erkek arkadasınız kocanız sevgılınız yapsa
Parayla Seks Aldatmaya Girer mi?
erkek arkadasınız kocanız sevgılınız yapsa
panpa yanlış yoldasın bu kafayı değiştir yarın sen formdan düştüğünde senin avrat gelecek herif ben 20 lik b i aygıra para verdim beni evirdi çevirdi düzdü ama parayla sonuçta aldatmış sayılmam seni der ellam :D
evet yani madalyonun bir de bu yüzü var :)
@KumruSahin Tabikisi :D
adı üstünde zaten paralı seks? para karşılığı yapılan iş.
nasıl yönden baktığın sana kalmış, ister para için de ister aldatma de. senin bakış açına kalmış bişey.
bana göre iştir.
Paralı parasız, duygulu olsun olmasın, karşı cinsle her türlü yakınlaşma aldatmaya girer. Onlara iğrenerek bakıyorum.
Girer. Ayrıca parayla seks yapacak kadar düşmüş bir adamı napayım o da var.
parasız yapsa dusmeyecek yani
para karşılığında kendini satan bir kadın neyse para karşılığında bir kadınla birlikte olan bir adam da odur benim için. İkisi de aynı şey. Aldatan biri değersiz ve düşüktür zaten. Ancak başkasına aşık oluyor ve bunu bana dürüstçe açıklayıp ilişkiyi bitiriyorsa buna saygı duyarım.
Cevap
12Cevap
Duygusal olsun olmasın, para ver verme eşin ya da sevgilin dışında bir kadınla cinsellik yaşamak aldatmadır. Ama tabi ki duygusal bir bağ kurarak yapmak daha kötü bence de.
tamam sevgılınde yapsın aldatmaya gırmesın nasılsa tek gecelık boyle bı ılışkı olur sızınkıde ne kadar mantıklı bı ınsansın sen acıyorum
Tabikide aldatmaya girer. Karın parayla erkek tutup seni aldatsa tek gecelik iliski önemli değil mi diyeceksin?
Nasıl bir zihniyet sen kendi kendine ihaneti göze almışsın şimdiden kötü bir şey =tek gecelik ilişki ıııyduygusal olsun ya da olmasın bir eylem var ortada kötü bir eylemm
Haklısın.. Eşler karşılıklı bunu yapmalı yaniii!!!
Savunduğun şeye bak yahu!!!
yani eşin gidip kendini para ile satabilir diyorsun?
:) ):
çok sert olmuş...
olayı provoke etme @perkubra adam yazmış açıklamış erkekler için diyor
her ikiside aldatmaktır... sebebi ya da bedeli var ya da yok
aldatan ülkemiz de çok çabuk yargılanıyor... ağzı olan eleştiriyor... ama eleştiren lere bakıyorum 18/24 yaş daha hayatı evliliği seksi bilmeyen çoluk çocuk... bu eleştirenlerş 38/45 yaşlarda görürüm ben...
sevgilinde aynısını yapsa aldatmış gözüyle bakar mısın peki?
ne meraklıymıssını kızlar olarak jigolo tutmaya kendınıze
ne alaka o zaman sende çok meraklısın kendine eskort tutmaya ! noldu kendin yapınca aldatmaya girmiyo da kız yapınca mı aldatmaya giriyo senin yobaz beynine tüküryim Allahın yobazı
Yoo meraklısı olan senmişsin ki soruyu sen sormuşsun @soran.
@tahammülüzor sadece madalyonun diğer yüzünü dile getirmiş.
Hepsi bu.
teşekkürler @KumruSahin
yani şimdi annen jigolo tutsa babanı aldatmış olmuyor mu
Evet. Aldatmanın bir sürü çeşidi var. Düşünceyle, gözle, sanalda vs.
:AYNEN
katılıyorum kenk sana. sonuçta beni tatmin edemiyorsa kralına giderim ihtiyacımı gideririm.
Niye girsinki zevk icindeil para icin ekmek parasi icin yapiyorsun aldatmaya girmz asdff
yok knk sonucta parayla fişini makbuz falan veriyolarsa eşine sevgiline göstewr :)
aldatmak aldatmaktır gözle baktınmı akıldan geçirdin mi bile aldatmışsındır.
hülya avşar gibi konuşmayın şurada
yok canım ne alaka parayı züküyon aldatma olurmu hiç :))) yaw kardeşim gözünle bile baksan arzulasan aldatmaktır
O zaman sevgilinde jigolo tutsun?
aldatma aldatmadır. yumuşatmaya çalışmayın
Tabiki de aldatmaya girer
işim gücüm yok lağım çukuruna uçkur çözeyim
Girer tabki başkasının teni kokusu
Girmez parayi mikmis oluyorsun
Merhaba ben jigolo beni çağırmıssınız :D :D
kandir kendini
:) )
Kendini aldatırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar