Bazilari gupegunduz sever bazilari gece de olsa isik ister detaylari daha iyi gormek icin bazilarida los isikta ya da karanlikta :) sizin tercihiniz hangisi gore gore yapanlardanmisiniz karanlikta cosanlardan mi :)))?
bademli_magnumm sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılkaliteli, iyi ve doyurucu haz verici bir seks için çiftler doğru anı beklemeli ve yakalamalı
sadece yatak odası ile sınırlı kalmamalı bu nedenle, eşinizi arzuladığında onu yatak odasına sürüklemekten vazgeçilmeli hemen o anda ve bulunduğumuz yerde sevişmeli Salon, mutfak, banyo; nerede olduğu hiç önemli değildir.
bünyesinde erotizm ile birlikte romantizm de barındırmalı ortam loş ve sade olmalı birleşme öncesi oral ilişki kadının erkeği doyuma ulaştırması için doyuma ulaşması gerekli yoksa sadece üreme maksatlı birleşme olur.
kadın ve erkek seks sırasında karşısında partnerinin gözlerini görmeli birleşme esnasında bakışlarını görmeli ve hazzı iliklerine kadar hissetmelidir misyoner pozisyonu en ideal pozisyondur.
Hassas noktalarınızı keşfetmeli
Her insanın duyarlı olduğu erojen bölgeleri farklıdır. Kadınlarda bu noktalar genellikle; yüz, el, ayak, boyun, göğüs ve omuz bölgeleri. Erkeklerde ise yüz, el, ayak, omuz, karın ve kasık bölgeleri. Eğlenceli bir cinsellik için, öncellikle hafif ve yumuşak dokunuşlarla eşimizin ayağına masaj yaparak başlamalı. Ayaklarına konduracağınız küçük öpücükler, eşimizi tahmin edemeyeceğiniz kadar tahrik edecektir. Omuzlarına ve göğüslerine yağla yapacağınız masaj da aynı etkiyi gösterecektir. Sonra yavaş yavaş alt bölgelere inebilir. Eşimizde ve kendimizde bulunan duyarlı noktaları keşfederek, cinsel hayatınızda unutulmaz anlar yaşayabilir yaşatabiliriz :)22 Yorumla- +1 yıl
Aynen katiliyorum bunlar onemli detaylar seks her yerde yapilabilmeli yatak diye bir sinirlama hic dogru degil :)
- +1 yıl
Kesinlikle :)
En İyi Cevaplar
Los isikta daha guzel bence arkadasim ama gunduz pek anlami yokki nihayetinde perdeyi cek ya da saklan gizlen ne anladim bu isten normal isik yakincada sanki studyo cekimi gi b i bu nedir arkadas tam yapican olmadi kestiik daha dikkatli oral yap sende tam sok evet arkadaslar hazir 1 2 3 kamera motor ☺ yani bir suru ugras didin ac los isigi koy guzel bir tutsuyu ooof ortamda los hersey tambtesekkurlu organize filan sonra bu an bitmesin sabahlar olmasin yani ver coskuyu haksizmiyim @bademlimagnum hanim
012 Yorumla- +1 yıl
Hahaha cok guzel anlatmissin cidden:)) ama bana soracak olursan hepsinin ayri bir tadi var gorerek baska guzel karanlikta baska loş isikta ya da mum isiginda baska ;)
- +1 yıl
Ahahaha cok romantik bir yemek secimi olmus :))))
- +1 yıl
Puhahahaha romantizmin dibi dibi yani ancak bukadar olabilir ;p cicek olarak da masaya bir demet maydonoz koy vazoya olay bitmistir :)))))))
- +1 yıl
Ahahaha ertesi gun de kurufasulye sogan yedinizmi yilin en romantik cifti secilirsiniz zaten:)))
- +1 yıl
Hahahaha bak kimse secmezse ben seciyorum sizi yilin romantik cifti tamammi bunu hak ettiniz :)))))
- +1 yıl
Gunun komik yorumlarinda tavan yaptik bu kesin :)))
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Erkekler Ne Diyor
90
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Gözleri raahatsız etmicek kadar karanlık, hiç birşeyi de gizlemicek kadar aydınlık bir ışık kaynağının aydınlığında
Sen nasıl istersin? kadınlar nasıl ister? keşke bu soruyu tek erkekler için değil de her iki cins için de sormuş olsa idin bizlerde kadınların düşüncesini öğrenirdik.00 Yorumla
+1 yılhatuna ve hatunun memleketine göre değişir
detayyyyy
afrikalı... kesinlikle aydınlık ortam olmalı,( karamlıkta bulamayıp farklı bişeyle de yalışlıkla ilişkiye girme tehlikesi var misal... vazo :D )
asyalı... loş olsa da olur.
