Bu konuda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
Sevişen kız namussuz bakire kız namuslu mudur sizce?
Sevişen kız namussuz bakire kız namuslu mudur sizce?
sevisen kiz sevisen kizdir. namus konusunda kimse ahkam kesemez bilirkisi degiliz hicbirimiz.
kiz bakire; gtu olmus bulasik legeni gibi genis agzi oraldan yosu tutmus ama vajinasinda zar duruyor.
bak bu kiza saygi duymam her bku yiyip adama ben bakireyim diye efelenen kiza asla ama asla saygi duymam
kiz bakire degil;sevmis birliktr olmus ve bitmis iliskisi ama yarin evlenmeye kalksa bekaret diye kuduran erkegin tekine denk gelip evlenilecek kiz kategorisine giremeyecek ve terk edilecek.
hah iste bu nokta da bu kizi istemeyen adama saygi duymam. iste bu tarz adamlar gtu otobana donmus agzi oraldan yosun tutmus ama bakire kizlarla evlensin isterim.
not; bakireyim.
Degildir tabi kimseyi evlenmeden sevisti diye kategorize edemeyiz
Yok canım ne alaka aslında lnx in türevini alan kız namuslu alamayan namussuzdur. Kendinizi tatmin etmek için su sacma soruyu sorup durmayın. Gayet basit bir cevabı var o da su ki bakire olan kızın namuslu olma ihtimali vardır bakire degilse namussuzdur. Yes. Çok sert ama durum bu.
Her haltı yiyen ama bekaretini koruyan kız benim gözümde genel evdeki kadından daha namussuz genel evdeki en azından kimseyi kandırmıyo nikahsız her haltı yiyen için soylencek birsey yok o yüzden boyleleri için yaşasın cehennem
Cevap
29Cevap
Ne alakaa ne saçma bir soru ya
bence ruhunun fahişe olmaması lazım belki çok seviyordum öpüşmüştüür bu ne saçma bir soru ya
cahil cühela tayfasının kendince çıkarsamalarından birisidir.
Evleneceğine kesin emin olduğu erkekle (ki çok saçma kelimeler dizini, bu bilinmez..) çok ileri gitmemek şartıyla (ön) yaptığı hareketler bence bu kızı namussuz diye damgalamaz.
Evlenmeden Erkek Arkadaşıyla Kırıştıran İlişkiye Giren Her Kız Namussuzdur!
Yine İlişkiye Girmeyip Kırıştırmayıpta Ne Or*sbular Var..
Bakire olmayan kızın namussuz olduğunu düşünen bir toplumda yaşıyoruz ne yazık ki.
Sevişmeği meslek edinmiş kadınlar var erkeklerden daha namuslu. Bunu da belirtmek gerekir
sevişip vicdanınızı rahatlatmak için bakirelerin namusuyla karşılaştırıyorsunuz kendinizi ruh meselesi şu bu..
herşey olabilir sevişip bakire olanda var hata yapıp bir kerecik kızlığını kaybetmiş namuslularda var bunu bununla ayırt edemeyiz bence
Evlenmeden başkasının elini tutan bile benim gözümde namussuzdur
kıs ne kadar namussussa erkekte okadar namussusdur.. namus ya da ahlakın cinsiyeti olmas
Hayır namusun onunla alakası yok. Öyle olsa evki çiftler namussuzun önde gideni olurlardı. Namusun bacak arasıyla bir ilgisi yok. Ama işte bizim krolar anlamıyor bunu.
namus ayruı bişey. ama elbette nikahtan önce sevişilmemeli
Sevgilisine sadik olan kiz namusludur aldatan namussuz.
bakire ile namus arasında bir bağ yoktur. sevdiğiyle yapmayacakta kiminle yapacak bu kız?
Sevmiştir kanmistir ola bilir yanı namus öyle lafla olmaz
Namus bacak arasında değildir.
sevmek namussuzluksa inadına sev!
Bunlarla çok alakası yok.
sevdiği erkekle yapıyosa sıkıntı yok
Sevişmeye göre değişir :D
Önemli olan ruhu o. ruspu olmasın
Ne farkederki. .. devir sevişmeden devri.:)
Hayır bence böyle değil.
herkes namusuzdur diyelim
Kazalı arabayla sıfır araba aynı fiyattamıdır
Hayır zevk almaktır bebeğim
Hayır
degıl bencea8
Hiç bir alakası yok
yok öyle bir sey.
Alakası yok
herıkısıde namusuz
Aynen katiliyorum
Evwt