yılİlk defa ksde sordum
- +1 yıl
O zaman iddia etme istersen
Soran+1 yılNe yani yüzde yüz sevecek mi?
- +1 yıl
Sen bunlari dert edinme kendine
Soran+1 yılEdiyorum maalesef sevmezse diye çok korkuyorum
- +1 yıl
Su an libidon yuksek diye boyle dusunuyosun
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O zaman durum tahmin ettigimden daha vahim
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. bunun kapalılıkla alakası yok tercih meselesi ben de yapmak isterim eşime o da bana yapsın isterim
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır hadi istemezse
Soran+1 yılGülmedim surat asmak o
Soran+1 yılOral sevmezse diye korkuyorum
Söylemen gerek yok ki ilişki esnasında yaparsın
06 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyosa hadi
Soran+1 yılOlmaz mı?
Soran+1 yıl:( :(
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yapmak ıcın konusmana gerek yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılHadi sevmiyosa? :(
Soran+1 yılIşte o zaman napıcam ben? :(
+1 yılSoruda bir agzimiza sicmadigin kalmis
41 Yorumla
Soran+1 yılYoo
keske sevgılın ben olsaydımmm
014 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yok görücü usulü olacak
Soran+1 yılO diye bir şahıs yok şuanda. Görücüler geliyolardı annemler şimdiye kadar hep küçük oldugumu diyolardı ama artık kabul etmeye başladılar
Soran+1 yıl18 ama iriyim 22-23 zannediyolar
Soran+1 yılSeni tanımıyorum artı görücü usulü olacak ailem izin vermez
Soran+1 yılPuufff
Soran+1 yılBişi yok
Soran+1 yılbir git l. a. n
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrüben var mı sakso konusunda. ?
00 YorumlaYa sen n sevmezsen?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen severim
+1 yılİliski esnasında oda ister rahat yaparsin
02 Yorumla
- +1 yıl
Bana yapsan kendimi bırakırım sana
+1 yılYazılı dilekçe.
50 Yorumlaben sıkıntı çıkarmam :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSana sormadım
- +1 yıl
katılıyorum
- +1 yıl
@zamparanıngünlüğü01 valla okudukça ve tanık oldukça burdaki şeylere gülüyorum. millet bu siteyi çok ciddiye alıyo gerçek sanıyo burdakileri. dalga geçmek için yazıyorum millet eksi falan basıyo çok komik. banane elalemin saksosundan bilmemnesinden
Kuran okumuyomusun?
09 Yorumla
Soran+1 yılBazen
Soran+1 yılAile baskısıyla kapandım
Soran+1 yılDedim ya bilinçli kapanmadım hem haram mı oral seks. Ben sadece anal haram diye biliyorum
Soran+1 yılAma napim?
Soran+1 yılHaram mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks baya ac birisin dimi
00 Yorumla
+1 yılYapma
05 Yorumla
Soran+1 yılCanım istiyor
- +1 yıl
İstiyorsa yap
Soran+1 yılİstemiyosa nolacak
- +1 yıl
İster ister kafanı yorma çıkmadı öyle erkek daha