napmaya calısıyo... ben affetmem onu asla...
Cinsel ilişkiden sonra terk eden erkek!
napmaya calısıyo... ben affetmem onu asla...
Aslan da ceylanı yakalamak için emek pusuya yatar gizlenir sürünerek yanaşır koşar zıplar atlar sıçrar emek harcar ama sonunda avını yakalayıp kanını akıtıktan sonra karnı doyar alıcağını almıştır. Gerisini çakallara bırakır.
O yüzden kızlara nacizane önerim. Akıllı olun.
cok dogru haklısınz keske daha once sorsaydım bu soruyu da nerden bilirdim basıma gelcekleri. diger saftirik kızlara faydası olur insallah...
saftirikler olduğu müddetçe hiç fayda etmiycek emin ol. Kalsın şimdi bir çakala.
yapıştır. ;)
özlemez. bas bas bağırıyoruz erkeklerinizi alın nikah masasına oturtun sonra ne yapıyorsanız yapın diye. bunu yapıp ilişkiden sogumayan tek bir erkek bile yoktur. özenmeyin artık şu batılılara onlarda cinsellik kadar aldatmak terketmek de doğaldır.
zaten evlenmeden önce bu tür taleplerde bulunan erkeğin aklında evlenmek yoktur. bir an once o işin görülmesi vardır.
nikahta keramet vardır. ders alın artık.
bu örneklerin ardı arkası kesilmeyecek.
karar sizin.
keske senle 1 hafta once konussaydık. bu cevabın kulagıma kupe olucak. cok guzel yazdın. napalım biz de kafasızlıgımz yuzunden hatalardan ders cıkarmadan dogru yolu bulamıyoruz...
cok dogru soluyosun yine cok dogru soluyosun. bi de 23 yasındasın helal olsun sana
düşün artık ben rahatsızlık duyuyorum bunları görmekten. bana bir şey olduğu yok ama insan olduğum için rahatsızlık duyuyorum. bazı sorularına yanıt vermemişim, pişman olup geri döner mi demişsin, bak bu çok ince, eğer geri dönerse, bir daha evlenene kadar ilişkiye girmek istemediğini söyleyeceksin, kabul ederse seni seviyordur ve evlenirsiniz. kabul etmezse amacı yine aynıdır. eğer ayrılırsanız da birgün hayatına girenlere dürüst olmalısın.yoksa aynı şeyleri tekrar tekrar yaşarsın..
aynen öyle
Sizin kabul edemediğiniz ve bizim de aynı cinse sahip olduğumuza lanet ettiğimiz bazı o* çocuklarının tek derdi sizi yatağa atmaktır...
Seviyor görünür, ilgilenir, vakit geçirir, para harcar, hayaller kurdurur... Ama tek bir amacı vardır, becerip, başka kızların peşine düşmek...
İster inanın ister inanmayın, kız evlenene kadar ilişkiye girmek istemediği için, o kızla evlenip, becerdikten sonra boşanan o kadar çok o* çocuğu var ki...
... zaten evlenmek cozum de degil dusununce. o. cocuguyla evlensem evlenınce de aldatıcak beni belki... ya da dedigin gibi bosancaz... e nasıl guvencez biz peki insalara.. nedir bu boyle...
Cinselliğini sadece kendi istediğin kişiyle sadece kendi istediğin zaman yaşarsan kimseye güvenmek zorunda kalmazsın... Böylece seveni de sevmeyeni de kolaylıkla anlarsın
Arkadaşım sakın dönmesine izin verme...
unutmayın erkek evleneceği bir kızın ulaşılmaz olmasını ister. ulaşırsa ondan soğur. bunu böyle bilesiniz. hep kızlar bundan dolayı heba oluyor. hemen yatağa atıveriyorsunuz kendinizi. dereyi görmeden paça sıvıyorsunuz
dogru diyosun ama bazen de tam tersıne daha cok baglıyo bu insanları. bence erkekle alakalı bisey bu durum. hatta terk eden kızlar da biliyoum ama benim sorum o degil tabi
o belki sevişmeyi başta aklına koydu buemeline ulaşmak için çabaladı. sonuç alınca olay bitti
hiç bağlayanı görmedim. gösterip vermeyenler bağlar ama veren bağlayamaz. türk erkeği ulaşılmazı sever aşık olur.