avrupalı... hem aydınlık ortamda hemloş hem karanlık her türlü olur sıkıntı yok02 Yorumla- +1 yıl
Puhahahaha cok sesli guldum yaaa supersin yemin ederim koptum:)))
- +1 yıl
:D :D dimi ama :D
+1 yılVücuduma güvensem ve partnerimin de vücudu güzel olsa aydınlık olsun isterim :P
Şaka bir yana tecrübem olmasa bile cevaplamak istiyorum izninle. Loş ışık daha bir güzel olur sanırım. Hem olaya bir romantiklik katıyor hem de bazı detayları gizliyor. Gece sanki bu iş için daha uygun. Sessizlik olaya daha bir konsantrasyon katıyor :)04 Yorumla- +1 yıl
Umarim en kisa surede istedigin gibi olur ;)
- +1 yıl
Olması gereken yaştayım ama olmadı nedense :(
- +1 yıl
Olur bundan sonra zaten uzulme ;)
- +1 yıl
Pek zamanım yok ondan sanırım ama bu bir bahane değil :)
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Elbette aydınlık olmalı ki onu tüm vücudunu doyasıya seyrederek sevişmek.. Özellikle oral yaparken bakışlarını görmek.. İnsan en güzel manzarayı seyretmeden sevişmek olmaz..
03 Yorumla- +1 yıl
Evet gormek guzel hepsinin zevki farkli :)
- +1 yıl
Kesinlikle :)
+1 yılIşıkta ve aydınlıkta olmalı. :)
"Işığı kapat, utanıyorum." muhabbetini anlamış değilim. 😃
Öyle diyen biriyle bir ilişki yaşamadım,
sadece gözlemimi paylaşmak istedim. 😊02 Yorumla- +1 yıl
Evet gunun her saatinde olabilmeli ;)
- +1 yıl
Bence de. :)
Loş olsun, ne göz alacak kadar aydınlık, ne de görmeyecek kadar karanlık. Aklıma şimdi güzel bir fikir geldi. Tempoyla beraber ışık şiddeti de artsın 😁 karanlıkta pişirelim, aydınlıkta sevişelim 😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Ahajsjs olur sen bir dene baklm tutarsa haber ver :p
- +1 yıl
Hii o sikinti iste ya;)
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. İkisinin de yeri ve keyfi ayrı ama , gormek isterim.. ve neden iliski karanlıkta yaşanmalıdır fikri vardır anlamam..
02 Yorumla- +1 yıl
Ya onlar eskidenmis sevismenin gecesi gunduzu olmaz ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılben hep ışıkta sevişmek isterken eşim hep karanlıkta istiyor maalesef.
