- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan ya düşündüğü gibi yaşar, ya da yaşadığı gibi düşünür. Böyle olmadığı durumlarda ruhsal dengesizliğe düşmek kaçınılmazdır.
Şöyle etrafına bakacak olursan, ne kadar çok dengesiz kişi var değil mi?
Sebebi çok basit. Çünkü düşündüğü / söylediği başkadır. Yaptığı başka.
Ben din alimi değilim. O yüzden bilir bilmez ahkâm kesecek halim yok. Ne demişler "yarım doktor candan, yarım hoca dinden edermiş".
Ben bildiğim konular hakkında konuşayım: İtikatın ne olursa olsun, ister dindar ister ateist, ilişki türün ne olursa olsun, ister arkadaşlık, dostluk, ister evlilik, dürüstlükten uzaklaşıldıkça o ilişki zehirlenir, ve önünde sonunda ölür.
Bu durumunu eşinle dürüstçe paylaşmalısın. O senin yegane hayat arkadaşın değil mi? Evlenirken edilen yeminlerde "İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, ölene dek birlikte el ele..." denmiyor mu?
O halde elini eşine uzat. Onunla bu derdini paylaş. Dürüstlükle, iyi niyetle, samimiyetle ve sevgiyle el ele verdikten sonra birbirini gerçekten seven bir çiftin aşamayacağı problem olamaz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Namazını kılman gerektiği gibi tâdili erkan ile kıl zamanla hersey çok guzel olacak oyle yaparsan Allah oyle buyuruyor çunku tâdili erkan olmazsa o namaz namaz degil
32 Yorumla
Soran+1 yılSanirim oyle bilmiyorum ondan dolayimi
Valla işin zor. Nefsine hakim olamıyorsan uzuldum adına. Benım dinle pek aram yok yanlıs anlama ama zaten orasına takılmayın demıssın. Kendını frenlemen lazım. Kaptırırsan arkası gelmez nısanlında doyuramaz senı... Ben boyle bı mevzu bılıyorum basıma baya bela olmustu...
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim dinle aram olmasaydi coktan kucaktan kucaga geziyor olurdum beni inancim tutuyor
- +1 yıl
Kendını tatmın edeceksın nısanlın gelene kadar. Sonra da onun canını cıkaracaksın. Aslında bıraz basına vurmus durumda o yuzden. Onunla beraber yasamaya baslayınca duzene gırecektır. Ama sen genede elegune takılma ve burada da boyle sorular sorma. hemen gelır ozele gel yardım edeyımler falan. ama tatmınınde suyunu cıkarma ılıskıde sıkıntı cıkıyor sonra.
Soran+1 yılFarkindaysan gel diyen cok var hic de ozele gecmem boyle bir konuda tesekkur ederim
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Profesyonel yardım al anca öyle bir çözüm bulursun
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. eşin gelince rahatlarsın bazı insanlar fazla tutkulu olabilir bunda garipsenecek bir durum yok herşeyin yeri ayrıdır kapalı olmak başka ibadetini yapmak başka dürtüler başka hepsinden ayrı hesaba çekileceksin yapabildiklerini sürdürmeye baka elindenm geldiği kadar yapamadıkların için allaha sığınırsın
14 Yorumla
Soran+1 yılSanirim benim yaptigimda bu oluyor ayni yazdigin gibi ama zina buyuk gunahlarin arasinda hatta evliyken yapmak sonu olum dinimizde ama iste demek yeteri kadar imanimiz kuvvetli degil cok uzuluyorum cok
Soran+1 yılp*rno izlmkte zina konusup yazismakta
+1 yılNemfomani gibi. Ciddi anlamda rahatsızlık veriyorsa tedavi olmalısın. Bir psikiyatristten randevu al. Kapalı olma ve namaz konularını kafana takma. Senin inancına göre tanrın kalbini biliyor. Bu sebeple boşa falan değil yaptığın ibadetler. Ancak bu durum sosyal ve duygusal hayatını oldukça kötü etkiler. Tedavi şart.
10 Yorumlaoruç tut bacı.. yıne kesmezse mastürbasyon yap.. ama başka erkegı anma bıle.. sen artık sadece kendınden mesul degılsın baskasınında serefını taşıyorsun.. emanete hıyanetdır senınki!!