Cevap
14Cevap
Bence cinsel anlamda çok yetersiz görmüş olabilir. Boşa vakit kaybı gibi düşünmüş te olabilir. Bazı erkekler de elde ettikten sonra bir daha o bayana karşı ilgisiz olabilir yani heyecan duymayabilir. Çok enderde olsa öyle erkekler vardır. Döneceğini pek olası gibi görünmüyor ancak bilinmez bu işler. Bakarsın boşta kalır ve stresli olur seninle buluşup konuşup dertleşmek isteyebilir. Durumun böyle olabileceğini düşünüyorum.
Köprüyü geçene kadar işte anlamayacak bişey yok. Kızın yapması gereken çocuğa ağlayıp sızlamamak, oturup geri geleceği günü bkelemek.
kız sayıp sovdu.
bu kadar keskin bir gidişin dönüşü olacağını sanmıyorum. ama böyle terk edip gidenin geri dönmesini ümitle beklemen kendine yaptığın büyük bir haksızlıktır...
Benimle sevgilim dun sevisti surtundu bana ilk hamile kalcam diye korktum zarim acik diyil kapali ama korktum sonra terketti ilk kendi istedi sonrada istemedi beni
"Bunun gibiler yüzünüzden o* çocukları!" diye küfür ediyorum işte .
"Yine kayboldum ben* koyayım!" Umutlarımı bile kaybettim. Adamlığı bu yaştan sonra öğretemem kimseye. Tek Temennim var inşallah sizinde kızınız olur.
eden bulur tabi ki... allahından bulsun...
senle bu güzel yatmis terk etmis ve sen pismanmi geri dönermi die soruyosun kusura bakmada ne kadar salaksin
ben tekrar birlikte olalım diye merak etmıyorum donup donmıcegını. bi nebze icim rahatlıcak onun icin.
senle yatti die sakin ezdirme o simdi sana dönse bile gururun varsa sen dönme hersey zar demek degil
ben once neden neden diye aglayıp sızladım sonra da biraz giydirdim... oyle arsız oyle yuzsuz ki igrendim iyice... simdi sildim engelledim her yerden... sanki oyle biri hic yokmus gibi dusunmeye calısıyorum...:/
zor oldumu bu pici bulmak gercekten aglamaya degmez emin ol daha karsina ne erkekler cikcak önce kendinide ben artik bakire degilim die yipratma
Allah kahretsin bu nefisleri insanları, insanlığı mahvediyor
:)
demek ki onca zaman peşinden koşmasının asıl sebebi onu yatağa atmakmış. bu kadar basit değil mi sence ?
nasıl insanlar var bu dünyada sonra bizim adımız kirleniyo olan size olmuş ben size acıdım hiç mi tanıyamadınız amacı belliymiş
o kızdan iş çıkacağını düşünerek devamlı çalışmış muradına erip tekmeyi koymuş..ucuz kız olmak başa bela..
kız ucuz erkek gavat degil yani. suc yine kızda? lutfen soyle yobazlar yorum yapmasın.
yani evet kız cahil degil de essssek tam olarak @sordia
her isteyene verse evet ucuz kız olur. ama her isteyene vermıyo. tnaıdıgmı sanıyodum sabah aksam konustugum gorustugum ve bana cok deger verdigine inandıgım biriydi. tanıyamamasm. yalanms. sahteyms her soledigi yaptıgı. bole biri oldugunu bilsem suratına tukurmezdm. oyle hemen kıza ucuz kasar damgası vurmayın
seninle evlilik düşünmüyor ve abaza değil...abaza olsaydı seni bırakmazdı...
o kızda neden evlenmeden bi erkeğin altına yatar acaba ?
artık sole yobaz yorumlar yazmayın. erkekler ahlaksızlıkta rekora kosuyo kalkıp da evlenmeden cinsellik diyalogu yapmayın surda. illa evlensin demedik yatınca. zart diye terk edicek kadar kopek olmasını konusuorz.
evet ben rekora kosuyorum kacıncı ben bile bilmyorum sorsan
evlilge saklamak yobazlıktır demıyorum ben. orda yanlsın var @sordia. oyle desem cevabın en ıyı cevap olmazdı. erkek her seyi yapar, ona hersey serbest. ama kız yaparsa pis kaka fikrinden igrenıyorum. erkekler ahlaksızlıgın sınırlarını zorluyoken butun sucu kızlara atıp kız kasar kız ahlaksız derlerse ben buna yobaz derim geri kafalı kopek derim. kusura bakmasın kimse.
yolla gitsin ablacım ya.
Soruyu soran kız orda mısın hâlâ bu sitede misin
Bakire değilse terk etmiştir bana göre
Dönmez amacı farklıymış ondan
at hırsızı neolcak
Kızlığını mı aldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?