Bıktım artık, bu dava nasıl kapanır?

arkadaşlar bir yıl kadar önce biriyle bir yakınlaşmam oldu. sevgili olduk gibi birşeyler oldu. bir kere de hafif alkollüyken cinsel birlikteliğimiz oldu. ben uyurken fotoğraflarımı çekmiş kendisi. ben ayrılmak görüşmemek istediğimde bana bu fotolarla şantaj yaptı. onu polise şikayet ettim, dava açtım. oda benim bir eskort olduğumu onunla ücretli olarak birlikte olduğumu söyledi. tabii eskortluk karışınca işe ahlak masası girdi devreye. dava büyüdü. ben bir yıldır bu mahkemeyle uğraşıyorum. çok sıkıldım. bu mahkemeyi nasıl kapatabilirim? bir yolu var mı. şikayetimle ilgilenen polis memuruna şikayetimi geri alsam kapanırmı demiştim, hayır eskortluk araya girdi kapanmaz artık demişti. ben bundan nasıl kurtulurum? bir şerefsizin attığı iftiradan. ilk başlarda hırslıydım ceza çeksin dyordum ama ondanda vazgeçtm artık şu dva kapansın yeter diyorum. önerisi olan var mı :(
Güncellemeler
+1 yıl
bir arkadaşım sayesinde iyi bir avukat buldum ve görüştüm iyi durumda olduğumu söyledi avukatım, beraber katlacağız duruşmalara. yüreklendirdi beni. iyi olacak inşallah arkadaşlar :)
yorumlar ve desteğiniz için çok teşekkür ederim
Bıktım artık, bu dava nasıl kapanır?