03 Yorumla- +1 yıl
Utaniyormuymus kocasindan :)
- +1 yıl
Kendi vücuduyla barışık olmadığı için aydınlıkta incelememi sevmez ondan
- +1 yıl
Hmm anladim
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. bence kırmızı loş ışıkta sevışmek ıkı tarafı dahada şehvetlendırır
01 Yorumla- +1 yıl
Yerine gore evet ;)
Sevişelim de tek karanlık ayıdnlık farketmez::D sekste ışık pek önemli değil
02 YorumlaOyle deme bazilari isik ister
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılDuruma şartlara ve o an ki ruh haline göre değişir ama loş ışık tercihimdir gündüz genelde çok ruhsuz oluyor bence
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ruhsuz olmamasi gerek aslinda
- +1 yıl
Kendi adıma gündüz yaptığımda sadece fiziksel aktivite gece ise daha çok bedensel ve ruhsal bir olay gibi geliyor
Fark etmiyor. Penis pusula gibi zaten gideceği yeri buluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha ya varyaaa :D :D
ben tek yaşıyorum o kadınına göre değişiyor gelen giden olur bana kimisi karanlığı sever kimisi gündüz ben şahsen mumları çok severim mum ışıkları hafif müzik şeklinde perfonmansıma güç veriyor
00 Yorumla
+1 yıleee her zaman gece olmuyor yani gündüzde oluyor bazı şeyler
02 Yorumla- +1 yıl
Olmasina olurda hangisini seviyosun diye sordum:)
- +1 yıl
:) özel demecem işte
gece tutup ışık yakmam illa karanlık olsun da demem ikisinin zevki farklı
03 Yorumla- +1 yıl
Anladim :)
- +1 yıl
Ahahaha :)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtrafta bir sürü çikolata ve vanilya kokulu mumların ışığında da olur. Işıkta da olur karanlıkta da olur. Karanlık ortaya bir gizem katar. Işıkta ise bakışlar vardır.
00 Yorumla
+1 yılÇok hard olacağı için karanlık aydınlık farketmez hertürlü sert olurum :D
016 Yorumla- +1 yıl
Hahaha ok :)
- +1 yıl
Gokhan ve Hakan isimli kisiler genelde hardcore oluyor sanirim :))))
- +1 yıl
:D bilemem :) yalnız her zaman hardlığım tutmuyor bazen pisicik bir kedi oluyorum bazen kaplan bazende horul horul uyuyan bir erkek :))
- +1 yıl
Olsun bence bu isimlerde olan erkekler ismin anlamini yukluyor bir nevi kisiligine :)
- +1 yıl
Misal neymiş Gökhan ın anlamı :) Hoşuma gitti yorumların :D
- +1 yıl
Gokhan adi ustunde goklerin hakani :))
- +1 yıl
Hakan hukumdarlar hukumdari :))
- +1 yıl
Adamlar ister istemez harda yoneliyordur :))
- +1 yıl
Hee ona göre haa gökhan veya hakan adlı biriyle çıkma evlenme :D
- +1 yıl
Sence bundan korkuyor gibi bir halim var mı :))
- +1 yıl
Bu hardcore sürekli olursa ''Nerden evlendim bu Gökhan/Hakan'la'' diyebilecek bir halin var gibi hissediyorum :)
- +1 yıl
Hmm anlasildi beni tanimayan uye :)))
- +1 yıl
Affola tanımıyorum hiç :)
- +1 yıl
Normal yeni 4 xper olmussun :p saka tabi tanimak zorunda degilsin :)) bag bahce tarla arazi de mi hard yapiyosun :))))
- +1 yıl
Pp de denk gelmis de tam hardcore luk yerler istesen denk gelmezdi :)))
- +1 yıl
Arabada kenara çekip arabayı :) tabi yol tenha, misafirler yan odada kalırken hiç acımam ses gidiyo mu gitmiyo mu :))
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. loş ışık ışıksız sevişmek bana göre değil bir şey anlamıyorum
09 Yorumla- +1 yıl
Gore gore diyosun peki zaten gordugun biriyse hep mi isikta istiyosun
- +1 yıl
bu görüşü bilirim keşfedilmişin ne cazibesi var diye düşünürler ama keşfetmek demek illa bir kere resmetmek değildir ruhunda hissedebilceğin kadar derin resimler vardır onlara ne kadar bakarsan bak doyamazsın her defasında her ayrıntısını defalarca incelersin her defasında bakmış olsanda her defasında keşfetmediğin bir sürü ayrıntı görürsün sekste o yüzden her zaman görmeliyim hissedebilemli keşfedebilmeliyim
- +1 yıl
Tabiki oyle ama bazen insan gunun ruh haline gore degisebiliyor ya da bu ayrintilar her defasinda degisebiliyor hatta alinan haz bile o an isik olusuna ya da olmayisina gore degisebiliyor bence denemelisin belki ne demek istedigimi anlarsin ;)
- +1 yıl
Simdi daha iyi oldu ;)
- +1 yıl
E normal bu ulkede cinsellik ayiptir mantigiyla yillarca yetisen bir kizin bundan utanmasi oyle degilmi?