517 Yorumla
Soran+1 yılYa iste oruclada olmuyor heryolu yapiyorum zaten cinsellik yeri baska doyamiyorum zaafim var erkek tenine sesine niye boyleyim bilmiyorum
Soran+1 yılHaklisin zaten mesela affedersin burada falan cok gostermek isteyen oluyor ben istemiyorum bakmak vs asla gercege dokmem kendi icimde yasiyorum bu duyguyu
Soran+1 yılSadece sanal gercege tasimam ama bu ayni evi paylasinca biter heralde bukdr istekli olmam
Soran+1 yılAnliyorum saol
Soran+1 yılEvet canim oyle malesef kimseye yaranmaya calisma uzerimden😉
Soran+1 yılSiz cok masumsunuz kendinize bakin
Soran+1 yılSanki ben cok memnunum boyle olmaktan susun artik
Soran+1 yılHerkes sen degil baci
Allah sabır versin kardeş. Şehveti azaltmak hakkında birkaç yazı okumak istersen Zehirliok. net diye bir site var. Aklına kötü şeyler gelince sabret salavat getir.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim cok saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtma, sen namazında bir kadınsın nede tesettürlüsün bu fantazi sorunun amacı kapalı tesettürlü kadınlar üzerinde şüphe yaratmak. burada son günlerde tesettürlü hikayeleri moda oldu millette kuzu gibi saf saf inanmış cevap veriyor!
Bir eksilmediniz, sen kapalı namazında bir kadınsan bende napolyonum, hadi yaylan şimdi!!!40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kapalı ve namaz kılmanın sevabı ayrı diğer yaptığın şeylerin günahı ayrı birbiriyle kıyaslama. İşlediğini günahları iyilik yaparak ve ibadet ederek aile bilirsin umitsizlige dusme sen yoluna devam et yine :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
Sekss sanattir sanatcilar basarida basrol oynar ve tablonun son hali de şudur... sadece cinsel organ orgazm olmaz ruhun bedenin her zerren orgazm yasar.. sacinin telinden parmak ucuna kadar salgilanir o mutluluk hormonu... hisdedersin o hormonun tum vucudununda dakikalarca nasil dolastigini... orgazm saniyelik bisey degildir... orgazm cinsel organdan gelen sivi degildir sadece... yasamayan bunu bilemez;)
10 Yorumla
+1 yılNişanlın varken sanal seks yaptığını yazmışsın birde bunu ihanet saymamışsın üstüne ben namazında ve tesettürlüyüm yazmışsın, bu Nasıl mantıktır? Her şeyi geçtim sanal yapıp ihanetten saymamak Nasıl bir olaydır ya?
20 YorumlaSenin durumunda bir arkım vardı. Ona yol gösterdim oldu. Tabi uzun bir süre ve hemen olmaz yavaşca olacak bişey.
Kısaca şöyle söyleyeyim ; ilk önce yine devam edeceksn ancak örnek veriyorum tam girecekken orda farklı bir konu açıp vs ilgiyi azaltmak lazım. Arkıma şuanda seks diyorum küfür ediyor bana. İstersen ulaş bana detaylı şekilde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok istekliysen karşı koyamıyorsun belliki yapcak bişey yok dikkat et zevk için sonra ortada kalma
52 Yorumla- +1 yıl
Yasin sen onun bekçisi misin ne atliyon
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıltesettürlü olman demek robot olduğun anlamına gelmez. seninde duyguların isteklerin arzuların vardır. bunları en güzel şekilde yaşamanda senn en doğal hakkın. tabii eşin askerde olması zor senin içinde. bunun için kendini suçlamamalısın bence zevkini yaşamalısın.
00 Yorumla
+1 yılsen orspu olmuşsun. doyumsuzsun diye her doyumsuz kız aldatıcı kaşardır diye mi düşünelim. bu şekilde aklama kendini. Kul hakkının bedeli ağırdır. zinayı söylemedim daha
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama inancim olmasa gercekte yasardim bunlari
+1 yılısın zor sanırımm allah yardımcın olsun nedım gızlı olmasan bısı dıcektım ama neyse ıns denk gelırız ya da sen bulursun benı ıns tamam sımdılık kıb beklıcem bulmanı zor bı durum cunku anlıyorum senı
01 Yorumla- +1 yıl
ordamısın
kendini mastürbasyonla tatmin et birisiyle nikahın varken başkasıyla konuşman o kişiye ihanettir konuşmak istiyorsan nişanlınla telefonda konuş ilerde çocukların olursa daha fazla pişman olabilirsin
10 Yorumla
+1 yılBastirilmis duygular. Ama gercekten kötü ve sonu iyi olmayan seyler bunlar. Onlari yapmak aklina gelince baska seylere yonel. Burada anlasilan seks arzusu. Onu da eşinle doyasiya yasarsin ve bu durumlar kaybolur.
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarim kendimi kotu hissediyorum cok
- +1 yıl
Herkezin kimseye anlatamayacagi anilari ve durumlari vardir. Merak etme sadece sende degil. ama onemli olan bunlarin tekrar edilmemesi ve bir an once yapilan yanlislardan ders cikararak geri donulmesi. Şoyle düşün yaptigimiz herseyi Allah izliyor ve melekler de salise salise kaydediyor.
Soran+1 yılAslinda bu son yazdigini dusundumbir an ve bu soruyu sordum
- +1 yıl
Yani bence bu çerçevede bir gözden gecirebilirsin.
Sezen aksu nun sarkisi gibi: Masum değiliz, hicbirimiz
Soran+1 yılOlabildigince masum olmaliyiz bu bizim yararimiza
- +1 yıl
Kesinlikle. Hayvani duygulari dizginlemeli, ve hayatimizdan cikarmaliyiz aklimizda olsa bile
Kendine kafanı dağıtacak uğraşlar bul. Aklına gelince mast. yap ama gidip internetten de olsa kimseyle konuşma. Nikahın varmış zaten. Konuşmakta abartı olunca aldatmaya girer.
00 Yorumlasana ne diyebiliriz ki sanl alem kaşarı olmuşun başkasıyla konuşacagına kocanla yap sen onu aldatmış oluyosun senin gibi insanlarında bunu yaptıgı duymak güvenilecek kimsenin kalmadıgını gösteriyor oda sana aynısını yapsa ögrensen napardın
10 Yorumlabak eger anllattiklarin dogruysa yapman gerek sey cok acik ve net kurani ac oku bu siteyede takilma imanin butun olsun emin ol huzuru kuranda bulacaksin
00 Yorumlayanlış anlaşılcak bir durum yok :D sen kendine burada o doyumsuzlardan çok ça bulursun anca :D ama çare bulamazsın :D aynen devam et diiye teşviklerler anca :D
00 Yorumla
+1 yılDa simdi esin askerdeyken baskalariyla bunu konusman olmamis bende senin gibi doyumsuzumdur ama sevdigimle yasarm ne yasicksam o yanimda olsada olmasada.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu gayet normal
her bayan isteklidir. Ams belli etmezler. Sen biraz daha fazlaSin. Onları yaparsan duramazsin.
MecburSun
belki bu tam orgamz olamama ktan kaynaklanıyor olabilir03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence sorun orgamz olamaman
Cevap sahibi+1 yılSemin sorunun isteği kontrol e dememek. Bu neden olur dersen düzenli Cinsel hayatın olmaması. Evli olmadığına göre ne yapacaksın. Gerçel orgamz olacağın mast.
Eğer kaliteli mast Yaparsan haftada 4 kez lez isteğin azalır. Tam orgamz ile rahatlamis olursun
Tam orgamz olabiliyor musun
Cevap sahibi+1 yılBence sorun bu?
+1 yılAynı dert bende de var bende çok p*rno izliyorum 5 vakit namaz kılıuorum ve çok sabal seks yapıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar zit bur durum ve cok asagilik bnce ama heo evlenemekten kaynakli iste erken evlendirilsek boyle olmaz
- +1 yıl
Birşey konuşmak istiyorum yazabilirmisiniz bana lütfen burdan yaz deme aynı durumdayız neden burada yazılmadığını bilirsin
- +1 yıl
Bekliyorum ama
Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı. Dinin yeri ayri sexin yeri ayri birbirine karistirma bence. Ve yazdiklarinda gayet normal :)
10 YorumlaBende aynı durumda sayılırım , o gel gitler her zaman oluyor şekerim. Birlikte olsanız bile burdan aldığın zevk bir başka oluyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni o y. arrağın tadını aldıktan sonra düşünemiyorum. Nişanlına acıdım seni doyuramazsa ya da senin gözün doymazsa çok boynuzu olcak. Evlerden ırak senin gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama
Inanin benzer bir durum var ve şu an bir psikologla gorusuyoruz... bana yazarsan sana yardimci olayim.. burdan acik konusamam cunku her seyi inan ki
11 YorumlaKapalı bir bayanın imam nikahlı bile olsa ilişkiye girmemesi gerek oldum olası hep korkarım kapalı kızlardan
02 Yorumla
Soran+1 yılKapalilikla ilgisi yok yeni kapandim zaten o ayri bu ayri acik kapali vs ayirt etmeyin icgudusel bunlar
+1 yılÇok azgınsan mastürbasyon yap ama biriyle ilişkiye girme heleki evlenmeden asla bu durum hormonlarla ilgili bişey
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet duzelirim dime?
- +1 yıl
Heralde bende namazımdayım * napimm nefsime söz geçiremiyorum
Soran+1 yılBen iliskiye giriyorum esimle okumadin sanirim
- +1 yıl
Okudum kendim için dedim zaten son cvbı
Senin gibi çük hastalari dusman basina git agaç dalina surtele
00 Yorumla
+1 yılbir nişanlım asker yazmışsın bide aşağıda eşim demişsin? karar ver nesin evli mi nişanlı mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılHem evli hem nisanli imam nikahi var sadece
- +1 yıl
anladım belli ki çok kuvvetli cinsel dürtülerin var... içinden nasıl geliyorsa öyle davran bence
- +1 yıl
doyusuz olan tek kadın sen değilsin... bu senin suçun değil yaradılışın da bu özellik var
en azından seni baskaları ile cinsel ilişki yaşamaktan uzak tutuyor bide o yönden bak
03 Yorumla
Soran+1 yılGercege dokmuyorum dokmem
herkesin icinde böyle duygular vardır ama genelde bastırılmıs olur, seninkisi acıga vurmus gizli duygular
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yaşamadığını hangimiz yaşamıyoruz ki olmamasını gerektıgını bılıyoruz olmasın da ıstıyoruz ancak yıne yenık dusup gıdıp bırlıkte oluyoruz oyle degıl mı
00 Yorumla
+1 yıliradem kuvetlidir benim yapmasamda oluyor nisanlısın ona göre davran
00 Yorumla
+1 yılbence sende alışkanlık olmuş cinsel şeyleri düşünmek azgınlık haricinden alışkanlıklarından vazgeçmeyi dene... ruhuna söz geçiremiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. sanal yaparak aldattığının farkında mısın? Nerde namaz oruç?
00 YorumlaŞimdi onu bunu boşverde, kapanınca noluyo ki zaten,,
00 Yorumlane güzel ya kapansan bile cinsellikten uzak kalmamışsın aksine ATEŞLİSİN SÜPER bence
00 Yorumla
+1 yılYaş olmuş 25 kısmetinde varmış ali ağaoğlunumu bekliyon.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne konuşuyorsun onlarla sıkıntı- sorun- öneriler mi? sanal denen olay mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıleleştirilere bakma hemen herkes aynı asıl özleden yazarsan çözüme yönelk konuşa biliriz hemen cinelki için sana yürüdüğümü düşünme evlisin
00 Yorumla Yok canim hic yanlis anlamadim sen sevismek icin dogmussun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlın değil'de karşına çok yakışıklı kaslı biri çıksa 1 hafta evde başbaşa kalsanız napardın? Azgn olduğun zamanlarda?
00 Yorumla
+1 yılEmin ol doyurucu biriyim ne dersin ve aletim de sağlamdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDini nikahin var birde bence arastir bu yaptigin dini nikahi bozuyor mu?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşırı cinsel açlık çekiyorsun evlenip düzenli seks hayatın olduğu zaman azalacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen istekleri arzulari olan bir kadinsin ve bu cok guzel birsey... seninle uzunca sohbet etmeyi isterim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay seni gidi yollu türbanlı vaaay bence boşa kılıyon
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı ben gibisin sende bende kadınlara karşı koyamıyorum..
00 Yorumla
+1 yılTakva filmini izlediniz mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHyr. Neden?
- +1 yıl
Benzer bir hikaye bazı yönlerden
O doyum düzlüğün geçici rahat ol
10 Yorumla
+1 yılIlerde pisman olcagin seyleri yapma
00 Yorumla
+1 yılÜzerinde neler var su an :)
02 Yorumla
Soran+1 yılA. .. A var
- +1 yıl
hahhaa sakin ol şampiyon
Zamanini baska seylerle degerlendirmelisin bence
03 Yorumla
Soran+1 yılDegerlendirmiyormuyum sanki neler yapiyorum yok ama aklim hep orda şu an hem uzun zamandir yapmiyoruz hemde regl olcam diye daha da arrti tavan şu an
boşaldıktan sonramı yazdın bunu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHyr
Bu konuda tam olarak ne hissediyorsun
00 YorumlaDoyumsuzum diye bisi yok
00 Yorumlaolabiliyor böyle şeyler bazı insanalarda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka erkeklerle ne konusuyorsun öyle
10 YorumlaAynen bende öyleyim bol bol mast yap bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYetersiz kaliyor
- Devamını Gör (8)