- +1 yıl
ama yaşıyor bunu hiç yaşamayan kadınlardan bahsetmiyorum tabi bizim ülkemizde bu konuda baskı var bunu görmemek imkansız benim kastettiklerim bu fiilde varlar ama görünmekten korkuyorlar sanki kendilerinden uyanıyor ve görmeden sadece olsun bitsin diye uğraşıyorlar böyle bir seks insanı tatmin edeibilir mi
- +1 yıl
Edemez ya da zoraki eder.. utanmak ne zaten herzaman yaptigin kisi ya da olaysa.. cok gereksiz bencede
Bence aydınlık iyidir ya görmem lazım hatunu çünkü :D
00 Yorumla
+1 yılgece de olsa loş ışık şart nereyi nasıl yaladığımı görmem gerek :)
00 Yorumla
+1 yılseviştiğim kadına bağlı kimiyle ışıkta kimiyle karanlıkta kimiyle de poşetle...
00 Yorumlaışık loş olabilir belki ama bu iş karanlıkta olmaz :)
02 Yorumla- +1 yıl
Goz yordamiyla ararsin artik :)))
- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılşıkta tabi herşeyi görmem lazım karanlıkta travesti cıkmasın sonra
011 Yorumla- +1 yıl
Hahsha yahu hatunu o an mi gorecen :))
- +1 yıl
hayır ama vajina yerine penis cıkmasın :D ayrıca tahrik etme acısından vucudunu görmeliyim
- +1 yıl
Sen yolda bulup yataga goturuyosan onu bilemem yoksa boyle bisey olmaz:))
- +1 yıl
tamam sen haklısın ama eşimde sevgilimde olsa ışık olmalı görmem lazım :D
- +1 yıl
Ozaman boyle demeliydin ;)
- +1 yıl
belki tam yalicakken kıllar agzıma gelcek :D
- +1 yıl
Ahahahaha tovbesstttt :))))
- +1 yıl
Yalamadan elle ozaman oyle bir durumda :p
- +1 yıl
ya sende herseye bir kılıf uyduruyon :D
- +1 yıl
E haksizmiyim ama sende elle bak ne diim:)))
- +1 yıl
olmaz vucudu görmem lazım yoksa evde yastıkta var
Mum ışığı, şömine çıtırtısı, cama vuran yağmur damlaları, kırmızı şarap. Ha bir de sen :)
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha cok romantik :))
Isıkta tabikide görcem görmeliyim yoksa birsey anlamam :)
05 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Tabiki deli tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis oluyor seninki :) yasa gitsin fazla romantizme gerek yok erken cokersin ;)
- +1 yıl
Peki :))
+1 yılBen tavana ayna bir de yatak odasına kamera kurdurtcam. Tam yatağın karşısına da bir plazma.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılloş ortamlarda daha iyi oluyor ama farketmez benim için
01 Yorumla- +1 yıl
Fark etmemeli ;)
+1 yılGunduz daha iyi ama gecede iyi ya iki ayri fantazi yapiliyo :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yerine gore hepsi
- +1 yıl
Gece sahilkenarinda yapicam bakalım:)
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. karanlık olsun romantik gözlerinin parladığını göreyim
01 Yorumla- +1 yıl
Gzel :))
+1 yılBen gunduz ya da isik acikken daha cok zevk aliyrum hatta aynadan izlemek felan cok hos oluyo
02 Yorumla- +1 yıl
Gorselciyim diyosun ok ;)
- +1 yıl
Aynenn seyretmek gormek temizlik cok onemli 😊
- Daha fazla (60)
Daha fazla(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler, karanlikta sevismek mi işikta sevismek mi istersiniz (dty) :)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler